Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Carter edző
- Viasat3, 18:15
Tök állat
- AMC, 18:20
A kezdő
- Cool TV, 18:25
Igaz történet
- Viasat Film, 18:55
Engedd el!
- Paramount Network, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Isteni műszak - Vélemények
A kiskirály - Vélemények
2022-es választás
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gondolj rám aaaaa
George Miller aaaaa

 

Bizéke hozzászólásai

Ugrás Bizéke adatlapjára


Brian élete - Vélemények

2010-07-12 22:08.44
Nem érted, hogy milyen INDÍTTATÁSBÓL rakták a filmbe?! :D Hát ez az! Én se értem... és ez a vicc benne. Na jó, nem fogom itt neked elmagyarázni a vicceket. Talán azért nem tetszett, mert szinkronnal nézted. Talán nem. Erre a filmre tökéletesen áll, hogy ízlés dolga. Véleményem szerint zseniális, dehát nem mindenkinek azonos a humora. Van, aki azon szeret röhögni, amikor az 1001. amerikai akcióvígjátékban 1001-edszerre megy neki a csávó az ajtófélfának illetve fingja el magát. És nem mondom, hogy te közéjük tartozol. Csak annyit mondok, hogy nem értetted meg a film lényegét. Ez nem feltétlenül baj. Annyi, hogy nem neked való a film. Vegyünk például engem. NEKEM egészen egyértelműen való. :) Tekintve, hogy a kedvenc filmem. Még a Gyalog galoppnál is jobban szeretem, és ez nagy szó!


Emlékezz rám - Vélemények

2010-07-10 20:31.16
Egyetértek, én is pontosan így gondolom. De azért nem csak a végével van nekem gondom. :)


2010-07-06 15:38.37
Nálam is a befejezés rontotta el az egészet. :) Míg mindenki a moziban sírt, én röhögtem (kínomban). Igazából erre nem is lehet mit mondani... Igaz, hogy én csak tizenöt éves vagyok, de még én is látom, hogy mekkora hülyeség a vége. Akkor a rendező/forgatókönyvíró miért nem veszi észre? Oké, valószínűleg észrevette, csak gondolta, ez kell a népnek, hadd örüljenek.


2010-07-03 20:06.31
Nem fikázok én senkit és semmit. :) El is olvastam a könyveket, mert úgy vagyok vele, ahogyan te: nem kritizálok, amíg nem láttam/olvastam/próbáltam. A véleményem tehát valamiféle alapon is nyugszik. Abban lehet, hogy igazad van, hogy alacsony színvonalú film alacsony színvonalú alakítást kíván, tehát Pattinson nem tudott eléggé kibontakozni. Sajnos azonban ezzel elég rossz nevet szerzett némelyek körében, gondolom, sokan leírták már mint afféle tinisztárt. Eddig nem is mutatott többet, tehát nem mondom, hogy jó színész, míg nem bizonyít.

A filmek, amiket javasoltam, szerintem a legjobbak közé tartoznak, mindig szeretek másoknak ajánlgatni dolgokat, aztán megtudni, mit gondoltak róla. Majd jelezz vissza, ha esetleg megnézed őket! :)


2010-07-02 21:01.25
Hát bocsi, de szerintem ez a film konkrétan semmit nem üzen. A vége különösen szánalmas, látszik, hogy az amerikaiaknak mindenről csak 9/11 jut eszükbe (nem mintha nem lett volna óriási tragédia, na de akkor is...). Én is szeretem a drámákat, de hogy ez nem az, az biztos. A színészek mind gyengék, Robert Pattinson bizonyítani akart, de nem nagyon jött össze neki. A lány (Emilie de Ravin) aranyos, kedves, de semmi több. A történet átlagos, hogy enyhén fejezzem ki magam. Jól tudom, hogy egy könyvből csinálták a filmet? Na az is jó gagyi lehet... Igaz, hogy az Alkonyatot sem szeretem, de elvakultan gyűlölője sem vagyok. Minek is lennék? Ha a 12 évesek unatkoznak, inkább olvassanak ilyeneket, mint hogy például jó emós módjára véssenek a karjukba mindenféle mintákat. Lehet mismásolni, hogy "jaj te csak utálod Robert Pattinson-t, azért kritizálod a filmet", dehát azért nyissuk ki a szemünket és nézzünk körül: jó drámát találunk eleget. Miről ismerszik meg a jó dráma? Arról, hogy néhány ember "túl elvontnak" vagy "művészfilmnek" tartja. Na ők azok, akiknek az Alkonyat való. Hadd ajánljam mindenki figyelmébe a Vágy és vezeklést (lehet azon is sírni, de az embernek nincs végig az az érzése, mintha a könnyzacskóit akarnák megerőszakolni, hogy legalább egy PICI könny kijöjjön onnan. Vagy A felolvasót. Kapunk ott is sztárokat, csak hát ők játszani is tudnak.


Alkonyat - Akik szerint a világ egyik legunalmasabb filmje, azokat ide várom

2010-06-04 19:39.48
Ó, egyetértek. Tényleg nem igazán izgalmas. Vagyis inkább: ha másodjára is meg kéne néznem, tuti hisztirohamot kapnék (vagy ez engem minősít, nem a filmet...?).


Micmacs - (N)Agyban megy a kavarás - Vélemények

2010-06-04 19:26.58
Pontosan erre volt szükségem ma: egy agykikapcsolós, de intelligens humorú, jó rendezésű filmre. Érdekes, hogy a franciák meg tudják oldani azt, hogy vígjátékaik egyszerre könnyedek, szórakoztatóak és kreatívak. Tanulhatnának tőlük pár trükköt az amerikai úgynevezett "romantikus vígjátékok" készítői.


Büszkeség és balítélet (1995) - Bakik

2010-05-27 20:29.21
cserébe mi is megbocsátjuk neked, hogy a megbocsáthatót j-vel írtad :)


Jennifer Ehle - Vélemények

2010-05-27 20:26.47
Körülbelül a Büszkeség és balítéletből készült 6 részes sorozat az egyetlen, amire azt mondom, hogy van olyan jó, mint a könyv. És ez nem utolsósorban Jennifer Ehle-nek köszönhető. Gyönyörűen adja vissza Lizzy-t, és persze - Keira Knightley-val elllentétben - az ő külseje megfelel a regényben leírtnak.


Sherlock Holmes (2009) - Vélemények

2010-01-30 20:14.07
Na hát ez az, amihez nem kellett volna felhasználni Sherlock Holmes eredeti karaktert sugalló nevét. Mert mi lett belőle? Komikus (már aki szerint vicces az, hogy miután kifújta az orrát egy zsebkendőbe, visszaadja azt tulajdonosának...) akcióhős. Néhány dolgot igazán meg lehetne hagyni úgy, ahogy van és nem bevinni az amerikai action movie-k világába.


Doctor Parnassus és a képzelet birodalma - Vélemények

2010-01-30 20:05.33
Fantasztikus a film, le se lehet írni, hogy mennyire... Szorgalmasan járok moziba (havonta egyszer-kétszer), de sajnos legtöbbször egyszer nézhetős filmeket látok, amiknek a sztorija enyhén szólva sablonos (látta már valaki mondjuk a Nász-ajánlatot? borzalmas). Ez egyszerűen szép film. Csak nézed és arra gondolsz, amit éppen Terry Gilliam animációi eszedbe juttatnak. Persze közben a történet is érdekel, hiszen ennek nem lehet előre megmondani a végét(!). Mondjuk lehet, hogy csak elfogult vagyok mint nagy Python-rajongó. :)


Monty Python Repülő Cirkusza (sorozat) - Ki a kedvenc szereplőd?

2009-12-29 16:43.41
Graham Chapman, Michael Palin. De ez tényleg csak azért, mert muszáj választani.


A hercegnő (2008) - Vélemények

2009-12-29 16:36.23
Igazad van. Ralph Fiennes nem erre a szerepre termett, persze ezt is tökéletesen eljátszotta, de azért a karaktere elég egyszerű lélek volt. Láttunk ilyet százat már. És... a sztori átlagos, persze azt gondolták, feltuningolják pár világhírű színésszel. Ami kicsit azért sikerült.


Jóbarátok (sorozat) - Ki a kedvenced a sorozatból?

2009-12-23 17:01.10
Phoebe az abszolút kedvencem, de bírom Ross-t is. Hihetetlen jó sorozat, ilyen nem lesz még egy! :D


Jóbarátok (sorozat) - Ki a legjobb pasi?

2009-12-23 16:58.35
Chandler a 4.évadig? Azok voltak a színész drogos évei... le volt fogyva meg minden. Szerintem Joey úgy a közepe táján - amit te mondtál.


Jamie Campbell Bower - Jamie Campbell vagy Taylor Lautner

2009-12-21 19:19.56
Nekem is Jamie. Taylor lehet, hogy jól néz ki (bár szerintem nem), attól még egy szar színész marad.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk