Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az ügynökség
- Viasat Film, 08:55
Hősök kora
- Film Mánia, 09:40
Mindörökké Batman
- AMC, 09:50
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 10:15
Egy kivételes barát
- Cinemax, 10:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eltitkolt várandósság aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Fórum - Anthony Zimmer - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

23. Convar (2024-01-17 03:10.48) aaaaa
Ez nekem egy annyira jó film volt hogy nov. végefelé láttam, de azóta sem néztem meg más filmet, mert azt akarom/akartam hogy az a filmélmény, amit adott minél tovább megmaradjon bennem, ne "tompítsa" idejekorán egy köv. film.

Mert annyira finom, annyira lezser, annyira stílusos, annyira francia az egész hogy na.

Sophie-t is annyira imádtam benne, eszméletlen jól állt neki ez a femme fatale szerep, ez az időszak talán az utolsó évei közt való volt ahhoz hogy hiteles legyen egy ilyen karakterhez. De, ez itt még pont abszolút összejött neki. Sztem:
[link]
[link]

Pedig a végétől tartottam hogy az lesz ami, és elég nehéz is volt vele kibékülnöm (tehát hogy SPOILER!!! Francois az Anthony Zimmer), de annyira, hogy még egy homemade fan cut-ot is próbáltam belőle összehozni, de hiába próbálkoztam többször is, nem sikerült megvágni úgy hogy SPOILER!!! Francois Francois maradjon. Egy ponton majdnem sikerült, de ott meg a zene kavart be, és emiatt ha ott megvágom túl gagyi hatást keltett volna.

És még így is.


22. Entersp (2015-11-11 23:37.34) aaaaa
Kevesebb mint másfél óra, persze, hogy senkit nem tudtak vele megpörgetni. Néhol irtó jó képeket láthatunk, sikerült összehozni egy jobb TGV reklámot is. Hihetetlenül szürke ffi szereplők, zéró meglepetés.
Azért Vic miatt érdemes volt megnézni, kicsit bosszantó, hogy olyan sok gyönge filmben lehet látni.



21. Eufrozina85 (2012-06-19 15:08.33) aaaaa - (válasz Danika94 20. hozzászólására)
Francois maga Anthony Zimmermann, csak mivel világszerte keresett bűnöző, ezért plasztikáztatta magát, hogy ne ismerjék fel. Chiara, aki a szerelme, szintén nem tudta, a műtétje óta hogy néz ki Zimmermann. A vonaton a csajnak az volt a feladata, hogy találjon egy nagyvonalakban Zimmermannhoz hasonló hapsit, mert követik és figyelik őt, így akihez leül, arra azt fogják hinni, hogy Zimmermann, letartóztatják, és a valódi Zimmermann meg élhet tovább gondtalanul. Tehát egy ismeretlen balekot keresett a vonaton, aki elvinné a balhét - ezért viselkedett vele olyan közvetlenül, meg ezért adta neki az órát, stb. Tudta, hogy figyelik, és azt fogják hinni, a psai Zimmermann. Pechjére a valódi Zimmermann mellé ült le, akit ugye nem ismert fel. Nyilván a kölcsönös vonzalom miatt nem volt képes bemószerolni a hapsit, és többször is megmentette a seggét (pl a kórházban).


20. Danika94 (2012-06-19 10:37.51) aaaaa
én tegnap láttam először de kajak én nemértem...krimiket nemszoktam nézni, tán ez az első ilyen full krimis film amit néztem.
most akkor Zimmer ez a Francois?? az ujjlenyomatos részletet se értettem, akkor tuti h ő az ha kinyílt a széf.
és amit Csiga333 mondott h mimár tudjuk azt amit Chiara nem az mi? meghogy ki kicsoda?
áááh nekekm ezmég egy rejtély:)


19. Orgona (2012-06-06 22:09.00) aaaaa
Most láttam először ezt a filmet és tetszett. Többször is megnézhető.


18. Gnor (2012-05-01 23:29.19) aaaaa
Ezt láttam először én nagyon király film volt! Kár hogy az amcsik lekoppintották! Szánalmas hogy nem tudnak sajátot kiagyalni!
Én ezt a filmet tekintem etalonnak, a másikhoz képest!


17. Petra2414 (2012-01-22 22:18.15) aaaaa
Már a tartalma alapján is gyanús volt, hogy hasonló lesz, mint Az utazó, aztán kiderült, hogy pontosan ugyanaz a történet. Szóval így már nem is tudtam élvezni. Ezért is haragszok Az utazó készítőire, mert szinte szó szerint lekoppintották! Azért még reménykedtem, hogy ez máshogy ér majd véget. Egyébként biztos izgalmas lett volna, a remake-nél az utolsó percig nem hittem, hogy lesz az a csavar. Kár, hogy azt láttam először! Lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy Az utazó jobban tetszett, de szerintem többet kihoztak ugyanabból a történetből. Persze fordított esetben, ha az Anthony Zimmert látom előbb, valószínűleg ezt Az utazó véleményeihez írtam volna.
Mégegy indok, miért olvassam el a filmek előtt a véleményeket. :)


16. Csiga333 (2011-09-24 15:41.03) aaaaa
számomra a színész elég hitelesen alakította az ámultan elszerelmesedő kis csórót, aki él-hal az extravagáns, eszményi nőért,aki számára tényleg egész életében elérhetetlen maradna, hogy eszemben sem volt, hogy ő az. egészen addig amíg az ujját rá nem tette az ujjlenyomat ellenőrzőre. mert miért ne adhatná ki magát zimmernek, csakhogy könnyebben megszerezhesse a nőt? én is lehet hogy ezt tenném:)
és valljuk be őszintén, nem véletlenül koppintották le hollywoodban. csak sajnos akármilyen maximálisan jó színészekkel játszatták is el a történetet, akkor sem ér a francia változat nyomába.
és finom a tea tejjel:)


15. Scsc (2011-02-15 13:40.06) aaaaa
Nem baj az hogy kiszámítható. Remek francia filmek sora bizonyítja, hogy hatni a nézőkre nem csak váratlan csavarokkal és nagy csattanókkal lehet. Itt az elejétől fogva sejtjük/tudjuk hogy ki kicsoda és hogy mi miért történik. A feszültséget - ha már az kell - az okozza inkább, hogy mikor jön már rá végre Chiara arra amit mi már tudunk, és az hogy lesz-e lehetősége Zimmernek felfedni szerelme előtt kilétét - ami nekünk, nézőknek már nem(nagy) meglepetés.
Pár napja, amikor a TV-ben láttam - másodszor - már végképp nem volt meglepetés a vége, (hiszen már elsőre sem nagyon) mégis teljesen elvarázsolt a hangulata, sőt még jobban mint első alkalommal. Ezért föl is emeltem 5*-ra.
Azt hiszem az ilyen fajta "elvarázsoláshoz" Franciaországban jobban értenek mint Hollywoodban.


14. Monique Black (2011-02-13 22:32.16) aaaaa
Újra megnéztem, mert ez a film nekem nagyon bejön!!!
Biztos a színészek varázsa miatt, meg a valahogy az egész hangulata a filmnek olyan magával ragadó ...egyszerűen ezt sokszor meg fogom nézni még.


13. Eufrozina85 (2011-02-01 11:21.16) aaaaa - (válasz Füsti 12. hozzászólására)
Igen, azért, időközben kiderült, hogy arról a részről, ahol ez az információ elhangzik, lemaradtam. A film Az utazó című remake-jéből jöttem rá, ami ugye komplett ugyanez a történet. Azóta megnéztem a Zimmert is újra, és valóban átoperálták az arcát. Hát nagy kő esett le a szívemről, hogy ez a rejtély is megoldódott :)


12. Füsti (2011-01-31 12:34.37) aaaaa - (válasz Eufrozina85 7. hozzászólására)
Nem pont azért nem tudta, hogy néz ki, mert plasztikai sebésszel átvarratta az arcát és a hangját is megváltoztatták?


11. Monique Black (2011-01-14 15:28.17) aaaaa
Eddig 1x láttam és tetszett. A fanyalgók most fanyalogjanak Az utazó című újrán...


10. Rennee Ewing (2010-10-05 13:49.19)  
Engem nagyon elragadott a hangulata, Sophie Marceaut imádom és eleve elfogult vagyok a francia filmekkel, nálam 5 pont.


9. Krisz papa (2010-01-17 00:36.01) aaaaa
Többször leírtam, hogy odavagyok a francia filmekért, a francia nőkért, különösen a gyönyörű Sophie Marceau-ért, a francia tájakért, városokért, stb. Látni egy jól fényképezett francia filmet alapból élvezet, és szerencsére egy kellemes feeling is társult hozzá. A történet néhol izgalmas, de inkább kiszámítható, viszont a játékok teszik igazán jóvá az egészet. Marceau igazi nő, aki nem mellesleg jól játsza a végzet asszonyát, és a megtört szívű hölgyet is. Attal átváltozását is jó volt látni, a kis szorongóból, vagány hős lett, és persze az egész csak ... Nézd meg, hamar rájössz. Frey a tipikus francia zsaru, kissé zilált megjelenésű, de mégis stílusos, persze vérprofi, aki bármit megtesz a siker érdekében, bármit, a lelkiismeret másodlagos szempont.
Összeségében egy nagyon is élvezhető krimi, mindenképpen ajánlom.


8. HattoriHanzo (2010-01-14 21:34.19)  
hülyeség


7. Eufrozina85 (2010-01-14 21:29.28) aaaaa
Nem volt rossz film, én pl marhára nem vágtam a végéig, hogy mi a helyzet, de felmerültek furcsaságok, pl hogy a pasi nem nagyon csodálkozik rá a dolgokra, amiknek a közepébe belekerül, ugye. Ez a végén magyarázatot nyer, de nekem továbbra sem világos az, hogy ha Zimmer megtenne mindent, hogy találkozzon Chiarával, és Chiara is marha szerelmes belé, akkor hogyhogy nem tudja, hogy néz ki? Ez ilyen netrandi kapcsolat volt? :) Távláv? :)

Yvan Attal meg marha dögös volt a fehér ing-fekete öltöny kombójában. Örültem neki, hogy ezt adták rá, puszi az öltöztetőnek :)


6. Bean (2009-12-07 12:58.40) aaaaa
A film egy jó téma lehetett volna, de tényleg kiszámíthatóvá tették.
Semmit nem hagytak a nézőnek, nem agyalhatunk csak néztük és egyértelmű dolgokat kaptunk.Persze ez lehet új egy olyan nézőnek aki ezekben a stílusokban még nem mélyült el kellőképp.Mindenesetre ezért lett nagyon gyenge a film.Semmi kiemelkedő csak sablon konstrukció.És ami még az összképek rendkívül rontja az a közel 1:20 perc játékidő.Véleményem szerint az vígjátéknak is karcosan elég.:)


5. Nyolcadik utas (2009-09-14 13:09.37) aaaaa
A filmben kevesebb az izgalom, mint a Barátok közt-ben, mikor Magdi anyus befőz.


4. Mangilla (2009-09-06 18:30.44) aaaaa
Nem nagy durranás, Sophie Marceau miatt érdemes csak megnézni:P


3. Lasimoci (2009-03-08 00:53.50) aaaaa
Hangulatos, jól fényképezett, jó sztorijú film. Egy baj van vele, kiszámítható. A rendező nagyon jól használta ki a kamerát. Egyszeri nézésre nagyon is megfelelő.



2. Mir1989 (2009-01-17 18:54.41) aaaaa
Nekem nagyon tetszett, Én nem igazán sejtettem, hogy mi lesz a vége, ezért végig izgalmas volt!


1. Az utolso szamuráj (2007-10-03 16:10.40) aaaaa
Szórakoztató francia krimi a gyönyörű Sophie Marceau-val:csak az vele a gondom,hogy valahogy az ember végig sejti,mi van a hátérben,túl kevés az elterelő szál.Ám a franciás iz kárpotól,és egyszer élvezhetővé teszi a mozit.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekConvar, 2024-01-17 03:1023 hsz
KérdésekMonique Black, 2011-02-13 22:272 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk