Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Felszarvazták őfelségét
- Film Mánia, 17:45
Ahol a folyami rákok énekelnek
- Cinemax2, 18:27
A kém
- Moziverzum, 18:30
A randiguru
- AMC, 18:40
Szupercella
- Mozi+, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Versek!
Törőcsik Mari - Vélemények
Gesztesi Károly - Vélemények
David Belle - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az Alkotó aaaaa
Patrick Swayze aaaaa

 

..ikalav.. adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 298 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 59 aaaaa, 91 aaaaa, 53 aaaaa, 56 aaaaa, 39 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Silent Hill - A halott város aaaaaA horda aaaaaOtt bent aaaaa
Ideglelés Csernobilban aaaaaBosszúállók aaaaaPrometheus aaaaa
Trancsírák aaaaaCsak barátok aaaaaKalandpark aaaaa
Élve eltemetve aaaaaA halál után aaaaaThe Walking Dead aaaaa
Ördöggerinc aaaaaAzonosság aaaaaDexter aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 16 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 11 aaaaa, 3 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 2 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Ryan Reynolds aaaaaLeonardo DiCaprio aaaaaTim Burton aaaaa
Diane Lane aaaaaAnna Faris aaaaaRobert Englund aaaaa
Chevy Chase aaaaaRobert Pattinson aaaaaDanny Boyle aaaaa
John Cusack aaaaaJack Black aaaaaChristian Bale aaaaa
Tom Hanks aaaaaJim Carrey aaaaaUwe Boll aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 3.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 45.
Utolsó hozzászólások:

Azonosság - Vélemények (2011-02-13 13:53.18)
Lassan ott tartok, hogy most már tényleg garancia lesz a számomra John Cusack neve jó filmekhez. Egyedi, elvont, kissé nyomasztó hangulatú filmeket vállal, felkérik rá, vagy egyszerűen erre van hivatva, nem tudom, de tény, hogy piszok jól áll neki ez a szerep is.
Az Azonosság egy szuper kis thriller. Nekem már az elejétől fogva tetszett, mert éreztem, hogy valami nincs rendben. Olyan abszurd volt az egész, hogy hirtelen mindenkinek lerobban a kocsija, mindenki abba az egy nyomorult motelbe megy, aztán persze „megmagyarázódott” a furcsaság.:)
A téma megfilmesített. Ez tény! De lassan már tényleg zseninek kell lenni, hogy új filmes ötlettel rukkolj elő. Itt nekem pont az tetszett, hogy 2 alapvetően agyonfilmesített ötletet úgy rakott össze a rendező, hogy egyedin jött le, újdonságként hatott. (SPOILER: mert ugye ilyen még tényleg nem volt! És külön örültem, hogy nem John Cusack a skizofrén, az tényleg tucat lenne. Ráadásul az, hogy csak a személyiségek öldösik egymást, nem teszi idegesítővé azt a tényt, hogy az életben azért ritkán bír megölni egy 20kilos kissrác egy felnőtt nőt. De itt ugye megtörténhet, mivel nem is történik meg :) SPOILER OFF)
Tehát nem igazán érzem igazságosnak a film lehúzását, mivel tényleg próbál kicsit egyedi lenni, és ez abszolút becsülendő a mai világban, mikor is a legtöbben egyszerűen csak a ’jól bevált’ kliséket dobálják a filmjeikbe, mert épkézláb forgatókönyvet nem képesek összehozni.

Az emberi százlábú - Vélemények (2010-08-04 10:59.15)
Nem olyan rossz ez,mint sokan írják.Az alapötlet a pozitívum,bár undorító és szerintem abszolút nem vászonra való,de legalább új és nem ezerszer megfilmesített...A Dr. Heiter-t alakító színész a másik pozitívum,egyszerűen árad belőle a gonoszság,a téboly.Fantasztikus.Viszont a százlábú 3 alanya színészileg abszolút nulla és tényleg idegesítően logikátlanul cselekszik a film egészében(például SPOILER! LEHETSÉGES:
1. A leányzó,amikor kiszabadul még az elején:nekem kapásból az az ötletem támadt volna,hogy megöljem az őrült doktort nem kicipelni az amúgy is legyengült szervezetemmel az elkábított magatehetetlen barátnőmet.Megértem,hogy a film elején nem ölheti meg az ember a fő gonoszt,de nekem reálisabb lett volna ha legalább megpróbál keresni valami fegyvert.
2.A férfi a végén,amikor az ablakon szándékozik a százlábú menekülni,vajon miért nem a FÉM lámpával indul a legyengült orvos felé?Ott van az is a keze ügyében,amivel ugye simán szétverhetné a fejét de neeemnem,ő egy kis üvegszilánkkal megy(és amikor felkapja ott még nem gondol az öngyilkosságára szerintem...)
Aki meg arra a jelenetre azt mondja,hogy nem durva,amikor az A alany sz*rni készül,erre az orvos ordítja,hogy "Etesd!",hát az kamuzik,vagy túl sok dragonball-t nézett gyerekkorában ami kiölte belőle a lelket,az empátiát ha úgy tetszik.Szerintem az volt a legbetegebb része a filmnek..
SPOILER VÉGE.
Én nem szeretném ha a horror-műfaj teljesen ebbe az irányba térne át.->'A legyünk minél gusztustalanabbak,mert feszültséget most már ugye nem tudunk kelteni' címszóval...Ezen a filmen teljesen ezt érzem.

Death Note - A halállista (sorozat) - Vélemények (2010-04-01 01:06.38)
Engem ez teljes mértékben lenyűgöz,függetlenül attól,hogy manga anime vagy mit bánom én(fogalmamnincs mi a különbség amúgy..)..Tehát úgy érzem objektíven tudom megítélni a sorozatot,mert nem azért kezdtem el nézni,hogy hű mekkora ilyen japán rajzfilm fan lennék...Sose néztem még ilyen jellegű művet(eddig azt hittem a japán mese kimerül a Dragon ball-ban meg az ilyen Mila röplabdázós marhaságokban...Amik azért messze nincsenek ezen a színvonalon ugye..)
Ma reggel figyeltem fel a Death note-ra.Elolvastam a tartalmát és egészen ígéretesnek találtam..Nemrég fejeztem be a 18.epizódot...:)
Egyszerűen magával ragad a hangulata,a történet csűrése-csavarása,a logikája(ami tényleg hihetetlenül bejön) és nem mellesleg,hogy fantasy jellegű(mármint az alapötlet),de valahogy mégis a krimi dominál...Fantasztikus ez az agyalás dolog,pontosan ezt keresem/hiányolom a legtöbb filmben/ből.Ki gondolta volna,hogy erre,egy ilyen "általam elítélt műfajban" találok rá?:)..A Sors iróniája.
Nos,mindenesetre egy ilyet megírni azért nem semmi dolog.Minden elismerésem!..Én meg a jövőben megpróbálom kicsit jobban kinyitni a szemem és nem csak a felszínen nézelődni.

..ikalav.. összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk