Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Az Emberiség Minisztérium
- Filmbox Plus, 01:40
Az útvesztő: Halálkúra
- Moziverzum, 01:50
A merész
- Filmbox Premium, 02:00
Végtelen
- Mozi+, 02:10
Hattyúdal
- Duna World, 02:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Lance Henriksen (84)
Richard E. Grant (67)
Michael Murphy (86)
Michael Palin (81)
Kálomista Gábor (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mit láttál utoljára a moziban és hogy tetszett?
Barbár (2022) - Vélemények
Ádám almái - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kráter aaaaa
Alexandre Saada aaaaa

 

Stalingrad hozzászólásai

Ugrás Stalingrad adatlapjára


Resident Alien (sorozat) - Vélemények

2024-04-05 16:06.24
Sziasztok! Tudna valaki infót adni arról a zeneszámról,amit az 1. évad 5. részében (az epizód címe a Love Languages) a felesége énekel az "idegennek",miután befejezik a táncot,és kérdezi a feleség,hogy vacsora után mi legyen? A válasz az,hogy mielőtt elmegy,mosogassa el a serpenyőket:). Ezután kezd énekelni egy dalt a felesége egy kisfiúról,aki messzire elmegy,stb. Tudnátok egy dalcímet-előadót esetleg? Semmi infót nem találtam erről. Előre is köszönöm!


Úriemberek (sorozat) - Vélemények

2024-03-23 09:17.08
Az előttem szólók nagyjából mindent leírtak a sorozatról,jót és rosszat egyaránt. Szerencsére a rosszból kevesebb van:). Nekem leginkább a zseniális szó jut eszembe:minden benne van,ami jellemzi a rendezőt,nagyon remélem,hogy sikerül összehozni a folytatást.


Jumanji - A következő szint - Vélemények

2023-12-31 14:35.23
A színészek gázsija miatt nem lehetett nagyon olcsó film,és őszintén szólva el sem tudom képzelni,hogy miért nyúltak megint ehhez a történethez. Az előző még élvezhető volt,ez már katasztrófa.


Az Usher-ház bukása (sorozat) - Vélemények

2023-10-17 01:13.37
Nagyon szeretem Poe-t. Az ötlet,hogy egy sorozatban mutassanak be pár novellát (persze erősen átdolgozva):zseniális! A pár értékelésből láttam,hogy itthon nem aratott nagy sikert,de én inkább az IMDb-n látott 8.1-es értékelésekkel értek egyet:). Nagyon izgalmas cselekmény,jól játszó színészek (Carla Gugino!),és a sok idézet:mind nagyon tetszett.


A diplomata (sorozat) - Vélemények

2023-04-27 14:14.28
Ha lenne folytatás (amit az IMDB-n sem jelez a Netflix),akkor szuper kis sorozat lenne.


2023-04-27 14:06.38
Sziasztok! Csak nekem tűnik úgy,hogy ez a sorozat nem kapott méltó befejezést? Konkrétan az utolsó öt perc egy nagy káosz:mi lesz a megbízóval? Mi történt a nagykövet asszony férjével? Egyáltalán:mi történik majd ezután? Egyébként a sorozat nagyon jó és izgalmas,de a vége az katasztrofális. Miért a nézőre bízza,hogy magában zárja le valahogy a sztorit? Persze az sem rossz megoldás mondjuk a K-PAX esetében,csakhogy az nem egy akciósorozat. Nem értékelem,mert a sorozat mondjuk ötös,a befejezés egyes,ha pedig hármast adok,az nem igazságos.


John Wick: 4. felvonás - Hagakure - Vélemények

2023-03-26 09:55.26
Ahogy Bertó!!! írja:ez egy franchise! Hozta a pénzt,forgatták a következő részt. Videojátékra hasonlít? Lehetséges. Majdnem minden akciófilm ilyen:a főhős mindent túlél. Még a negyedik részben is volt fogyasztható történet,ez nagy szó. Nálam ötös!


A nevem Bosszú - Vélemények

2023-02-06 18:57.50
Miért van az,hogy gyakran pont a tizenéves idióta szegi meg a szabályt:ne hívj senkit egy bizonyos telefonról? Jelen esetben a főhős lánya,aki nem bírja ki (az anyja és a nagybátyja megölése után),hogy ne hívja fel a barátját? Pont ennek a generációnak kell(ene) tudnia,hogy mire képes a mai technika:hívásazonosítás-lenyomozás. Amikor felhívta a barátját,ott nyomtam le a Netflixen a STOP gombot:nem is néztem tovább.


Senki - Vélemények

2023-01-27 08:02.02
Mindig csodálkozom,hogy egy rókáról hány bőrt lehet lehúzni:). Semmi bajom ezzel a rókabőrrel sem,itt csak az a kérdés (a producer és rendező szemszögéből),hogy mennyibe került a film. Odenkirk nyilván nem kerül annyiba,mint Reeves és Washington (mert ugye ez azoknak a filmeknek a hasonmása lenne,egy kis RED beütéssel),és ha bőven behozta a befektetett pénzt,akkor már megérte (nekik legalábbis). Egyszer megnéztem,nem is unatkoztam,de ez azért nem az a film,amit még egyszer megnéznék. Valaki írta itt,hogy olyan,mintha a rendező nem tudta volna eldönteni,hogy kemény akciófilmet vagy akció paródiát csináljon:egyetértek vele.


Logan Marshall-Green - Vélemények

2022-09-26 16:17.08
Még nem hallottam ezt a "szegény ember Tom Hardy-ja" véleményt,de szerintem a színészi játékával semmi probléma nincs. Az Ördög. c filmben kimondottan szuper az alakítása (azt sem értem,hogy az a film miért három és fél csillagos). Nem kimondottan kedvelem,valahogy érdekes az arckifejezése (de ezt elmondhatjuk még pár színészről:) ),és mégis jól és jókat alakítanak. Remélem,hogy még sok jó szerepet kap!


Sandman: Az álmok fejedelme (sorozat) - Vélemények

2022-09-25 13:42.07
Nekem tetszett ("buzulás ide vagy oda":) ).

"Dream" karaktere nagyon bejött. Érdekes sztorik,jó

karakterek.


A könyvelő - Vélemények

2022-09-18 18:30.19
Nem vagyok Affleck rajongó,de ez egy nagyon jó kis film. "Gyárilag" is kissé érdekes a mimikája,de itt szerintem teljesen jól hozza az autista karaktert.

A történetet nem kell túlragozni,az akciófilmeknek nem az az erőssége,ugyebár. Gondolom elég sokat kellett gyakorolni a bunyós jelenetekhez,ez is értékelendő:). Ajánlom!


Stranger Things (sorozat) - Vélemények

2022-09-02 19:31.50
Elolvastam az adok-kapok hozzászólásokat,ezért (is) igyekszem objektív lenni. Az első három évad teljesen rendben van:kapcsolódnak az évadok,minden oké. A negyediket elkezdtem,és hogy őszinte legyek nem is értettem,hogy ez hogy jön ide? Nem találtam a közös nevezőt (cselekményben) az előző három évaddal.Az nem gond,ha innen-onnan merítgetnek a rendezők ihletet (kevés új van a nap alatt),de azért nem lenne rossz,ha lenne egy vezérfonal (a pár színészen kívül). Jó volt,de sajnos lefulladtam a negyedik évad harmadik részénél.


Rakka - Vélemények

2022-08-01 19:03.23
Sziasztok!

Most nézem a Netflixen az Oatstudios legújabb alkotásait. Nem akarom kétségbe vonni Blomkamp rendezői tehetségét,mert a District 9 után teljesen el voltam képedve,hogy micsoda újszerű látásmód,jó ötlet,stb. Vártam a második részt,ami nem jött,ugye. Az utána következő alkotások nívója messze nem olyan,és most ezek a rövidebb szösszenetek...hát ezekre én sem nagyon adnék pénzt,legfeljebb a Rakka érne meg egy misét. A Demonic-ot nem láttam (nem is fogom),de az Imdb értékelések nagyon haloványak. Nagyon tehetséges rendező,csak egy District 9 után piszok magasan van a léc..és még nem sikerült megugrania újra. Én szurkolok,hogy sikerüljön,mert akkor egy nagyon tuti filmet fogunk látni!!!


Édes november - Vélemények

2022-06-20 17:25.25
Szeretem,ahogy egy-egy film kapcsán (bármilyen műfajban) ekézik itt egymást a tisztelt hozzászólók:). Szerintem természetes,hogy minden ember másképp reagál le egy filmet. Sok mindentől függ az ember véleménye:kor,tapasztalatok,átélt élethelyzetek. Nekem tetszett ez a film(is),főleg azért,mert mindkét színészt nagyon szeretem. Ilyenkor toleránsabb az ember,ugye.)..de ettől függetlenül nem rossz kis film ez. Biztos vannak jobbak ebben a műfajban is (valaki említ itt néhányat),de azért abszolút nézhető. Ajánlom:)!


Stranger Things (sorozat) - Vélemények

2022-06-16 14:50.21
Sziasztok!

1.évad:szuper!
2-3. évad:jó!
4. évad:két részig bírtam,aztán levettem a Netflixen a listámról. Két óra alatt nem sikerült eljutni semmilyen cselekményhez,aminek köze lett volna az előző három évadhoz. A megnyitott kapu egy másik univerzumba nem egyenlő a "GONOSZ"(?) előkeveredésével. Úgy érzem,elfogyott a muníció,mert a párbeszédek erőltetettek,némelyik egyenesen szánalmas. Sajnálom,mert eddig tetszett.


A vadász és a préda - Vélemények

2022-03-22 15:32.48
Húsz percig néztem,kb. öt perc után rájöttem,hogy a Vadászidény c. filmet szerették volna valahogy újraértelmezni:nem sikerült feszültséget csempészni a cselekménybe. Azt sajnálom,hogy nem tudtam meg,hogy mi az indíték az öldöklésre,de nem bírtam tovább:).


Futóhomok (sorozat) - Vélemények

2022-03-19 23:18.25
Szia! Még csak a harmadik epizódot fogom kezdeni,de eddig egyetértek Veled. Semmi bajom a gazdagokkal,csak azt nem értem soha ezekben a sztorikban,hogy ha annyira irritálja őket sok minden (leginkább az egész élet),akkor miért nem állnak fel,hagyják ott azt az életmódot,és kezdenek magukkal valamit. Ja,hogy dolgozni kéne? Azt már nem! Nemrég fejeztem be az Utódlás c. sorozatot:na,ott konkrétan az egész család zakkant volt.Biztos,hogy rossz az,ha a szülő nem ismeri el a gyereke jó tulajdonságait,de szerintem az is egy módszer,hogy rácáfolok,nem? Ehelyett inkább iszok-drogozok-kocsikat török össze:hát ez is egyfajta válasz. Nem tudom,folytatom-e,mert valóban irritáló a sok idióta a filmben.


Ne higgy a szemének! (sorozat) - Vélemények

2022-03-19 23:05.46
Izgalmas,csavaros befejezéssel. Hallottunk már a testen kívüli "utazásokról",érdekes téma. Igaz,hogy arról nem szól a fáma (egyelőre),hogy testet lehetne "cserélni",de az ötlet eredeti!


Ártatlan (sorozat) - Vélemények

2022-02-21 23:58.49
Nagyon ütős történet,kiváló alakítások,és a rendezés egyszerűen fenomenális!


Az idegen (sorozat) - Vélemények

2022-02-15 00:00.42
A vélemények megoszlanak,én egyiket sem minősítem.

Nekem nagyon tetszett ez is (ez még csak a második Coben film,amit láttam),de fordulatokban és meglepetésekben nincs hiány. Plusz pont,hogy nincsen "elvarratlan szál" a végén.


Maradj mellettem (sorozat) - Vélemények

2022-02-12 20:04.23
Érdekes vélemény annak tükrében,hogy a regény írója egyben a forgatókönyv létrehozásában is tevékenyen részt vett,és gondolom,neki nem ez a véleménye. Nekem pedig főleg nem:a regényt nem olvastam,a sorozat nagyon jó!


Hajsza (sorozat) - Vélemények

2022-01-15 20:11.05
Elolvastam pár véleményt:kap a sorozat hideget-meleget. Nagyon szeretem az ilyen stílusú-hangulatú filmeket (sorozatokat),de egy-két dolog kiverte nálam a biztosítékot(2.évad 3.rész):a hegytetőn éppen kiöntik a gipszmintát,ami az elrabolt nő kocsijáé,a gyilkos befordul a bekötőútra,meglátja a rendőröket,megáll,lekapcsolja a világítást,aztán tolatni kezd. A vezető nyomozó(nő) mindezt látja,és nem jut eszébe,hogy aki ilyet csinál,az sáros? Nem ugrik be,hogy utána kellene küldeni egy járőrkocsit? Pár perc múlva a gyilkos úgy jut be a vezető nyomozó szállodai szobájába,hogy hátsó bejárat-konyha (kártyalopás)-folyosó-szoba. Egy teremtett lélekkel nem találkozik közben! Ez mennyire életszerű? Tetszik a sorozat,de még egy ilyen gagyi megoldás,és abbahagyom. A színészi játékok jók (különösen a gyilkos!!!). Remélem,nem okoz csalódást a továbbiakban a film.


Utódlás (sorozat) - Vélemények

2022-01-07 14:54.23
Nem tudom,hogy ilyen környezetben (több tízmilliárd dolláros vagyon) mi a "realisztikus". A téma pénz és hatalom,való igaz,és ebben a környezetben minden erről szól,szerintem zseniálisan megmutatva,hogy mire képes az,akinek a hatalom elveszi az eszét.


Lucifer az Újvilágban (sorozat) - Vélemények

2021-10-07 16:04.23
Összességében szórakoztató. Jó kvalitású színészek,érdekes (néha nagyon meglepő) fordulatokkal:de hiszen már az alapötlet is az:)!

Nem tudjátok véletlenül,hogy Éva és Maze esküvőjének mi a helyszíne? Nagyon futurisztikus az az épület:).


Zack Snyder: Az Igazság Ligája - Vélemények

2021-04-30 00:31.10
Érdemben nem tudok hozzászólni különböző változatokhoz,DC és_MARVEL univerzumokhoz,mert eleve idegen tőlem ez a világ. Olyan érzésem támadt ennek a filmnek a láttán (a negyedik órát már nem tudtam megnézni),hogy még öt év,és már nem kellenek a méregdrága színészek,mert mindent megoldanak CGI-os módszerrel. Persze természetesen a rajongók megnézik ezeket a filmeket,semmi gond ezzel:ízlések és pofonok különbözők,a kasszák pedig csilingelnek:).


Keanu Reeves - Vélemények

2020-06-19 13:08.46
Üdv Mindenki!

A kérdésem azonban csak a "Halember"-nek szól:

szerinted úgy is össze lehet színészkedni egy 350 millió dolláros vagyont,hogy egy jó filmet sem csinálsz:)?


Csaló csajok - Vélemények

2019-05-16 14:46.16
Talán sok pénzért:)?


Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk