Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
A tökéletes gyilkos
- DUNA TV, 21:35
Marlowe
- Filmbox Premium, 21:35
Mona Lisa mosolya
- Viasat3, 22:00
Túl a barátságon
- HBO3, 22:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Gérard Depardieu - Vélemények
2022-es választás
Rock zene
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Boldogság kezdőknek aaaaa
Kevin Costner aaaaa

 

Dizémi hozzászólásai

Ugrás Dizémi adatlapjára


Luke Evans - Vélemények

2014-07-21 11:08.29
Igazi Wales-i,látszik is rajta szóval én is szívesen karmolásznám,főleg A Dracula Untold trélere után,csakhogy azt hittem lefordulok a székről,amikor megtudtam hogy meleg.Egyébként meg hihetetlenül jól alakít az ellenkező táborban,és elég férfias hogy hiteles legyen.A Hobbitban és a Hollóban különösen karakteres.


Pompeji - Vélemények

2014-05-26 18:24.51
Ja... és a film, 50/100-as ;)
Nyaljátok ki!


2014-05-26 18:22.59
Majd Kongfan leápolja,ha még nem tapostam a betonba... ;)


2014-05-26 18:22.55
Nos én meg láttam a filmet,terveztem is megnézni és a "csinálj jobbat ne mondj róla rosszat" még mindig jobb,mint az "inkább megyek a többség után,nem kell nekem eldönteni"...Neked nem is kell megnézni,de ha számodra a "hulladék" egy vélemény,akkor hadd legyen nekem is,ugyanannyi értelme volt az enyémnek,mint a tiédnek.A kritika...és ettől még sajnos te sem vagy kevésbé szánalmas...


2014-05-23 09:40.24
Undorító ahogy lehúzzátok és szétszeditek ezt a filmet,csak azért hogy írjatok vmit,meg a saját kis fontosságotokat hangoztassátok.Tele vagytok hülyeséggel meg szánalmas kis közhelyekkel,azt sem tudjátok mi az érték.Kliséhalmaz,CGI,szerelmi szál,meg a többi marhaság amit egymás szájába adtok mert nincs egyéni vélemény.Az álintellektuál a másik véglet.
Ennél már csak utolsó szamuráj tökeit nyalogató cápa idiótább...Tényleg nem érint meg sehol?,akkor nem kell ide "hulladékozni",ha meg igen,akkor miért nem azt írod ki magadból?


Laurence Fishburne - Vélemények

2014-03-23 12:42.35
Én hányok ettől a felfújt békától nem tudom mit esztek rajta.Egy bexari kihaénnem xarkupac.


Non-Stop - Vélemények

2014-03-21 19:22.11
Jézusom mennyi itt az elb*ott filmszadista.El vagytok kényeztetve.Az egyik filozófiai értekezést ír,a másik meg minden szembejövő repülőben a Légcsavart látja.
Tényleg végig kell nézni egy xar filmet,csak azért hogy kielemezzem?A nárcisztika nem jár együtt a harmatgyenge akarattal...10 perc után ki lehet sétálni...Én is láttam a mögöttes szándékot,nem vettem figyelembe összeesküvés elméleteket sem gyártottam és még jól is szórakoztam,ezért járok moziba.
Neeson az egyik kedvencem,kicsit kopott az öreg de karakteres és keményen viszi a filmet,több akciót elbírtam volna,de az idegeimnek ez most nagyon kellett.


Vakszerencse (2013) - Vélemények

2014-03-15 18:46.23
Elég tanulságos hogyan kell felfújni egy üres sztorit.A nagymenő tohonya milliárdos xarzsák kontra füligzöld szerencsevadász kiscserkész.Tipikus amcsi lagymatag.A jó hír az hogy nem kell hozzá agymunka,így félrészegen buli után is nézhető.A rossz hír viszont,hogy 1 idő után már csak úgy élvezhető.


Örömködő topik - közkívánatra!

2014-03-04 08:39.29
Hogy te mekkora GÖRÉNY vagy...Rég nem olvastam ekkora intellektus barmot!
Csinálj egy blogot a szemetednek.


Én, Frankenstein - Vélemények

2014-03-03 12:22.43
Ez nem egy filmváltozat vagy feldolgozás az eredeti műből.Nem tudom mit irkálnak itt egyesek,vagy mit vártak a filmtől,nem látták a trélert?Ez egy eredeti mű ötletéből készült fantasy.Semmi köze Mary Shelleyhez,vagy a Légióhoz mert szárnyaslények vannak benne,vagy az Underwordhöz Nighy miatt,valami hülye egy másik fórumon az Alkonyatot meg a Gyűrűk urát is beleírta.Ez csak azonos műfaj,darkfantasy természetes hogy az alaphangulat is hasonló,és szerintem nagyon is élvezhető jó kis film lett belőle.A történet egyszerű,az akciók bőven látványosak,nagyon szép a stílusvilág és a zene.(a keretből gondolom kihozták a legtöbbet).A karakter számomra nagyon szerethető,A. Eckhard édes pofa tett róla hogy így legyen van olyan jó színész,és Yvonne Strahovskinak is jól állt az a "Hű basszus!".Nagyon helyesek a vízköpők is műfajon belül ők a kedvenceim,úgyhogy nagyon vártam ezt a filmet,annak aki nem teszi fel feleslegesen a lécet nem lehet csalódás.


Stephen King - Legjobb és legrosszabb adaptációi

2014-02-19 22:14.20
A könyvekből anno a Tortúrával kezdtem nekem az a mérce és sztem jól sikerült,de a többi feldolgozásból ami bejött az a Hasznos holmik,a Holtsáv,a Ragyogás,a Halálsoron és a nagy kedvenc az Álomcsapda.
Viszont a kukorica gyermekeit és a Titkos ablakot nyugodtan kihagyhattam volna az életemből.


A csodálatos Pókember - Kérdések

2014-01-27 21:08.59
Engem az érdekelne,ki volt az az interaktív nem normális aki ezt a filmet a Disney Channel mai műsorára írta ki,mert én csak a Pókember elképesztő kalandjait látom rajta rajzkategóriában!Azért jó lenne odafigyelni!


A könyvtolvaj - Vélemények

2014-01-27 20:37.50
Nos bevallom én már kevésbé vagyok tőle elszállva.
Pedig a trailere komoly volt és szép,szóval vártam a csodát ami majd magával ragad, de az a rengeteg tutyimutyiság és felesleges félelmek a család részéről már egy idő után zaklatta az idegeimet.A film már a mondanivalója miatt is értékes,nem is tudok róla igazán rosszat mondani,viszont kiemelni sem tudok semmit.Amolyan jutott is meg nem is,szóval 1x jó volt.


Filmkereső

2014-01-08 15:35.41
Bocs 1985-ös, a kicsi Samu (sean Austin) játsza a főszerepet a gyűrűk urából,régen rengeteget ment a főcsatornákon.


2014-01-08 15:20.30
Az első rész nekem nem stimmel,de az amit a végén írtál az a Kincsvadászokra emlékeztet,(The Goonies) 2007-es steven spielberg ifjúsági kalandfilme.
[link]


A sas - Vélemények

2013-12-25 13:33.01
A HBOn láttam először,éppen dugig voltam "A" kategóriás filmekkel,el voltam kényeztetve szóval a szép északi táj ellenére sem voltam elájulva.Csakhogy mostanában visszatér mint a bumeráng..ha adják a tvben ott ragadok előtte,úgyhogy megtanultam értékelni.Ami xar és lapos benne azon jót mosolygok,pl. Tatum a kis elkényeztetett amerikai naposcsibe játéka egyértelműen még a jól felszerelt "extráival" sem ér fel Jamie B. egyetlen átélt rohanásával.Származása révén is a vérében van a hűség és a becsület, a "szívvellélekkelcsináljukvagysehogy", hiúságtól öntetszelgéstől mentes,elég volt csak magát adnia,szóval a legjobb választás.Amolyan Frodo-Samu páros az övék,egyik nélkül nem ér semmit a másik,és nekem nagy gyengéim a hasonló beállítások...A többiekkel sincs nagyobb gondom mind a helyükön voltak,igaz Mark Strong érett és karakteres,mégis mindig a "kisstílű" kifejezés jut eszembe róla,mint a Trisztán és Izoldában nyújtott alakítása.Fingja nincs a becsületről,dehát gondolom nem véletlenül kapja a hasonló szerepeket,ez persze nem zárja ki hogy ne kedveljem...A magyarokat nagy sajnálatomra szintén Stronghoz sorolnám,nagy színészek,de nem nagy emberek.Egyedül a kékfejű pikt hülyegyerekkel nem tudtam mit kezdeni,tényleg ennyire szűkös volt a repertoár,hogy a helyi pék fiát állították volna be?...na mind1...Történelmi háttér realitás egy sima kalandfilmben másodlagos.A táj adott volt,ahogy az alacsony költségvetés is,szerintem nem is kellett több,nekem így volt kerek.


Lenyűgöző teremtmények - Vélemények

2013-12-25 10:37.39
A könyvnek a közelébe se szagol,silány nyomoronc próbálkozás.Csúnyán lehúzták egy Pöttyöskönyv kategóriára.Sajnáltam,mert a történetnek pont a párbeszédek és a karakteres személyiségek adtak lényeget és élvezhetőséget nem a háttérsztori...Emma Thompson mint sötét erők birtokosa,gúnyosan kacarászva...Na ne mááár...


A végzet ereklyéi: Csontváros - Vélemények

2013-12-25 09:37.41
Nem olvastam a könyveket,de valószínűleg azzal kellett volna kezdeni.A filmet viszont a műfaja és a traile-re alapján mindenképpen meg akartam nézni.Nem az én korosztályom és előre tudtam hogy a szereplőgárda sem elég érett ahhoz,hogy megformáljon hasonló bonyolult karaktereket,dehát gondoltam akkora bakot úgy sem lőhetnek,mint a "Lenyűgöző teremtényekkel".Szerintem nem is lőttek... a film kerek volt és érthető,de azért érezni lehetett hogy a sztorija sokkal összetettebb,szerteágazóbb.Aki teheti ne a filmmel kezdje.


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2013-12-21 18:29.59
Retreat (online) Chillian Murphy-vel.
Végigkínlódtam de Jamie Bell játéka miatt megérte.
Szóval jó szívvel nem ajánlom senkinek :D


Jamie Bell - Vélemények

2013-12-21 17:53.51
Tény,hogy van valami a srácban,én csak a Hipervándor óta ismerem..Most a Retreat-ban láttam egy komolyabb szerepben Chillian-nal,és ott nagyon vitte a filmet.Hihetetlen,hogy csak 170 centis,ott legalább 2 méteresnek láttam :D .Határozottan érik a srác,színesebben és nagyobb átéléssel játszik,örülök hogy a drámai oldalát is megismertem...



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk