Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mielőtt felébredek
- Moziverzum, 03:05
Az élet ára
- Mozi+, 03:20
A barlang
- AMC, 03:30
Eredet
- HBO2, 03:35
Szólíts a neveden
- HBO, 03:51

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?
Veszedelmes partvidék - Vélemények
Asszociáció
Maggie - Az átalakulás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kényszerleszállás aaaaa
Jefferson White aaaaa

 

Fórum - Az utolsó dal (2010) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9
248. Clairette (2015-09-09 08:58.17) aaaaa - (válasz Easy a hi 247. hozzászólására)
Igazad van, számomra csodálatos film lehetett volna, ha nem ezek a szereplők, valami szörnyű volt, de szinte az összes! Annyira kár ezért a filmért! :(


247. Easy a hi (2013-12-31 00:03.58) aaaaa
Jó film, nekem csupán annyi gondom volt hogy miley játszotta a főszerepet, nem bírom a csajt szörnyen játszik, liam-et ugyanúgy nem csípem, nem is tudom miért ültem neki, devégülis értelmes film



246. Fuller666 (2013-08-13 19:44.27) aaaaa
Múlt éven láttam Az utolsó dalt, azonnal megtetszett, bár én nem igazán kedvelem az ilyen végkifejletű filmeket, de ennek ellenére tényleg megszerettem ezt a filmet.kissé furcsa volt látni Miley-t ilyen szerepben, de szerintem jól állt neki.


245. Bimbone (2013-01-31 18:09.30) aaaaa
Lépcső felfelé vezető film,és meg áll a pihenőben,a néző,rá döbben ,hogy milyen jó film ,nagyon tetszett!


244. Cselló111 (2013-01-29 22:34.04) aaaaa
A film második fele fogott meg, az apa összeeséséig vontatott volt, néhol üresjáratokat éreztem. A kórházi jelenettől kezdve éreztem, hogy a színészek végre színészek, mintha ők is ezekre a forgatási napokra spóroltak volna.


243. Tapikaa (2013-01-13 13:36.46) aaaaa
Szép film, jobb mint vártam.Eléggé megosztotta az embereket, ezért nem is nagy reményekkel álltam neki, de nem bántam meg.Tetszett, lehet megnézem majd még :)
Sírtam is a végén, bár a vége elég giccses lett :)


242. Szilvykeee (2012-12-22 21:12.37) aaaaa
Sztem egészen jó volt és tartalmas! Az tény, hogy Miley rajongóknak ajánlanám..de ahhoz képest a film össz értékelése a csillagozók alapján elég erős!!! :))


241. BenceFaterYoO (2012-12-11 22:55.13) aaaaa
Atya ég gyerekek, a vége ennél "Amerikaibb" már nem is lehetett volna! Köpedelem


240. Plunket (2012-11-05 10:13.33) aaaaa
A közepe volt a legjobb a filmnek,ezért közepes.:)))
Az eleje elég érdektelen volt,a vége meg belefulladt a giccsbe.Kinnear szájából a sok halál előtti érzelmeskedés sok volt már a drámából,és a hamupipőke mellett kitart a szép szőke herceg c.fejezet is elég direktbe volt adagolva.Nem patkamérleggel,de kilóra kimért romantikus dráma.Az a fajta film,amire már fél év múlva sem fogok emlékezni.


239. Diablo24 (2012-09-06 21:31.44) aaaaa
ezt a filmet az igazat megvallva garmadik nekifutásra néztem meg. Egyszer mert nnem tudtam végignézni, egyszer meg azért mert nagyon rossz benyomást keltett bennem az első húsz perc. Mondom is h MI EZ?? már majdhogynem elkönyveltem tucat filmnek, de annyi jót hallottam róla, hogy erőt vettem magamon és nekiültem...Mit is mondhatnék?
Ha az ember átlendül egy bizonyos részen( nekem ez az a rész volt amikor a srác házánál voltak) utána javul. Amikor kiderül az apja !!SPOILER!! betegsége onnantól kezdve ez a film rohamosan a családi dráma irányába rohan és bár nem hittem volna, hogy így fogom gondolni, de rám mélyen hatott! Hihetetlen közelről mutatta meg azokat az érzéseket ez a film, amelyek igazán fontos értékeket képeznek. És furamód nem éreztem csöpögősnek, ez olyan lett szerintem, amilyennek lennie kellett! Azért azt nem igazán hiszem el, hogy bárki ridegen végigtudta nézni ezt a filmet, az vagy hazudik, vagy szimplán sérült érzelmileg! Ezzel nem akarok senkit se megbántani, ez csak az én személyes véleményem! !!SPOLIER VÉGE!!
Miley Cyrus erősen elbaltázta a rábízott feladatát, próbált flegma lenni, de csak szánalmas lett! Viszont a drámai fordulat után egy kicsit javult a színészi teljesítménye és szerintem onnan már nem volt annyira elviselhetetlen. A barátját alakító srác egy nulla volt átlőve! Greg Kinnear fantasztikusan hozta a szerepét, emlékezetesen életre keltette a karakterét! A kisfiú is remekelt, jók voltak a jelenetei! Nekem még pluszba az a csúfság is tetszett, akivel szemét volt a barátja, aki a végén Miley barátnője lett.
Összeségében ez egy jól sikerült film, a színészek nagyobb része remekelt, a másik fele meg tűrhetővé vált a végére!
5 csillagot megadom rá, mert számmora felejthetetlen és nem sok olyan filmet láttam, amely ilyen közel hozta volna ezeket az érzéseket, főleg a szülő és gyermek kapcsolatát, mint ez a film!


238. Lale (2012-08-29 07:30.53)  
Az sztori jo,nem olvastam a konyvet de megkockaztatom szazezerszer jobb, izgalmasabb es erzelmesebb,mint ahogyan az a filmbol atjott. A Szerelmunk lapjai utan lehet tul magas volt a merce, mint Nicholas Sparks mu.. nekem nem tetszett. Miley Cyrus egy vicc!! egybkent sem szeretem,de adtam neki egy eselyt Nicholas S. miatt. Semmit,de semmit nem adott at.. szerintem egy masik tehetseges(ebb) szinesznovel jobban jart volna mindenki es a film is elvezhetőbb lett volna. Az a resz, amikor a pasijaval a kocsiban ulnek es enekel 2 sort egy dalbol pedig egyenesen szanalom volt. Nem olvastam a konyvet igy nem tudom hogy ez eredetileg is a tortenet resze-e,de nem ertem minek futattni ennyire ezt a csajt. G
Greg Kinnear nagyszerut alakitott,neki mindent elhittem,sot meg a kistesonak is.
Abszolut egyszer nezheto es kihagyhato film!!!!


237. Whyteangel (2012-08-04 16:41.12) aaaaa
"Jobb jelenleg nem jut eszembe" alapon esett a választásom erre a filmre. Fel voltam készülve a legrosszabbakra, mert Miley Cyrus neve erősen összeforrt a gyenge tiniknek szóló műsorokkal, bár konkrétan nem láttam tőle semmit, de lehet, hogy jobb is. Élt bennem egy darabig egy cseppnyi remény, hogy ez még akár jó is lehet, mert Nicholas Sparks könyvei a kedvenceim közé tartoznak (bár ezt nem olvastam). Sajnos ez sem segített ezen a filmen.
Miley Cyrus nagy melléfogás volt, egyetértek Miss Bambival. Ez a lány nem színésznő, és egy főszereppel megdobni a lehető legnagyobb baklövés volt. Sokkal jobb, hasonló korú lányok vannak, akik megbirkóztak volna a szereppel. Végig erőltetett volt, és az Arany-Málnát is nyugodtan megkaphatta volna. Másrészt Roonie karaktere sem volt nekem szimpatikus. Értem, hogy kamasz, lázadó korszakát éli, tombolnak a hormonok, de ez az ide-oda futkározás rémesen gyerekes volt, ha összekaptak akár Will-el, akár az apjával, rohant is el. Ez az életben is irritáló, de úgy veszem észre, hogy a filmekben is kiakaszt. :)
Ha ennél többet nem tudnék a filmről elmondani, akkor 2 csillag lenne, de azért volt, ami tetszett.
Greg Kinnear nagyszerű volt, minden mozdulata hiteles volt. Rajta kívül a kisfiú tetszett még. Ezerszer jobban játszott, mint Miley, pedig sokkal fiatalabb. Ő, ha kicsit idősebb lesz, biztosan sokra fogja vinni, jó volt nézni a játékát, vagány volt, de a drámaibb, sírósabb jelenetekkel is probléma nélkül boldogult.
A csavarra nem számítottam, pedig Sparks minden regényében van. A végén a nyálas, eredetiségtől teljesen mentes jelenetektől pedig megint falra tudtam volna mászni. A vége már nem tartogatott meglepetéseket, sajnos.
Egy másik főszereplővel lehetett volna ez jobb is,talán.


236. Miss bambi (2012-07-28 09:53.29)  
Nem volt egy nagy szám pedig a támája miatt akár elég jó is lehetett volna.
De végül rájöttem,hogy a legjobban Miley Cyrus idegesített benne a legjobban,nagyon erőltetett volt a játéka.
Talán Benne látja valaki az év felfedezettje címet vagy a következő minden idők legnagyobb színésznőjét?
Erősen kétlem.
Ha így van,akkor vagy jól cuccol a szereposztó díványon vagy tök vak a rendező.
A fiatal srác aki a barátját játszotta szimpatikus volt,neki láttam némi érzelmet az arcán,Greg Kinnear-el ők vitték a filmet,ezt tudnám pozitívként mondani róla,de többet sajnos nem.
A zene néhol ultra langyi volt,rám nem tett semmilyen hatást sem,a tengerpart szép volt,romantikus volt,a kis teknősök mikor kikeltek a tojásból édik voltak...és ennyi,de tényleg.
Mindent összevetve egyszer simán meg lehet nézni,anélkül,hogy az ember maradandó károsodást szenvedne miatta.
Miley Cyrus-t meg...remélem nem engedik többet kamera közelbe,inkább menjen és áruljon fagyit vagy egy közeli csehóba mint pincérnő,de szííííínésznek..,hát szégyen.


235. Jojoga (2012-06-23 17:29.21) aaaaa
Miley-t nem monmdanám valami hű de tehetségesnek, hiszen itt sem volt ,,nagyopn nagy" alakítása...a film sem tetszett túlságosan...csöpögős, semmi tanító jellege nincs, jajj a végén meghal a filmbeli apja...de aztán mi lesz??? ,,sirdogálós" sajnálkozós...


234. Mytia (2012-02-10 23:18.21) aaaaa
A borzalmas Hannah Montana mozi után, reméltem, Miley-nak lesz egy valamire való filmje, amitől nem rohanok falnak. De Az utolsó dal annyira csöpögős lett, hogy már fájt.
Van egy lázadó kamasz, aki öccse társaságában kénytelen apjával tölteni a vakációt, ami persze nem tetszik neki, nem is keresi nagyon az örege társaságát. Aztán a sors az útjába állít egy magas, izmos, szőke pasit, akivel hamar össze is jön - tiszta mese. A szerelmi szál elég hamar kiforrott, kicsit késleltethették volna a készítők -. Na de nem mehet minden zökkenőmentesen, akad némi gikszer. Miután ezek is megoldódtak, muszáj volt még valamit belecsempészni a sztoriba, hadd legyen érdekesebb. Jobb híján kapunk egy drámai részt, ami elég felkavarónak kellene lennie, de a film 90%-ában hömpölygő nyál, elmossa azt.
Nem mondom, hogy rossz film, mert nem az, inkább átlagos. Láttam már hasonló történetet, ami sokkal jobban megfogott. De a film javára szóljon, a zenék elég jók, a táj pedig gyönyörű.


233. Jessyca (2012-01-30 14:40.48) aaaaa
Nagyon gyenge. Szegény Miley elég ronda :(


232. Riaanu^2 (2011-10-19 22:24.51)   - (válasz Riaanu^2 224. hozzászólására)
Ahogy látom, nem. Megmaradt a pofavágásoknál, máshoz nem ért.


231. Riaanu^2 (2011-10-19 22:24.13)   - (válasz HermioneGranger 230. hozzászólására)
Olyan félelmetes a film? :D


230. HermioneGranger (2011-10-19 22:20.52) aaaaa - (válasz Szuszi15 221. hozzászólására)
ne is mondd ráadásul egyre több filmben, sorozatban hallani a hangját...frászt kaptam amikor meghallottam a szobatársban Leighton Meester magyar hangjaként....xd


229. Csingilingcse (2011-10-05 14:53.53) aaaaa
Már ott voltam,h kinyomom, nem bírom tovább nézni, csak amiatt hagytam még egy percet futni,mert kikeltek a kisteknősök és azon nagyon aranyosak voltak. aztán az apa összeesett. akkor megint marad, és így szépen lassan mégiscsak végignéztem, de soha többet! az első fele, az katasztrofálisan nyálas és életszerűtlen, a második meg túl szomorú. Csak a második fele és a kisteknősök miatt 3 csillag


228. Delpiero (2011-08-02 18:05.17) aaaaa
Örülönk Vincent. :D


227. Hitami (2011-08-02 18:00.32) aaaaa
egyszerűen imádtam! *.*


226. Caroline1999 (2011-07-21 23:53.30)  
A leegjobb!!En Miley-Hannah fan


225. Gerbo777 (2011-05-13 20:32.11) aaaaa
Nekem teljes mértékben átjött a film, bár félve álltam neki, mert hallottam róla jót is és rosszat, de azt kell mondjam kellemesen csalódottam 5* :)


224. Riaanu^2 (2011-05-06 19:29.42)  
Ez a lány elkezdett végre színészkedni?


223. Lasimoci (2011-03-04 01:50.08) aaaaa
Nyál. Kihagyható.


222. Zoltan0804 (2011-02-28 20:09.48) aaaaa
Nekem tetszett, szép film! Miley Cyrus miatt tartottam a filmtől, de egész jól játszott ebben!


221. Szuszi15 (2011-01-17 01:04.31) aaaaa
Nekem tetszett, rosszabbra számitottam, sőt meg sem akartam nézni a filmet, csak nem tudok aludni mert beteg vagyok így aztán mondom maximum elalszok rajta sokat nem vesztek:D de tetszett, megfogott... sőt a felét végig is bőgtem lázasan.. talán ha nem lennék beteg annyira nem jött volna be talán igen.. egyetlen egy problémám volt és a Miley magyarhangja. esküszöm Csifó Dorina hangja annyira borzalmas, falra mászok tőle.



220. Sötétszív (2011-01-09 22:21.11) aaaaa
Túl nyálas, érzelgő egy film lett. A legjobb alakítást a filmben Greg Kinnear nyújtotta, a többiek üresek, és színtelenek voltak. Egyszer azért meg lehet nézni!


219. Mulika2 (2010-12-28 17:53.46) aaaaa
98 perc tini nyáladzás, nem veszt semmit aki nem nézi meg.


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó fórumok

VéleményekClairette, 2015-09-09 08:58248 hsz
KérdésekPuPy, 2011-12-14 22:016 hsz
MIért nincs minden moziban?Caroline1999, 2011-07-21 23:5134 hsz
KeresemI.christian, 2010-07-27 21:366 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk