Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Bunyó karácsonyig
- AMC, 18:50
Az utazó
- Viasat Film, 18:55
Elfelejtett idő
- Filmbox Family, 19:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 19:10
Barbie - A film
- HBO2, 19:32

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A pokol bajnoka - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Villám Charlie aaaaa
Lulu Wilson aaaaa

 

VadRaszta hozzászólásai

Ugrás VadRaszta adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Hidegvér (2023) - Vélemények

2024-02-10 11:44.12
Már kivoltam éhezve egy igazán jó nyomozós filmre. Nem is csalódtam. Először féltem, a több mint 2 órás játékidőtől, de nemült le sehol a film.


A fogadósok - Vélemények

2024-02-09 22:53.29
A lényeget az előttem szólok már elmondták. Ez 100 perc tömény unalom, bele erőltetve valami szellemes témát amiről az ég világon semmit nem tudunk meg, csak , hogy itt nagyon félni kéne, de nem megy, mert azok a részek is unalmasak. A film felénél már kinyomtam, de voltam olyan hülye, hogy aztán folytattam mondván ilyen pocsák felvezetés után csak kell valaminek történnie, de SPOILER semmi.


Barátnőt felveszünk - Vélemények

2024-02-02 14:10.05
Ez egy teljesen középszerű film. Nem igazán jó, de nem is rossz. Ha van egy másfél órád amit semmivel nem tudsz eltölteni akkor meglehet nézni. Néhány poénon ellehet mosolyogni, de másnapra egyet se tudsz visszaidézni, kínos jelent is akad azért, túltolt drámázás is ami a vígjáték részét szenvedi meg. Jennifer Lawrence-t nekem a Mother tette fel a térképre, mint színész, de szerintem addig hanyagolom is a filmjeit, míg nem játszik újra valami horrorba.


Neon démon - Vélemények

2024-01-26 21:18.01
Na pont ilyen egy igazán üres, semmitmondó katyvasz film. Ez történik, mikor egy rendező azt képzeli magáról, hogy ő mekkora művész, de inkább csak egy kontár aki majmolja az igai művészeket. Ez meg is látszik a filmen, mert szerintem ő is csak menetközbe kezdett gondolkozni azon, hogy mit is csináljon. Hát ez egy igazi hulladék.


Barta Tamás - Siess haza, vár a mama! - Vélemények

2024-01-23 22:13.14
Egynek elment. Nagyon sarkalatosan nézi a dolgokat és olyan túl sok mindent nem tudunk meg róla és a haláláról, de kimondottam zenei karrierjéről sem, sőt konkrétan bizonyos oldalakon utána olvasva több minden kiderül, mint maga a filmben. A doksi gerincét az anyjával való kapcsolata és a vele folytatott hangüzenetek adják.


Sehol - Vélemények

2024-01-23 22:02.12
Hú, hát ez aztán mindent elkövet, hogy rossz film legyen, mondjuk ezt maradéktalanul teljesíti is. Néhány jellemzője a teljesség igénye nélkül: elcsépelt, klisés, logikátlan, unalmas, hosszú. és még bőven beletudnék kötni, de annyit nem ér az egész.


Játsszunk gyilkosost! - Vélemények

2024-01-21 13:46.38
Hihetetlenül szórakoztató alkotás. Olyan szintű görbetükröt tart a z-generáció és az újgazdak ficsúrok felé, hogy hihetetlen, persze teljesen hű a valósághoz: a logikátlan világképük, az életképtelenségük és a sokkolódás a világtól, amint kibújnak a telefon kijelzője mögül. Szinte már parodiába csap át, valahol meg szomorú is, hogy tényleg ilyen egy egész generáció.De ez már az ő bajuk. Mondjuk, ha én is ebbe a korcsoportba tartoznék nagyon idegesítene hogy full retardáltnak tart a film, úgyhogy 20-on éveseknek nem ajánlanám, ha csak nincs önkritikájuk. A vége az meg giganagy.


Rémálom (2022) - Vélemények

2024-01-18 16:29.34
Nos, ez egy abszolút jó film. Az anyaságtól való félelem és egy kapcsolatban való alárendelésről szól, amit megspékeltek egy kis mitológiai/misztikus vonallal. Menet közben valóban olyan a film mintha témát váltana, de a végére végülis kerek egésszé válik. A negatívumai: sok mindent nem magyaráznak meg, több szál lóg a levegőben, valamint az elején felvezetett alváspralízis esete is csak a film elején kap hangsúlyt, a szereplőgárda sem túl hangsúlyos. De a lényeg, hogy soha rosszabbat.


La cara oculta - Vélemények

2024-01-15 23:34.27
Ez egy nagyon-nagyon-nagyon rossz film.


Távol a világtól - Vélemények

2024-01-09 00:42.02
Ez egy középszerű, tucat film,blöffel és hatásvadász elemekkel. Van ilyen ezer és semmi nem indokolja a szokatlanul hosszú játékidőt. De, hogy mondjak valami pozitívat is: a rendezés, a képi világ, kidolgozottabb karakterek és színészi játék mind jó volt. De mint történet... jaj, de gyenge


Az óra (2023) - Vélemények

2024-01-05 21:38.19
Korrekt kis mozi. De valahogy még is hiányérzetem támadt a végére. Túl sokat akar beleláttatni a film, közbe meg ellentmondásos is. De könnyed kis szórakozás


A félelem fészke - Vélemények

2023-12-21 22:06.44
Nehezen jutottam dülőre a film értékelésével kapcsolatban. Az első 1 óra valami hihetetlen izgalmas (mondom ezt veterán horror rajongóként), rég szögezett le egy film ennyire. Persze nincsen új a nap alatt, tipikus sablon elemekből építkezik, de ahogy felépíti, na az a nem semmi. Végig feszült a légkör. Az utolsó félóra meghát okoz némi fejtörést, hogy mi is akart ez lenni. Megértem a fanyalgókat, mert egy ilyen kezdést így elrontani valóban nagy ökörség volt. De ha egészében nézem, a mai filmek közül így is kiemelkedik és végig szórakoztató volt. 4*ra értékeltem ami igazából csak 3,5 (csak itt olyat nem lehet), ezért a jó szívem felfelé pontozta.


The Ones Below - Vélemények

2023-12-15 13:57.16
Végülis ez egy szokványos thriller a kötelező csavarral a végén. Viszont végig lüktet benne a feszültség, a film rövidsége miatt nincs is holtidő és lehetőség, hogy leüljön. Ajánlott kategória.


Don't Knock Twice - Vélemények

2023-12-06 22:01.57
Nagyon gyenge eresztés. Gondoltam írok róla, de nem ér annyit az egész...


Alienoid - Vélemények

2023-12-06 10:45.05
Teljesen jó kis koreai mozi. Az amcsi akció filmek keverednek az ázsiai karatés filmekkel meg fűszerezve sci-fi elemekkel. Az elején valóban szokatlan volt majdnem ki is kapcsoltam a filmet, de aztán elkapott a hangulata rendesen.


Miss Violence - Vélemények

2023-11-21 22:08.38
Kemény témát boncolgat a film, de ettől még nem lesz jó. A film egy részében szinte nem történik semmi, késöbbiekben is leginkább sejtett, ami nem baj, de lehet, hogy csomó mindent csak a néző lát bele, mert az igazán mélyen rejlő dolgokat csak felszínesen kapargatja. A nyomozósdi részt azt meg teljesen lehagyták a filmből. Végeredményben felemás érzést keltett bennem, kellően kiaknázatlan maradt...


Rumpelstiltskin - Vélemények

2023-10-17 22:12.21
Még gyerekkoromban láttam ezt filmet. Hát nem csodálom, hogy akkor jobban ütött. Mondjuk úgy, hogy a nosztalgiázás és a jófejség miatt kap 3*-ot :)


Barbie - A film - Vélemények

2023-10-12 12:42.06
(nyomokban SPOILERT tartalmaz) Hú, hát még emésztgetem a filmet, mert, hogy mit akart üzenni vagy mondani azt szerintem még a készítők se tudták eldönteni. Kezdjük azzal, hogy van benne néhány igazán jó poén, ezért egyfelöl szórakoztató (néhol) és ennyi a pozitívum. Másfelöl (és itt jönnek a gondok) egyszer úgy tűnik, hogy nem a társadalomnak hanem a barbie világnak tart körbetükröt, ahogy a sztereotip barbira már nincs szükség, és hogy a több fajta barbi (az orvos, elnök stb) csak még több elvárást és kötelezettséget vár a nőktől és nem az lett, aminek szánták. Aztán úgy tűnik a patriarchátus ellen szól, de mégse tudjuk a keneket rosszfiúknak látni, mert, pont hogy a barbie elnyomásból akarnak csak kilépni és a záró mondat mi szerint "annyi férfi lesz vezető pozícióba mint nő a való életben" azt sugalja, hogy az egész tök mindegy, mert ez csak egy fiktív világ, egy giccses-szirupos barbiföld, ahol mindegy mi történik, ezzel oka fogyottá válik a történet. Nyilván nem én vagyok a célközönség (én kifejezetten sajnáltam Kent, és ahogy a barbiek összefognak az igazán aljas dolog volt látni férfi szemmel). Úgy hogy lehet tényleg csak arról van szó, míg barbizol addig ott vagy a csilivili álomföldön, agyogy úgy van minden ahogy akarod, aztán ahogy felnősz majd az élet megtanít mi merre, hány méter addig meg vedd meg az új hétköznapi barbiet, és akkor így a Mattel is tisztára tudja mosni a nevét, hogy az évtizedek alatt ők nem járultak hozzá a nők testképzavarának rájátszására...


Frances - Vélemények

2023-09-29 15:56.12
Nem rég ismerkedtem meg Frances Farmer történetével, amit nagyjából jól felvázol a film, leszámítva a végét (SPOILER) mert ha minden igaz a lobotómiás rész csak kamu. Viszont azt kell, hogy mondjam ha tényleg így történt minden mint a filmben, akkor Frances sokszor ment házhoz a pofonért. OKé, hogy lázadó meg minden, de sűrűn csak maga alatt vágta a fát. Tudjuk, hogy milyen volt akkor a filmipar és összehasonlítva mondjuk Monroeval, aki sokkal inkább a kezébe tudta venni a gyeplőt és saját malmára hajtani a vizet, ahhoz képest Frances csak egy elkényesztetett gyerek volt, aki mese világban él. Meg rossz férfiakat választott, hogy ki alá fekszik az előre jutás érdekében. De bármit is csinál az ember, ha ilyen "szerető" anyuka veszi körbe, az minden tekintetben szívás. Minden esetre szomorú egy történet.


Vagyunk, akik vagyunk (2010) - Vélemények

2023-06-05 01:43.06
Hát lehet, hogy már rég láttad, de biztos, hogy kevered valamivel. Ebben a filmben nyomokban sem szerepel semmi olyan amiről írtál, csak annyi hogy mexikói cucc.


2023-06-05 01:41.44
Jesszus, mi ez a sz@r? gondolkoztam, hogy igazából ez valami szatíra vagy valami morbid fekete humor, de nem ez valóban az aminek tűnik egy full amatőr kreténség.


A Föld magjában - Vélemények

2023-06-02 13:02.04
Igazából egy másik filmet kerestem, úgy akadtam erre a "remekműre". De úgy gondoltam egy próbát megér. Tipikus retró kalandfilm, bár az elején majdnem kikapcsoltam bárgyúsága miatt, de aztán voltak benne szórakoztató jelenetek. Egy jó 20 percet kilehetett volna vágni belőle, akkor jobban élvezhető lett volna.


Athéné - Vélemények

2023-02-20 09:58.59
hát ez egy igazán hatásvadász klisé halmaz. Még az elején minden sallangja mellett nézhető és élvezhető, de a végére már nehéz volt komolyan venni. Témája ezerszer lerágott csont, a rasszizmus, csak épp a feketék helyett most a migránsok állnak. Nagy jó indulattal egy közepes alkotás.


Egy makulátlan elme örök ragyogása - Vélemények

2023-02-15 11:18.44
Hát ez egy nagy kalap SZ@R. Spoileresen ki is fejtem miért. Az addig oké, hogy a sok giccses, nyálas romantikus film mellé készítenek egy antiromantikus filmet, ami még jó is lehetne... Nyílván aki betöltött már bizonyos életkort az túl van néhány vagy jó néhány exen, párkapcsolaton és szerintem ha nem is mindenkinek de sokunknak volt közte olyan, ami igazán borzalmas volt (többek között nekem is), amit legszívesebben elfelejtene az ember, törölné az emlékeiből. Itt szolgáltatja a kiinduló pontot is a film: egy pár akik törölték a kapcsolatukat és emlékeiket egymás iránt (és kiderül, hogy már nem is elősször). Nade pechjükre újra és újra egymásba botlanak és elkezdik újra ezt a halálra ítélt kapcsolatot, mert ugye nem emlékszenek a másikra. A film nem szól másról mint ennek a két embernek a szenvedéséről, amit egymásnak okoznak. A film egy ponton szolgáltatna leckével (az emléktörlő cég egyik alkalmazottja is belefutott ebbe a dologba, de felkínálja a megoldást) miszerint nem elfelejteni kell a másikat, hanem emlékezni, feldolgozni a szakítást, tovább lépni és tanulni belőle és ez a tanulás hatalmas tapasztalatot tud nyújtani az ember életében a késöbbiekre, a párkeresésben és a párválasztásban. Úgyhogy főhőseink megis kapják a szalagot arról, hogy miért is nem működött ez a kapcsolat, mi bajuk lett egymással és ahelyett h megtanulják a leckét belőle mit csinálnak? Hát telibe szarják az egészet és saját akaratukból kel előlról a szart. majd újra és újra. Hát kössz bammeg. Erre szokták azt mondani aki hülye haljon meg, erre már nincsenek más szavak. Szóval a film egy értelmetlen, szörnyű kapcsolatról szól, amiből nem képesek kilépni az emberek, beleragadva a posványba. Akinek volt már ilyen kapcsolata az tudja, hogy az ember újra nem karja ezt átélni, ezzel még nyomasztóbbá vált a film. szóval száz szónak is egy a vége: BORZALOM!


A Király (sorozat) - Vélemények

2023-02-14 20:24.47
Nem tudom mért néztem meg ezt a sorozatot. Talán mert olvastam róla egy kritikát, hogy jóra sikeredett és amúgy se rajongóknak készült (mert ledöntik az idealizált képet). Hát nem is vagyok rajongó (ezt a fajta zenét amúgy is megvetem), úgyhogy adtam neki egy esélyt. Felemásak az érzéseim. Remek korkép Magyarországról és a társadalmunkról és még érdekesen is indul, de ahhoz képest hogy csak 10 részből áll rengeteg az üresjárat. Konkrétan 3 rész is van amikor nem Jimmy a főszereplő hanem az egyik nőcskéje, az őrző-védő sofőrje, vagy a fia van a középpontban. Már ebből arra gondol az az ember, hogy nincs 10 résznyi sztori ebben az emberben? Másik hiányom, ha már valami "zenészről" szól a történet, azt hittem a zene nagyobb szerepet fog kapni teszem azt stúdiózás, dalírás vagy bármi ilyesmi képében. Összességében egyszer meglehet nézni, a végére már uncsi volt azért.


A gyilkos járat - Vélemények

2023-01-19 11:00.51
Ez valami zseniális film :D Végig szakadtam rajta, izgalmas, egy pillanatig sem ül meg. Nem veszi magát komolyan, de mégis minden a helyén van. Aki még nem látta az azonnal nézze meg, aki meg látta, az meg újra hisz nem lehet betelni vele :D


A látogatás (2022) - Vélemények

2023-01-03 10:43.52
Egy horror portálon olvastam, ez lett a 2022-es év horrorja. Nem lőttek mellé, személyes vélemény hogy kinek mi a legjobb, de a top 3-ban mindenképp benne van. A történet lassan bontakozik ki, kellően feszült, nyugtalanító, baljos. Végig fent tartja a feszültséget és az érdeklődést. Abszolút zseniális film, nem mellesleg remek társadalom kritika is. Bevallom kicsit furcsáltam a 3, valahányas átlagot, de vagy nem mindenkinek esett le miről is szólt a film, vagy csak mást vártak. Mindenesetre nagyszerű pszicho thriller/horror.


Monster Hunter - Szörnybirodalom - Vélemények

2022-12-28 14:27.55
!Spoiler! lehetséges. A játék számomra kimaradt, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire hozta a feelinget. Ennek hiányában vagy épp ennek tükrében tipikus bugyuta akciófilm, fantasy elemekkel. az elején már majdnem lekapcsoltam, hisz ez a kis katonai csapat rohadtul nem volt hiteles, mindenki úgy tolta a nagymenő dumát, h "én+én vagyok a fasza gyerek". Ez az erőltetett vonal a kiiktatásukkal meg szűnt, többé-kevésbé mert Jovovich kisasszonynak se ment igazán. Ami a Kaptárnál még működött az itt már nem. Ezenkívül volt még benne pár vicces szitu(2 napig verekednek mire közli az egyik, hogy: nem vagyok az ellenséged, meg az a macsek, bár az inkább jó értelemben vicces, mint kínosan). A vége eléggé összecsapott lett, az eejéhez képest, meg aztán a finálé is olyan, mintha elmaradt volna. Gondolom folytatásosra tervezték/tervezik, de így akkor is olyan, mintha egy félig elkészült film lenne. Összességében egynek elment. Ne várjunk tőle sokat. Legalább pörgős.


Mosolyogj (2022) - Vélemények

2022-10-23 20:58.31
Volt néhány jó jelenet benne, de összességében rém gyenge eresztés, se eleje-se vége és még a főszereplő csaj is roppant idegesítő.


Préda (2022) - Vélemények

2022-08-17 13:01.06
A mondanivalóm nyomokban SPOILER-t tartalmazhat.
Nos, igazából tök rendben volt a film, mint látvány, mint történet, teljesen élvezhető és szórakoztató alkotás. Viszont kapunk egy teljesen inkompetens és unszimpatikus főszereplőt. Aki, tök jól mutatna valami béna tini filmben, de nem ebben a moziban. Azt meg végképp nem értem, hogy mért olyan karaktert választanak főhősnek, akivel a legkevésbé sem tudunk szimpatizálni, már az első 5 percben azt vártam, mikor nyiffan ki, de persze várhattam. Igazából ezzel a húzással, hogy ez a bénácska úgymond "lúzer" felveszi a kesztyűt a predatorral, így csak az jön át, hogy szegény Predit, borzasztóan leamortizálták, hogy ő már nem egy veszedelmes, könyörtelen ragadozó, hanem egy olyan gyenge ellenfél, akit már bárki legyőzhet, úgymond kiherélték ezzel szegényt. Régen kommandósokkal, az Aliennel vette fel a harcot most meg... a következő részben már egy kisgyerek lesz aki Reszkessetek Betörők stílusba gyepálja el. Ez csak azért szomorú mert én szerettem a ragadozó karakterét, de ha ettől eltekintünk, akkor egy könnyed szórakozásra teljesen jó mozi.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk