Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Predator - A ragadozó
- Moziverzum, 23:00
Apró kis hazugságok
- Mozi Klub, 23:20
Amerikai mesterlövész
- Viasat3, 23:25
A következő három nap
- Film4, 23:50
A barlang
- AMC, 00:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szólánc
A méhész (2024) - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Versek!
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Maga a pokol aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Fórum - G.I. Joe - Megtorlás - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8
225. M.kaladze (2022-11-18 15:01.48) aaaaa
Ebben a filmben Bruce Willis John McClane-essebb volt abban a pár percben amikor akciós volt a film mint a Die Hard 5-ben :-D Emígy meg ki ne akarna olyan konyhát mint neki van, biztos nem jönne semmi betörõ :-DDD


224. Pelikanbence (2019-05-17 14:17.02) aaaaa
Komolyan mondom EZ jobb Star Wars film,mint,amiket most tolnak a képünkbe!:)
4/5



223. Bobo 888 (2016-08-10 07:54.51) aaaaa
-magadból
+magasból


222. Bobo 888 (2016-08-10 07:53.30) aaaaa
Ezekhez a gyerekmese hősökhez képest Bond kezdő amatőr.... jó,ha van akció,de nem kéne átesni a ló túlsó oldalára, főleg nem sokszor gyenge CGI-vel. Unalmasak már ezek a Rock izmozta tökös filmek,hogy 20 mèter magadból mindenkit kettészarok macsó amcsi férfi àllat vagyok. Willis is beállt kicsit haknizni,próbálja fényezni rég megkopott hírnevét, szánalmas látvány volt. Ezt a Tetü,vagy Tatu gyereket pedig mindig élmény nézni rezzenéstelen arcàval!


221. GAndi25 (2015-09-02 20:09.19) aaaaa
Én,valahogy nem erre számítottam.Vártam még valami pluszt,ettől a filmtő de,nem jött! :D


220. Varganan (2015-03-30 00:42.16)  
Lószar! Az első részben a dzsók több százan, ha nem ezren vannak, hatalmas föld alatti bázisuk van, rengeteg fegyver lőszer, gépek, ellátmány; a másodikban meg kiiktatnak egy néhány emberből álló osztagot és kész, vége az egész szervezetnek? Ugyan már!


219. Tömö (2015-03-22 18:38.16) aaaaa
Plusz pont: Nem volt sokáig látható Tatum amorf feje.
Nekem ez jobban tetszett(?tetszett, megnéztem kikapcsolás nélkül::),mint az első.( Abból annyira emlékszem, hogy beront überkeményen,katonai szerkóban 1x, 1 Denis Quade,aztán meg 1 vízfejű Brandon Freaser:D

Szóval vannak itt egész jó jelenetek.Tetszett a motor,mikor szétválik robbanószerekre, bár minek kellett egy mezei lelakatolt kerítést agyon lőőőőni?:DDmás filmekben lábbal berugják. Itt a motoros faszikám, nem tudom a színész, de a filmbelei nevét sem (nem vagyok dzsiázsós,bááár volt eredeti játék katonánk), egy másik jelenetben,mikor bemegy az épületbe, tökre látszik,mikor hátulról veszik, mekkora naaagy ember , 2x nagyobb a háta, válla, mint az eredeti színésznek,mikor már előlről mutatják(dublőr feszít:)+Hülyeségek bőven.
Rock is feszít, nyílván rá nem lehet kapni XXL-es pólókat, csakis M-est adhatnak rá.
A sziklán ugrálás jó volt, bár mikor értek rá annyi biztosító pontokat beverni a falba(és nem egy sziklán)?:DD-sztem jött Tom-a crúz, oszt gyors FÉLkézzel benyomott párat , csak ezeket kivágták, mert EZ nem az Ő filmje. Úgymint nem Willis-é sem, hogy ő mit keresett itt? Komolyan meglepődtem,mivel nem olvastam erről a filmről semmit-most találtam a dvd-t a szekrényben,és jééé, ezt még én nem is láttam?örültem, hogy lesz mit néznem.
Jó is volt ez, meg nem is...:)


218. Nyolcadik utas (2014-03-24 06:37.46) aaaaa
A régi Power Rangers jutott eszembe róla...
Bugyuta gyerek film.
Hollywood - infantilizmus - Hasbro.


217. Delpiero (2014-02-14 13:09.58) aaaaa
Mindig is sejtettem, hogy Willis volt a legelső G.I. Joe, nem tévedtem :)

Sajnos azonban kedvenc színészemből vajmi keveset kapunk a filmben, igazából csak azért tették bele, hogy a plakátokon és az előzetesekben legyen kivel feszíteni és eladni a mozit. Igaz azt elismerem, hogy az a nagyjából 10 perc amiben a kopasz sztár benne van azok voltak számomra a film legjobb és legemlékezetesebb része, kivéve egy nagyon pöpec és hangulatos hegyen és hegy oldalán zajló kardforgatós csatát, ami tényleg elsőosztályú munka.
De Willis és Dwayne "The Rock" Johnson behozatala, és Tatum (részben) megtartása ellenére a G.I. Joe Megtorlás gyengébbre sikerült, mint az elődje Ez elsősorban forgatókönyvnek köszönhető, mert bár az első rész sem amiatt volt kellemes, mert annyira szellemes lett volna a történet, de legalább volt benne sok poénos jelenet és feszültségkeltés is. Itt azonban ez már csak részben igaz, főleg, mert a rendezői széket is átadták az eddig csak klipeket, koncert és tánc filmeket forgató Jon Chunak, aki az akció jelenetek nagy részét teljesen egy szimpla iparosként forgatta le, 1-2 nagyon jól sikerült jelenetet leszámítva.
Így kapunk egy nem sok ötlettel szolgáló, de remekül fényképezett közepes agykikapcsolódást.


216. Kritikus (2014-02-02 11:29.37) aaaaa
Miért kell még ebbe erőt, energiát, pénzt (??) ölni?
A hogyan fűszerezzünk egy tipikus tucat-akciófilmet, hogy talán eladható legyen? Szerződtessük le Willist és Rockot. És még így is várakozáson aluli. Azért az örökkévalóságig nem lehet eladni a látványa miatt a filmet, habár ez ,,csak" egy második rész, az egy után azt mondtam, hogy szép és jó de elég legyen. Nem lett. A Transformers-betegség ide is betört, ott még talán a második rész jó volt, de a harmadik... És tudomásom szerint itt is készül a harmadik.
Channing úr érezhette hol kell kiszállni, Rocknak és Willisnek pedig jó kis summát jelentett ez a kis bohóckodás. Ha a receptet felfrissítjük és rakunk bele még egy bombázó ügynöknőt, aki természetesen öltözik-vetkőzik az még pikánsabbá teszi az egészet-na ezt felírom a látvány számlájára.
Ajándéknak érzem a három csillagot is, ez egy elég gyenge kb nulla történeti látványmozi.


215. Pelikanbence (2014-01-22 19:29.42) aaaaa
A teljes film.
[link]


214. Bean (2013-10-01 14:29.47) aaaaa
Ez a rész über fasza, de legalább baszott kemény.És akkor elmondtam mindent a filmről, az, hogy most ez erény az már néző függő.A négy csillag azért ment mégis a filmnek, mert az első részhez viszonyítottam és mivel itt(lehet, hogy csak jó hangulatba talált meg a film)nem volt olyan időszak mikor inkább kikapcsoltam volna a filmet már jobb szájízzel néztem végig.Kobra parancsnok, mint olyan itt konkrétan mellőzve van vagy épp max. 4 percet tölt a vásznon, hogy ennek van-e jelentősége egy G.I Joe filmnél azt gondolom igen.Az okát nem tudom, de tulajdonképpen nem is ásnám bele magam mélyen, mert nem sok értelme lenne, a történet eszméletlen nagy baromság, de engem pont nem érdekelt, mert helyette volt látvány némi elcsépelt humor na meg szarrá gyúrt Rock.Kb. ezt lehet elvárni ettől a filmtől, bár azt gondolom ha kis igényesség lenne a történetre ill. a karakterekre még talán közönség barát is lehetne, de így csak egy aprítás az egész semmi tartalommal.Willis megint hozza a baltaarcot, de engem már már irritál mikor beugrálgat egy egy ilyen filmben, mert ez pont arra elég, hogy nálam folyamatosan mélyebbre süllyedjen.Nem tudom mi ezeknek a célja a pénz éhség vagy épp csak, hogy mindig a porondon legyen egy biztos a törzs rajongok közt azt gondolom csak építi le magát.
Persze összességében azért van fejlődés itt kérem nem sok szempontból, de van.Valószínű lesz itt még folytatás, mert a pénz az pénz és gondolom hoz is a konyhára, mert hát néha kell ez is...


213. Pelikanbence (2013-09-29 15:00.19) aaaaa
A legnagyobb hiba az,hogy a régi klasszikus sorozatban a joe-k voltak a szimpatikusak,de itt annyira unszimpatikusak voltak(Kígyószemet leszámítva.)


212. Pelikanbence (2013-09-29 14:28.34) aaaaa
Ki volt a Kobra Parancsnok magyar hangja?


211. Delpiero (2013-09-28 20:24.46) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 210. hozzászólására)
Willis bevallotta már évekkel ezelőtt, hogy számára mindig is a nevettetés az igazi szenvedélye. :)


210. Az utolso szamuráj (2013-09-28 19:07.20) aaaaa
Mit lehetne mondani?

Az amerikai mozik studiófilmjei tömegtermékek.A G:I. Joe nevű valami ennek pontos megfelelője.
Hogy miért??Olyan szinten ostoba,hogy tényleg merő diszharmónia lenne,ha valamelyikünk agysejtje mozgásba lendülne,lebutítottan gyerekes az egész problémakör és akkor nem beszéltem a színészek teljesítményéről:talán mert nem is lehet.A G.I. Joe azért készült,hogy kifizessék rá a jegyet,a chipset,colát meg a popcorn,aki meg 1 hónap múlva emlékszik rá,az előtt megemelem sosem hordott kalapom.
Épp emiatt félve kérdezem hát,a mozgóképes izébizé múltkori részében Viharárny meghalálozott,beesett a hideg jégbe és úgy egyáltalán,egész rosszul jött ki a dolgokból,itt viszont egy jóképű megfázás se látszik rajta,hiába,ha valaki fehér pizsiben szattyintja ellenségeit korhátárbarát kardozós jelenetekkel,az maga a túlélőcsoda.Rock akkora,mint egy hegy,és itt nagyjából ennyi a teljesítménye,van szép csaj nem is egy és Tatum meghal a 20. perc környékén,pedig sokan azt hitték,ő az egyik főszereplő.A történet megismételhetetlen,apró kis csoda,az egysorosokon pedig nehéz nevetni annak,aki a Vizipók-csodapók rajzolt főszereplőin a valóságban már nem kéri számon a szövegkönyvet.
A film akciójelenetei sok újdonságot nem hoztak,kivéve egyet:a sziklás-nindzsás -kardozós-basz..izé az nem volt..- jelenetet,ahol dögös volt,hogy egy szót sem szóltak,a fizikai marhaságok is helyénvalónak tűntek egy ilyen filmben és a zenei aláfestés is remek volt:a 105 perc végignézése után azt kérdeztem magamtól,ha ilyet is tudnak-márpedig lám,igen!!-miért ne lehetne a színvonalat az egész filmre kiterjeszteni???
Továbbá,újabb kérdésként merült fel bennem,Bruce Willis mikor vallja be magának,marhára unja az akciószerepeket:olyan méla undor és unalom volt az arcán amit nehéz szavakba önteni.Willis-t örömmel játszani a Holdfénykirályságban láttam utoljára,és marha frankó volt benne:ám akinek erre a filmre van merevedése és azonnali ingere egy zsebszötemre,azt nagystílűen azt úgyis kihagyja-vagy szerinte bűnrossz.
Érdekes volt a Kobrák leszerelési akciója:ha innen nézzük,tettek ők jót is,meg néhány aktuálpolitikai poén ütős lett-már aki érti őket ugye.Ezeknél a pillanatoknál látszik amúgy,ezt nagyon is tehetséges emberkék készítik,ám a befogadók igényszintjét valami olyan alacsonyra vették,hogy a látványon kívül sok mást nem is szeretnének adni.
Ha belegondolok,lehet a nézők hibája is,azok ott megmaradnak a középszernél,hisz ebből is van épp elég bevétel,minek a strapa.


209. Sötétszív (2013-09-11 17:49.44) aaaaa - (válasz Sötétszív 208. hozzászólására)
*Jon Chu


208. Sötétszív (2013-09-11 17:49.28) aaaaa
jon chu filmje nekem tetszett, de azt hozzá kell tegyem, hogy az első rész jobb. Remek akciók, remek látvány, ezek emelik az átlag fölé ezt a filmet. Azt nem mondom, hogy túl eredeti a története, de legalább szórakoztató. Tulajdonképpen színészi játékról nem is érdemes beszélni. Többször nézhető, látványos film, a hibái ellenére nekem tetszett.


207. Huleaks (2013-09-10 19:23.06)  
Mit keres a filmben bruce Willis? Ennyire nincs pénz (nem hiszem) hogy minden szart bevállal?


206. Creeper (2013-09-10 18:27.12) aaaaa
Tatumnak nem sok szerepe volt. xD


205. Xanadu (2013-08-18 04:29.48)   - (válasz Tjunior 188. hozzászólására)
Riszpekt.


204. Az első bosszúálló (2013-08-07 20:02.08) aaaaa
StormShadow nem állt át, csak törlesztett Zártán sunyi megtévesztős tervén.


203. Huszi11 (2013-08-07 19:11.29)  
Húúú! Én képes voltam másodjára is megnézni-igaz a jobb minőség miatt! Be kell valljam másodjára rosszabb volt! Nekem ez még mindig nem egy G.I.Joe film! Csak azt tudom mondani nem ilyenen nőttem fel!
Spoiler
Hol vannak a cobra katonák, mert akiket láttam az pár egyenruhás amatőr volt, nem beszélve a szép sisakkal megáldott cobra parancsnokról-benne volt egyáltalán a filmben, mert szerepe na az nem volt! Az atombombás jelenet egy nagy marhaság! Rock meg a mini tankjával mindenkit levadászik, csak épp őt nem találják el! A fehér ninja meg jó fiú lesz, na ezt inkább hagyjuk, meg egyébként is a hadimegbeszélés után hirtelen cobráék hajóján díszeleg, piros ninjának öltözött lánnyal együtt! (ez hogy lehet? sziasztok megjöttem hoztam magammal valakit, és már mennek is rosszalkodni?)

Szóval akciófilmnek még mindig jó, csak adjanak neki más címet, mert ezzel a Joe-kat teszik nevetségessé!


202. Langelus (2013-08-07 09:32.03) aaaaa - (válasz Vervunhive 200. hozzászólására)
Ezt most mire föl kérded?


201. A6 Intruder (2013-08-06 22:43.52) aaaaa
Most mellépötyögtettetek, vagy a szemetekkel van a gond:) Amúgy Chu mentségére legyen mondva, hogy még nem alkotott olyat, amiért emlékeznének a nevére az emberek.


200. Vervunhive (2013-08-06 08:06.48)   - (válasz Langelus 198. hozzászólására)
Biztos így hívják?


199. Az első bosszúálló (2013-08-05 21:33.57) aaaaa
Milyen adatlap?


198. Langelus (2013-08-05 18:41.10) aaaaa - (válasz Az első bosszúálló 197. hozzászólására)
Akkor miért Jon Wu van az adatlapon feltüntetve rendezőként?



197. Az első bosszúálló (2013-08-04 18:54.56) aaaaa
Az I. részt sokkal jobban élveztem, de ez itt csak Szikláról szól, meg bugyuta akció felvételekről. Jin-Chi nagyon elrontotta a filmet.


196. Lilgun (2013-07-21 14:09.16) aaaaa
Mit ne mondjak többet vártam ettől...Szívem szerint csak egy 3-adtadtam volna neki és csak azért kapott 4-est mert a látványi részek rendben voltak itt is amit én nagyon nézek egy filmben és mert The Rock és Willis is játszott benne. A sztori igazából teljesen el lett rontva nem is értem hogyan és igazából szegény Rock megkapta a csapat vezetőjének szerepét de a karakterben semmi erő nem volt és én itt most nem Rock színészi képességeit becsmérlem mert egyik kedvencem és nagyon jó színész. Itt egyszerűen a film volt az amiben semmi erő nem volt. Willis csak tenget lengett és fájdalom ez sem az ő hibája volt ugyanez elmondható a többiekről is. Az első rész sokkal jobb volt...Ha csinálnak folytatást remélem nem rontják így el mert The Rock képes elvinni egy filmet de ezt lehetetlen volt...


1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó fórumok

VéleményekM.kaladze, 2022-11-18 15:01225 hsz
Zöld utat kapott a harmadik rész, ki mire számít?Flúgos-fruska, 2020-12-16 09:3813 hsz
Ki mire számít ?Xanadu, 2013-08-18 04:3711 hsz
Kérdések-OJ-, 2013-04-11 13:198 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk