Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Johnny English újratöltve
- Direct One, 20:00
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00
Vanília égbolt
- Film Café, 20:00
Végképp eltörölni
- Viasat3, 21:00
Elysium - Zárt világ
- Film+, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Született július 4.-én - Vélemények
Becky bosszúja - Vélemények
Szólánc
Snooker
Sötét múlt (2022) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Született július 4.-én aaaaa
Asli Sümen aaaaa

 

Angelsoul hozzászólásai

Ugrás Angelsoul adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Újra otthon (2017) - Vélemények

2024-04-15 16:09.47
Huhh...
Én is egy huu-val kezdem. Látom, itt nem nagyon vevők a szimplán kellemes filmekre katarzis és egetverő mély gondolatok nélkül.
Moziban én sem néztem volna meg, és valószínűleg bosszankodtam volna egy sort.De így egy aranyos filmecske volt. Mint fikció, az életszerűséget fölösleges keresni. Lehet, hogy némelyeknek utópisztikusnak hat, ha valakik rendesek egymással, vagy az, hogy csak úgy összejönnek barátilag, de Hollywoodban minden megesik. Végülis a filmiparban társaságok alakulnak elég gyorsan. Tény, hogy nem érződött, melyik cselekményszál lett volna a döntő (filmes srácok munkája, a szerelmi szál, a nő munkája, baráti kör),ilyesformán van hiányérzetem, de ezért mondom, hogy a végére a barátság mint összetartó erő lett a fő motívum.

Nálam volt egy pozitív pontja a filmnek, a rendező srác a filmben (Pico Alexander). Az van, hogy emiatt pont nem érdekel, mennyire életszerű. :) (amúgy az, 40-esként is belekerülhet a nő egy fiatal, helyes srác hálójába. ;))

SPOILER

Nico 71-nek!
- Egyértelműen lefekszenek és igen, szerelmes is lesz kicsit, épp annyira, hogy még időben le tudja zárni, mert hisz mégis csak túl fiatalnak érzi magához. Ez el is hangzik. A srácok filmes próbálkozása folytatódott valószínűleg.
Az egész együttélősdi arra szolgált, hogy kialakult egy barátság a családos anya és a 3 srác között. Ritka az ilyesmi, de itt ez történt. Némileg azért, mert az apja rajongói voltak.
Nem kell mindent szájbarágni.


A szabadság hangja - Vélemények

2024-04-13 01:31.51
Tökéletes filmként és megrázó true stroryként.

Önmagában filmként (operatőri munka, zene, színészi játékok, rendezés) is működik, sőt, letaglóz. Minden apró részlet a helyén van.
Ha az üzenetet és a valóságot vesszük, tartalmilag nagyon megrázó, legalábbis a fejlett EQ-val rendelkezők számára mindenképp.

Olvastam olyan kritikát, ami egyszerűen, döbbenetesen bicskanyitogató, semmi köze a filmhez. (hogy pl. elkezdte azt számonkérni, hogy miért a több határral odébb lévő ország . idézem: egy darab (!!!) gyereket akarta megmenteni, mikor tudvalevő, hogy legtöbbször a családban, családhoz közel kell keresni a pedofilokat. És? Attól még miért ne lehetne máshonnan is menteni? Komolyan hülye ez a KD, aki vagy maga is pedofil vagy valami durván félrecsúszott neki. Jött a Qanonnal, OUR-szervezettel, minden szirszart odaokádott, csakhogy lehúzza a filmet, vele együtt egy nagyon fontos témát. Azt is kifogásolta, hogy rémületet kelt a szülőkben (B+, még jó!!!) , hogy vigyázzanak jobban, mintha ezen múlna. Naná, keltsen is, merthogy ezen IS múlik. Sok gyerek azért is kerülhet szörnyek karmai közé, mert nem óvatosak az emberek. Ha százezerszer nem kérték pszichológusok, rendvédelmi szervek, hogy pl. ne tegyék ki a gyerekeik fotóját a szülők FB-ra, mert önként szolgáltatnak gyerekfotókat a perverzeknek...akkor egyszer sem. De nem tudják megállni.

A valóságban nincs örömteli befejezés, ahogy a filmben is csak részben volt. A kislány szeme már nem csillogott dobolás közben, tudjuk, miért.
Aki meg Trumppal jön, politikával, jesszus!
Hú, és hatásvadász? Könnyek, meg ilyesmi? Nem, majd röhögünk egy jót, mert a könny egy pedofilos drámánál túl "hatásvadász" és "filmes suli 1. osztály"... Elmész te a jó ... oda!

Fontos téma, jó film, nagyszerű kivitelezés (dráma, izgalom, fájdalom ) 5*


Argylle: A szuperkém - Vélemények

2024-03-23 19:28.04
A film legnagyobb értéke a cica. Slussz-passz. Amúgy a film über-borzalom, a végéig nem is bírtam ki. Bryce Dallas Howard ahogy Katarina Wittként korcsolyázgatott arany ruhában a nagy seggével, közben gyilkolászott, kacsintgatott, az maga a giccstenger. Itt lett elegem.
Még egy mínusz: Henry Cavill ilyen rosszul még sosem nézett ki, mintha egy Vanilla Ice imitátor verseny győzetes lett volna.


Betörő az albérlőm - Vélemények

2024-03-14 22:17.35
Gospel, Tom Hanks, cica, humor, kell ennél több? Én jókat röhögtem... Nem ez lesz életem vígjátéka, de egy párszornézős szatirikusnak jó. A szereplők (és a gospelénekesek is) odatették magukat. Helyenként kicsit morbid volt, de belefért. Egyedüli konkrét bajom Tom Hanks szinkronja, sokszor nem lehet érteni. 4*


Super 8 - Vélemények

2024-02-11 21:04.01
Ma néztem meg x év után újra, már vagy 3-4x láttam. Két megdöbbenésem volt: egyrészt, hogy még nem írtam véleményt, nem értékeltem, plusz szent meggyőződésem volt, hogy Spielberg rendezte. Erre kiderül, hogy "csak" producer.
De olyan erős a spielbergi hatás (szinte az összes eszköztár és operatőri megoldás, ami a Spielberg-filmeknél), hogy lehetetlenség, hogy ne lett volna a forgatásokon.
Imádom minden jelenetét. Utolsó szamurájjal egyetértve, ez egy nosztalgikus film, minden gyerekbájjal, izgalommal. Pont amilyet S.S szokott. Humor, érzelem, félelem, izgalom.
A gyerekcsapat kiváló (igen, néha idegesítő, zsennyegő, mint általában a gyerekek), a nyílt tekintetű, szerelmes kissrác eszméletlenül játszik. Sztori rendben, tempó a jelenetekhez igazodóan erős, hangulat pazar, látvány zseniális, a szörny sem gagyi, és a félelemkeltés, ijesztgetés - hááát, kérdezzétek a szomszédokat. Egyszerűen felpezsdült a vérem, imádom ezt a hatást. És a 70-es évek vége retro feelinget.

Aki szerint ez "gyenge","borzalmas", az tényleg képtelen elhelyezni a filmet a műfajpalettán, de látom, stílusokkal, korokkal is van gondja némelyeknek. Majd biztos a Stranger thingstől lopott Spielberg, nem fordítva... :D Jesszus, tényleg mennyi IQ-bajnok! A 79-ben játszódó film hangulatát tökéletesen hozta Abrams- Spielberg páros, akik nem filmekből ismerték a 70-es, 80-as éveket.
Egyértelműen 5*!


A hallgatás szabálya - Vélemények

2024-02-11 20:09.38
Nagyon lassan csordogáló (a végére sem felpörgő), picit unalmas film. A téma, az ötlet, a morális kérdések jók, a kivitelezés (rendezés) lapos. Picit A szökevényre hajaz nekem. Az akkor 76 éves Redford mint a 10 éves lány apja elég vicces volt. Emiatt abszolút nem tetszett, de a film ötlete merész és elgondolkodtató. 3*


Dark Skies - Vélemények

2024-01-27 00:44.34
A film lényege, hogy a szkeptikus miképp kénytelen belemélyedni egy témába, "hívővé" válni, ha érintetté válik. Kimondottan tetszett, hogy egy átlag családon keresztül mutatták be, hogy zilálja szét egy ilyen eset az idilli életet. A rémület, a tehetetlenség, a felismerés, elfogadás szakaszain mennek át és úgy, hogy tudják, magukra maradtak.

Aki szereti a témát, mindenképp nézze meg, érdemes!


Őslénypark - Vélemények

2024-01-20 21:27.29
The best ever!


Gyilkos a galériában - Vélemények

2024-01-19 22:29.25
Meglepő,hogy az első 3 ember mennyire lehúzta a filmet pontokban. Pedig zseniális társadalom-, illetve "művészet"kritika a film, a sznobok kigúnyolása nem szokványos stílusban. Nekem nagyon átjött a groteszk műfaja és Uma Thurmann játéka. Sokszor hangosan felröhögtünk egy-egy poénon.
Thrillernek nem mondanám, de a figyelmet 100%-ban lekötötte. Bizonyos értelemben végig nagyon izgalmas, de nem a hitchcocki (thriller) értelemben.

Ajánlom mindenkinek, aki vevő a friss vérre! :D *5


Holiday (2006) - Vélemények

2023-12-27 21:54.26
Már láttam vagy kétszer a filmet korábban, a tv karácsonyi filmrepertoárja emlékeztetett, hogy talán újra meg kellene nézni. Kb. úgy voltam az elmúlt x évben a filmnézés hatásával, mint Diaz a filmben- SPOILER! - a mai gagyi romantikus filmek semennyire nem hatnak sajnos. Most viszont örülök, hogy újra sírtam és így tudom, nem velem van a baj. :) Igazi romantikus film, vígjátéknak nem mondanám. Nagyon hangulatos kis gyöngyszem, pedig Kate Winslet és Jack Black abszolút nem kedvencem. Imádtam a film érzelgősségét, Jude Law mélyreható tekintetét, a zenéket a filmben, az atmoszférát, a sztorit, a hollywoodi hátteret, másik oldalon az idilli angol természetközeliséget.
5*
Érzelmes embereknek ajánlott.


2023-12-27 21:40.15
Hülyeség. A férjemmel néztük, és ő is imádta. Lehet, hogy híján vagy az érzelmeknek? Nézd a Fűrészt!


Hayley Atwell - Vélemények

2023-10-22 21:51.09
Borzalmas. A Mission Impossible-t konkrétan szétb*szta. Meredt szemek, nyitott száj, merev arc végig. Ennyit tud a nő, semmi érzelem, semmi színészet.
Furcsállom a magas pontszámát.


Insidious: A vörös ajtó - Vélemények

2023-08-21 00:07.35
Teljesen korrekt lezárásnak tűnik. Tetszik az ötlet, hogy művészi elmélyülésből fakadóan törnek fel az emlékek. Hozta az elvárt rémisztgetést is. Látvány pazar. Patrick Wilson az egyik kedvencem. Jó színész, nagyon helyes és rendezőként is megálljt a helyét. Moziban nem tudom nézni az ilyet, mert most is többször felsikítottam. 😊


Barátnőt felveszünk - Vélemények

2023-08-20 01:37.20
Egyetértek. Borzalmas volt nézni is azt a jelenetet . Persze alapból is kínos volt a kis göthös sráccal pár rész. Nem lesz a kedvencem, de egyszer nézhető. A Maneater sláger megmenti a filmet, szeretem azt a dalt.


Rachel Stone - Mindent vagy semmit - Vélemények

2023-08-14 22:02.26
Lehet, hogy neked is bejön a nő, azért emlegetsz mellet a mellett helyett. Freudi elszólás. 😄


Indiana Jones és a sors tárcsája - Vélemények

2023-07-20 15:50.46
Kösz, de nincs szükségem tanácsra. Az indokolatlan, téves kritikára csak olyan válasz dukál, amit írtam.

Az, ha valaki egy színészóriásra fröcsög, mert a kezdetektől ő játssza az ominózus karaktert, és én azzal érvelek, hogy ez nem James Bond meg Marvel, ahol cserélgetik a szereplőket, teljesen releváns, logikus érvelés. Sajnálom, ha neked nem tetszik.
Akinek nem jön be az állandó szereplős franchise, az nézegesse a James Bondot. Nekem a James Bond koncepciója nem tetszik, de nem jövök azzal, hogy miért nem állandósítják a szereplőket 50 évre. Az, hogy neked nem jön be a Lucas-Spielberg-vonal (vagy ismétléseket látsz benne ), szintén nem érdekel. Megvan a lehetőséged mást nézni, mint a delikvensnek, aki Harrison Ford lecseréléséért toporzékol.
Ha a körtét szeretem, az után nyúlok, de nem rinyálok az almát levéve, hogy miért nem körteízű.

Harrison Ford Indiana Jones, ahogy Swarzenegger a Terminator és Sylvester Stallone Rocky. Ha tetszik, nézed, ha nem, így jártál.

Remélem, átment az üzenet.


2023-07-20 15:28.33
Te vagy óriási tévedésben.1. Lucas és Spielberg mindig is Harrison Forddal akartak filmet csinálni. Ugyan Tom Selleck még képben volt egy ideig, de pontosan tudták Han Solo óta, hogy külön franchise-t adnak. Ne okoskodj IQ-betyár! 2. Utálom magam ismételni, de látom, neked muszáj. Az, hogy ez a rész nem lett a legjobb, nem Harrison Ford korán, színészi tehetségén múlt. A bevételek attól még rendben vannak.3. Ha nem tetszik, nézd a Tom Hollandodat, aki annyira szararcú, hogy leveti a filmvászon is. Az meg egyenesen röhej, hogy egyáltalán Harrison Forddal (egy legendával) egy lapra mered tenni azt a nyikhajt.Jesszusom... "Életképesebb!!!" :D :D


Flash - A Villám - Vélemények

2023-07-20 14:15.03
Ha valaki, én aztán igazán rühellem az összes hero-filmet. Ritkán bele-belekapok egy-egy szériába. Az első rész talán még mindnél elfogadható, aztán olyan szinten kezd mélyrepülésbe, hogy én azt képtelen vagyok követni. Így voltam a Thor legutolsójával, meg előttijével is (fogalmam nincs, hányadik). Szóval elkezdtem nézni az utolsót, és 5-10 perc után kiakadtam... Számomra kínos társalgások, kínos poénkodások, ami egy csecsemőnek sem lenne vicces, azonnal dobtuk.
Unalmunkban találtunk rá a Flashre. Minden létező fórumon lehúzták, de adtam esélyt.
A 80-as évek hangulat eleve megfogott, és elejétől a végéig lekötött. A srác igenis jól játszotta a dupla szerepét, és többször hangosan felnevettünk, néha konkrétan vinnyogtunk a röhögéstől, mert voltak benne jó poénok. (nem minden szirszaron nevetek, de itt ez természetes volt és nem kínos, mint a legtöbb hero-s filmnél.)
Talán pont emiatt nemhogy nézhető volt, hanem tetszett is. Nekem a család, az érzelmi szál is nagyon bejött, mert emberközelivé tette. A Batmanek pedig eléggé megleptek... Nem spoilerezek.
Kis Vissza a jövőbe-érzés, keverés-kavarás , multiverzum, akciók, poénok. A látvánnyal sem volt bajom.
Nem vártam nagyot, sőt, nagyon keveset vártam (2 mozis csalódás után), de jól szórakoztam. Kellemes csalódás. 4*-ot adnék, de annyira lehúzták indokolatlanul, hogy inkább megemelem 5-re.
Ezerszer rosszabb DC, Marvel fosok jönnek-mennek, ahol a karakterhez egyáltalán nem illik a poénkodás, illetve a történet katyvasz, ehhez a sráchoz teljesen passzolt az idétlenkedés is.

A szuperhős-filmekhez képest kifejezetten jó. Még akár moziban is érdemes lett volna megnézni.


Kéjjel-nappal - Vélemények

2023-07-17 16:42.15
Hagyjad is. Te csak nézegesd a Banános Joe-t, meg a Kincs, ami nincs-et, az a neked való... Az biztos nagyon "izgalmas", ahogy pofozkodnak. Mindig rájövök, hogyha valaki lehúz egy jó filmet, az valami kettyós lehet, beszűkült tudattal és nagyon utálja a főszereplőt.


Téboly (2020) - Vélemények

2023-07-17 14:44.51
Érdekesek a hsz-ok. Nekem és akinek mutattam, nagyon bejött. Nem is értem, miért hasonlítják más filmekhez, mert abszolút nem hajaz a többire. Annyi a közös, hogy elvetemültté válik mind. Engem abszolút lekötött, már kétszer láttam, mindenképp többszörnézős. Szóval aki szereti a feszültséget, az ne figyeljen a károgókra. Sajnos, jellemző magyar szokás, hogy az első elkezdi már a trailer alapján lehúzza, a többi meg megy utána, mint a birka. Kiváló thriller! 5*


Mission: Impossible - Leszámolás, 1. rész - Vélemények

2023-07-15 23:54.31
Érdemes megnézni moziban, mert jók az akciók, azonban sztori terén tényleg elmarad az előző részektől sajnos.


2023-07-15 23:10.53
Neked kéne abba hagyni a hablatyolást. "Tomi bácsi" röhögve hason rúgna egy szaltó után egy mp alatt úgy, hogy lesnél, mint hal a szatyorban. Úgyhogy csak ne bácsizd... Pont az ne csináljon akciófilmet, aki kaszkadőrt sem használ? Vicces vagy.


Indiana Jones és a sors tárcsája - Vélemények

2023-07-02 21:52.05
Mi az, hogy miért kellett??? Azért kellett, B+, mert Harrison Ford Indiana Jones. És nem más. Semmi baj Harrison Ford állóképességével, téged simán leköröz bármiben, erre a fejem teszem. Repülőt vezet, hasonlóan Tom Cruise-hoz, ő sem ment szomszédba soha bátorságért, és nem igazán adta át a kaszkadőröknek a helyet. Ez a franchise az ő személyére épült, nem máséra. Világos? Mi vagy te, valami óvodás? Majd Tom Holland csinál magának kaland franchise-t, ha tud. Spielberg, Lucas meg annak ír/rendez filmet, akinek ők akarnak. Mit képzelsz te, hogy idősek nem játszhatnak filmben? Agyadnál vagy?

Az előző Indy-film tökéletes volt, ezzel sem lett volna semmi baj, ha a sztori jobb lett volna és jobb a rendezés. Ennyi. Nem Harrison Ford korán vagy játékán múlt a dolog. Ha képes vagy ezt felfogni, akkor jó, de nyilván gőzöd nincs az egész filmszakmáról. Még jó, hogy őt rángatják vissza, ez nem egy kib*tt James Bond, húsz 007-essel.Meg lecserélgethető Batman. Te csak nézegesd a Marvel-szarokat, neked való, de ne dumálj bele a Lucas-Spielberg produkciókba.


Kéjjel-nappal - Vélemények

2023-07-01 02:56.31
Nézd, olyan is lett. Dög unalom. Semmi kémia nem volt Angelina és Johnny között. (utólag panaszkodtak is egymásra) Tom Cruise biztos feldobta volna, de hál'Istennek - ha igaz, amitírtál - ezt a filmet választotta.
Tom Cruise-nak jó ízlése, ráérzése van. Ügyesen választ. A Kéjjel - nappal sokszornézős mozi lett.


Indiana Jones és a sors tárcsája - Vélemények

2023-07-01 02:41.45
Legszívesebben szétrúgnám a rendező pöcsét. Hajnal fél 2-kor lett vége a filmnek, biztosra mentem, hogy minden zavaró tényezőt kiiktassak, és csak a filmre koncentráljak. Nekem is csalódás sajnos Dark Bakterrel egyetértve, pedig annyira vártam. És nem Harrison Ford miatt volt gyengécske. Ő hozta az öreg Indyt. John Williams zenéje eszméletlen jó, a technika adott, mégsem volt húzása, kohézió. A rendezés, az operatőri munka, a forgatókönyv az, ami miatt sajnos csak halovány mása az előző Indy-filmek érzésének. Spielberg kezében teljesen más lett volna... Egyszerűen nem értem, hogy tudták így elbaltázni. Pont a befejezést. Tényleg méltatlan. Habár a közös jelenet Marionnal megríkatott, de ott is a nosztalgiafaktor működött. (és persze a két szereplő)

Nekem a Kristálykoponya az egyik kedvencem, tele pezsgő humorral, helyzetkomikummal, ugyanakkor izgalmas és ijesztő jelenetekkel is. Akárhányszor nézem, mindig van néhány pont, ahol megijedek. Minden másodperce hasznos, előrevivő, imádom. Itt sajnos nem ez a helyzet. Se humor, se izgalom.
A női főszereplő nekem túl sok volt, és abszolút nem szimpatikus karakter, ahogy a kisgyerek sem. Egyszerűen nem szerethetőek. A gonosz karakter pedig túl kevés.

Most még puffogok egy darabig. Lehet, megnézem még egyszer, hátha akkor jobban tetszik. Spielbergre is haragszom, kötelező lett volna megcsinálnia Kaminskivel.

Remélem, a MI nem okoz csalódást.


Förtelmes főnökök 2. - Vélemények

2023-05-21 23:35.22
Egyszerűen imádom ezt a hármast. Ha csak Sudeikis fejére gondolok és a stílusára, beszólásaira, már röhögnöm kell. De minden színész remek választás. Jennifer Aniston tovább hozza a perverz, őrült nőt, Jamie Foxx a suttyó, de dörzsölt fekát, a hármas egyszerűen zseniális, ahogy Kevin Spacey arrogáns görény karaktere, vagy Chris Pine gazdag p*cs szerepe. Szeretem mindkettő részt és hogy a történet továbbfejlődött, más keretet adott az egésznek, próbáltak nem alkalmazottként elhelyezkedni, hogy saját főnökeik legyenek. De ugye ez sem egyszerű... Ritkán mondom, de annyira jó lenne látni egy 3. részt is.


Kettős játék - Vélemények

2023-05-05 14:28.38
Az emberek nem ok nélkül húzzák le és ehhez nem kell figyelmetlen nézőnek lenni vagy butának. Rossz rendezésnek hívják, amikor túlcsavarják a történéseket vagy annyira homályosan vezetik fel szándékosan, hogy maguk a szereplők sem értik, mit miért csinálnak. Na, ez egy ilyen. Nem szeretem a szájbarágós filmeket, de ez a skála túlvégén van. Én meg azt tartom gáznak, amikor alig várja egy-egy okoskodó, hogy minden nézőt lehülyézzen, mert nem tetszik neki egy film.(nyilván a saját értelmi képességeit kívánja ezzel felemelni, veri a mellkasát, mint King Kong).

Létezik olyan, hogy jó film - hülye néző, de olyan is, hogy rossz film - nem hülye néző. Ez az utóbbi. Nem hiába bukott meg. Az, hogy utólag nyer értelmet látszólag összefüggéstelen jelenetek sokasága, sok film sajátossága, és van köztük jó is. Tehát nem az a gond, hogy használja az időugrásos, utólagos értelemnyerés eszközt, hanem az, hogy a jelenetek önmagukban is rosszak, nem adja meg azt a kíváncsiság faktort, hogy a néző tűkön üljön, annyira tudni akarja, mi az összefüggés és mi a végkifejlet. Ezért van, hogy sokan félbe hagyták, mert a "reményt" az alapizgalmat sem kapták meg, hogy a végkifejlet kárpótolhatja őket..

Az alap krimik (Agatha Christie-regényekből készült filmek) is úgy épülnek fel, hogy a végén derül ki, ki kicsoda az egészben, mégis a feszültségkeltés, a kíváncsiság áthatja az egészet. Itt semmi ilyesmi nincs.
Én meg azt mondom, ez a baj.
A "csattanó" olyan kiszámítható, mint az 1x1.


2023-05-05 13:50.23
Csatlakozom a többséghez. Borzalmas film. Rossz forgatókönyv, rossz rendezés, nevetséges párbeszédek. (egy-két poén volt, amin felnevettem) De kémfilmként is gyalázatos, ahogy romantikus vígjátéknak sem mondanám, thrillernek végképp. Na, mivel eleve nem volt a stáb számára sem tiszta, hogy milyen műfajú filmet készítenek, olyan is lett a végeredmény. Mintha csak pakolgatták volna a különböző jeleneteket. 1 órát minimum várnia kell annak, aki bármilyen logikát el akar csípni a film történetéből. De utána sem lesz sokkal jobb, hogy tisztul a kép.

Kicsit sem izgalmas a csavarok ellenére sem. Kínosan rossz, hogy a nézőt egyedül hagyja fogodzkodók nélkül. Ez rendezési hiba.
Katyvasz az egész, még úgy is, hogy értettem 1 óra eltelte után, hogy kb. miről is van szó. A ki kivel, hogyan eltúlzása, ezer ember, és a sok kuszaság, időben ugrálás viszont nem sok jót ígér.
A párom bealudt, én végigszenvedtem. A kopasz csávó (cégvezető) - lusta vagyok kikeresni a nevét - baromi jól játszott. Kb. ennyi pozitívumot tudok felsorolni.


I Wanna Dance with Somebody - Whitney Houston története - Vélemények

2023-04-24 09:14.54
A hangzást tudják módosítani. Azért néztem utána, mert zavart éreztem az Erőben. Az elején hallatszott a különbség, de volt, hogy nem. (minden frazír, levegővétel, Whitney-s rekesztés, minden apró nüansz stimmelt) Persze a mai hangtechnikával bármire képesek, tudom. De muszáj volt lecsekkolni. A rendező és a színésznő is elmondta a People magazinnak, Empire-nek, hogy többségében Whitney hangját halljuk.

Lehet, hogy a színésznő fizimiskája csak engem zavart ennyire, de a Whitney - jelenséghez hozzátartozik az is, hogy ő a csodás hangján túl az arcával is ragyogott a színpadon. Nekem ez nem jött át.

Ez amúgy már nem az első Whitney-film. Még 2018-ban néztem NY-ból hazafelé a repülőn egyet. Talán HBO-n játszották, már nem emlékszem. De mai napig nem derült ki egyikből sem, hogy jutott droghoz legelőször. Netán a kedves barátnője szoktatta rá?!


2023-04-20 00:56.15
A dalok 97,9%-át Whitney énekli a filmben. Ezt maga a színésznő mondta.
"I just sing for the dramatic beats, so I sing in one of the office scenes, when she's choosing a track. But I don't do it too much. 97.9% of it is Whitney!"

Tehát a színésznő a drámai jeleneteknél énekelte a foszlányokat, illetve a dalkiválasztásoknál. Valamint az első dalt.

Talán pont ez zavart meg (engem mindenképp) - bocsánat a színésznőtől - de valami orbitálisan ronda Whitneyhez képest, és képtelen voltam elvontkoztatni tőle,a csúnya arccal a hangját nem tudtam összehozni. Hiába voltak tökéletesek a gesztusok, az éneklés energiái, a tátogások, (plusz a fények, jelmez) minden,de azt a sugárzást, ragyogást nem tudta visszaadni a tökéletes alakítással sem. Emiatt halogattam a film megnézését is.

Egyébként maga a film borzadály, sajnos. Csak most vettem rá magam, részben mert túl fájdalmas számomra, másrészt mert már láttam az előzetesből, hogy nem fog menni a színésznőtől való elvonatkoztatás. Ugyan sok zsebkendőt használtam, de nem a drámaisága, sztorija miatt, mert az semennyire nem érintett meg. Loholtak az eseményekben, a fontos dolgokat nem részletezték, a jelentéktelent felnagyították, de ami a legbosszantóbb volt, hogy a film ráment egy pletykára, ami vagy igaz vagy nem (gondolok itt a fiatalkori leszbizésre).
Ez számomra túl sok volt (prioritásban, mennyiségben is), más események (a Bobby Brownnal való kapcsolat, a csalódásai) túl felszínesen voltak tálalva, semmi szívfacsarást nem éreztem, pedig kellett volna. A lejtmenetet (annak okait) egyszerűen nem fejtette ki. Vagyis szar volt a rendezés.
A fellépés részeknél viszonylag odatették magukat, ott látszott a belefektetett energia (még akkor is, ha nekem nem tetszett a színésznő miatt), de mégsem tudták istennőként ábrázolni, illetve kevés szakmai dolgot kaptunk a fellépések közötti Whitneyből. (stúdiómunka pl.)
Nekem nagy csalódás a film, igaz, sejtettem is, de ez még a negatív jóslatomat is alulmúlta.
Annyira száraz Whitneyt kaptam, mint a sivatag, miközben ha megnézzük az első tv-s fellépését, Istenem, maga a csoda! (egyszerre sugárzott szerénységet és erőt is)
Olyan filmet érdemelt volna, amitől szétszakad a szív. De abszolút nem volt katarzis.
Csak ő maga miatt itattam az egereket. Még mindig nehéz elfogadni, hogy az a csodás hang nem hallatszik többé.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk