Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO3, 03:52
Lepattant szervezők
- Filmbox, 04:10
Darabokban
- HBO2, 04:21
Pókok
- Film Mánia, 04:30
A tintahal és a bálna
- HBO, 04:33

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jen Lilley aaaaa

 

Fórum - Pompeji - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7
198. Felo (2020-08-30 13:25.36)  
Nagyon jó failm! Már az elejétől fogva izgalmas, nem húzzák az időt felesleges párbeszédekkel, végig oda láncolt a képernyőhöz.
Egy romantikus drámát láthatunk, ami egy rabszolga és egy helyi uralkodó lányának szerelmének küzdelmét mutatja be.
Közben meg kell küzdeniük a kegyetlen szenátorral és szintén gonosz védelmező katonájával, amiben segítségükre van a főhős szintén rabszolga barátja, Atticus is.
Aztán kitör a vulkán, a lányt bezárják, innentől még izgalmasabb lesz a film!
A film végén az embernek kicsordul a könnye, mert olyan szép vége van.


197. Sergio Alba (2019-05-10 17:03.36) aaaaa
Nem értem a fanyalgókat. Szerintem ez egy remekül megírt és látványos film lett, némi Gladiátor és 2012 feelingel, viszont ezt a kettőt vegyítve remekül működik. Paul Andersontól elég meglepő az ilyen fajta munka (főleg az után, amit Resident Evil néven ki mer adni), így kicsit úgy ültem le elé, hogy nem lesz akkora nagy durranás. Tévedtem. A film remekül vezeti fel a vulkán kitörésének indulását. Mikor pedig kitörik, az rendkívül látványos. A színészi munkára nincs panasz. Mindenki hozza a formáját: Kit Harington a szépfiús tekintetével harcol, Kiefer Sutherland karakter (a film legjobbja) pedig annyira jó volt. Olyan volt, mint ha pont neki találták volna ki. Különösebben a szinkronnal se volt baj. A szerelmi szál se vontatott vagy erőltetett, nem megy át unalmas nyáladzásba. Összeségében nem rossz film, Andersonnak több ilyet kellene rendezni.



196. Amycusack (2017-09-29 20:46.02)  
Nagyon nem tetszett. Mintha Gladiátort keresztezték volna a 2012-vel. A végét sem vártam meg, nagyon "Zs" kategóriás.


195. Milcso (2015-09-29 21:32.23) aaaaa
A sok fikázódásnak és negatív kritikának köszönhetően kellemesen csalódtam a filmben. Nagyon jól szórakoztam rajta. Kit Haringtont amúgy is bírom, szóval nálam 5*.


194. GALAXIS DAX (2015-07-18 19:59.41)   - (válasz Nevada Kid 184. hozzászólására)
Nevada Kid te egy nagy idióta vagy, ez a film maga a történelem. Ha a Vezúv nem tört volna ki maga pompei nem maradt volna fen évszázadokon át.
Tanultunk tragédiályukból ezt nem szabad elfeledni!!!!!!!!!!!


193. Semprini (2015-04-17 21:08.22) aaaaa
****SPOILER****

Végülis nem csalódtam a filmben, bár kissé ódzkodtam a megtekintésétől, de csak rászántam magam. A történet faék-egyszerűségű, kicsit olyan mintha a gladiátor és a Dante pokla sztoriját ötvöznénk, némi Titanic-os szerelmi szállal körítve. Happy end sajnos nincs, hiszen mint tudjuk, Pompejit maga alá temette a láva, túlélők nem nagyon lehettek, ahhoz repülővel kellett volna elmenekülniük a láva- és hamueső elől.
A látvánnyal részemről nem volt gondom, trükktechnikailag hozta a kötelezően elvárható szintet, jól meg volt csinálva a vulkánkitörés és jó volt a gladiátorütközet is, szóval e téren jól teljesített a film. A szereplők is hoztak egy jó átlag-szintet, de komolyabb színészi alakításokat ne várjunk. Számomra Emily Browning volt a "húzónév", őt kedvelem, láttam már jó pár filmjét, ezúttal is tetszett. Jessica Lucas figuráját kimondottan sajnáltam, hogy hamar áldozatul esett, azt hittem, legalább félig-meddig összejön a fekete gladiátorral, talán majd legközelebb... A férfi főszereplő, Kit Harrington nekem olyan se hús-se hal típus, elfogadható de nem karizmatikus, Kiefer Sutherland kellően ellenszenves, utálható főgonosz volt, a többiek meg töltelékfigurák. A forgatókönyv és a párbeszédek lehettek volna kidolgozottabbak, de egynek elment. Az utóbbi évek "szandálos" filmjei közül még így is a jobbak közt van, úgyhogy egy erős közepest megérdemel szerintem.
6,5/10


192. Misafeco (2014-09-11 13:03.28) aaaaa - (válasz Ancksunamun85 190. hozzászólására)
Elég sok ilyen spoileres című film van, ahol már egyből lehet tudni/sejteni a végkifejletet. A különbség az, hogy azoknál általában sikerül izgalmassá tenni az addig vezető utat.


191. Kritikus (2014-09-10 22:54.05) aaaaa
Kit Harington alias John Snow nekem az egyik kedvenc karakterem-színészem a Trónok harcában. Nem is azért mert annyira hej' de nagy profinak tartom, de szimpatikusat alakít, az egyszerű ,,ami a minimum"nál többet is tesz le, és nem utolsósorban szerethető is a játéka. Természetesen tehetségét, tudását egy két filmből vagy epizódból hiba lenne leszűrni.
És akkor itt is a Pompeji, ami véleményem szerint kiválóan statuálja, hogy nem ,,érett" meg ő még egy nagyobb mozi főszerepére. Igen, nagyobb, mert ez talán annak indult, látvány, kaland, izgalom elvárható volt - talán. De a remeknek mondható díszleten kívül semmit nem kaptunk a filmtől, beleértve a színészi játék hiányát is. Természetesen nem írom le Havast elvégre első ,,nagyobb" szerepe volt ez de itt enyhén gyengén muzsikált, Emily Browning meg annyira illett kb. hozzá mint Vajnához Timi.
Adott viszont a film unalomig ismert kliséket, néhol jócskán kidolgozatlan akciójeleneteket, vér nélküli (??) gladiátorharcot meg egy kis ideget, hogy mennyire kevés is volt ez így, meg milyen messze volt a jótól. Sőt, a végén még drámai is akart lenni, de az sem sikerült neki.
Tucatfilm, hogy legyen egy sokadik ilyen, talán egy két jó vágáson meg a látványon kívül nem is lehet mást kiemelni, bár nem mondom meg most ezen a témán egy Crowe mennyit dobott volna-egy keveset talán. Sikersztorinak nem indult, csavarokkal, kidolgozott csatajelenetekkel, játékkal esetleg lehetett volna dobni rajta.
Nagyon, nagyon, nagyon gyenge közepes.


190. Ancksunamun85 (2014-09-10 21:15.58) aaaaa
Egyetértek az előttem szólókkal, kiszámítható,Gladiátor utánzó, sablonos film...és slusszpoén nélkül,mivel a címmel már mindent tudtunk a végkifejletről...


189. Lacax (2014-09-10 15:24.57) aaaaa
Ismét belefutottam, egy olyan valamibe, ami felkeltette az érdeklődésemet, de nem azt kaptam amit vártam tőle.
Az alaptörténet remek lenne. Kár, hogy egy ilyen gyenge és unalmas story-t sikerült kihozniuk a kedves készítőknek ebből a filmből. Szerintem, ha egy kicsit rámennek a történelmi valóságra, és megpróbálnak egy kicsit drámaibb beállítást adni az egésznek, akkor sokkal jobb lehetett volna. Kinek hiányoznak ezek a fölösleges sablonos marhaságok ? Én nem vagyok kíváncsi arra, hogy a római erkölcstelen gazdag gazembert hogyan győzi le a szegény erkölcsös rabszolga hős. Miért kell majdnem minden római időkben játszódó filmnek ilyen témát feldolgozni ? Na meg ott van az arénában zajló csatajelenet. Egy az egyben a Gladiátor című filmből lett koppintva, csak az ott legalább izgalmas volt.
Mindent összevetve a film gagyi koppintás szagú, kiszámítható, unalmas gyenge story-val rendelkezik, amire az ember nem számít a cím alapján. Miért nem a Pompeji Gladiátor címet adták a filmnek ? Ja, hogy akkor senki nem nézte volna meg.


188. Johnny kapitány (2014-08-05 02:49.10) aaaaa - (válasz Ynitsed 187. hozzászólására)
Egy párhuzamos univerzumban biztosan:)


187. Ynitsed (2014-08-04 20:33.55) aaaaa
Nem értem miért van ennyire lepontozva. Minimum 4 csillagot megérdemelne


186. Eurodog (2014-07-23 23:05.56) aaaaa
"Egyszer meg lehet nézni" kategória. Figyeltem a végén a stáblistát, milyen sokan készítették a filmet, pedig olyan gyenge trükkök vannak benne. A főszerepekre találhattak volna más színészeket. Mio szerepére izmosabbat, valahogy nem volt hiteles, mint a TV-sorozatban Herkules(Kevin Sorbo),a csaj meg helyesebb lehetett volna például az a másik aki vele volt. Persze ízlés dolga.
Spoiler!
Egy fadarabbal is ki lehet nyitni a bilincset? Ne akarják már bemesélni!


185. Nevada Kid (2014-07-18 22:09.54) aaaaa - (válasz Misafeco 182. hozzászólására)
..Nem teljesen értem.. :D de biztos.. Ma már minden ok.. ha arra gondoltál.. nem tudom :D


184. Nevada Kid (2014-07-18 22:05.55) aaaaa - (válasz Lector 181. hozzászólására)
:) Gondolhatod hogy kibuktam.. az 1-2 napos magány,a hömpölygő-romantika-hülyeség meghozta gyümölcsét..

..Pedig nem annyira tetsző filmről nem szándékoztam írni sokat,mint ahogy általában inkább nem is írok,mert nem izgat fel. Vacak és kész. De itt elragadott a hév.. még másnap is..

..Meg hát sajnáltam,mert nem lett volna ez rossz film,ha ésszerűbben van megcsinálva.. vagy mit tudom én.. szimpibbek a főszereplők.. mindegy, már csak négy nap. Max négy és fél.. Bár ma már el voltam egyedül is, igaz délután haverokkal is voltam -energiát levezetni-..


183. Cselló111 (2014-07-18 21:33.17)   - (válasz Az utolso szamuráj 143. hozzászólására)
A nálad lévő okokkal nem vagyok tisztában, annál inkább a nálam lévőkkel.. és még meg is osztom veled.
Van amikor nem írok a fórumba, csak olvasgatok. Ahol Chris Co, Karesz vagy éppen a te neved sűrűn megjelenik egy topikban, abba bele szoktam olvasni, mert a legtöbbször érdekes vitákat, beszélgetéseket olvasok érvekkel vagy éppen nagyon jó riposztokkal. De ahhoz, hogy ezeket a nagyon jó kis üzenetváltásokat el tudjam olvasni bizony oda is kell kattintanom, elolvasnom, és csak akkor tudom eldönteni, hogy érdemes volt-e elolvasnom vagy tudomást sem kellett volna vennem róla. Én így működöm.
A vitátokba nem szóltam bele, egyszerűen csak 2 rövid mondatban reagáltam egy hozzászólásra ... nem a tietekre.
És nem... nem sértettél meg, az érzékenységi küszöböm ennél jóval magasabban van.:)


182. Misafeco (2014-07-18 19:57.34) aaaaa
"..(SPOILER) CUNAMI VISSSZAHÚZÓDOTT EGY KISSÉ,DE MÉG JELEN VAN.. "
Szó szerint, igaz? :)


181. Lector (2014-07-18 19:47.37) aaaaa - (válasz Nevada Kid 174. hozzászólására)
Hjújjj...:)))))
Azt a vérbe mártott,szenteltvízzel locsolt ,atyamindenit!
Ez kemény volt!
De jól el voltam vele..tényleg:)


180. Az utolso szamuráj (2014-07-18 17:15.59) aaaaa - (válasz Tjunior 179. hozzászólására)
oksa,nincs gond,harag,minden fasza:))


179. Tjunior (2014-07-18 14:42.31) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 178. hozzászólására)
Bocsánatot kérek édesapádért, tudom milyen érzés, nekem édesanyám halt meg épp most 10 éve tüdőrákban.

Viszont személyeskedni nem én kezdtem, úgy gondolom. Igazából teljesen mindegy, ehhez a kedves eszmecseréhez mindketten ugyanúgy hozzátettük a részünket, mind a ketten bőven sértegettük egymást, ha gondolod elvitatkozgathatunk ki ütött vissza először meg nagyobat. Talán okosabb lenne ezt itt és most befejezni.


178. Az utolso szamuráj (2014-07-18 13:13.19) aaaaa - (válasz Tjunior 177. hozzászólására)
biztos van különbség:de,ebben nincs sok.
inkább ott látom,nem én mentem bele személyeskedésbe előszőr,csak adtam,mi visszajár,és mondjuk családtagokat eszembe se jutott felemlíteni:ahogy betegségeket sem.apámmal azért volt mocskos dolog példálózni,mert 2 éve vitte el a rák,gyakorlatilag úgy,hogy élve megzabálta.nem emberhez méltó halál,te mégis lelkesen emlegetted őt.
szóval,tényleg vannak különbségek,igen.ezt jól látod.


177. Tjunior (2014-07-18 12:49.09) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 176. hozzászólására)
Szerinted "a többi onnantól te vagy" én meg azt gondolom, mint azt már előzőleg egy hozzászólásra válaszoltam, egy vitához két ember kell.
Azt hiszem ez jól jellemzi a kettőnk felfogása közti különbségeket, köszönöm :)


176. Az utolso szamuráj (2014-07-18 11:36.45) aaaaa - (válasz Tjunior 173. hozzászólására)
nem.én csak annyit írtam,hogy azt mint itt a filmben,nem állítja meg egy hajó.
a többi onnantól te vagy.nekem meg tudják,betyár a természetem és az ilyesmit élvezem is:))
de,legalább nem szeretek a megbántott,meg nem értett szerepében tündökölni itt.


175. Nevada Kid (2014-07-17 17:00.17) aaaaa
..Uramatyám! Mennyit írtam.. Majdnem 1 órámba került.. Nem gondoltam hogy ennyit tudnék írni erről..


174. Nevada Kid (2014-07-17 16:55.58) aaaaa
..Tegnap este láttam..egyedül..miért ver engem az Jóisten?..

..Először is, én imádom az ókori,középkori kosztümös filmeket. A római-kori történetek pedig mindig is tetszettek. Szép környezet, kard ki kard, véres harcok,jó zene, és ezzel nálunk nem vagyok egyedül. De a romantika túlburjánzásáért nem rajongok,sőt rühellem..

..Ez a film végül is azért tetszett jó-pár dologban. Tulajdonképpen mindenben ami nem a szereplőkkel meg a cselekménnyel kapcsolatos. Mert azok itt mind felejthető alakítást nyújtanak,egy-két fehér hollótól eltekintve.. Cselekmény pedig annyi bonyodalmat tartogat,mint amennyiben a Hungaroring előzésre alkalmas helyekben bővelkedik... Szeretett pályánk ugyanis még azzal az egy kanyarral is túlszárnyalja.. a Pompeji-t..

..A pozitívumok most abszolút a környezet,és annak pusztulása,a katasztrófa //mint pozitívum :)// Szóval a CGI oké volt..én ezeket a részeket élveztem a legjobban. És valamelyest a kor szelleme, ami bár nem volt meggyőző, -főleg a gladiátorokkal kapcsolatos jelenetekben- én azért elhittem hogy I.sz. 79-ben járunk..

..De csak addig amíg..A SZÍNÉSZEK NEM NYITOTTÁK KI A SZÁJUKAT..-bár egyvalakinek jól állna a nyitott száj,és annak kellemesebb használatba vétele- Mert ha beszédre ragadtatták el magukat az actor-ok akkor jött ám a gond-rengeteg,mondhatni cunami..

..A film emberi szereplők nélkül lett volna tökéletes.. egy sem kellett volna bele. Teljesen felesleges volt,szinte mindenki.. Elég lett volna a vulkán,és a város környezetének pusztulását bemutatni..egy árva lélek nélkül.. Szereplőgárda szimpatikussága és tehetsége.. mínusz 10 pont.. Egyedül a rossz oldal.. :) a Római Sutherland, és az a fekete-hajú csicskása nyújtott elfogadhatót.. Na meg a feka, akit már ismertem innen onnan,de főleg a Múmiából.. őt bírom.. A többiek színészi zsákutcába futottak.. és ott kaptak is egy pofont a szemközti faltól.. Káó is lett a vége :)

..Igaz a főszereplő csaj első látásra elbűvölt -de csak szigorúan szexista szemmel- Nagyon bejött a bamba tekintete,de még annál is jobban a szája, aminek alternatív funkcióira -melyet szívesen átélnék vele- most nem térnék ki részletesen.. Mert már a gondolattól is újra magam előtt látom -térdepelve- ;) (Hogy fogom én kibírni még majdnem egy hétig egyedül??)

..Tulajdonképp a találkozásom is rosszul kezdődött a filmmel,mert mikor tegnap kora este megnéztem a film adatlapját,és egy ölelkező párt láttam összefonódni.. Hát rámtört a hányinger,kb 1 percen belül.. -KOMOLYAN- //de azt még betudtam annak hogy már másfél napja egyedül voltam akkor,és szebbik felem hiányában minden szart amit a hűtőben találtam,szépen lassan, még a délután folyamán, válogatás nélkül -mixelve- befaltam.. /Ne álljon ott végső megváltásért esedezve/ Joghurt, francia saláta, dinnye, meggyszósz, fagyasztott halászlé+hal(még Bajáról), és pár süti.. Valamint az egészet megkoronáztam egy jó nagy adag tejberizzsel 6 körül..// Nem jött vissza semmi,de néha mintha szeretett volna kitörni...mint a Vezúv..én is háborogtam, hőbölögtem, kínlódtam, terrorizálva élettelen környezetemet.. De azután elmúlt és jobban lettem..

..INNENTŐL SPOILER CUNAMI KÖVETKEZIK,ÉS ÖRÖKKÉ TART MAJD,MEGLEHET AZ IDŐK VÉGEZETÉIG!!!..

..Majd késő este elkezdtem nézni a "művet"..Húúúúú basszus.. Ez a film rekordot döntött,mert már kb a 6. percben utáltam a főszereplőt,gyakorlatilag az első szemkontaktus megpecsételte mű-kelta mű-hősünk sorsát irányomban.. Én már akkor a lefelé biggyesztett hüvelykujjammal jeleztem volna hogy nálam nincs sok esélye.. EGY MÁSODPERCRE SEM HITTEM EL HOGY EZ AZ ÜRGE KÉPES LENNE BÁRKIT IS MEGÖLNI, BÁRHOL-BÁRMIKOR-SZINTE BÁRMIVEL.. max varázslattal,bár szerintem ahhoz meg túl hülye lenne hogy megjegyezzen egy átlagos varázsigét 5percnél tovább.. Szóval bárki ellen esélytelen lenne az fix.. Össze kéne zárni Karacs Attilával egy menetre, asszem akkor megtudná ki a magyarok Istene.. 20 másodperc alatt. -Chuck Norris-ról már nem is beszélve- A mű-kelta Miló minden bizonnyal a valóságban már gyerekként meghalt volna ott a táborban..jobban jártunk volna. De őt nem olyan fából fabrikálták.. az anyja szentségit,őt nem.. A mű-barbár eljutott Londonba, -ahol mindig esik az eső, mert az amcsik el sem tudnák képzelni Londont eső nélkül- // 6 alkalommal is jártam Londonban, nagyjából 25 napot voltam ott,és bár nem emlékszem,de talán 3nap volt zápor..// De itt is megmenti egy szerecsen,aki nagyjából kétszer olyan erős mint mű-kelta-modellünk.. Látszik miért is hülyék a négerek, -megmenti leendő,eddigi leghírhedtebb ellenfelét- JA, ÉLETSZERŰ. Én biztos így tennék.. Marha.. Azután Milógyerek mű-kelta Nike-mokasszinjában végigkaptat egy kellemes kis karavánban úgy 2000 kilométert, hogy Pompei városában mentsen meg mindenkit,akit ér /de főleg Alsó-közép Itália vélhetően legjobb partijának bizonyuló, fiatal és eléggé kiéhezett benyomást keltő szépségét, -egyből ráhangolódtam-/ aki kábé 2másodperc alatt végzetesen beleszeret.. Miután Miló(über-buzi egy név) eltöri egy ló nyakát, -vagy már az is lehet hogy előtte- Ráadásul még a cselédcsaj is odaböki a kontár állatorvosi beavatkozás után, ha esetleg valaki netán véletlenül nem lenne vele tisztában, -AMI NEM CSODA- mivel gyakorlatilag nincs izma anti-hősünknek.. /csak a hasán,ami nyilván trükkfelvétel :)/ MILYEN IZMOS! B.ZD MEG,hülye! Akkor ugorj rá! Barom! Abban a karavánban rajta kívül mindenki izmos volt, MINDENKI, és erősebb, mindegy.. túllendültem rajta, de attól még OKÁDÉK, a sokadik hatványon.. -kismilliószor alkalmazott,már-már mesebeli alapcselekmény kezdet-.. itt kellett volna abbahagynom a lejátszást.. Istenemre mondom már ott tartok 1-2 éve az ilyen hülye filmektől, hogy meztelenre vetkőzve akár Pest, akár Constanta vagy Bukarest legforgalmasabb pontjára kiálljak,sokkal izmosabb testemmel mint rengeteg hős-színész.. egy táblát tartva hogy Tessetek imádni.. mert oké belátom,hogy egy -The Rock Johnson- vagy -Jean Claude v Damme- erősebb+izmosabb, DE EEEEEEEEZ A Kit-Kat Harington például... még 5 év múlva se..

..A gladiátor jelenetek tűrhetők voltak,de hogy egy -ártatlan..vagy..bűnös- csepp vér se fröccsenjen semerre?? -HIHETETLEN-..:(

..Ráadásul szinte minden ami az Amfiteátrumban történik, minden jelenet és mozzanat, az etalonnak számító Russel Crowe féle Gladiátor c. filmből lett adoptálva, csak sokkal olcsóbb,és egyszerűbb benyomást keltve..

..Nem mellesleg anti-főhősünket KB vagy 8 alkalommal menti meg más (2-3 személy). Még szerencse hogy nem arab,hanem mű-kelta-gyökér ő,mert akkor mindenkit követhetne viszonzás gyanánt, s szakadhatna 3-4 felé amerre lát..erre vágytam 95 percen át..

..Tovább nem folytatom,mert nem bírom. Felesleges. Kezdem újra átélni az élményt,és ez nem nekem való..jelen állapotomban.

..De a vége az tetszett,imádtam, kipurcantak! Imáim meghallgatásra leltek fenn az égben. Igaz, még halálukban sem hagytak megnyugvást lelkemnek,mert már kezdtem volna élvezni a filmet a 100.percben,de ekkor megláttam a két hamu-testet,amint ajkaiknál egybeforrtak, és itt teljesen kapituláltam, még a sírból is visszanyúltak hogy megöljék a film-vég által keltett mozi-élményem még zigóta fejlődési szakaszban létező embrióját is.. egy perc örömöm sem volt.. megérdemelték a halált,bár én lassabb,és kíméletlenebb sorsot szántam volna nékik.. az hétszentség.. De a néger legalább megmenekülhetett volna.. Na meg a két Római.. gonosz hangulatomban vagyok..

..SPOILER CUNAMI VISSSZAHÚZÓDOTT EGY KISSÉ,DE MÉG JELEN VAN..

..Tehát kétarcú lett ez a film számomra.. Színvonalasnak mondható megjelenítés, látványos képi világ,túlnyomó részben, jó effektek..2-3 szereplő közepes alakítása.. valamint a főhősnő érzéki megjelenése,és erotikus tekintete,szopós ajkával megspékelve.. :) Ja,és hogy a kelta-izomagy -3gramm izommal- nem hányta natúr-kardélre a csajt.. (remélem így érthető).. és szimpatikus vég.. ;)

..De..

..Már 1000x látott cselekménymenet, 10000x agyonhasznált bonyodalom-variáció, 1millió hülye-értelmetlen párbeszéd, 0,0000001 liter vér, über-gyenge és balfasz mű-főhős-palánta, aki mégis mindent túlél..EGYSZER CSAK MEGDÖGLÖTT :DD.. Maga a főszereplő abszolút ide nem illő fizimiskája, a szerepátélés maximális hiányával karöltve..

..SPOILER-ÁRADÁS VÉGE..

..Viszont belátom hogy az irigység is beszél belőlem,mert rosszul tűröm már most ezt a két napos magányt,pedig még 5 nap hátra van belőle.. Valószínűleg addig csak sci-fi filmet nézek,esetleg rajzfilmet,vagy valami agyatlan vígjátékot, lehetőleg épkézláb csajok nélkül..

..Nem akarok ennél jobban igazságtalan lenni a filmmel,ezért a látványt,és technikai dolgokat 4 csillagra értékelném,mert azért az jó volt, tényleg.. Az emberi tényező, színészi alakítások és a cselekmény-szál alakulásának számszerűsítése pedig 2 csillag..

..Éppen ezért átlagoltam. Egyszer nézhető lenne, de azért még Denise-el együtt is megnézem,ő nagyjából azért szereti az ilyen sztorikat,valószínűleg együtt még ez is elviselhetőbb.. és már csak kíváncsiságból is,mit hoz ki belőlem nyugodtabb állapotomban..

..Hétfőn még kettesben láttuk a -Kavarás- c. Sandler filmet,azt is lehet romantikusnak mondani,de ott legalább mindenki szimpi volt..

..Pompeji:

...Nem izmos,de mű-barbár 3 csillag....és...5 pontiac..

10/5


173. Tjunior (2014-07-16 21:00.09) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 163. hozzászólására)
Esszédet olvasva, az jutott eszembe, honnan is indult az egész. Onnan, hogy az egyik fórumozó nem hitte el, hogy egy vulkánkitörés okozhat cunamit. Eszembe jutott hogy maga Plinius is mintha írt volna erről (akit idéznek is ugye a filmben) aztán előbb megtaláltam Krakataut mint jó példát, aztán maga Plinius idézetét is. Na ebbe akadtál te bele. Szóval mind szép és jó amiket leírsz, csak éppen ne csak leírd hanem eszerint cselekedj...szerintem.


172. Misafeco (2014-07-16 20:49.00) aaaaa - (válasz Nevada Kid 171. hozzászólására)
Egyszer nézhető.


171. Nevada Kid (2014-07-16 20:41.29) aaaaa - (válasz KareszFaszi 168. hozzászólására)
..Lehet hogy igazad lesz..hisz te már láttad :) Ma vagy holnap kiderül..



170. Nevada Kid (2014-07-16 20:05.10) aaaaa - (válasz Nevada Kid 169. hozzászólására)
..Meg persze a tiéteket,mert szerintem több oldalt kitesz a ping-pong..igaz nem mindet.. De azt látom hogy hatalmas tévedésen alapszik..


169. Nevada Kid (2014-07-16 20:01.41) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 167. hozzászólására)
..A filmek fő adatlapját szoktuk esetleg megnézni,a tartalom végett.. Egy nagyon jó ókori filmre számítottam,minimum 4-es átlagra.. Láttam hogy még 3,5 sincs,kétszáz akárhány szavazatnál. Kicsit beparáztam, gondoltam végigszaladok mennyi 5csillag van, esetleg 1csillag.. Mert az 1-et meg az 5-öt úgy tapasztalom, sokszor nem lehet komolyan venni.. Szóval 0-ról indultam előre 160akármeddig.. És Dr gonzoé volt az egyetlen amit elolvastam,mert megakadt a szemem egy nem odaillő szón.. :) így jártam.


1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó fórumok

VéleményekFelo, 2020-08-30 13:25198 hsz
KeresemLangelus, 2014-02-26 17:511 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk