Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Igaz történet
- Viasat Film, 18:55
Engedd el!
- Paramount Network, 19:00
Seneca: A földrengések kialakulása
- Cinemax, 20:00
Egy befejezetlen élet
- Film4, 20:00
Őrült szenvedély
- Film Café, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Isteni műszak - Vélemények
A kiskirály - Vélemények
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kiálts farkast! aaaaa
Kristy Wu aaaaa

 

Tundermano hozzászólásai

Ugrás Tundermano adatlapjára

1 2

Elvis (2022) - Vélemények

2022-03-15 07:10.29
Már nagyon-nagyon várom! Baz Luhrmann az egyik kedvenc filmrendezőm - igényes, aprólékosan kidolgozott, képi világában is csodaszép filmeket alkot.


King's Man - A kezdetek - Vélemények

2022-01-06 21:07.25
Sajnálom, hogy ez a véleményed, de tiszteletben tartom. Veled ellentétben Ralph Fiennes nekem az egyik kedvenc színészem, például a Schindler listájában ő játszotta a legelvetemültebb náci tisztet, zseniálisan! Hatalmas alakított még például "A felolvasó", "Az angol beteg", "A fehér grófnő" című filmekben is, nem beszélve a Harry Potter filmekben Voldemort megformálásáról. Sorolhatnék még sok kiváló filmet, amelyekben játszott, amelyek egyike sem unalmas, vagy semmitmondó, hanem sok közülük ikonikus, filmtörténeti szempontból is kiemelkedő alkotás.


Nincs idő meghalni - Vélemények

2021-11-15 00:23.38
Azt hiszem, erre a válaszodra felesleges válaszolnom...


2021-11-11 12:19.41
A hozzászólásom nem arra utal, hogy valaki a film megnézése ELŐTT képzelné el, sajnos, nem jól értelmezted, amit írtam. Szövegértés... talán nem az én elmémmel van baj... Bár őszintén szólva nem értem, miért kell valakit a véleménye miatt kigúnyolni, ráadásul nem túl intelligens módon.


2021-10-11 12:42.28
Tökéletesen egyetértek az értékeléseddel. Annyi a különbség, hogy én nem tudtam eddig elfogadni Daniel Craig-et, mint James Bondot, annak ellenére, hogy nagyon nagy színésznek tartom őt. Szeretem a játékát, de mindeddig azt mondtam: az Isten szerelmére, csak ne legyen James Bond!!! Sohase hittem volna, hogy valaha is megváltozik a véleményem, de megtörtént: ez a film olyan jó lett, hogy csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róla. Nem részletezem, de minden tekintetben méltó 25. résznek, és a Craig éra méltó lezárásának tartom. Ez a film - nem részletezem a kiválóságait - annyira bevonzott, hogy egyszer és mindenkorra eltűnt minden ellenérzésem Daniel Craig James Bond mivoltával kapcsolatban, teljes mértékben elfogadtam őt! Csak egyet nem értek: akinek nem tetszett ez a film vajon milyen filmet képzelt el? Véleményem szerint a Nincs idő meghalni minden idők egyik legjobb Bond mozija!


A kapitány küldetése - Vélemények

2021-05-20 17:04.05
Teljesen egyetértek! Senki sem említi, milyen kemény témát mutat be a film, ezért aztán nem is könnyű megnézni - de megéri!!! Csak én éltem át egy olyan katarzist a film végén, ami nagyon ritka? Fura, hogy másokra nem volt ilyen hatással... A vége a jutalom azért, hogy bizony "szenvedtünk" egy kicsit közben. Nem részletezem a film erényeit, szerintem MESTERMŰ! Tom Hanks egyik kedvencem, most is nagy élmény volt számomra az alakítása.


Made in Italy (2020) - Vélemények

2020-08-25 21:32.47
Az előttem hozzászólókkal ellentétben nekem tetszett a film, egy pillanatig sem unatkoztam. Bár én szeretem a lassúbb folyású filmeket. A film kellemes hangulatú, szép tájakkal és hiteles alakításokkal, a film "bevonzott", tudtam azonosulni a főszereplőkkel. Innentől SPOILER!!! A mozi különlegessége, hogy Liam Neeson felesége, Natasha Richardson, aki egyben a való életben Michael Richardson édesanyja volt, fiatalon meghalt síbalesetben. Ezt a filmben - férjnek/apának és fiúnak - újra át kellett élniük, hasonló a történet... nagyon nehéz lehetett ez számukra; talán ezért is olyan hiteles a két főszereplő alakítása. Örülök, hogy megnéztem, jól éreztem magam, ajánlom az ilyen típusú mozik kedvelőinek.


Volt egyszer egy Hollywood - Vélemények

2019-08-27 16:20.26
Az alábbi, 155. számú hozzászólásomat szántam válasznak, lásd alább:


2019-08-27 16:17.23
Mégiscsak érdekel valakit... Azért írok, mert velem is ugyanez történt: amikor megnéztem a filmet a moziban (nagy Tarantino rajongó vagyok), bár tetszett a film, mégis kis csalódást éreztem. Azóta viszont folyamatosan a fejemben jár ez a film, elhatároztam, hogy megnézem még egyszer, mert biztos vagyok benne, hogy jóval több utalást megértek majd, mint első alkalommal. Amúgy az sokat segít, ha a film megnézése előtt az ember megnéz pár hatvanas években készült filmet, ahogy azt Tarantino javasolta (Szelíd motorosok, A kaktusz virága, Divatszalon, Arizónai fosztogatók, Bontóbrigád, stb.) Én ezeket megnéztem, és ezzel ráhangoltam magam a 60-as évek hangulatára.


2019-08-12 11:07.52
Ebben igazad van, akként módosítom: Én Tarantinót nagy mesternek, zseninek tartom!


2019-08-08 15:28.57
Azt elfogadom, ha nem szereted Tarantinót, de kérlek,ne minősítsd! Tarantino minden idők egyik legnagyobb rendezője! A filmjei számodra unalmasak,számomra pedig élmény műveinek minden párbeszéde, minden pillanata! Tarantino a MESTER! ZSENI!


Alain Delon - Vélemények

2019-03-03 18:12.47
Véleményem szerint DELON színészlegenda, lehet szeretni, vagy nem szeretni, de a filmművészetben betöltött szerepe megkérdőjelezhetetlen! Igen, az elmúlt században készült filmek ma már sokszor lassú folyásúnak, vagy unalmasnak tűnnek, de az a véleményem, hogy a hatás, a film üzenete sokszor jobban átjön egy lassabb, mint egy pörgős filmnél! Én fiatalként, illetve már felnőttként éltem meg azt a kort, amely DELON fénykora volt, jól emlékeszem például a "Két féri a városban" című film elsöprő hatására, amelyben Jean Gabin-nel játszott együtt. Biztos elfogult vagyok, de nem ismerek nála sármosabb férfi színészt azóta sem! Egyedülálló!!!


Egerek és emberek (1992) - Vélemények

2019-03-03 17:56.41
Teljesen egyetértek a véleményeddel! Olyan film ez, amelyet, ha megnézel, sohasem felejted el. És örökké aktuális EMBERI ÉRTÉKEKRŐL szól. Az ilyen filmek sokszor a saját életemben is segítséget nyújtanak - segítenek túlélni, dönteni, reménykedni... Mind a film, mind a két főszereplő megérdemelt volna pár díjat, OSCÁRT is - érthetetlen, hogy ,ég jelöléseket sem kapott!!!


Meryl Streep - Szerintetek mitől ilyen sikeres Meryl?

2018-12-03 11:52.52
Sokak szerint - és szerintem is - a jelenleg élő legnagyobb színésznő! Még hogy nem sikeres? Pont a napokban olvastam, hogy a többi, hasonló korú, stb... színésznő olyan szerepeket kap meg, amelyeket Meryl Streep visszautasított.


A diótörő és a négy birodalom - Vélemények

2018-10-25 14:14.21
Én meg nagyon várom, mert Lasse Hallström a kedvenc rendezőm. A szereplőgárda is igen ígéretes, remélem, nem lesz csalódás.


Kikötői hírek - Vélemények

2018-07-06 11:16.38
SPOILER!
Én csak most láttam ezt a filmet, amely - Lasse Hallström legtöbb filmjéhez hasonlóan - teljesen magával ragadott. Egy olyan világot mutat be a filmjében, amilyet innen, Magyarországról kevéssé ismerhetünk. Az emberi sorsok lényege azonban a világ minden részén hasonló, ezért tud szólni ez a film mindenkihez, erős üzenettel: minden nehéz helyzetből fel lehet állni, sőt, lehet, hogy a rossznak(pl.: a végén ledől a ház) jó következménye lesz ( szebb a kilátás a tengerre). Mestermű, mesteri színészekkel, annak ajánlom, aki szereti a mély mondanivalójú filmeket. Számomra többször nézős, mert a párbeszédek csak többszöri nézésre értelmezhetőek a maguk teljességében. Gyönyörű magával ragadó film!


Testről és lélekről - Vélemények

2018-02-03 22:12.32
Kedves Bök! Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel, én ugyanezt éreztem, amikor megnéztem a filmet. Gyönyörű film!


2017-12-11 20:18.22
A film idén februárban elnyerte az ARANY MEDVE díjat, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fődíját; december 9-én pedig a European Film Award Berlinben rendezett díjkiosztóján Borbély Alexandra kapta meg a LEGJOBB EURÓPAI SZÍNÉSZNŐ elismerést!!! [link]


Johnny Depp - Vélemények

2017-08-08 23:05.00
Szerintem Johnny Depp kiváló színész - mindenféle szerepet el tud játszani. Van drámai vénája és humora, erős egyénisége, jól énekel, zenél, szóval univerzális. Ha végignézzük eddigi filmjeit, nagyon széles skálát mutatnak. Jóképű is, persze ez ízlés kérdése.. . Elvarázsolt figurákat senki sem tud jobban, hitelesebben eljátszani. Egyik kedvencem.


Kincsem (2016) - Vélemények

2017-05-17 19:11.03
Én alapvetően egy elfogadó személyiség vagyok, tisztelem mások véleményét akkor is, ha eltér az enyémtől. Most azonban ezt a sommás megállapítást nagyon méltatlannak tartom. Miért is "hulladék" ez a film? Esetleg egy kis indoklás jól jönne... Ha azt írtad volna, hogy Neked nem tetszett, az OK, de "hulladéknak" minősíteni ezt a filmet elfogadhatatlan!


2017-03-21 11:01.54
Lenyűgöző alkotás, engem a film nem engedett el egy percre sem. Méltó utóda a régi, Várkonyi nevével fémjelzett magyar filmeknek, azzal, hogy ez az alkotás ma Hollywoodban is megállná a helyét. Izgalmas történet, gyönyörő képi világ, nagyszerű színészi alakítások - a két főszereplő, és a többiek is telitatlálat, Nagy Ervin alakítását kiemelkedőnek tartom - kiváló rendezés és zene, épp annyi humor, amennyi kell, minden poén ül ... sorolhatnám még a film erényeit. Örülök, hogy született egy ilyen, egyszerre szórakoztató és művészi igénnyel bíró, ráadásul egyetemes mondanivalót is hordozó magyar film. Csillagos ötös!


Kaliforniai álom (2016) - Vélemények

2017-01-30 15:21.31
Sajnálom, hogy a Te lelked nem érintette meg ez a csodálatos film. Persze, tiszteletben tartom a véleményed, csak vedd figyelembe a többi néző értékelését, meg a 7 Golden Globe díjat, nem is beszélve a 14 Oscar jelölésről. Én azt szoktam mondani az olyan nagy sikerekre, amelyek nekem nem tetszenek, hogy az "egész világ nem hülye", vagyis biztos van benne valami jó, ami miatt olyan sokan szeretik és ami miatt világsiker lett.


Mortdecai - Vélemények

2015-01-29 09:13.23
Nem értem a sok negatív kritikát! Én igazán jól szórakoztam! Nem is tudom megmondani, mikor nevettem ilyen sokat és ilyen jókat egy filmen; amikor beültem a moziba, elég rossz kedvem volt, és végül vidáman jöttem ki onnan. Kell ennél több? Szerintem egy vígjátékot nem kell mély szakmai szempotnok alapján értékelni - ha tudsz rajta nevetni, ha szórakoztató, akkor jó. És ez itt megvolt,ENNYI!


A Wall Street farkasa - Vélemények

2014-02-14 14:04.04
Én szeretném, ha nyerne, ez a film nagy kedvencem az idén! Leonardo Oscar díjáról pedig hosszú évek óta folyik a vita, számomra nem kérdés, hogy már többet is megérdemelt volna, úgyhogy OSCART LEONARDO diCAPRIONAK!


A nagy Gatsby (2013) - Vélemények

2013-10-03 16:24.09
Egyetértek, szerintem is ez az év filmje! Pár napja olvastam el a könyvet, és az a véleményem, hogy a film sokkal "ütősebben" adja elő a történetet, mint - az egyébként kiváló - alapmű. Ezért is zseniális a film, beleértve a rendezőt, színészeket LEO!, a jelmeztervezőket, a látványfelelősöket és mindenkit, aki ebben dolgozott. A végeredmény lenyűgöző és olyan csodálatos, mint egy eredeti, kézzel festett porcelán.


A nyomorultak (2012) - Vélemények

2013-06-21 12:49.31
Tiszteletben tartom, hogy neked nem tetszett, de azért a "kornyikálás" szót erősnek érzem. Lehet, hogy nem ez a Te műfajod, semmi baj, csak ne ócsárold! Véleményem szerint a Nyomorultak a musical irodalom egyik gyöngyszeme - minden dala csodálatos, minél többször hallgatom annál jobban tetszik. Emellett a film is remekmű: kiváló rendezés és operatőr munka, kiváló színészek,élőben éneklés -ebben ez a film az úttörő - így nagyon jól átjönnek az érzelmek, az egész film valóságos, tele van élettel és üzenettel a mának is! Azt tanácsolom, ha valaki nem szereti ezt a műfajt, ne nézze meg - de ha szereti, ha van füle az ilyen zenéhez, semmiképp se hagyja ki!


A magányos lovas (2013) - Vélemények

2013-04-25 12:54.00
Kedves Johnny kapitány! Köszönöm szépen a segítséget, megtaláltam a magyar bemutató dátumát: július 4!!! Már nagyon várom...


2013-04-22 15:28.00
Az előzetes alapján jó filmre számítok! Csak az zavar, hogy az amerikai, július 3-i bemutató mellett nincs feltüntetve a magyar bemutató időpontja - remélem nálunk is láthatjuk majd!!!


A nyomorultak (2012) - Vélemények

2013-02-12 15:43.09
Látod, ennyire nem vagyunk egyformák, de ez nem baj! Te nem tudod végignézni, nekem pedig életem egyik legnagyobb film élménye.... amióta megnéztem, nem mennek ki a fejemből a szebbnél szebb dallamok, és nem enged el ennek a filmnek - engem legalábbis - magával ragadó hangulata. Minden percét élvezem, és akárhányszor végig tudnám nézni. Azért tiszteletben tartom a te véleményed is.


2013-01-09 10:55.50
Teljesen egyetértek ezzel az értékeléssel. Végre egy okos, intelligens vélemény, jó ilyet olvasni akkor, amikor - sajnos - nagyon sok bejegyzés műveletlenségről, sőt egyenesen "bunkóságról" tanúskodik. Szóval: egyetértek, én egyszer láttam, és minimum még egyszer megnézem, már alig várom!


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk