Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Nincs bocsánat
- Viasat Film, 00:50
Vad vágyak
- Film Café, 00:55
Holtomiglan
- AMC, 01:15
Halálod appja
- Moziverzum, 01:15
Vakszerencse
- Film4, 02:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Gérard Depardieu - Vélemények
A holtak nem halnak meg - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Édes páros aaaaa
Pietro Micci aaaaa

 

..ikalav.. hozzászólásai

Ugrás ..ikalav.. adatlapjára

1 2

Azonosság - Vélemények

2011-02-13 13:53.18
Lassan ott tartok, hogy most már tényleg garancia lesz a számomra John Cusack neve jó filmekhez. Egyedi, elvont, kissé nyomasztó hangulatú filmeket vállal, felkérik rá, vagy egyszerűen erre van hivatva, nem tudom, de tény, hogy piszok jól áll neki ez a szerep is.
Az Azonosság egy szuper kis thriller. Nekem már az elejétől fogva tetszett, mert éreztem, hogy valami nincs rendben. Olyan abszurd volt az egész, hogy hirtelen mindenkinek lerobban a kocsija, mindenki abba az egy nyomorult motelbe megy, aztán persze „megmagyarázódott” a furcsaság.:)
A téma megfilmesített. Ez tény! De lassan már tényleg zseninek kell lenni, hogy új filmes ötlettel rukkolj elő. Itt nekem pont az tetszett, hogy 2 alapvetően agyonfilmesített ötletet úgy rakott össze a rendező, hogy egyedin jött le, újdonságként hatott. (SPOILER: mert ugye ilyen még tényleg nem volt! És külön örültem, hogy nem John Cusack a skizofrén, az tényleg tucat lenne. Ráadásul az, hogy csak a személyiségek öldösik egymást, nem teszi idegesítővé azt a tényt, hogy az életben azért ritkán bír megölni egy 20kilos kissrác egy felnőtt nőt. De itt ugye megtörténhet, mivel nem is történik meg :) SPOILER OFF)
Tehát nem igazán érzem igazságosnak a film lehúzását, mivel tényleg próbál kicsit egyedi lenni, és ez abszolút becsülendő a mai világban, mikor is a legtöbben egyszerűen csak a ’jól bevált’ kliséket dobálják a filmjeikbe, mert épkézláb forgatókönyvet nem képesek összehozni.


Az emberi százlábú - Vélemények

2010-08-04 10:59.15
Nem olyan rossz ez,mint sokan írják.Az alapötlet a pozitívum,bár undorító és szerintem abszolút nem vászonra való,de legalább új és nem ezerszer megfilmesített...A Dr. Heiter-t alakító színész a másik pozitívum,egyszerűen árad belőle a gonoszság,a téboly.Fantasztikus.Viszont a százlábú 3 alanya színészileg abszolút nulla és tényleg idegesítően logikátlanul cselekszik a film egészében(például SPOILER! LEHETSÉGES:
1. A leányzó,amikor kiszabadul még az elején:nekem kapásból az az ötletem támadt volna,hogy megöljem az őrült doktort nem kicipelni az amúgy is legyengült szervezetemmel az elkábított magatehetetlen barátnőmet.Megértem,hogy a film elején nem ölheti meg az ember a fő gonoszt,de nekem reálisabb lett volna ha legalább megpróbál keresni valami fegyvert.
2.A férfi a végén,amikor az ablakon szándékozik a százlábú menekülni,vajon miért nem a FÉM lámpával indul a legyengült orvos felé?Ott van az is a keze ügyében,amivel ugye simán szétverhetné a fejét de neeemnem,ő egy kis üvegszilánkkal megy(és amikor felkapja ott még nem gondol az öngyilkosságára szerintem...)
Aki meg arra a jelenetre azt mondja,hogy nem durva,amikor az A alany sz*rni készül,erre az orvos ordítja,hogy "Etesd!",hát az kamuzik,vagy túl sok dragonball-t nézett gyerekkorában ami kiölte belőle a lelket,az empátiát ha úgy tetszik.Szerintem az volt a legbetegebb része a filmnek..
SPOILER VÉGE.
Én nem szeretném ha a horror-műfaj teljesen ebbe az irányba térne át.->'A legyünk minél gusztustalanabbak,mert feszültséget most már ugye nem tudunk kelteni' címszóval...Ezen a filmen teljesen ezt érzem.


Death Note - A halállista (sorozat) - Vélemények

2010-04-01 01:06.38
Engem ez teljes mértékben lenyűgöz,függetlenül attól,hogy manga anime vagy mit bánom én(fogalmamnincs mi a különbség amúgy..)..Tehát úgy érzem objektíven tudom megítélni a sorozatot,mert nem azért kezdtem el nézni,hogy hű mekkora ilyen japán rajzfilm fan lennék...Sose néztem még ilyen jellegű művet(eddig azt hittem a japán mese kimerül a Dragon ball-ban meg az ilyen Mila röplabdázós marhaságokban...Amik azért messze nincsenek ezen a színvonalon ugye..)
Ma reggel figyeltem fel a Death note-ra.Elolvastam a tartalmát és egészen ígéretesnek találtam..Nemrég fejeztem be a 18.epizódot...:)
Egyszerűen magával ragad a hangulata,a történet csűrése-csavarása,a logikája(ami tényleg hihetetlenül bejön) és nem mellesleg,hogy fantasy jellegű(mármint az alapötlet),de valahogy mégis a krimi dominál...Fantasztikus ez az agyalás dolog,pontosan ezt keresem/hiányolom a legtöbb filmben/ből.Ki gondolta volna,hogy erre,egy ilyen "általam elítélt műfajban" találok rá?:)..A Sors iróniája.
Nos,mindenesetre egy ilyet megírni azért nem semmi dolog.Minden elismerésem!..Én meg a jövőben megpróbálom kicsit jobban kinyitni a szemem és nem csak a felszínen nézelődni.


Sziklák vére (2009) - Vélemények

2010-03-20 11:53.42
A történet tényleg eléggé sablonos.De legalább megpróbáltak kicsit különbözni az alkotók ezzel a horrorfilm a horrorfilmben ötlettel.Nekem bejött.
A film legjobb jelenete pedig kétségtelenül,amikor Babyface megszólal.Majdnem lefordultam a székről,az az egy mondata annyira jól jön ki.Behaltam rajta:D


Rémálom az Elm utcában (2010) - Vélemények

2010-03-19 22:54.45
Az egy dolog,hogy Freddy-t nem Robert Englund játsza.Csalódás,de ebbe még talán bele is törődnék.De hogy ennyire megváltoztassák a kinézetét?..Miért?Miért kell egy ekkora kultfigurának XXI.századi "menő" démonpofit adni?:(..Nem is értem komolyan.Ő úgy tökéletes ahogy Wes Craven megálmodta.Tőlem jöhetnek az amcsik az überjó ilyenolyan technikájukkal, 3D,meg ilyen marhaságok,de legalább Kruegert ne butították volna le..Legközelebb már nem is fekete humorral jön a mi Freddynk,hanem mondjuk Jigsaw-féle életfilozófiával?...Ne!Freddy miért nem maradhat Freddy?


27 idegen igen - Vélemények

2010-03-19 22:40.34
Katherine Heigl édes,kedves hölgyemény,de ezzel ugye nem lehet a hátunkon elvinni egy filmet...Kiszámítható maszlag az egész,cukormáz.Klisé klisé hátán,az agyonfilmesített esküvőszervező(vagy hogy hívják őket..) esete,aki mindenki másnak tökéletesen megszervezi élete nagy napját,mindenkinek igyekezve megfelelni,csak épp saját magát hagyva ki abból a bizonyos listából...A filmre inkább 2,5 csillagot adnék,de mivel ilyet nem lehet így jóindulattal hármas,de ez kizárólag Katherine Heigl érdeme.


Parajelenségek - Vélemények

2010-03-19 00:58.12
No igen.Meg eleve gondoljunk csak bele.Ez akkora horderejű felfedezés lenne,minthogy a Föld kering a Nap körül..Bizonyítani lehetne,hogy léteznek szellemek,hogy esetleg van valamiféle Túlvilág..Tehát nem meglepő, hogy áldoku.
(Viszont a Texasi láncfűrészest én tényleg valósnak hittem.Annyi beteg embert látunk manapság a tv-ben,hát miért ne?Úgyhogy nekem az volt csupán a csalódás,mivel neki legalább tényleg volt egy kicsi valószínűsége,hogy élt,gyilkolt.(Persze a film merít ötletet Ed Gein-ből meg még néhány sorozatgyilkosból,de láncfűrészes,így ahogy a filmben sohasem létezett.Furcsa egy filmes fogások ezek..))
A Paranormal Activity meg szuper.Tényleg tetszett.Tele feszültséggel,izgalommal.Ritkán mondom azt egy filmre,hogy legalább egy kicsit is féltem közben.De itt tényleg volt olyan rész mikor azt kívántam ébredjenek mááár fel és legyen végre reggel:)
És tegyük hozzá,hogy a film tényleg potom összegbe kerülhetett.Szinte minden egyszerű kézi kamerával van rögzítve,színész is kb 5-6 van összvissz benne.
Tehát üzenem Amerikának,hogy ne csak a hülye technikájukkal,meg a sok pénzzel villogjanak,mert fantázia nélkül a látvány nem igazán visz el a hátán egy filmet,annál inkább igaz a fordítottja ennek.Lásd Paranormal Activity...Szóval a kulcsszó FANTÁZIA.Ebből kellene minél több..(nem kultfimek 3D-s remakejeiből...)


Elhagyatva (2006) - Vélemények

2010-03-19 00:28.46
Az alaptörténet tetszett.Ezért vágtam bele a film megnézésébe.Aztán amit kihozott belőle Nacho Cardé,az enyhén szólva erőltetett.Teljesen megcáfolja azt a bizonyos 'sors' nevű fogalmat.Ha meg kellett volna halniuk,akkor miért nem haltak meg máshol máshogy,vagy ott?..És ha nem mennek vissza,akkor meg se halnának?..Ez logikátlan!Mert ha nem mennek vissza,még élnének,ergo nem kell meghalniuk,max lehetséges nekik.És ez merőben ellentmond annak,hogy meg kellett volna halniuk,de nem jött össze,nosza rajta,majd 42 év múlva.
A helyszín is nulla.Egyáltalán nem féltem,sőt még kicsit untam is a filmet.
Ez mind "szép is jó",de most jön a legrosszabb.A történet beadagolása,ahogy "rájönnek" miért is vannak ott,mi fog velük történni.Ezeknél a részeknél annyi történik,hogy jön a pasi és ez meg ez lesz,ezért meg azért így meg úgy.De kérdem én,honnan a szaaarból tudja?!(itt a végére gondolok:visszaáll minden és...ezt a pasas tudja!)..Legalább lett volna egykét képkocka,amint látomása van vagy hasonló.De nem.Így maximum az jön le nekem,hogy azért tudja mert elolvasta a forgatókönyvet...
Sokkal de sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni ilyen alapsztoriból.Csalódás volt nekem.


Éjféli etetés - Vélemények

2010-03-19 00:04.19
Hihetetlenül tudnám szeretni ezt a filmet...ha nem így zárták volna le.Annyira jól indul,jól választották a színészeket(Vinnie Jones,mint brutális gyilkos,szerintem fantasztikus,nem mellesleg Bradley Cooper is igen helyes:P),feszültség,jó alapsztori,kellően beteg gyilkolások,meg a metró,mint helyszín is tetszik.Egyszerűen minden jó.Erre 5csillagot adnék...De ott a vége ugyebár.Lebutítja a filmet teljesen.Még szánalmasnak is tartom kissé,hogy ennyire elfogyott a fantázia a film végére...Bradley Cooper sorsa pedig,a horror műfajában kicsit is jártas embereknek,eléggé kiszámítható.
Tehát ennek a filmnek az eleje szuper,imádtam..a vége meg még egy B kategóriás filmnél is ciki lenne...


Engedj be! (2008) - Vélemények

2010-03-14 12:32.41
Na nesze neked!Bejött a 6.hozzászólásomban írott jóslat:D..Amerika nem tud nyugton ülni a seggén.Jön a remake október környékén.


Fűrész 6. - Vélemények

2009-10-30 12:23.37
Akárki akármit mond,nekem akkor is egyik kedvencem a Fűrész sorozat.Hiába van ez a huzavona,8rész ilyesmi, mégis egyedi tud lenni a film!(Bár hozzáteszem ez a mai horror palettán nem nagy teljesítmény..Gondolok itt a mostanában horrorként reklámozott tucat tinifilmekre..)
A Fűrész egyedisége pont abban rejlik,hogy nem csak ülni kell a moziba és nézni mint a birkák,hanem olykor igen el kell gondolkodni hogy is,miért is van ezmegez...Nekem nem feltétlenül a "kínzások" meg csapdák tetszenek benne.Sokkal inkább a történet csűrésecsavarása ami megfogott.
A 6.részre csak annyit,hogy tényleg brutális sőt talán túl gusztustalan is néhány jelenet.A filmvégi csattanó nekem kiszámítható volt(mármint Jill Tuck meg a 6.boríték esete,gondoltam,hogy ilyesmi lesz,számomra nem ütött nagyot..)
Van egy elméletem a "teljes Fűrész-végkifejletre",amit persze itt nem fogok leírni ezzel is elrontva mások Fűrész okozta izgalmát,ha netán tényleg bejönne amire gondolok.:D..Akit érdekel, azzal szívesen megosztom.


Anna Faris - Vélemények

2009-09-03 03:19.54
Furcsa dolog ez.Anna Faris szinte minden filmjében hihetetlenül bugyuta,idegesítő libát alakít./pl. Csak barátok,Házi nyuszi/ De valamiért egyszerűen nem lehet utálni a karaktereket sem,meg őt magát sem.Átformálja szerethetővé a kapott szerepeit,vagy alapból ennyire szerethető ő is,így csak,h manapság felkapott szószerkezettel éljek,: "sajátmagát adja".:)
Felesleges tovább pazarolni a betűket,egyszerűen aranyos,bájos és kész.Ő Anna Faris.:)


Engedj be! (2008) - Vélemények

2009-06-27 11:29.00
A sósavas gondolom öngyilkossági kísérlet volt.Mertugye nem hiszem,hogy élvezte az Eli miatt ráháruló "feladatot",a gyilkosságokat.Látszódott is végig a férfin,hogy nem kedvtelésből csinálja,a gyilkolás minden pillanatával küszködött.Úgyhogy én úgy érzem ez egy menekülési lehetőségként fogható fel.A végső kétségbeesés,mikor már csak a halált látja az ember kiútnak...


Ken Park - Vélemények

2009-06-10 11:23.59
Az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a filmet.Úgymond fogadásból kezdtem el nézni,mert barátnőm szerint ez annyira durva és nyomasztó film,hogy képtelen leszek végignézni.Hmm...Biztosan velem van a baj,ha ez a múvi engem nem háborít fel,nem akaszt ki.
Nem mondom,hogy tetszett és még vagy 50szer megnézném,de azt sem,hogy soha többet még a borítót se...Egy kis maszturbálástól meg pár szexjelenettől azért nem fogok padlót.
Érdemes volt megnéznem,mert 2rugóba fogadtunk,legalább ennyivel gazdagabb lettem,ha már mást nem is tudott adni nekem eme alkotás...


Mit hallgatsz most?

2009-04-12 04:16.22
http://www.youtube.com/watch?v=4j34gG2xR3I&feature=related

Dire Straits fannntasztikus liv pörformensz:)


New York-i bújócska - Vélemények

2009-04-06 20:25.22
Nemtudom.Nekem annyira naívnak és gyerekesnek tűnik az ilyesmi.Persze nincs azzal semmi baj,ha valakinek van "sztárokba szerelmes korszaka",csak tőlem nagyon messze áll.Szeretek a realitás talaján maradni,és nem álmodozni ilyen "szépfiúkról":D..Feleslegesnek érzem..Csak ennyi:)


2009-04-04 21:57.42
Vajon hány bőrt lehet még lehúzni az Olsen ikrekről?...Az összes filmjük egyforma.Csak épp a helyszín változik.Most nem Ausztrália,hanem New York és ennyi.Esküszöm nem tudom fölfogni ezt!És még mindig van aki bekajálja...
Ez a film is cukormáz.Kiszámítható,gagyi,unalmas,tinifilm.Elvileg vígjáték,de én inkább sírtam rajta,mint nevettem.A leánykák is a "jessica alba-kategóriámba" tartoznak.->Őket sem a tehetségükért "szeretjük".köhhmköhm.(Bár én azt se mondanám rájuk,hogy szépek.Kicsit olyan "béka fejük" van.:D Bár ez szubjektív...)
A Metallica-s pólós Olsen girl meg feltalálta a telepatikus-dobolást.A végén,a stúdióban,mikor épp veszik fel a zenét(tehát elvileg ZENÉLNEK) annyira baromira nincs ott a doboknál(mert táncikál),hogy jajjj.Dob meg persze szól a zenében.Legalább ilyenekre odafigyelnének issstenem...
De persze látom én,hogy egy bizonyos korosztályt céloz meg a film.Már eleve az Olsen ikrekkel.Aztán még bejön a képbe ez a tini-bálvány Simple Plan,meg a szépfiú Jared gyerek...Örülök,hogy nekem sose volt ilyen bugyuta "sztárokba szerelmes tini-korszakom"...


30 nap éjszaka - Vélemények

2009-04-03 00:09.14
Képregény?..hmm..erről nem is tudtam.Akkor viszont örülök,hogy nem billentettem a 4-es felé a filmet.Az alaptörténet és a helyszín miatt gondolkoztam,hogy tán mégis 4est adok.De így bizzztosan csak hármas...


2009-04-02 16:48.56
Egyre felkapottabb lesz téli környezetbe illeszteni a vámpírokat manapság.(Lásd még Lat den ratte komma in a svédektől..)De ötös az ötlet.Nekem abszolút bejön.Tehát jó választás volt Slade barátunktól a helyszín.Az,hogy olyan földrajzi övben játszódik,ahol 30 napig nem bújik elő a Napocska,még egykis csillagot is biggyeszt az ötös mellé.Végre egy kis újdonság!
De a tökéletes helyszín és jó alaptörténet ellenére sajnos nem 5ös a film számomra. 3és feles:)..Mert nem egy átlagos film,de mégsincs azon a szinten,mint azok a filmek amelyekre eddig 4est adtam...
Kissé unalmas volt,vontatott,néhol logikátlan (minek rohangálnak ide-oda,ha tudják,hogy sehol sem biztonságosabb-->persze,gondolom azért,mert unalmas lenne ha egy padlásszobában játszódna az egész...A másik meg,hogy John(asszem így hívták)a ház alatt bujkál márvagy 10 napja mikor Eben rátalál és a csávó még nincs teljesen átváltozva!Pedig még az elején megharapták.No akkor hogyis van ez?)-->A klísé nevezetű szörnyike is befurakodott a filmbe.(Vajh ki gondolná,h John már nem ember..?..áhh)
Még valami.Elmondaná nekem valaki,hogy a negatív szereplőkre miért kell állandóan acélbetétes bakancsot adni?A "vámpír csajon",amelyiket Eben csöppet megpörköli,15soros fehér batikolt bakancs van!De miért?:D...A Fűrész 3-ban is felfedeztem Amanda lábán egy 20soros feketét.Én nem értem ezt komolyann...:D


Mit hallgatsz most?

2009-03-29 20:11.16
dobhártya szaggatósdi...:)
http://www.youtube.com/watch?v=bIzzuS3GzVA


Holtak háza - Vélemények

2009-03-24 19:05.44
Ez kéremszépen egy logikátlan,összecsapott,átgondolatlan,hanyag förtelem.Kezdjük ott,hogy abszolút nincs értelme annak,hogy az emberkék lakatlan szigeten tartanak bulit.Minek??...Meg a zombik mit csinálnak ott?Mit esznek egy lakatlan szigeten?Várják hátha jön egy csapat tini akik véletlenül épp ott bulizgatnak?Vagy legelnek?Amíg nem téved arra senki,addig átmennek vegetáriánus-zombiba.(Bár ezen se lepődnék meg,merugye az új Holtak napja remake-ben is van VEGETÁRIÁNUS-ZOMBI!Nem támad az emberekre,mert ő életében vega volt.Felháborítóan nevetséges...)...És egyáltalán hogy kerülnek zombik egy lakatlan szigetre?...Én én én..esküszöm szólni nem birok.Ez az ember egyszerűen idióta.Minimális logika vagy intelligencia se szorult belé.Az önkritikát meg hírből sem ismeri.Ez az ember egyszerűen.. kéész:D


Hírnök - Vélemények

2009-03-23 09:48.02
Jójó...de mégegyszer elő nem veszem az is biztos.Soksok klisé,alaptörténete is agyonfilmesített,láttunk már párszor ilyet...Ami erőssége a filmnek,az talán a hangulata,a ház maga(elég ijesztő ugye..),meg Kristen Stewart kisasszony alakítása.Pozitívan csalódtam a hölgyeményben,jól állt neki a szerep,abszolút hiteles volt a játéka,nekem legalábbis bejött.
A film végi csattanó sajnos nem ütött olyan nagyot.(Nem egy Fűrész-féle csattanó.)...Node összegezve,egyszer nézhető darab,de ha megnézted,valószínűleg nem is akarod többet.Nemgáz,ha kimarad az életedből..


Britney Spears: Álmok útján - Vélemények

2009-03-15 16:12.38
Nothing special!Igazából, úgy van ez a film a nagyvilágban..de minek?!Semmi újat nem ad.Sablonos,bugyuta,kiszámítható,tinifilm...Arra legalább jó,hogy hűen ábrázolja Spears kisasszony szellemi színvonalát.Merthátugye őt sem az eszéért "szeretjük"..köhhm...Tehát abszolút realista ábrázolásmód:)..Csak ezért a 2*:DD


A Szem (2008) - Vélemények

2009-02-23 19:09.55
Tejóisten...Vulgáris leszek,dee a film megköveteli ezt.Ez egy kalapszar...Sikerült leamortizálni az eredeti filmet.Teljesen.Ez az Alba lány azon kívül, hogy szép meg dekoratív nem sokat tud felmutatni.Tehetség nulla,számomra abszolút hiteltelen ebben a szerepében is.Én nagyon örülnék ha az amcsik leállnának végre a remake-eléssel.Unalmasmár kicsit...Kár,hogy fantáziát nem lehet venni..Ráférne egykét amerikai nagyarcra..


Egon és Dönci - Vélemények

2009-02-07 00:42.16
Én úgy gondolom ehhez a filmhez mindenképpen kell egy kis "elvontság",egy kis "alternatívság" ha úgy tetszik.Ez a film a művészlelkületű embereknek fog tetszeni.És az a baj,hogy ilyen emberből kevés van a világon manapság.Mindenki csak a pénz után futkos,és közben elszalad az ilyen csodák mellett,nem veszi észre a bennük rejlő szépséget(..mert nem kapta fel a média és nem költöttek a készítők milliókat a reklámozására)...
A látvány kivitelezésében úgy láttam itt is egyöntetűen mindenkinek pozitív véleménye van,szerintem is lehetetlen belekötni.Aprólékos,jól kidolgozott,és egyszerűen szép, jó nézni.
Nos a zene.Utána néztem.A zenét is a film készítői írták és játszották fel.Nem hívtak semmiféle zeneszerzőt,vagy híres énekest,akit a reklámokban mutogatva bekajáltathattak volna a nézővel,hogy már azért megnézze,mert ez meg az énekel benne.Nem.A férfi-kórus is ők maguk:)..És szerintem abszolút illik a zene a filmhez.
Sokan felhozzátok negatívumként a párbeszéd és narráció hiányát.Szerintem többek között ez az ami egyedivé teszi a filmet.Miért nem tudjuk becsülni ezt?..Emberek!Végre egy film,ami nem a pénzről szól,hanem az ötletességről és a hihetetlen fokú grafikai tehetségről.Miért nem vagyunk büszkék arra,hogy igenis vannak még tehetséges magyar emberek köztünk,akik hihetetlen dolgokat művelnek potom összegekből?
Biztos vagyok benne,hogy ha amerikai animációs film lenne,egy egész ponttal magasabb lenne az értékelési átlaga itt filmkatalóguson...
Ez a baj a magyarokkal.Ahelyett,hogy büszkék lennénk rá,hogy a miénk,1 csillagot adunk rá és kritizáljuk ahol tudjuk,csak azért mert a készítők mertek különbözni,és kiállni a sorból Amerika s*gge mögül...
Minden tiszteletem a készítőké,nyugodtan hajthatják le a fejüket,fantasztikusat alkottak.Szerény személyemben egy rajongót már simán elkönyvelhetnek maguknak:)


Mit hallgatsz most?

2009-02-03 19:42.38
***** ...csak vmilyen torrentes kliens kell hozzá és kész...ha nemmegy szólj,szívesen átküldöm őket.

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2009-02-03 19:25.57
Horror-zenéket hallgatok épp....Most épp Hitchcock Psycho-jának zenéje megy...No az aztán a mestermű gyerkőcök..:)


Alkonyat - Vélemények

2009-02-01 12:10.24
Na gyerekek ez az ami már tényleg nevetséges...Az Alkonyat mindenidők legjobb filmje.Gratulálok komolyan...Ez az izé megelőzi a Schindler listáját és a Forrest Gump-ot is.Hát tényleg hihetetlenül mély mondanivalóval bír..pf..Ezt még azok se gondolhatják komolyan,akik 5csillagot adtak a filmre...


2009-01-27 22:52.32
Én imádom az ilyen egymondatos kommenteket:D...Ugye ez rám is vonatkozik?Kérleeeek, mondd h énis nevetséges vagyok, csak mert nem tetszett a film.Naaaa légyszii..:D


2009-01-27 22:37.43
Akkor biztosan én vagyok a maradi,ha egy filmkatalógus nevű oldalon a filmeket próbálom értékelni,nempedig azt,h ki milyen "jópasi"...


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk