Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A sellő és a Napkirály
- Moziverzum, 11:10
Talán igent mondok
- Filmbox Premium, 11:40
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 12:00
Nők földje
- Cinemax2, 12:15
A Spiderwick krónikák
- Viasat Film, 12:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Havas kaland aaaaa
Giorgio Moroder aaaaa

 

Fórum - A nők hálójában - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

30. Whyteangel (2014-04-17 18:53.01) aaaaa
Nem is tudom...érdekes volt.
Az elején folyamatosan csepegtették az információkat a főhősről: szakítás, írói ambíciók, tervek, egy beteg nagymama. Adott minden, hogy egy szép, kerek történetet kapjunk, de ahogy bonyolódnak a szálak, áttevődik a hangsúly a nőkre. A film címe: A nők hálójában, nos előbb-utóbb ezt meg is kapjuk, egyre nagyobb az érdeklődés Carter iránt. Aztán valahogy minden felgyorsul...Sarah problémája, ami egyre súlyosabb lesz, majd egyre jobb. Sophie hirtelen érdeklődése, majd a régi szerelmének elhanyagolása. Carter rájön, hogy kit emlegetett olyan sokat az édesanyja, de erről sem tudunk meg többet, mint, hogy látja egy képen. A nagymama életútja is kusza, és hirtelen befejezett, ha ezt lehet befejezettnek nevezni.
A színészek odatették magukat. Meg Ryan hiteles volt, Kristen Stewart ellenben gyenge, és a mimikája az Alkonyatban is ugyanez volt, mint itt....a színészi tehetség nem mindenkinek adatott meg. Adam Brody is jól elkapta a karakterének a lényegét, kissé bizonytalan, mégis férfias.
Jól sikerült kis dráma, de picit gyorsan elkapkodták a végét.


29. Samick (2012-11-09 21:46.04) aaaaa
A film az utolsó pár perc kivételével nagyon tetszett. Furcsa érzés most, nagyon szépen elindult a film, egyre jobban kinyiltak a szereplők, a családi titkok, feszültségek, érzelmek és aztán hirtelen vége a filmnek. SPOILER Valahogy nagy feszültséget hagyott most bennem, hogy pikk pakk az anyuka felgyógyult, a lány hirtelen kitalálta, hogy ki lenne számára megfelelő... a család további életéről nem tudunk meg semmit, hogy az anya megelégeli e a férje viszonyát.... stb... SPOILER vége.
Ez a vég egyszerűen nem illik a filmhez. Amennyire szépen kinyílt a történet és az érzelmek annyira összecsapottnak éreztem a végét. Szerintem nyugodtan lehetett volna még 20-30 perccel hosszabb, de normálisan lezárva.
Sajnálom, mert amúgy nagyon szép film lett volna.



28. Cabir (2012-09-10 22:15.00) aaaaa
Nagyon szép, megható film. Meg Ryan egyik legjobb - drámai alakítása. Vígjátékról szó sincs, Meg ezúttal szokatlan szerepkörben van, hiteles volt rákban szenvedő, de jószívű anyaként.Adam Brody által játszott figurával nagyon jó együtt lehetett érezni., szimpatikus karakter volt.
A film mondanivalója számomra: ugyan lehet, hogy egy adott ember életében a kívülállók számára nem alkot nagyot, sőt, kész csődtömegnek tűnik, de ha van szíve, nagyon is fontos szerepe van az életben, és ezáltal értékes lesz.


27. Jojoga (2012-09-01 18:30.35) aaaaa
Arni_Deszkások teljesen egyetértek veled!!!! tényleg van mondanivalója, és szerintem az alakítások se csapnivalóak, ahogy azt már előttem írta valaki


26. Jojoga (2012-09-01 18:29.20) aaaaa
most láttam a tévében..nekem tetszett. :) én nem érzetem úgy, hogy be lenne fejezve a film, de azért jó volt :) (még sírtam is rajta), kicsit megérintett ez a film :S tetszett :)


25. Mytia (2012-02-16 17:24.04) aaaaa
Elment, egy szürke délutánra pont megfelel.


24. Doloresz89 (2012-02-14 14:51.43) aaaaa
Nem tudom... Valahogy semmilyen nyomot nem hagyott bennem ez a film. Nem mondanàm, hogy rossz volt... csak olyan erõltetettnek èreztem. Meg Ryan nagy kedvencem, de màra igencsak megkopott az egykoron oly fènylõ csillaga. Valahogy õt èreztem a legszürkèbbnek, pedig a karaktere megengedte volna neki,hogy lètrehozzon valami nagyobb dolgot. Àtlagos, B kategòriàs, romantikusnak nem mondhatò dràma,ami tökéletes egy uncsi dèlutànra, de nem nyùjt igazàn semmit...


23. Weser (2011-08-29 11:07.34)  
Egyáltalán nem tetszett ez a film. A története sem nyújtott sok szórakozást nekem, emellett a színészi alakítások sem tetszettek. Gyenge filmnek tartom, nem nézném meg újból.


22. Arni_Deszkások (2011-03-27 17:53.02) aaaaa - (válasz Mihárman 7. hozzászólására)
Nagyon iagazad van és szépen összefoglaltad a lényegét!Egyetértek!


21. Arni_Deszkások (2011-03-27 17:52.03) aaaaa
Egyáltalán nem volt olyan szörnyű,mint amilyennek elmondták egy néhányan,én szerintem!Nem lesz belőle top listás kedvenc azt el kell ismerni,de szerintem egyszer mindenképp meglehet nézni!Van mondanivalója,a szereplők egész szimpatikusak csak néhol kicsit furcsára sikeredett egy-egy jelenet,néhány részlet!Kristen Stewart miatt már megéri leűlni a képernyő elé!És a film is egész jó!


20. .rita. (2010-08-24 20:23.51) aaaaa
Nekem tetszik.
Tényleg vannak benne olyan dolgok amik nem tom hogy kapcsolódnak az egész filmhez de azért jó.


19. Nika4szk (2010-06-24 23:10.59) aaaaa
Valamit nagyon akartak vele de valahol kisiklott... nem is tudom hányszor néztem meg közben hogy hány óra van meg hogy milyen az idő odakinn, nem-e írt valaki mess-en... végülis kibírtam...


18. Bdt (2009-11-02 11:39.01) aaaaa
Borzalmas. Mit akartak vele? Ritka rossz forgatókönyv, vágás és rendezés. Meg Ryan meg olyan ronda,mint egy ebihal. A szája nagyobb, mint a feje, de végre -legalább-az inge nem férfi és az ő mérete.
A film unalmas, semmitmondó ócskaság.


17. AlekSeJ (2009-10-17 10:09.43) aaaaa
hosszas várakozás után - miután már végképp nem tudtam eldönteni, hogy mit nézzek - előszedtem és megkacsintottam. A nyitó képsor valami B mozi feelynget éreztetett, de aztán beindult. Végülis nem volt ez annyira rossz, de ahogyan a többiek is elmondják előttem, kicsit rövid, és a mamával folytatott viszonyból valamivel többet vártam volna. Igaz, hogy megkapta első érzelmekkel teli levelét, az jó is volt, de számomra nem volt elég.
Erős közepes..


16. Gerbo777 (2009-09-05 23:17.15) aaaaa
nem volt rosz film...1szer nézhető bár kicsit rövid lett sztem...a végét kicsit felgyosrították és nem volt annyira drámai mint váramt de ettől függetlenül 4*


15. Mandria (2009-07-29 20:00.03) aaaaa
..nem ezt vártam...vígjátékot...hát sikerült...beletrafáltam kedvenc témámba...amit általában messziről elkerülök....
egy fura érzelmi sikon lebeg a történet, ami még érdekes is lehetne..de nem az...sőt....
nem ajánlom senkinek....


14. Chylla (2009-06-07 10:29.13) aaaaa
Nemrég megnéztem ezt a filmet, mert a szereplők és a leírás alapján jónak tűnt..
Én nem mondom hogy rossz volt. A koncepciója kimondottan tetszett, a történet is érdekes, de valahogy.. ahhoz képest, mennyi minden van benne, milyen gyorsan, szerintem túl rövid. Arra jutottam, hogy egy sorozatot kellett volna inkább csinálni belőle.. mondjuk olyan olyan 20-30 részeset (bár ez inkább a franciák stílusa), amiben mondjuk eleinte ismerkedik ezekkel a nőkkel, később a maga módján mindkettőbe beleszeret és azok viszont, majd a végén, ahogy a filmben is volt, egyikbe se szeret bele... mert így ez a film kevés.
Megpróbáltam még vmi kritikafélét is írni erről a filmről mikor megnéztem :) -->
Annak ellenére, hogy miután elfeketedik a záróképsor nem érzed úgy, hogy olyan rossz lett volna életed elmúlt másfél órája, ez a film sok szempontból csalódás.
Bár nem Oscar-díjas teljesítményi szinten, de Adam Brody bele tudja adni a maga szinészi varázsát a filmekbe. Nos, ezen a filmen nem sokat dobott.
Zavaros. Befejezetlen. Kusza szerelmi szálak szövik át.
Adott a főszereplő, a bizonyos Carter Webb (Adam Brody), akit a filmben egy olyan ipsének állítanak be, amely ért a nőkhöz, de valahogy mégsincs soha szerencséje velük, ennek ellenére jól elvan ezzel a helyzettel. Amikor élete szerelme, Sofia elhagyja, úgy érzi, radikális változásokat kell eszközölnie életében, hogy túljusson a csalódáson.
És itt jön a képbe a film üde eleme: Phylis, a nagymamája. A sovány, mocskos szájú nő, akit Michigan eme filmben ismertetett kislétszámú szomszédságának dilinyósaként ismerünk meg. Ez az öreg, összeaszott, de mégis, a maga módján elragadó és aranyos néni mint napirendi pontként emlegeti a halálát. Tudja, hogy be fog következni.
Kétségbe esik, de igazából nem is.
Itt jön a képbe az, amikor főhősünk és Phylis tulajdonképpen erre a kis időre, ami a néni életéből maradt, összeköltözik.
Carter összeismerkedik a szomszédban élő Sarah-val (Meg Ryan) és családjával. Idősebbik lánya (Kristen Stewart) fura viszonyban áll anyjával.
A film igazi lényege, ez a kusza szerelmi háromszög szinte egy pillanat alatt alakul ki, majd bomlik elemeire a néző előtt, hogy igazán belegondolni sincs időnk.
Sarah rákos lesz, Carter sajnálja, családi viták is megjelennek, majd egy csók itt, hoppá, és egy másik csók ott.
Hoppá.
Egyiknek sincs különösebb jelentősége, mindkettőn hamar túllépnek, a film vége felé mégis úgy olvassa Sarah a neki írott levelet Cartertől, hogy nosztalgikus mosollyal fogadja azokat a sorokat, amelyekben Carter mintegy azokról a csodás pillanatokról ír neki amiket együtt töltöttek, és megköszöni őket.
Három kutyasétáltatás és egy csók. Ez volna az egyik szerelmi szál.
A másik „szerelemi-szál”, bár nehezemre esik így nevezni (de ha itt tartunk, az elsőre sem ez a legjobb kifejezés), szóval a leányzóval kialakult csókhelyzet előzményei már sokkal kézzelfoghatóbbak. A kor miatt is reálisabb, de az ilyesmire a filmekben nem kéne felfigyelni.
De hogy is van ez? Carter, ez a bájos kis nagymama-gondozó, aki idejött írói válságával (eddig soft-os pornókat írt, de szives örömest műfajt váltana) és romos életével megcsókolja és a helyes útra tereli a szomszédság női tagjait, majd eltemeti nagyanyját és lelép. Beül egy kávézóba és már láthatjuk is, amint újabb szerelem alakul ki közte és a pincérnő között.
Talán túl könnyen esik szerelembe ez a fiú…
A film további gyenge pontja Sofia későbbi ’szerepe’, már a Michigan-i élete alatt. Sofia, szívének korábbi összetörője egyszercsak felhívja Cartert, mert szeretne beszélni vele. Ekkor le kell tenniük egyéb okok miatt, de pár nap múlva Carter visszahívja.
Ám ekkor Sofia már részeg, de még utoljára biztosítja Cartert hogy valóban beszélni szeretne vele. Majd leteszi. A történetben a továbbiakban Sofia nem telefonál.
A történet vége tulajdonképpen annyi, hogy Carter Webb ismét tovább áll, anya-lánya kibékül, elfelejtik ezt a furcsa kócos szívtiprót. The End.

(nem tom mennyire volt értelmes ez a kritika, de majd felrakom a weboldalamra, meg hasonlókat :))


13. Zsozsizseni (2009-05-15 17:55.07) aaaaa
Bár nem láttam egész végig (hajnali kettő után kissé nehézkes), de addig tetszett...
Valamikor megnézem teljesen.


12. Dominika15 (2009-05-11 19:00.45) aaaaa
Nem tom mit írhatnék erről a filmről... a történet elég fura h egy idegen pasinak adja ki mindenki a lelkét... Én csak Kristen miatt néztem meg, benne nem csalódtam!


11. Frubaby (2009-05-02 19:56.48) aaaaa - (válasz MGina 2. hozzászólására)
sztem egyáltalán nem fölösleges.... az már más ha nem érted a mondanivalóját...


10. Zsuzskoka (2009-04-19 20:22.58) aaaaa
szerintem nem volt olyan rossz...nekem tetszett :)


9. Barba0504 (2009-01-11 10:56.48) aaaaa
Egyszer nézhető film volt...Legalábbis számomra. Végigültem a semmiért


8. Myrla (2008-09-10 18:48.45) aaaaa - (válasz Mihárman 7. hozzászólására)
Ezt a kommentet (szórul szóra) már olvastam egy másik fórumon.Hm, vajon miért rukkolsz elő több helyen egyszerre ezzel a jól megírt, érdekes, de rendkívül mesterkélt szöveggel. Esetleg különleges missziódnak tartod a film propagálását?


7. Mihárman (2008-08-11 13:12.17) aaaaa
Carter Webb nem egy szent, mégis képes rendbe tenni pár ember életét csak azzal, hogy beszélgetésbe elegyedik velük. Miközben saját szerelmi csalódásából próbál kilábalni szinte észrevétlenül, minden tudatosság nélkül rázza helyre anya és lánya kapcsolatát, erősíti meg egy magát kereső nő önbizalmát, és terel a helyes útra egy kamaszlányt. Carter kedves és szeretni való huszonéves, kinek egyénisége vonzza a női nemet.A negyvenes nőt legalább annyira elvarázsolja Carter kölyökképe, ábrándozó tekintete, mint a tizenéves kamaszlányt. Mert Carter mindenkinek azt nyújtja, amire épp szüksége van: megértést, bölcsességet, törődést. Abban a világban, ahonnét kimaradozik az apa és a férj szeretete, pár kedves szó, néhány hosszú séta is csodákra képes. Carter magától értetődöen, a maga természetességével teremt kapcsolatot a nőkkel, miközben próbálja beteljesíteni 11 éves tervét, hogy megalkossa élete első regényét.Hogy kinek milyen mértékben változtatja meg az életét ez a huszonéves srác, s, hogy saját élete milyen fordulatot képes venni a nők hatására, az kiderül a filmből. Csak oda kell figyelni és megértjük a film mondanivalóját. Nekem tetszett, szerintem érdemes megnézni!


6. Anniii (2008-07-11 11:28.26) aaaaa
szerintem nem olyan borzasztó.., egynek elmegy. nemlett a kedvenc filmem tény, de nem akartam kikapcsolni. átlagos


5. Laslow (2008-05-19 23:56.02) aaaaa
Kellemes filmnek tűnik, de csalódás. Valamiért kikapcsoltatja magát.


4. Limbó laci (2008-05-18 09:58.05)  
jól van,na ezt a filmet nem olyanoknak szánták,akik az átlag amerikai gagyi filmekhez szoktak hozzá! tényleg nem annyira vigjáték de én mégis többet nevettem rajta mint egy vigjátéknak mondott gagyin pl. tök alsó 2-n!


3. Fredi1 (2008-04-20 20:32.30)  
Kivolt az a hüle aki erre a filmre azt írta, hogy a stílusa vígjáték? Ez kőkeményen dráma, egy dög unalmas dráma



2. MGina (2008-04-13 18:15.06)  
sztem ne nézzétek meg
fölösleges xD:)


1. MGina (2008-04-13 18:14.44)  
xD=> ennyi a hozzászólásom...1 kalap sz*rt sem ér



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWhyteangel, 2014-04-17 18:5330 hsz
KérdésekSamick, 2012-11-09 21:485 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk