Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Copshop
- Mozi+, 01:20
Leszámolás Kis-Tokióban
- AMC, 01:20
Nincs bocsánat
- Viasat Film, 01:35
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55
Úriemberek
- Film+, 01:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Suchet (78)
The Rock (52)
Christine Baranski (72)
Vincent Tong (44)
Elliot Goldenthal (70)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Rock zene
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Dallas (sorozat) - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nincs bocsánat aaaaa
Glen A. Larson aaaaa

 

Lale hozzászólásai

Ugrás Lale adatlapjára


Másnaposok 3. - Vélemények

2014-01-06 00:08.43
Kicsit olyan érzésem van, visszaolvasva a kommenteket mintha menő lenne lehúzni a Hangover 3-at.. nekem tetszett, nem vártam tőle semmi húúú meg haaaa-t,az eleve egyértelmű hogy az első résznél ha megszakadnak sem lesz jobb. Vannak benne jó poénok és nekem nem hiányzott a másnapos ráeszmélés a dolgokra az elején.. kicsit már eleve lerágott csont ez az egész.
Azért ennél a filmnél vannak sokkal sokkal rosszabbak is, nem kell ennyire kiakadni. :)
Szerintem ha már az 1. és 2. részt láttátok ne hagyjátok ki ezt sem. Vannak benne jó poénok és egy laza limonádé idiota Alan-nel, őrült Chow-val meg a szokásos poénokkal. Enjoy! ;)


Fék nélkül - Vélemények

2012-08-29 07:44.35
A sztori ismeretetesenel is ki lehetne javitani,mert ez igy eleg felrevezeto.. ha mar a film elejen vagy mar azelott tudnank mi van a boritekban,nem lenne erdekes es izgalmas! :)


2012-08-29 07:37.59
Mar lattam a filmet es a sztori egyalatalan nem ez. Az igaz hogy egy zsaru is uldozi a futart,de a boritekban nem a zsaru adatai vannak!! Nem akarom leloni a poent,es elarulni mi talalhato a kuldemenyben,ugyhogy azt javaslom nezzetek meg mert jo film!!


Ha másért nem is - Vélemények

2012-08-29 07:33.59
Nagyon szép film. Habar a szineszi alakitasok hagynak nemi kivannivalot maguk utan, a tortenet meghato es elragado.
Versenydutas az idovel a szerelemert.. erdemes megnezni - es tanulni belole!


Az utolsó dal (2010) - Vélemények

2012-08-29 07:30.53
Az sztori jo,nem olvastam a konyvet de megkockaztatom szazezerszer jobb, izgalmasabb es erzelmesebb,mint ahogyan az a filmbol atjott. A Szerelmunk lapjai utan lehet tul magas volt a merce, mint Nicholas Sparks mu.. nekem nem tetszett. Miley Cyrus egy vicc!! egybkent sem szeretem,de adtam neki egy eselyt Nicholas S. miatt. Semmit,de semmit nem adott at.. szerintem egy masik tehetseges(ebb) szinesznovel jobban jart volna mindenki es a film is elvezhetőbb lett volna. Az a resz, amikor a pasijaval a kocsiban ulnek es enekel 2 sort egy dalbol pedig egyenesen szanalom volt. Nem olvastam a konyvet igy nem tudom hogy ez eredetileg is a tortenet resze-e,de nem ertem minek futattni ennyire ezt a csajt. G
Greg Kinnear nagyszerut alakitott,neki mindent elhittem,sot meg a kistesonak is.
Abszolut egyszer nezheto es kihagyhato film!!!!


Bújócska (2005) - Vélemények

2012-08-20 21:05.37
A thrillerek nem a kedvenceim de R.De Niro miatt megneztem. Erdemes volt!!Nagyszeru,hiteles alakitas tole es Dakota Fanningtol is. A vegere egyaltalan nem szamitottam pont erre a csavarra..izgalmas,szinvonalas mozi!!A vegen mikor az egyik fordulaton tul van a sztori,az utolso kockanal nagyot ut,mikor mar nem is szamitana az emberre tobb izgalomra,fordulatra...!! Remek film!!


A rém - Vélemények

2012-08-18 20:40.08
Nagyon megrazo film es remiszto is. Remiszto hogy az emberi lelket hogyan lehet osszetiporni es milyen sorsok vannak... Engem elgondolkodtatott,es a legdurvabb hogy igaz tortenet. Charlize T.nagyon nagyot alakit,abszolut elhittem neki az egeszet es folyamatos feszultsegeben neztem a filmet..Eros es lelkileg megterhelo film. Egyedul azt sajnalom hogy a veget kicsit gyorsnak,osszecsapottnak ereztem.Ezt leszamitva nagyon tetszett ,mar amennyire ebben a temaban tetszhet egy film..!!


Ted (2012) - Vélemények

2012-08-18 20:34.38
A moziban nem csak mi,de az egesz terem egy emberkent szakadt a nevetestol. Nem vartam sokat ettol a filmtol,megis nagyon kellemeset csalodtam benne.Aradnak a poenok es szerintem egyaltalan nem volt unalmas,sokkal inkabb vicces es szeretheto a film. Naagyyyyon jooo volt, nagyon tetszett!!!


Dallas (sorozat) - Vélemények

2012-08-16 22:55.56
A regi Dallast nagyon szerettem anno,igy kivancsian vartam a folytatast. Az elso evadnak mar vege,es meg kell hagyni profi lett. Kellemeset csalodtam ui. a Szuletett felesegekbol ismeros ket szepfiuhoz nem sok remenyt fuztem,mint a ket jelenlegi foszereplohoz. Cristopher es Johnny(John Ross) hozzak a legjobbat es meggyozoen viszik tovabb Jockey es Bobby csatarozasait. A regi szereplogarda kicsit hatterbe szorul ugyan,de ok is ki veszik a reszuket az armanykodasbol es igen meglepo fordulatokkal ternek vissza a vaszonra. Biztos hogy megegyszer meg fogom nezni magyarul is az RTL-en,nagyon tetszik es a legjobb hogy annak ellenere hogy a tortenet napjainkban jatszodik, teljesen visszaadja az "eredeti" Dallas-erzest.Mindenkinek ajanlom,aki akar csak egy reszt is latott anno a Dallas-bol!!!


Hogyan lopjunk felhőkarcolót - Vélemények

2012-08-11 05:13.42
Nekem nagyon tetszett a film! A sztori kicsit elcsepelt, a magyar cim elegge felrevezeto viszont vicces,egyszer nezheto vigjatek ahol Ben Stiller es Eddie Murphy garantaljak a humort. Nekem nagyon bejott,ajanlom mindenkinek!;)


Vágy és vezeklés - Vélemények

2012-08-08 20:34.44
Nagyon megrazo es elgondolkodtato film.Mar az elso filmkockatol kezdve atjarja a melankolia es vegig kezzel foghato a feszultseg.A tortenet kituno es huen mutatja be hogy rossz,eloitelet szulte emberi dontesek,mikent befolyasolnak sorsokat.Engem kulonosen megragadott az irogep hangja,hiszen minden fontos jelenet elott-kozben-utan az irogep kattogasa volt az alap ami utalt a kislany buntudatara vagy epp rosszindulatara.En vegig izgultam a filmet es a befejezes nem vart,dramai fordulatot hozott.Nagyon meghato,kulonosen az utolso par perc mikor az idos holgy elszamol a lelkiismeretevel. Azt hiszem meg fogom nezni megegyszer es a konyvet is a kezembe veszem.Mindenkinek ajanlom!! Azontul,hogy tanulsagos,igazan szivbemarkolo a tortenet..en par napja neztem ez azota is a filmen a mierteken es hogyanokon jar az eszem. Legujabb kedvencem es minden idok egyik legjobb filmje,velemenyem szerint.


A 109. utas - Vélemények

2012-08-06 05:35.41
Nem ertek egyet azokkal akik szerint unalmas es nem nezheto a film. Valoban ra kell hangolodni es oda kell figyelni hogy a vegere megertsd a dolgokat.En batran ajanlom mindenkienk!!A veget kovetoen azert elgondolkodik a filmen az ember..miert,hogy,mikor stb.? Egy probat mindenkeppen meger!


Az időutazó felesége (2009) - Vélemények

2012-07-28 23:56.12
Többször is megnéztem ezt a filmet,nem lehet megunni. Olyan szép és megható..közben elgondokodtat hogy pontosan mi és hogyan történik? Ha tetszett a Szerelmünk lapjai,ezért a filmért is oda leszel.


Szerelmünk lapjai - Vélemények

2012-07-28 23:52.38
Minden idők egyik legszebb,legmeghatóbb romantikus filmje!! Nem birom megunni.. KÖTELEZŐ darab :))


Leon, a profi - Vélemények

2012-07-28 23:49.15
Nekem sem Jean Reano,sem Natalie Portman nem nagy kedvenceim..sőőőt!!Egyaltalán nem rajongtam az ötletért hogy megnézzük ezt a filmet. Nagyon kellemeset csalódtam. Igazán remek film,mindenkinek ajánlom. Még napokkal később is a film járt az eszemben és hogy mi miért és hogyan történhetett.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk