Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Csajok Monte Carlóban
- RTL Három, 11:00
Filmcsillag a barátnőm
- Moziverzum, 11:30
Hurrikán meló
- Film+, 12:15
Külvárosi mulató
- Filmbox Premium, 12:20
Az energia
- Film Café, 12:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Jon Bon Jovi - Vélemények
Szomália kalózai - Vélemények
A majmok bolygója 5. - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Veszélyes lehet a fagyi aaaaa
Freya Allan aaaaa

 

Romeomalac hozzászólásai

Ugrás Romeomalac adatlapjára

1 2

A temetésem szervezem - Vélemények

2011-05-24 12:32.15
Kíváncsi lennék mások véleményére is mert eddig nem nagyon találkoztam sehol a filmmel pedig szerintem nagyon jó lett.
Lassú lefolyású, de a 30-as évek hangulatát nagyon jól sikerült megörökíteni és átadni a nézőnek a főszereplő rideg elzárkózó stílusa is nagyon rövid idő alatt belopja magát a néző szívébe és a történet sem mindennapi egy nem mindennapi emberről!


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-05-24 12:29.38
Diploma Előtt...

Tegnap néztem a Get Low című amerikai drámát, mit ne mondjak 5/5. IMDB-n csak 7-et kapott ne mis értem miért, mert nagyon magával ragadó történet, lassú de olyan hogy minden másodperce élvezetes :)


Paul - Vélemények

2011-05-11 11:17.41
Van is miért én már láttam, Simon Pegg egyébként is nagy kedvencem, szinte kivétel nélkül csak jó filmekben szerepel meg nagyon angol humor párti vagyok, még ha ez amerikai film is lett :)

Nagyon-nagyon eltalálták a Paul szerepe irtó laza, és úgy az egész film kicsit megható, kicsit kalandos, de nagyon humoros! 5* :)


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-05-11 11:15.48
Érdekes, hogy ezeket a filmeket hozod fel, mert a Csúcshatás című film keretén belül mind a kettőhöz van kötődés ami így beugrott a minap.
Az egyik hogy ugye az eredeti címe Limitless, ha nagyon magyarosan akarom lefordítani és címet keresni neki akkor a Határok Nélkül címet kapná, de ez a cím már a Beyond Borderset illeti ami9 nyílván mást jelent dehát iylenek ezek a címfordítók...
A Tökéletes trükköt pedig az illusionist-hez tudnám hasonlítani amit ugyanaz rendezte mint a Limitlesst Neil Burger :)
Tudom lehet én kombinálom tovább ,de ez így most beugrott és meg kellett osszam :)

Egyébként a Dale and Tucker vs Evil-t néztem én is és eltekintve a béna végétől, nagyon jókat nevettem rajta simán 4,5* :)


Forráskód - Vélemények

2011-05-06 15:00.47
Nekem bejött habár egy kérdés nagyon nem tiszta számomra: Most akkor időt utazott vagy párhuzamos dimenzióban egy alternatív valóság keretén belül munkálkodott?
Mert ha időt utazott akkor nem is jut el a film addig a pontig, és nem mehetett volna bele más ember tudatába, ha meg párhuzamos valóság akkor hogy hagyott a másik világban emailt?


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-05-06 14:56.01
Limpi Sisak-nál a pont :)
Egyébként ez mi ez is egészen pontosan? csak hogy képbe kerüljek, mert imádom az ilyen kitalálós játékokat :) Vagy ezt most csak úgy kérdezted?

Mai menü pedig a Thor lesz, nem sok elvárással állok, neki remélem azért ha más nem is de akciódús lesz.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2011-05-04 12:18.34
"Régebben a tőkehalat Alaszkától egészen Kínáig szállították. Nagy tartályokban tartották őket a hajón. És mire a tőkehal elérte Kínát, a húsa pépes és íztelen lett. Ezért egy fickó azzal az ötlettel állt elő, hogy ha a tőkehalakat ilyen nagy tartályokban szállítjuk, akkor rakjunk melléjük néhány harcsát is, mert a harcsától mozgékonyak maradnak a tőkehalak. Vannak olyan emberek, akik ilyen harcsák az életben, folyamatos mozgásban tartanak minket. Elgondolkodtatnak, életben tartanak. Köszönetet mondok Istennek a harcsákért, mert unalmasak és lusták lennénk, ha nem állna mellettünk olyan valaki, aki az uszonyunkat csipkedné."

Nyilván az első google keresés eredményre fog vezetni, de ne tegyétek próbáljátok fejből.


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-05-04 12:16.20
Most sikerült csak megnéznem a District 9-t, nekem nagyon bejött, ráadásul ahogy hallottam kis költségvetésből készült amit megmondok őszintén én nem véltem felfedezni, ellenben nagyon jó volt a történet is, meg az egész téma, hogy nem az a klasszikus jönnek az ufók és nagy háború, hanem eredeti, és izgalmas!
Kategóriájában szerintem simán ér 9 pontot a 10ből!


Spartacus: Az aréna istenei (sorozat) - Vélemények

2011-03-24 15:25.20
Szerintem meg végig nagyon jó volt és egy pillanatig sem untam! Azt nem merném mondani hogy jobb volt mint a Blood and Sand de mindenképp ha egy átlag előzmény sorozathoz viszonyítjuk, nagyon jól sikerült, és az hogy nem volt benne elég ármánykodás az azért nem mondható el, hisz ebben volt csak igazán kavarás .)
A vér hiánya az inkább zavaró volt :)


Vicces videók - linkgyűjtemény :-)

2011-03-24 15:20.41
Ez most miről is akkor szólni, hogy a csaj kidobta a barátját és van egy perce pakolni, vagy az egy rabló, de akkor meg miért stopperel a csaj? Nem értem... :S


A félszemű - Vélemények

2011-02-18 13:38.46
Hailee Steinfeld pont hogy egy elég ismeretlen kis színész ez az első szerepe... Mondjuk amit kell azt tökéletesen hozza, Jeff meg hát noh :)
A film maga meg kiváló, nagyon bejött, egyébként is szeretem a modern westerneket, például ott a Red Hill az is nagyon jó volt, meg az Appaloosa és a Triggerman is, valahogy a régiekkel ellentétben ezekbe sokkal jobban bele tudom élni magam!


Vicces videók - linkgyűjtemény :-)

2011-02-18 13:28.53
Azért az meredek lenne, akkor jégcsappal lövöldöznék egymást :D:D Kicsit véresebb vége lenne, meg szerintem ahhoz minimum -40-50C° is kellene pl. szibériai időjárás :)
Meg egyébként sem hiszem hogy hideg vízzel locsolták egymást, vagyis ha volt eszük akkor meleggel, és attól sem fáznak annyira :)


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-02-14 15:37.14
Mostanában sorozatokra kattantam rá, és tegnap néztem meg a Spartacus Gods of the Arena 4. részét, és határozottan jó volt .) Kíváncsi leszek, hogy hogy akarják majd eljuttatni odáig, hogy Ashur-nak a lába megsérül illetve a Papa "eltűnik"...
Határozottan kíváncsi vagyok .)


Vicces videók - linkgyűjtemény :-)

2011-02-14 15:20.37
Ez nem lesz annyira vicces mint inkább Őrült, de nekem tetszett, ráadásul ismerősöméknek a videója, így ha valaki mondjuk szeretne szavazni is, akkor csak hajrá :) Köszi :)
http://www.youtube.com/watch?v=PBoH9sBkMYg&feature=related


Dexter (sorozat) - 5. évad

2010-11-05 11:51.55
Szerintem az első 1-2 rész kivételével mindben benne volt a feszültség, csak sajnos Quinn kísértetiesen hasonlít a második évadban a néger nyomozóra aki majdnem lebuktatta Dextert... Mármint szerepében nyilván nem a személyében :D
Mindamellett ez egy plusz csavar hogy most Debra is érintett lesz ha őt is el kell tüntetnie, tehát kíváncsi leszek a végére mert a Debra nem tudom hogy bírná ha most a Quinn is eltűnik eddig eléggé rá járt a rúd a kapcsolatai terén...
A másik fő kérdés pedig hogy a Lumen lesz vajon az Új Rita??? Mert eléggé kezdenek szorosodni azok a szálak ;) Mondjuk most komolyan azt hittem hogy megöli, de mégsem a végére meg nagyon összeillettek tehát még az is elképzelhető, nah arra kíváncsi lennék :) Legalább nem kellene előtte is titkolózni, a Harry is fel tudnák nevelni kéz a kézben Die-Die :)
Illetve megtaníthatna neki mindent a Dexter a Lumenek is :)


Melyik reklám tetszik nektek a legjobban?

2010-11-05 11:46.45
Ez nagyon kemééény :D:D:D
Idehaza mi miért nem tudunk ilyen reklámfilmeket csinálni vagy legalább átvenni ha már csinálni nem is, mondjuk ez TV-ben elég kemény lenne...
Személyes Kedvenc: http://www.youtube.com/watch?v=KGWt6gymmrM&feature=player_em..

Ez is animált mondjuk de legalább egyedi, meg vicces sajnos ehhez képest az emlegetett Hörcsögök sehol sincsennek :S


Aura (2005) - Vélemények

2010-11-05 11:41.22
Már a véleményekből is az derül ki, hogy mennyire sok kettősség van a filmben, lassú legalábbis az első fele ez tény de ehhez a filmhez ez kell ez ne megy Ocean11 és társai hanem egy sokkal mélyebb jobban megcsinált film.
Nekem abszolute kedvencem lett a maga bankrablós stílusában, sokkal életszerűbb az egész film, mint a többi ilyen jellegűben a főszereplő meg egyszerűen zseniális!


Vicces videók - linkgyűjtemény :-)

2010-11-05 11:37.46
Még az hogy Chukkot megvették kilóra de a The Carp helyett a The Crap-et olvastam :D De igazábol sokkal jobban is passzolna a videóhoz :D Hihetetlen hogy ilyen szánalmat elvállalt :S
Talán az a legjobb amikor a havernak mutogatja az alvo chuck felett hogy legyőzte aztán chuck meg elkapja :D


X-Faktor 2010

2010-10-29 11:47.41
Én nem vagyok ennyire képzett zeneileg:), de ha választani kell akkor én az X-faktorra szavazom, szerintem sokkal tehetségesebbek a szereplők mint a másikban. Mondjuk a legutóbbit nem láttam, egyikből sem. A megasztár meg miért van pénteken?


Vicces videók - linkgyűjtemény :-)

2010-10-29 11:44.55
Tartom, ha már celebeket kell tartanunk, miért ne lehetnének animációk, mint ez a két tengerimalac. Bőven megérdemelnének szerintem egy valóság show vagy valami hasonlót! Főleg, ha arra gondolok mostanában kikből csináltak sztárt szóval a két hörcsög nálam a kedvenc celeb, a többi meg nem érdekel. Nekik legalább szórakoztatóak a netes videóik!


Az évtized filmje(i)

2010-10-29 11:40.00
Szerintem az első helyen mindenféleképpen a Másnaposok van! Nagyon sokszor megnéztem és mindig tudtam nevetni rajta, na meg nekem ilyen a Trópusi vihar is, bár tudom, hogy azokat a poénokat sokan nem értik. A Gyűrűk ura és a Sötét lovag is benne van nálam az első tízben.


Melyik reklám tetszik nektek a legjobban?

2010-10-29 11:36.47
Szerintem a hörcsögös videók simán, lemehetnének a tv-ben is lehet, mondjuk akkor nem lenne ekkora poén az biztos.
Nagyon jól megvannak csinálva és a netes videók szerintem kifejezetten jók. Mikor először láttam igencsak meglepődtem, hogy van ilyen is. Jó ötletnek tartom a két hörcsögöt, de leginkább azt , megjelentek ezek a háttérfilmek neten.


Alkonyat - Napfogyatkozás - Vélemények

2010-07-09 16:35.50
Az előző részeket nem láttam sőt kicsit vonakodtam, is tőlük, de ez a 3. rész ez kifejezetten bejövős volt :)


Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

2010-07-09 16:23.20
Nem de érdekes kis leírás... Azzal mondjuk nem értek egyet hogy a profi sörivó dobozosat vásárol... mert spec szerintem annak az aludoboz ad valami mellék ízt :S


Teremtés - Vélemények

2010-07-09 12:43.13
Szerintem meg totál jó volt, egyik legjobb film amit régóta láttam..


Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

2010-07-09 12:41.47
Tejes Kóla?????? Ez csak valami rossz vicc gondolom...
A citromos gösser meg mintha Sprite meg tonic? Emberek miről beszélgettek :D:D:D
Akkor kóstold meg a citromos borsodit, a Friss nevezetűt, nah az már sokkal sör ízűbb :D
De ha még egyszer valaki beírja ezt a kóla tej kombot eskü kipróbálom...


Éli könyve - Vélemények

2010-06-30 12:45.28
Kíváncsi lennék a logikai bakik kifejtésére!


Foci VB 2010

2010-06-30 12:41.47
Látom sokan úgy gondolják, hogy az Argentín-Német mecs lesz végre valami izgalmasabb! Nagyon várom már!


Szinészek/bulvár/-fimes hírek..

2010-06-30 10:11.14
Vannak itt azért olyan arcok, akire bármit rámondanék csak azt, hogy sármos nem....


Foci VB 2010

2010-06-30 10:09.44
Azért nem csak azt. De valamilyen szinten tényleg így van. Viszont a néző például nem nagyon tudja, hogy mondjuk melyik játékos passzolt kinek, amit a kommentátor segítségével viszont elég jól lehet követni. Nem hiszem, hogyn nagyon unalmas lenne, ha csak arról beszél, ami a pályán van. Nyílván meccs közben nem nagyon fog másról, de azért lehet 1-2 mellékes infó.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk