Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Bad Boys - Mire jók a rossz fiúk?
- Film+, 21:00
Ferenc, a nép pápája
- M5, 21:00
Halálos iramban: Hobbs és Shaw
- Mozi+, 21:00
A légiós
- Film Mánia, 21:00
A természet ereje
- Filmbox Premium, 21:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Tizenkét dühös ember - Vélemények
2022-es választás
Gérard Depardieu - Vélemények
Tippjáték (Foci)
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Végső állomás 5. aaaaa
Michele Morrone aaaaa

 

Chylla hozzászólásai

Ugrás Chylla adatlapjára

1 2 3 4

Andy Samberg - Vélemények

2010-03-01 16:14.31
Imádom ezt a srácot :) a Lonely Island számai (meg főlek a klipjei!) fergetegesek, és az SNL-ben is nagyon jól nyomja :P


Elizabethtown - Vélemények

2009-08-26 23:34.53
Nem értem miért adnak rá ilyen sokan egy csillagot, azt pedig szintén nehezen, hogy lehet egy ilyen filemt unalmasnak nevezni. Emberek! Attól még, hogy valami hosszú, nem biztos, hogy unalmas.
Én elég válogatós vagyok a filmek terén. Ez a film mégis nagyon tetszett. Kellemesen csalódtam Orlando Bloom-ban, úgy gondoltam, hogy csak egyéniség nélküli szépfiúk szerepét tudja megformálni, azt is csak középszerűen, ebben a filmben viszont olyan értetlenül nézett ki végig, hogy az már bámulatba ejtett. Drew egy értetlen ember! Ez a film csodálatosan nagy igazságokra mutat rá, a lényege pedig ennyi: soha nem lehet annyira a padlóra kerülni annyira, hogy az ember ne tudjon felálni.
Nem hittem volna, de annak ellenére, hogy 2 óra, én szinte minden percét élveztem, nem volt benne egy fölösleges mondat, vagy értelem sem. Nyugodt szívvel adok rá öt csillagot.


Steven Strait - Vélemények

2009-08-24 15:36.27
Megérne egy párszáz miatyánkot az biztos!!... :)


Őrült - Vélemények

2009-08-17 15:25.00
Talán nem kéne egy véleményben leirni mi lesz a film vége, engem még érdekelt volna :) azthiszem igy is megpróbálom megszerezni, de már nem lesz sajnos az igazi... nah mindegy csak szóltam hogy ezt az emberek nem szeretik, ha véleményt akarnak olvasni és megtudják egy film végét :)


Kegyetlen báj - Vélemények

2009-08-08 17:58.52
Nem lehet rá azt mondani, hogy nem érdekes, mert az. Események is vannak benne, az egész film igazából nagyon jó, de néhol már-már beteges a történetszál. De végülis ez egy ilyen film.. adtam rá 4 pontot, mert összességében tetszett, csak időnként az embert elfogja a rosszullét.


Névlánc

2009-08-05 13:50.32
Natalie Portman


Szólánc

2009-08-05 13:49.33
Sorvadj el!


Szerelem és egyéb katasztrófák - Vélemények

2009-08-01 22:37.51
Ez a film gyönyörű.. nem is tudom miért :) olyan hétköznapi módon tudatja velünk az igazságot. Ott van Jacks, aki pörög, és nem lehet mást csak imádni, pedig nem küzd ezért, annyira elképesztően természetes, és az egész, a befejezés, az utalások arra, hogy ez nem egy film hanem a való élet...... én imádtam ezt a filmet, szerintem mindenkinek meg kéne nézni aki űzi a szerelmet és nem érti miért nem találja :) Röviden ennyi.


Richard Brancatisano - Kérdések

2009-07-29 10:41.01
Ha jól tudom Ausztráliában :) és Richard Brancatisanonak van egy együttese aminek van oldala a myspace-en (amin ő is "rajtavan" ha ő az), asszem vmi Black Diamond Hearts vagy ilyesmi a nevük..


Buffy, a vámpírok réme (1992) - Vélemények

2009-07-03 19:26.06
nem emlékszem már nagyon a filmre, vmikor régen néztem tesómmal de tudom hogy sokat nevettem rajta nagyon :D


Minden azzal kezdődött... - Vélemények

2009-07-01 13:24.43
Hátt.. elég lapos, nincs sok cselekmény benne. A vége mintha érdekes lenne, de úgy van ahogy vki megírta már ide: "se eleje-se veleje"... Robert De Nirótól is többet vártam, a filmet eredetileg Kristen Stewart miatt néztem meg (nem a Twilight miatt, hanem mert néhány filmben igéretesen alakít, pl a Speak, vagy a Fierce People), dehát őt se igazán lehet látni benne.
Nem mondom hogy rossz a film, de idegesítően átlagos.


A nők hálójában - Vélemények

2009-06-07 10:29.13
Nemrég megnéztem ezt a filmet, mert a szereplők és a leírás alapján jónak tűnt..
Én nem mondom hogy rossz volt. A koncepciója kimondottan tetszett, a történet is érdekes, de valahogy.. ahhoz képest, mennyi minden van benne, milyen gyorsan, szerintem túl rövid. Arra jutottam, hogy egy sorozatot kellett volna inkább csinálni belőle.. mondjuk olyan olyan 20-30 részeset (bár ez inkább a franciák stílusa), amiben mondjuk eleinte ismerkedik ezekkel a nőkkel, később a maga módján mindkettőbe beleszeret és azok viszont, majd a végén, ahogy a filmben is volt, egyikbe se szeret bele... mert így ez a film kevés.
Megpróbáltam még vmi kritikafélét is írni erről a filmről mikor megnéztem :) -->
Annak ellenére, hogy miután elfeketedik a záróképsor nem érzed úgy, hogy olyan rossz lett volna életed elmúlt másfél órája, ez a film sok szempontból csalódás.
Bár nem Oscar-díjas teljesítményi szinten, de Adam Brody bele tudja adni a maga szinészi varázsát a filmekbe. Nos, ezen a filmen nem sokat dobott.
Zavaros. Befejezetlen. Kusza szerelmi szálak szövik át.
Adott a főszereplő, a bizonyos Carter Webb (Adam Brody), akit a filmben egy olyan ipsének állítanak be, amely ért a nőkhöz, de valahogy mégsincs soha szerencséje velük, ennek ellenére jól elvan ezzel a helyzettel. Amikor élete szerelme, Sofia elhagyja, úgy érzi, radikális változásokat kell eszközölnie életében, hogy túljusson a csalódáson.
És itt jön a képbe a film üde eleme: Phylis, a nagymamája. A sovány, mocskos szájú nő, akit Michigan eme filmben ismertetett kislétszámú szomszédságának dilinyósaként ismerünk meg. Ez az öreg, összeaszott, de mégis, a maga módján elragadó és aranyos néni mint napirendi pontként emlegeti a halálát. Tudja, hogy be fog következni.
Kétségbe esik, de igazából nem is.
Itt jön a képbe az, amikor főhősünk és Phylis tulajdonképpen erre a kis időre, ami a néni életéből maradt, összeköltözik.
Carter összeismerkedik a szomszédban élő Sarah-val (Meg Ryan) és családjával. Idősebbik lánya (Kristen Stewart) fura viszonyban áll anyjával.
A film igazi lényege, ez a kusza szerelmi háromszög szinte egy pillanat alatt alakul ki, majd bomlik elemeire a néző előtt, hogy igazán belegondolni sincs időnk.
Sarah rákos lesz, Carter sajnálja, családi viták is megjelennek, majd egy csók itt, hoppá, és egy másik csók ott.
Hoppá.
Egyiknek sincs különösebb jelentősége, mindkettőn hamar túllépnek, a film vége felé mégis úgy olvassa Sarah a neki írott levelet Cartertől, hogy nosztalgikus mosollyal fogadja azokat a sorokat, amelyekben Carter mintegy azokról a csodás pillanatokról ír neki amiket együtt töltöttek, és megköszöni őket.
Három kutyasétáltatás és egy csók. Ez volna az egyik szerelmi szál.
A másik „szerelemi-szál”, bár nehezemre esik így nevezni (de ha itt tartunk, az elsőre sem ez a legjobb kifejezés), szóval a leányzóval kialakult csókhelyzet előzményei már sokkal kézzelfoghatóbbak. A kor miatt is reálisabb, de az ilyesmire a filmekben nem kéne felfigyelni.
De hogy is van ez? Carter, ez a bájos kis nagymama-gondozó, aki idejött írói válságával (eddig soft-os pornókat írt, de szives örömest műfajt váltana) és romos életével megcsókolja és a helyes útra tereli a szomszédság női tagjait, majd eltemeti nagyanyját és lelép. Beül egy kávézóba és már láthatjuk is, amint újabb szerelem alakul ki közte és a pincérnő között.
Talán túl könnyen esik szerelembe ez a fiú…
A film további gyenge pontja Sofia későbbi ’szerepe’, már a Michigan-i élete alatt. Sofia, szívének korábbi összetörője egyszercsak felhívja Cartert, mert szeretne beszélni vele. Ekkor le kell tenniük egyéb okok miatt, de pár nap múlva Carter visszahívja.
Ám ekkor Sofia már részeg, de még utoljára biztosítja Cartert hogy valóban beszélni szeretne vele. Majd leteszi. A történetben a továbbiakban Sofia nem telefonál.
A történet vége tulajdonképpen annyi, hogy Carter Webb ismét tovább áll, anya-lánya kibékül, elfelejtik ezt a furcsa kócos szívtiprót. The End.

(nem tom mennyire volt értelmes ez a kritika, de majd felrakom a weboldalamra, meg hasonlókat :))


Good Will Hunting - Legjobb jelenet

2008-09-08 08:27.10
nekem is a parkban elhangzó monológ tetszett a legjobban a pszichiátertől. nemcsak meginditó és gyönyörű volt, de fájdalmasan igaz.


Richard Brancatisano - Kérdések

2008-08-30 22:25.31
Álmodban :P én is úgy szoktam XDD


Richard Brancatisano - Vélemények

2008-08-30 22:25.12
Iszonyat jó pasi!!!!!!!!!!!! (L)


Power Rangers Mystic Force (sorozat) - Vélemények

2008-08-30 22:24.14
Kurva szar de ha véletlenül elkapom mindenképp megnézem mert iszonyat jó pasi a zöld csávó :D


Trainspotting - A legjobb jelenet

2008-03-30 13:12.31
Én nekem nem az ilyen gusztustalan jelenetek a legjobbak.. el kéne gondolkozni rajta, de talán tényleg a Perfect Day-es rész a legjobb, mikor besüllyed a szőnyegbe. De az elvonós rész is jó mikor a szobájában van. És persze a nyitó meg a záró monológ :)) nah az legendás


Amerikai história X - Vélemények

2007-09-08 15:54.31
Ez egy fantasztikus film! Edward Norton a kedvenc színészem, és ez a második legjobb filmje!! (elsó a Harcosok Klubja)


Szólánc

2007-08-01 20:43.06
Step Up


Névlánc

2007-07-24 20:43.12
Ónodi Eszter


Szólánc

2007-07-24 18:50.06
Oltári nó


Névlánc

2007-07-24 18:49.30
Alan Rickman


Szólánc

2007-06-11 14:55.37
Shop-show


Névlánc

2007-06-11 14:53.45
Orlando Bloom


2007-06-10 17:03.59
Nelly (a csontdarálókban játszott!)


2007-06-10 08:52.40
Owen Wilson


Johnny Depp - Jonny vs Orlando

2007-06-10 08:52.11
nem olvasok vissza a hozzászólásokra, lehet, hogy elcsépelt lesz amit mondok, de Orlando Bloom nagy semmi. Johhny a legjobb! :)


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Szerinted ki a legjobb?

2007-06-10 08:46.49
Jack Sparrow a legjobb. Ehhez a filmhez egy tucat felesleges topik van, viszont van, aki mikor idenéz, nem akar elolvasni 900000 hozzászólást, ezért végulis egyik se felesleges. Szét vannak bontva a véleményekhez tartozó témák. Úgyh jó egy ilyen topik is :)


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Ki a gyerek a film elején???

2007-06-10 08:45.04
az hogy lehet 10 évvel késóbb Swann fia, mikor az a jelenet a film elején azért van, hogy bemutassák, uldozik a kalózokat, és mindet megolik?


Ellenség a kapuknál - Legjobb jelenet

2007-06-02 11:36.13
mikor a végén a barátja megmutatta magát, és lelótték. Meg amikor a Tánya "felkereste" alvóhelyén Waszilijt :)))


1 2 3 4
Multi Kollagén tudnivalók és vásárlás

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk