Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Leon, a profi
- Mozi+, 01:15
Szakasz
- Film Mánia, 01:20
Harcban élve
- Filmbox Premium, 01:30
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55
Burok
- Duna World, 02:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rosario Dawson (45)
Gary Daniels (61)
John Corbett (63)
Sean McNamara (62)
Candice Bergen (78)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
Mit hallgatsz most?
Holt McCallany - Vélemények
Mindhunter - Mit rejt a gyilkos agya (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Te aaaaa
Giulio Donnini aaaaa

 

Huntroll 24 hozzászólásai

Ugrás Huntroll 24 adatlapjára

1 2

Az acélember - Vélemények

2013-07-10 20:12.02
Dettó ugyanez. Én is csak Batmant szerettem a DC-től. Supermant kifejezetten utáltam. És én is csak a Snyder-Nolan kombó miatt néztem meg. És nagyon tetszett. Ez a film megszerettette velem Supermant. Még gyerekkoromban láttam az első két részt a régiből, elég homályosak az emlékeim de emlékszem, hogy nagyon nem tetszett. Ez a film végre egy méltó adaptációja a kultikus képregényfigurának. Mert akár tetszik akár nem Superman az ÖSSZES szuperhős ősapja. Nagyon meg voltam elégedve ezzel a filmmel :)


A nyomorultak (2012) - Vélemények

2013-02-23 17:19.31
Fantasztikus volt. Szeretem a musical-t ámbár azért adok csak 4 csillagot, mert attól, hogy szeretem a musical-t, attól még volt benne egy-két olyan dal, aminek szenvedve vártam a végét, de ez csak ízlés kérdése, egyébként nagyon tetszett a megvalósítás, és nagyon meghatóra sikeredett Gavroche halála. Mindenkinek ajánlom, aki szereti ezt a műfajt!


Lovagok háborúja - Harc a végsőkig - Vélemények

2012-11-13 17:46.11
Azért töltöttem le és néztem meg ezt a filmet, mert a boltban láttam, hogy a DVD-re ez volt írva (vagy valami ilyesmi): "Soha nem látott csatajelenetek a Gyűrűk Ura óta!" Aki ezt írta, az látta egyáltalán a filmet??? Nem bírtam végig nézni. A színészek valóban élettel töltötték meg a karaktereket, ahogy az előttem szóló Az utolso szamuráj írta, és ezért nem kapcsoltam ki a filmet az első 10 perc után. De aztán... Hát találtam jobb elfoglaltságot is, minthogy ezt megnézzem.
Mielőtt belém kötne valaki, hogy miért kritizálom a film látványát, ha meg se néztem... SZóval belepörgettem, megnéztem pár csatajelenetet, hogy érdemes e megnézni a filmet. Az eredményt már olvasta mindenki.


Sötét zsaruk 3. - Vélemények

2012-09-14 15:52.12
Nem üti meg az első két rész mércéjét. Az alapötlet jó, bár többet is ki lehetett volna hozni belőle. A poénok tetszettek, többször hangosan felröhögtem, mert tényleg... humorosnak humoros. Amit sajnáltam, hogy kissé fantáziátlan volt az egész. Úgy értem, az elődeiben rengeteg bizarr és fura lényt láthattunk. Itt meg nem volt olyan sok földönkívüli, illetve volt... de emberi alakban. Azt hittem (mivel ez egy 2012-es film), hogy tele lesz különlegesebbnél különlegesebb lényekkel. Ezért ez nálam csak 3 csillag. De nem nézhetetlen abszolút, csak ajánlani tudom, mert szórakoztató, de ne számítson senki olyan nagy durranásra.


A Skorpiókirály 2. - Harcos születik - Vélemények

2012-08-17 14:26.06
Erről a filmről egy szó jutott eszembe: RÖHEJES!
Az első filmet sokszor megnéztem, azt nagyon tetszett/tetszik. De ez?! :O Borzalmas!
Eleinte jól indult a történet, elismerem de utána... Nem tudom, hogy hoztak össze ilyen oltárian gagyi történetet, de a 3. rész megnézésétől elvette a kedvem, ezek után számomra a Skorpiókirály egy részes film. Kész! Vége! Törlöm a tudatomból, hogy ez "trilógia"
Az első rész nagyon jó, többszöri vendég a lejátszómban.
A 2. rész iszonyatos...
A 3. részt nem láttam, de ezek után nem is érdekel.


Leonardo DiCaprio - Melyik filmje a legjobb?

2012-08-16 16:21.52
Eredet és Véres gyémánt


Eredet - Lesz-e 2. rész?

2012-08-16 16:20.57
Ne legyen 2.
Nagyon tetszett, az egyik kedvenc filmem lett, de ez így jó, ahogy van!!! Nem kell folytatni... És szerintem Nolan nem hülye és nem is fog ebből több részt csinálni. Ez a történet így nagyszerű, folytatás nélkül.
Ami engem illet, várom a rendező újabb agymenését ;)


Eredet - Vélemények

2012-08-16 16:15.33
Egy szó: LENYŰGÖZŐ!


A holló (2012) - Vélemények

2012-08-16 15:54.24
SPOILER!
Hm...érdekes film.
Alapjában véve tetszett a film, már a sztori is ütős. Sajnos az előzetesből arra következtettem, hogy ebben a filmben tényleg egy igazi szellemi párbajnak lehetek tanúja. Átverések és gyanúsítgatások sorozata lesz. Meghökkentő trükkökre számítottam a gyilkostól és a főhőstől egyaránt... Ez volt a baj, monumentálisabb elmebeli küzdelemre számítottam. És egy egyszerű, ám a maga módján jó kis bűnügyi történetet kaptam. Számomra az volt a probléma, hogy én végig gondolkodtam, hogy ki lehet a gyilkos (hm, biztos, hogy olyan szereplő, aki feltűnt a filmben, mert, ha egy teljesen idegen emberből csináltak gyilkost a nézők számára, akkor nagyon elrontották volna a filmet, szerencsére nem így történt) és én kizártam azokat az ismert szereplőket, akik biztos nem lehetnek az elkövetők és... hát... egyetlen egy szereplő maradt gyanú alatt és igen... ő volt a tettes. Tehát nekem nem tartogatott meglepő és váratlan fordulatokat ez a mozi :/
Ami nagyon nem tetszett, hogy elkapták a film végén az elkövetőt -.- Sokkal hatásosabb lett volna, ha szabadlábon marad...
Ez a véleményem a filmről, ám javasolni tudom mindenkinek, mert nem nézhetetlen, nem unalmas. Sőt érdekes. Kellemes szórakozást nyújt, főleg azoknak, akik szeretik a bűnügyi történeteket. ;)


A csodálatos Pókember - Legyen-e 2. rész?

2012-08-16 15:37.07
Remélem lesz még Pókember új gonoszokkal :) Rinót vagy Keselyűt látnám legszívesebben a filmvásznon.
Amúgy (nem hivatalos információk szerint, tehát nem biztos, hogy igaz) valószínűleg a Bosszúállók 2-ben is fogjuk még látni hálószövő hősünket ;)
Remélem nem csak mesebeszéd...


A csodálatos Pókember - Vélemények

2012-08-16 10:07.57
Ez a divat. Ahogy a 70-es években a sci-fi meg a western és a 80-as években a horror, most a szuperhős filmek és a vámpír-vérfarkas örök ellentéte a legjövedelmezőbb a filmkészítők számára. (Utóbbit nem mondanám, hogy szeretem, kivéve az Underworld-öt, de ez van... Mindenhol vámpír, vérfarkas vagy szuperhős :D )


2012-08-14 21:33.20
SPOILER!
Nem szabad egy kalap alá venni a Pókember trilógiát és a Csodálatos Pókembert!! Én elég nagy képregény-fan vagyok és... Van egy Pókember, amit Raimi csinált meg. Az volt a kerek egész sztori. És adtak ki egy sorozatot Csodálatos Pókember néven teljes más megközelítésben. Bár bevallom nekem is a az eredeti Pókember tetszik jobban. (Kijavítva magamat Raimi nem fejezte bea Pókember történetét, de már nem is fogja) A Csodálatos Pókember képregényben meg visszaköszönnek a régi szupergonoszok és még számtalan új ellenség. És megváltoztatták a csuklóból kilövelő háló képességét hálóvetőre. (rengeteg szuperhősön mentát változtatás a képregénykiadások során. Pl.: Farkasnak/Rozsomáknak eredetileg a felszereléséhez tartoztak a karmok, később a testéből nőnek ki. Hulk eredtileg szürke volt később lett zöld, Ciklon nem mutáns volt, hanem viharistennő stb.)
Na ezekkel az információkkal közlöm véleményem a filmről. Jobb volt, mint a mire számítottam... A poénok megkacagtattak (Pókember eredetileg egy humorizálós figura, ezt Raimi filmjeiből hiányoltam). Az akciójelenetek lenyűgöztek, tetszett az a kissé "darkos" megközelítése is a dolognak (Don't worry, be happy! Nem vagyok twilight-fan :D)
Amik nem tetszettek: M.J. és Jonah Jameson hiánya, Garfield nem tudja velem elhitetni, hogy olyan szerencsétlen figura, mint P. Parker. Gyík, ezt a szupergonoszt nagyon vártam, hogy vászonra vigyék és a kinézetében csalódtam :( Olyan volt, mint a Hihetetlen Hulk-ból a Förtelem, csak itt volt még egy hosszú farka. És, ami még nem tetszett, ahogyan ihletet nyert a jelmezéhez (ugye, valami bunyós, pankrátor jelmeze ihlette meg a Pókember-kosztümöt -.-) Ja, ami még tetszett, hogy megmutatták, ahogy megvarrja, megcsinálja a jelmezét... Ez sok hősnél kimarad és számomra a mai napig titok, hogy Daredevil, hogy francba tudott olyan ördög-szerkót szerkeszteni...
Összegezve: Ha el tudunk vonatkoztatni a Raimi-trilógiától, szerintem el lehet szórakozni a filmen. Nem mondanám, hogy egyszernézhetős, olyan esős vasárnap délutánokra való. Ki lehet kapcsolódni rajta. :)


Bosszúállók (2012) - Melyik két Szuperhős harcát néznétek meg?

2012-08-09 15:28.19
Megtorló vs. Joker!! Élőszereplősben (tudom marvel-dc nem lesz együtt soha) De szerintem monumentális küzdelem lenne :)


Bosszúállók (2012) - Vélemények

2012-08-09 15:22.16
Félretéve nagy Marvel rajongásomat... Vegyük át miről szól ez a film! Egy második világháborús hipernációból ébredt katona, egy robotpáncélos ürge, egy nagy zöld szörny, egy skandináv villámisten, egy szexi kémnő és egy íjász, aki nem hibázik sose megmentik a világot az űrlényektől, akiket egy északi istenek által adoptált jégóriás vezet. Nos... így elmondva elég gagyin hangzik, valljuk be!! Mégis... az éve egyik legjobban várt és az egyik legeslegjobb filmje is lett! Istentelenül király! Erre nincs más szó, mint ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAZTAKURVAGECIJÓ Ó!
Ennyi :D


Jonah Hex - Vélemények

2012-06-01 21:30.51
Igazad van. Én is jónak tartom az alapsztorit, szerintem az a baja a filmnek, hogy összecsapták az egészet. Nincs rendesen kidolgozva... Én amondó vagyok, inkább legyen hosszabb, vagy több részes, minthogy így hanyagul összetömörítsenek egy alapból hosszabb történetet, mint a film játékideje.


Nincs Helsing - Rémes film - Vélemények

2012-06-01 21:26.20
Az ilyet minek kapják lencsevégre?!


Fekete Halál - Vélemények

2012-06-01 21:24.52
Engem leginkább a sötét középkor hű ábrázolása és a lélektani része tetszett a filmnek, hogy hogyan is lesz egy jámbor novíciusból gyilkos vallási fanatikus. Pedig már kezdtem azt hinni, hogy ez valami gagyi alkotás, amikor a "halottélesztés" folyt, ám amikor kiderült, hogy semmi természetfeletti nincs a dologban, akkor megszűnt minden rossz véleményem a filmmel kapcsolatban. Bár egy kicsivel több akcióval azért meg lehetett volna fűszerezni, de szerintem így is remek alkotás lett a végeredmény.


Kísértethistória - Vélemények

2012-05-11 14:17.53
Nagyon beteg! :D Imádom! (4-et csak a kukac miatt kapott, szerintem nem kellet volna bele)


Dr. Jekyll és Mr. Hyde (2008) - Vélemények

2012-05-02 22:19.22
Se eleje, se vége!
Olyan jó a Jekyll és Hyde sztorija, de mégse készült belőle még egy jó film se :/


Conan, a barbár (2011) - Vélemények

2012-02-29 15:27.54
Szó, ami szó valóban nem ezen az oldalon töltöm az életem, ha van időm és energiám, na meg persze megosztható véleményem egy filmről, akkor feljövök és írok, csak már nem tudom hányadik olyan film ez, amit mindenki fikáz, nekem meg tetszik. Amúgy adom a véleményedet. :)


The Expendables - A feláldozhatók - Vélemények

2012-02-29 15:20.42
Nekem is nagyon tetszett, az autós üldözés valami fenomenális volt, kicsit sajnáltam, hogy Schwarzenegger ilyen kevés szerepet kapott. Meg a végén a csatajelenet a palotában kicsit ellaposodott a vége felé, de remek film lett a végeredmény :)


A majmok bolygója - Lázadás - Vélemények

2012-02-21 21:20.51
Újabb kedvenc film :)


Conan, a barbár (2011) - Vélemények

2012-02-14 21:52.08
Jajj, de nem szeretem a szerepet, amit ezen az oldalon betöltök... Úgy néz ki nekem azok a filmek jönnek be, amiket mindenki fikáz (ízlésficam, ezzel kell élnem. Engem teljesen lekötött a film, ami elég nagy szó nálam, mert általában alig bírok ülni a seggemen...Nem bírtam mellőle elmozdulni, még wc-re se mentem ki, pedig kellett. :DDDD Nekem ez a film nagyon bejött, a könyvet is el akarom olvasni, de erre még sajnos nem volt lehetőségem :/


Álomháború - Vélemények

2011-08-20 22:31.05
Hát ezúton is szeretnék elnézést kérni mindenkitől...Kicsit túlzásba vittem a kommentemmel a dolgokat. Bocsánatotok kérem csak nekem nagyon bejött a film és rögtön azután írtam miután megnéztem a filmet és nagyon a a hatása alatt voltam. Számomra volt mondanivalója, mert nem menjünk bele túlságosan, a magánéleti problémáim miatt kicsit át tudtam érezni a film hangulatát. S tudom ez nem 1 gyökér lelkizős oldal, s bocs, hogy ezt mind ide írom, csak kicsit tényleg szégyellem magam, hogy elkezdtem mindenkit osztani, úgyhogy még egyszer bocsánat....Mások vagyunk, más az ízlésünk, s ezt tartottam szem előtt. S igen, szólásszabadság van, mindenki azt mond a filmről, amit akar. Szóval, szerintem szenzációs volt. ennyi :)


2011-08-18 21:39.58
Sok gyökér nem tud értékelni semmit :D Szánalom...végülis ,,tökfrankó'' fikázni mindent -.- Aki meg nem fogja fel ezt a filmet, mert ehhez a filmhez kell AGY és némi érzelmi intelligencia is... Örülnék, ha a filmes oldalak nem csak abból állnának, hogy ki tudja jobban lefikázni a filmeket, hanem arról, hogy elismerjük, ami jó. És ez az :)


Freddy Vs. Jason - Melyik a keményebb?

2011-05-24 19:55.23
Teljes mértékben egyet értek veled :)


Az utolsó léghajlító - Vélemények

2011-04-25 22:50.01
Nekem személyszerint nagyon tetszett, de gondolom az alkotók lesznek olyan faszok, hogy leállnak, ahelyett, hogy megpróbálnának jobbat csinálni. Bár nekem tetszett, sőt lenyűgözött, mert manapság az ilyen látványos fantasy igazi ritkaság...de ahogy látom, ezzel a véleménnyel egyedül vagyok :/


Lány a vízben - Vélemények

2011-04-25 22:45.37
M. Night úr engem az imént lenyűgözött az utolsó léghajlítóval...Manapság ritka az ilyen látványos fantasy, de ez tetszett :) Amúgy nemrég néztem meg a Lány a vízbent feliratosba s szerintem 1000x jobb, mint szinkronizálva.


Légió (2010) - Vélemények

2011-04-25 22:39.11
Teljes mértékben egyetértek veled.


Rémálom az Elm utcában (2010) - Vélemények

2011-04-25 22:36.05
Lehet ezzel a kommentemmel sokakat magamra haragítok, de én megnéztem a régi Krueger-filmeket, aza véleményem az összesről, hogy nagyon jól indulnak és tényleg megvannak a hatások, csak...nekem a vége egyik régi rémálomfilmnek sem tetszett, kicsit...hm...keresem a jó szót...,,bugyuta'' megoldások voltak, főleg, amikor a 3. részben kikelt a csontváz a sírjából...hát én ott kikészültem. Valószínüleg egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de szerintem az új Rémálom az Elm utcában film sokkal jobb a régebbieknél.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk