Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Beverly Hills-i zsaru
- SuperTV2, 18:50
A hamisító
- Paramount Network, 18:50
Kozmikus bűn
- AXN, 19:10
A tizenhármak
- HBO, 20:00
Ne szólj, száj
- TV4, 20:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Bear Grylls - Vélemények
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Titanic (1997) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tom Yum Goong - A sárkány bosszúja aaaaa
Bear Grylls aaaaa

 

Perrin hozzászólásai

Ugrás Perrin adatlapjára


Az utolsó léghajlító - Vélemények

2010-07-19 18:36.20
Sziasztok!

Nekem anno a rajzfilmet egy ismerősöm mutatta meg, hogy kezdjem el nézni mert nagyon jó. Eleinte húztam a számat, hogy ne már, kinőttem én már a mesékből, de amint végignéztem az első 40 perces duprarésztm, azonnal magával ragadott.

A film a trailer alapján el fog egy picit ütni a mese hangulatától, egy kicsit borongósabb, reálisabb lesz szeriontem, de azért jegyezzük meg, a trailertől minden Avatar fannak hevesebben kezdett el dobogni a szíve :D

Személy szerint nekem nincsen gondom a szereplőgárdával, a bőrszíneken meg szegények nem nagyon tudnak változtatni, meg hát csak egy évig tartott volna, hogy olyan bőrszínű szereplőket találjanak mint amilyenek a mesében voltak :D

Mindenesetre én kíváncsian várom, szerintem egy avatar fannak nem lehet túl szörnyű legrosszabb esetben sem, a többiek meg élvezik majd a 3d-t... talán


Csillagközi romboló (sorozat) - Legjobb részek, jelenetek

2010-04-01 11:01.57
Sok nagyon megindító jelenet van, de én egyet emelnék ki. Az utolsó részben, amikor 6-os és a doki mennek a zöld mezőn, és a doc megszólal: "Azokon a dombokon jó termőtalaj van" Erre 6-os értetlenül ránéz, és a doki folytatja: "Tudod, apám földműves volt" és azzal a lendülettel összeroskad és elkezd zokogni. /sorry ha nem szó szerint idéztem, már rég láttam, de ez a lényeg/


Kalandpark - Vélemények

2010-01-05 12:59.04
Az eddigi vélemények többségétől eltérően nekem nagy tetszett a film. A két főszereplő színészi játéka magasan túlteljesítette a velük szemben támasztott elvárásaimat. A karakterek, akiket megszemélyesítenek, rendkívül hitelesek, nincsen az amerikai filmekben megszokott "nagy durranás", személyiség változás, hűek maradnak szerepükhöz, és ez nekem nagyon tetszett.

Egy elhibázott dolog szerintem ezt a filmet vígjátéknak nevezni. Ez egy szimpla FILM, csupa nagybetűvel, életszerű jelenetekkel, csupa szimpatikus egyéniséggel, amely talán még gondolkodóba is ejt, olyan hétköznapi gyarlóságokat jelenít meg a film, amelyekhez a legtöbb átlag embernek konkrét élménye fűződik.

Kristen Steward és Jesse Eisenberg szerepe között ismerős színészi elemek bukkantak elő, legalábbis nekem úgy tűnt (Alkonyat, Zombieland - bár az utóbbi későbbi film), de mégis, ennek a filmnek a környezetében jó választás volt ez a két színész, és a hozzájuk passzoló karakter.

A film hangulata engem nagyon megfogott, a fiatalság reményekkel teli jövőképe, és a csúf valóság, amelyhez megpróbálhatnak alkalmazkodni, vagy saját erőből új utakra léphetnek.

Összefoglalva, szerintem egy nagyon jó film, aki vígjátékot akar nézni, az ne az Adventureland-et nézze meg, ugyanis nem azt fogja kapni, amire számít. Nekem öt csillag.


Valkűr - Vélemények

2009-02-25 11:52.35
Bocsánat, az első mondat egy kicsit bugyuta lett :D


2009-02-25 11:52.04
Nekem is tetszett a film, viszont vannak dolgok, amik nem tetszettek.

Egyrészről a neves történelmi személyiségek, mint Göebbels, Himmler, vagy maga Hitler számomra kicsit hiteltelenek voltak, nem hasonlítottak kellőképpen az valóságos kinézetükre, és a színészi játékuk is hagyott némi kivetnivalót maga után.

Másrészről (bár ez valószínűleg a film rövidségéből adódik) a drámaisága azért nem jött át teljesen, mert nem hangsúlyozták kellőképpen, hogy miért is ez a nagy herce-hurca Hitler és az SS ellen. A tényekkel mindenki tisztában van, a holokausztal, az embertelenséggel, viszont a filmből nem igazán jött le, hogy mit is jelentett ez az akkori embereknek, hogy mindent mennyire titokban kellett tartani, hogy mennyire oda kellett figyelni minden szóra amit az ember kimond, a csattogó bakancsok hangja, amint az SS-esek menetelnek Berlin utcáin, stb. ... én ezt hiányoltam belőle.

Ám az tény h a Cruise vezette puccsisták remek alakítást nyújtottak, és az utolsó 50 perc nagyon hatásosra sikeredett, ahogyan felpörögnek az események és a siker már hajszálnyira van tőlük... egészen addig amíg Göebbels át nem adja a telefont annak a bizonyos tisztnek.


Leon, a profi - Vélemények

2009-01-22 23:10.25
Nekem nagyon tetszett.
Jean Reno amúgy is a kedvenc színészem, Natalie Portmant meg sosem tartottam egy nagy színésznek, mégis valamiért kdveltem, de úgy látom, gyerek szinészként messze felülmúlja jelenlegi alakításait (kivéve V-mint Vendetta).

Amit hiányoltam, hogy az előttem szólók nem dicsérték, legalábbis ameddig én olvastam, az pedig a zene, ami megadja azt a hangulatot és érzést, amitől a film végére kicsordul pár könnycsepp

Nekem is nagyon bejött a Reno által alakított zord, de belül kedves bérgyilkos, és Portman vagány, felnőttes, gyermeki énjét erősen titkolni próbáló figurája (pl. amikor Reno kérdésére, hogy hány éves, simán rávágja h 18)

Összefoglalva és tömören: *****


Disturbia - Vélemények

2009-01-19 14:56.59
Jó kis film, keverve egy krimi és egy tinisztori megszokott szálaival, a sztori jó, bár nem eget rengető, nekem ez egy abszolút 4-es, de bátran ajánlom, mert abból a jobbik fajta


Wall-E (2008) - Vélemények

2009-01-11 23:37.37
Olyan sokan dicsérték már az előttem szólok ezt a kedves filmet, hogy igazándiból már nem tudok mit hozzárakni, talán két szó: EGYSZERŰEN FANTASZTIKUS!!!

Néhány pillanat és részlet, ami számomra különösen magával ragadó volt:

EVE-ÉVA tekintete... engem megdöbbentett, hogy abból a pár pixeles kék valamiből hogy lehet ennyiféle és ilyen erős érzelmet sugározni

Maga a föld, az apokaliptikus kép és az elpusztult emberiség, és mégis WALL-E a monoton munkájával milyen idilli hellyé varázsolta magának, ahogyan meglátja a kis apróságokban azt a szépet, ami felett másnak a tekintete könnyedén keresztülszalad

A kapitány, mint hős. Néhány lépést tesz csupán repülő szék helyett, mégis, ennél nagyobb hőstettet nehéz lenne elképzelni egy embertől abban a helyzetben

És néhány finom utalás, amiket az előttem szólók részletesen kifejtettek, a társadalomkritika, az automatizálódó világ, az önpusztítás, és milyen finoman adagolva

És egy emberalkotta bádogdoboz, tele drótokkal és fémmel mutatja is meg a filmben , hogy mi is az igazán fontos...


A faun labirintusa - Vélemények

2008-06-20 20:40.04
Olvasd el a filmkatalógusos leírást :D


A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Vélemények

2008-06-15 20:27.31
Baromi jó! Ennyi a tömör-velős véleményem.

A zene, a sztori, a színészek, a rendezés, minden annyira össze van benne rakva, hogy nálam benne van a top 5 filmben


Az ember gyermeke - Vélemények

2008-06-15 20:06.58
Úgy gondolom, hogy ennek a filmnek pontosan az a lényege, hogy nem válaszol meg mindent. Szerintem sem arra kell gondolni feltétlenül, hogy ez a film a meddőségről vagy angol népről szól, szerintem sokkal mélyebb mondanivalója van, amihez a környezetet a rendező ebben a sztoriban és ebben a környezetben látta a legmegfelelőbbnek.

És Angliáról: ez az ország az ott élők természetéből és a sziget mivoltából kiindulva sok filmrendező fantáziáját megmozgatja napjainkban teljesen indokoltan.

Nem olvastam az összes commentet, de sztem érdemes megemlíteni Cliwe Owen játékát, ami sztem fantasztikus. Ő személyesíti meg azt az embert, akit a véletlen vagy a sors, kinek hogy tetszik, olyn döntés elé állított, amilyen döntést nem feltétlen kell meghoznia mindenkinek, és amikor igazán elválik, hogy milyen ember is valaki valójában.


Julie DeMarco - Vélemények

2008-06-15 19:57.06
Lehetséges hogy a Jóbarátok iránti elfogultságom mondatja velem, de szerintem nagyon jó kis film és David Swimmer szerintem nagyon jó színész, és jól játsza a szerepét.


Eastern Promises - Gyilkos ígéretek - Vélemények

2008-06-15 19:53.51
Nagyon jó film. Nekem egy haverom ajánlotta azzal a hozzáfűzéssel, hogy Viggo Mortensen miatt már 10-ből 10. Igaza volt! Ezzel az orosz akcentussal, a halottfehér kockafejével és azzal az unott ábrázattal, ahogyan a hulla ujjait csippantja le, egyszerűen elképesztően nagyot alakít.

A Gyűrűk Ura Aragonja után asszem 360 fokos fordulat, egészen elképesztő változáson ment kereszül azóta, és végre, a Gyűrűk Urán kívül, végre egy igazán jó filmben lehetett látni.


A faun labirintusa - Vélemények

2008-06-15 19:34.28
Szerintem fantasztikus film. Egyetértek azzal, hogy nem egy "light-os" film, elég mély dolgok vannak a háttérben amiket meg kell érteni és át kell érezni ahhoz h élvezhető legyen.

Az igazán megragadó benne számonra az volt, ahogyan a valóság és a mesevilág keveredett benne. A kislány, a lázadó szobalány és a kapitány karakterei rendkívül magával ragadóak, jól kidolgozottak, és mint színészek is megállnák a helyüket a Hollywood-i porondokon.

És azt sem szabad elfelednünk külföldi filmként kapott 3 oscar díjat.

Még egy érdekesség: kommunisták és fasiszták állnak egymással szemben, de úgy gondolom hogy mégsincs politikai mondanivalója, nem erre van a film kihegyezve, csupán a hangulathoz ez adja a hátteret.

Összefoglalva varázslatos egy film, azt hiszem ez a legjobb kifejezés, és érdemes leülni és megnézni, aztán pedig elgondolkozni azon, hogy mit is lehet a mondaniavalója.


Forma 1

2008-06-14 16:09.34
Kubica baromi jó, bár neki is és a csapatnak is mg fejlődni kell a világbajnoki címig, de jó úton haladnak


2008-06-14 16:08.56
Hát azt kell h mondjam h BMW FOREVER!!!


Joey (sorozat) - Vélemények

2008-03-10 23:04.27
Jó tudni h nem vagyok egyedül a Jóbarátok függőségemmel :D Nekem szzemély szerint a Joeynál az első pár rész alatt rá kellett hangolódnom az új szereplőkre, de miután ez megtörtént, sztem kifejezetten élvezhető sorozat lett, nekem speciel az egyik szeméélyes kedvencem lett. A poénok jók, és az teccik benne, h a z új szereplők meg sem próbállják utánozni a Jóbarátokat, Joey pedig továbbra is adja önmagát... ne is tegyen mást :D És nagyon jó lenne ha egy mozi vagy egy utolsó évad készülne a Jóbarátokból


Legenda vagyok - Vélemények

2007-12-30 15:37.13
Nekem személy szeritn az a jelent a kedvencem (aki még nem látta az most csukja be a szemét:D) ahol a szegény kutyus megmenti WS-t. Jah és bár a sztori a végére valóban lehetett volna egy kicsit rafináltabb, nekem egy ujjabb bizonyíték arra, h Will Smith egy klasszis színész :D


2007-12-30 15:35.15
Lehet hogy azért, mert elfogult vagyok Will Smith-el szemben, de nekem nagyon tetszett a film. Bár az igaz ogy suikerült mégegy bőrt lenyúzni a zombis világvégés-flimekről, de ettől függetlenül a kihalt New York látványa nagyon meggyőzőre sikeredett.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk