Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Terminátor - A megváltás
- HBO, 23:25
Post Mortem
- M5, 23:40
Adaline varázslatos élete
- Viasat3, 23:45
A Megtorló
- AMC, 00:25
Kótyagos szerelem
- HBO2, 00:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Lance Henriksen (84)
Richard E. Grant (67)
Michael Murphy (86)
Michael Palin (81)
Kálomista Gábor (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Karakterlánc
Sakáltanya - A legjobb jelenet
2022-es választás
Bőrnyakúak 3. - Ostrom - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy ígéret aaaaa
Sasha Jackson aaaaa

 

BelloX hozzászólásai

Ugrás BelloX adatlapjára

1 2 3 4 5 6

Légió (2010) - Vélemények

2010-03-27 23:03.09
Mind a kettő használatos a Gábor és a Gábriel is. Ugyanazt az angyalt jelenti....ez az az angyal, aki a Biblia szerint megjelent Máriának és elmondta, hogy gyereke fog születni.
Szóval olyan főmufti az angyalok között és Magyarországon a nevének mindkét formáját használják.
Én értem, hogy az volt az útmutatás, de annyira jelentéktelenné vált, hogy semmi értelme sem lett.
LOL....most mikor ezt írom a Szökés bemutatója megy a Cool tv-n.....tudtam, hogy ezt a tetkóval útmutatós dolgot láttam már valahol:DLOL


2010-03-26 23:45.25
Ajjjajjj....
Nagyon vártam már ezt a filmet a trailer és a "főszereplő" miatt. Nagyon tehetséges és jó színésznek tartom Paul Bettany-t. Ez nem rendült meg bennem a film hatására sem, viszont sikerült megkapnom az utóbbi év legnagyobb mozis csalódását.

Figyelem! Nem ajánlom, hogy valaki pénzt adjon ki ezért a filmért. Bár ez egyéni vélemény, de én még általában elég jóhiszemű is vagyok és próbálom a pozitív dolgokat kiemelni. Itt nem tudom.

******SPOILER******

Az első pár képkocka elég biztató volt számomra. A film nagyjából addig volt szinten amíg Mihály összevarrta a hátát. Innen kezdődött a mélyrepülés. Egy perccel később már egy csehóban voltunk a nagy büdös semmi közepén. Ott ugye találkozunk a kicsitfancsali, kicsitéletunt Quaiddel és pereputtyával, akikben annyi élet sincs mint egy friss lócitromban.
Hozzájuk csapódik egy kigyúrt néger (minden hasonló filmben van egy kigyúrt néger, akinek a sorsa törvényszerű elhalálozás). Ezzel már kaptunk is egy klisét.
Elindulnak a filmben az értelmetlen jelzések. Pl amikor a srác nézi nagy aggodalommal a két oldalt gomolygó égi képződményeket. Az ember azt gondolná, hogy valami hatást gyakorol rá, de fittyfenét. Srác visszazúz BMW- motort szerelni.
Lassan megjön az öregasszony, aki feldobja a dolgokat. Mászik kicsit a plafonon csúnyán néz és talpon csúszva támad. A legjobb itt a csaj, akinek az apjába egy jókorát harap a nyanya. A kislányt ez láthatóan egészen addig nem rendíti meg, amíg vér nem csöpög az arcára a plafonról (mostanáig nem értem, hogy került oda vér hacsak nem a nyanya kente össze, de ha igen akkor mi értelme felnénzni???!!!- újabb értelmetlen jelzés).
Ezeknél a részeknél kezdtem el imádkozni, hogy húzzanak el ebből a putriból, mert már olyan régóta megy a film, hogy most már ha nem indul be akkor nem is fog. Hát nem is indult. Megjött Mihály a "Paradise Falls" nevű csehóba (mekkora klisé ez is), hogy megmentse a gyereket, aki a világ reménysége.....hát nekem ez baromi kevés. Szinte semmi nem derül ki, hogy mi miért meg hogyan meg mi a fasz...
Csak megy a sztori, súlyos mondatokat mondanak el teljesen súlytalanul, a tetőről nagyszájú embereket lődöznek le, mint egy rossz zombis horrorban (Pl.:Holtak hajnala), meglesik közelebbről is a nagy gonosz légyfelhőt, ahonnan egyszer csak visszakerülnek a csehóba, megjön a fagyis, meg a hatalmas csel a kisgyerekkel (na itt ellőtték a vérengző kisgyerek klisét is), szülnek, meghalnak páran (persze a kigyúrt néger is) és végül mindezt betetézi Gábor angyal, aki kicsit sírós, kicsit mufurc, de nagyon elszánt és földbe veri az egyetlen jó színészt a filmből.
Utána még üldözi a gyorstetovált csávót, a csajt, meg a babát Isten nevében és a végén még ő marad hoppon, mert az angyalunk visszanövesztett páncélszárnnyal újra megvédi a szöszkét.

Szóval semminek sincs igazán értelme... Pl Mi lényege van a gyereknek? A tetkónak? A prófétáknak? Az ég világon semmi. Amikor fontos dolgok hangzanak el azok sem fontosak igazán, mert elsiklik a sztori. Rengeteg "nagy tartalmú" mondatot próbáltak beletenni, amiből egy sem marad emlékezetes.

Tehát nem ajánlom a filmet. Sajnálom, hogy nem a Kecskebűvölőkre vagy a Bombák földjén-re ültem be....negyed órán múlt...


Átnevelő tábor - Vélemények

2010-03-15 02:18.54
A film nem feltétlen elfajzott gyerekekről szól. És maga az elfajzott fogalom is elég szubjektív. Azért, mert egy másik ember (legyen az szülő) azt mondja, hogy elfajzott vagy az még nem jelenti azt, hogy ő nem tévedhet. És elküld egy ilyen táborba ahonnan nincs esélyed elmenni. Ez kényszerítés valamire és a szabadságban való korlátozás. És persze ne felejtsük el, hogy itt nem 12 hanem 16-17 évesekről van szó, tehát majdnem felnőttekről.
Attól meg, hogy néhány társad addig üt botokkal, amíg be nem vallasz vagy nem hazudsz valamit amit akarnak, attól meg nem leszel jobb ember, csak meggyengülsz és vesztesz a méltóságodból. De már az első kör: testüreg vizsgálat.....ha ez nevelés akkor vadászkutya legyek.
Szívesen megnéznék egy olyan "Átnevelőtábor 2" filmet, ami a szomszédos szigeten zajlana és a gyerekek küldenék oda azokat a szülőket, akik nem törődnek velük, ok nélkül bántják vagy csak nem értik meg őket.
17 évesen az ember már "ember" és nem feltétlen "gyerek". Van tudata és többé kevésbé kialakult személyisége.
Szóval a film nekem nagyon tetszett. Egyszerre volt megdöbbentő és szánalomkeltő. Nekem ennyi elég ahhoz, hogy jó véleményem legyen ebben a kategóriában...(asszem dráma, de hogy nem thriller az egészen biztos....)


Tímár Éva - Vélemények

2010-03-12 20:02.51
Tímár Éva egy fantasztikus asszony. Én színésznek tanulok és ő a tanárom volt egy évig. Rengeteg dolgot tud és rengeteget képes át is adni.
Köszönöm neki!


Egy komoly ember - Vélemények

2010-03-10 00:57.51
Én elég nyitottnak gondolom magam mindenféle film irányában. A stílus és a műfaj is mindegy nekem szinte, amolyan mindenevő típus vagyok. Viszont valahogy úgy érzem, hogy a Coen fivérek nem mozgatnak meg.
Értem a mondanivalójukat. Nem vagyok feltétlen a pörgő jelenetek, a gyorsaság híve és egy filmben nem is zavar ha lassú. Viszont szerintem ha valami ennyire be van lassítva akkor az indokoltság nélkül kissé unalmassá válik.

Egyébként elképesztő, hogy Coenék milyen érzékenységet tudnak kihozni a színészeikből (lásd a "Nem vénnek való vidék" gyilkosa) és ez hatalmas eredmény és hatalmas dolog. Ezt viszont ha legalább egy kis dinamikával meg tudnák fűszerezni szerintem az lesz az igazi.

Nekem már a "Nem vénnek való vidék" után voltak fenntartásaim velük szemben, de nagyon vártam, hogy megnézhessem a legújabb filmjüket.
Sajnos számomra összességében csalódás volt, még ha részeiben tetszett is néha.
Nem kétlem, hogy többeteknek igen tetszik, viszont szerintem hiányzik a fivérekből valami, ami igazán naggyá tehetné őket. Persze az is lehet, hogyha másféle filmeket készítenének, akkor a meglévő varázsuk veszne el....nem tudom...csak azt érzem, hogy lehetnének többek...
Kíváncsi leszek a következő filmjükre is.


Alkonyat - Újhold - Vélemények

2010-03-09 21:59.03
Muszáj ideszörnyülködnöm valamit, mert nem bírom szó nélkül ezt a filmet. Most néztem meg a minap és meg kell, hogy mondjam, hogy egy abszolút átlagos film.
Nem mondom feltétlen rossznak, de jónak sem nevezhető. Jobban tetszett mint az első rész, de csak azért mert a Patiszon srác nem sokat van benne.
Én nem akarok senkit sem megbántani, de az a srác abszolút tehetségtelenXD....Semmi mást nem képes csinálni mint jobbra lefelé nézni és egy hangon szörnyülködni mindenen. Azt nem tudom megítélni, hogy mennyire jó pasi vagy ilyenek, de szerintem téglafejű....bár ez mindegy is. Nem értékelhető a színészi teljesítménye.

Ja és szörnyülködni meg azért akartam, mert ez a film felháborítóan túl van értékelve. Egy röhej a pontozás ezen az oldalon, de tényleg. Amíg Avril Lavigne előrébb van mint Brad Pitt egy színészlistán, addig ez elszomorító.....Brad 934. jelenleg:S....Emberek Patiszon jobb színész?....Most őszintén?:S:S:S


Éli könyve - Vélemények

2010-03-07 22:19.55
Nekem tetszik a Biblia szerepe a filmben. Nem az az üzenete, hogy a könyveket meg kell menteni. Ezt csak egy ember gondolja, a főhős. Neki ez az ideológiája és az életcélja. Hogy a könyvet eljuttassa egy olyan helyre, ahol talán van remény arra, hogy a civilizációt újraépítsék.

De szerintem nem ez az érdekes, hanem, hogy ezt más hatalom (Gary Oldman) hogyan fogja fel. Egy olyan erőt lát benne amivel az embereket irányítani és befolyásolni tudja. Ez tehát neki csak egy eszköz.
Ezeknek a végképp elveszett, kiszolgáltatott embereknek csak addig volt szükségük rá, amíg olyat adott nekik ami esszenciálisan kellett nekik.
Csak Ő tudta, hogy hol van a vízlelőhely és ezért nagy volt a hatalma. Ez viszont nem lehet olyan szilárd mint a hit, hiszen annak nevében az ottaniaknál sokkal okosabb emberek is sok mindent megtettek már a történelemben (lásd. keresztes háborúk)
A filmnek meg a legszebb mozzanata az, amikor kiderül, hogy az "üdvössége" végig ott volt mellette egy olyan nő személyében, akit a végletekig megalázott és sárba tiport.

Szóval én úgy vélem, hogy a filmnek igenis van lényege és mondanivalója. Az "egy csillagokat" meg már csak a remek színészi játék miatt sem értem.
....De hát kinek a pap sem látja az orránál a fától az erdőt....


Alice Csodaországban (2010) - Vélemények

2010-03-07 22:05.10
Igen sokkal jobb. Szerintem a sima 3D nem éri meg a szinkront. Ha nem IMAX akkor inkább nézd meg feliratosan, ha adják úgy egyáltalán.


Éli könyve - Vélemények

2010-03-07 14:28.09
Nem tudom, hogy a vicces e a jó szó. Szerintem inkább a kiábrándító jelző volna ideillő.
Igen valószínűleg én egy ilyen "mögöttes tartalom leső", túl "érzékeny" emberke vagyok.
De könyörgöm ha valaki beül egy filmre és szórakozni akar, akkor miért nem olyat választ amit erre készítettek. Ha egy filmnek tényleg van másodlagos jelentése és az még ráadásul igaz és elgondolkodtató is, akkor azt az ember vagy elfogadja vagy sem.
Viszont ha valaki nem érti és jelen esetben nem is érdekli, akkor miért vár mást:S
És főleg ilyen formában megfogalmazni....hááát...
Ha ez vicces, akkor jó nevetést kívánok. Őszintén.


Alice Csodaországban (2010) - Vélemények

2010-03-07 14:11.46
Valószínűleg Randalnak igaza van. Viszont ha egyáltalán nem látsz különbséget vagy csak nagyon keveset, akkor igen, lehet hogy rossz a szemed. És az is lehet, hogy csak az egyik. Mind a két szemedre szükséged van a rendes térlátáshoz (mondjuk ez elég egyértelmű).

Érdekesség: Johnny Depp például nem tudja megnézni magát 3D-ben mert nem látja a különbséget. Ha jól tudom akkor neki a bal szeme nem alkalmas erre...


Avatar - Vélemények

2010-03-06 02:10.58
Laceeka82 mondok neked egy tippet.
1. Menj el az Arénába
2. 21: 30 perckor haladj el a pénztár előtt sorban állók mellett. És mosolyogj egyet.
3. 21: 31kor állj oda a jegyvásárló automatához és vegyél jegyet magadnak egy bankkártyával.
4. 21: 34kor sétálj visszafelé is el a sor mellett és mosolyogj ismét.
5. A jegyedet jól rakd el és jó szórakozást.

Indoklás: Az előre foglalt jegyeket a film kezdése előtt fél órával automatikusan törli a gép. Szóval azok a helyek úgymond felszabadulnak. Ezeket az automata már zölden jelzi majd. Szóval lehet válogatni.
Annak, hogy lesz legalább egy valaki, aki nem jön el valamilyen oknál fogva annak nagy a valószínűsége, de az, hogy valaki késés miatt kicsúszik a fél órából az szinte biztos.
Na az ő helyére fogsz ülni.
Ő megtanulja, hogy legyen pontos, te pedig azt, hogy ahova akarsz oda bejutsz:)

Ja és a kígyózó sornak, ami alig halad és késésben lévő ideges emberek alkotják azért érdemes mosolyt küldeni, mert az életet ezek a szép pillanatok fűszerezik meg csak igazán:D
Aki nem néz körül és nem érdekli, hogy mire jók az automaták, azoknak úgy kell.
Szemesnek áll a világ....


Éli könyve - Vélemények

2010-03-06 01:37.32
Héjj Storm! Tudod mi van öreg? Te egy büdös bunkó vagy barátom! Nem csak azért, mert képtelen vagy kulturáltan véleményt nyilvánítani, vagy mert nem tudsz egy szöveget a legcsekélyebb mértékben sem tagolni, hanem azért is mert maximálisan alulfejlett vagy ahhoz, hogy értsél is valamiféle mögöttes tartalmat.

Menj és nézz Pengét, Jason Statham-et, Steven Seagalt vagy ami tetszik, csak nehogy elaludj bogárka.
Ja és a dumád felettébb humoros volna ha értenél egy szót is abból a filmből, amiről ilyen alpári módon véleményt formálsz.
Gratulálok...

Ha meg nem értenél valamit abból, amit mondok akkor rázz a lábadon egyet és utána kérdezd meg egész nyugodtan...


Alice Csodaországban (2010) - Vélemények

2010-03-06 01:23.21
Na hát örömmel nyugtázom, hogy a film ugyancsak megosztja a nézőket.
Nekem igen tetszett a film és fura szájízzel kóstolgatom az ócsároló kommenteket. Olyan érzésem van, mint ha nem egy azon filmet láttam volna az íróikkal.

Én Burton rajongó vagyok és Johny Depp pedig a kedvenc színészeim közé tartozik. Ha a ti szemetekkel láttam volna a filmet, akkor most minden bizonnyal csalódnom kellett volna. Viszont én egyáltalán nem csalódtam.
Burton zsenialitását én ebben az alkotásban is erősen érzem, Deppről és Helenáról nem is beszélve. Nem értem miért éri a film kapcsán Deppet a vád, hogy ugyanazt a karaktert játssza mint máshol (Charlie és a csokigyár hangzott el). Szerintem ez a karakter abszolút új és nem egy átmentett valami új köntösben. Johnny Depp egy mimikával sokat dolgozó színész és ez lehet talán egy olyan dolog amit többen állandónak éreznek. Nem tudom a választ, de kérlek mondjátok ha tudtok konkrétat. Ohh és szerintem Vonka-ra egyáltalán nem hajaz a kalapos.

Alig várom továbbá, hogy Rickmanéket is élvezhessem majd a feliratos változatban, de azért az IMAX megérte megnézni szinkronosan is.


Blöff (2000) - A legjobb jelenet

2010-03-05 12:34.22
"a komák pedig kapnak ilyen papucsit"

:D....legjobb


Hetedik - Vélemények

2010-03-04 23:35.29
Nincsen egy érdemleges alakítása sem....Úr Isten:S....erre mit lehet mondani?:S...És pont a Trója az amit kiemelsz:S...
Jó ég nem tudok mit mondani ez annyira abszurd szerintem:S


2010-03-04 23:05.22
Az valóban zseniális. Olyan érzésem volt, hogy én sem tudtam rögtön dönteni. Ilyenkor a néző általában állást foglal magában ("lődd fejbe a rohadékot", vagy "ne csináld mert ő nyer"). Nem jut eszembe most így hirtelen egy olyan film sem, ahol én is vaciláltam mint néző. .....szerintem végül jól döntött.....:P


2010-03-04 22:46.09
Így egyszerűsítve (nekem is):D....
Abszolút egyről beszélünk.
De azért Freemanről sem szabad megfeledkeznünk, aki szintén nem volt utolsó. Például a végső jelenetben az őrjöngést ellenpontozó higgadtsága még tovább fokozta a feszültséget és számomra szintén igen emlékezetes maradt.


2010-03-04 22:25.35
:D Egyetértek abban, hogy Spacey a film egyik legerősebb figurája és szinte tökéletes a szerepében, de azt nem hiszem, hogy bárkit is lemosott volna. Ez egy csapatmunka, szóval ahhoz, hogy valaki erős legyen ahhoz a többieknek kell felerősítenie az akcióikkal vagy a reakcióiakkal.
Mind a három főszereplő (mert Spaceyt nem szeretném itt mellékszereplőnek titulálni) remek alakítást nyújt és remek partnerségben teszi mindezt.


Alkonyat - Akik szerint ez a világ legjobb filmje :D

2010-03-04 22:14.46
A topic címe egy mondat nem?....akkor befejezem....

Akik szerint ez a világ legjobb filmje, azoknak nincsen józan eszük.


Hetedik - Vélemények

2010-03-04 22:11.29
Azt hiszem nem tudtam megértetni amit szerettem volna és ezt a saját hibámnak tekintve nem is folytatom tovább....

Ami pedig Pittet illeti, az azért elég valószínű, hogy láttam a Harcosok klubját barátom. Különben nem lenne arcom osztani az észt vagy egyáltalán regisztrálni.
De amúgy nem tartottam feltétlen silánynak a Benjamin Buttonban sem, viszont ha színészi alakítást szeretnél látni, akkor a Jesse James meggyilkolását nézd meg, ne a Harcosok klubját.
A Harcosok klubja sokkal jobb film, viszont Pitt Jesse James bőrében a legpompásabb. Egy tekintettel vagy akár egy nevetéssel képes hatalmas feszültséget teremteni, ami egy pontos és plasztikus karakterteremtés eredménye.
Teljesen más a nehézségi szintje, mint a Harcosok klubja Tyler Dyrden-jének.


Robert Pattinson - Robert Pattinson színészi alakításai!

2010-03-04 20:39.39
Rendben. Kíváncsi vagyok erre a kétféle módra:) Megtennéd, hogy megosztod velem a véleményed ebben a kérdésben csak, hogy tisztábban lássak...
Én megértem, hogy ez a "te véleményed", de mivel ez egy fórum ezért meg lehet az ilyesmit vitatni:)

Csak puszta kíváncsiság vezérel a szemeim felnyitása végett:)


Avatar - Zoe Saldana vagy Neytiri?

2010-03-04 20:29.34
Nem hiszem, hogy ennél szerencsétlenebb topicot lehetett voolna indítani. Gratulálok hozzá. Ha lenne olyan verseny, hogy ki tudja a legnagyobb baromságot megkérdezni, akkor bizonyára eséllyel pályáznál. Javaslom menj át az Alkonyat oldalára és ötölj ki valami hasonlóan elméset. Puszi


Alice Csodaországban (2010) - Vélemények

2010-03-04 20:26.24
Prüstü amúgy az a vicces, hogy te jársz legközelebb az igazsághoz. Az Alice csodaországban írója (Lewis Carroll) egyáltalán nem egy mesét akart írni. A művét tudatmódosító szerek hatása alatt alkotta meg. Ha szárazon akarok fogalmazni akkor be volt lőve.
Az már más kérdés, hogy maga a történet egy gyermekmeseként terjedt el. Igazából egy szürrealista alkotás, ami némileg megelőzi a korát.
Valószínűleg ezért is mondják "a halucinogén drogok dokumentumfilmjének". Tulajdonképpen több igazuk van mint a "mese" kifejezés híveinek...


Avatar - Melyik a jobb: Star Wars vagy Avatar?

2010-03-04 20:09.31
Ctrl+C, Ctrl+V??:D


Robert Pattinson - Robert Pattinson színészi alakításai!

2010-03-04 00:50.08
Nem is nagyon tudom hogy erre mit lehet mondani, aminek értelme van. Engem ez a patiszon srác nem különösebben érdekel, mert nem szeretem a játékát. (olyan mint egy éve Zac Efron...semmilyen és hamar szemeteskuka)

Viszont Johnny Depp az más tészta és nem lehet egy lapon említeni a fentiekkel. Hogy ő egy valamit játszana?:S...ne már....
Az egyik legjobb színész manapság, aki minden stílusú karaktert és szerepet eljátszik és mindennel tud azonosulni.
Ha azt mondod, hogy Donny Brasco, Jack Sparrow, Sweeney Todd és a többi Depp karakter ugyan olyan akkor abszolút nem tudom miről beszélsz. Ő pont az egyike azon színészeknek, akik nem csak egy szerepre alkalmasak...


Hetedik - Vélemények

2010-03-04 00:38.48
:) nem vettem komolyan, de valóban félreérthető volt a megfogalmazás. Utólag én is rájöttem hamar:D


Sherlock Holmes (2009) - Vélemények

2010-03-04 00:36.24
Az az érdekes ebben a filmben, hogy bár ugye más mint az úgy nevezett "eredeti" Sherlock, de ez csak látszólag van így. Igazából az eredeti Sherlock figura sokkal közelebb áll Guy Ritchie Holmes-ához mint a többi filmes rendezésben.

Ami pedig az én véleményem: én imádtam ezt a verziót. Sokkal mélyebb nyomokat hagyott bennem mint a régiek. És a Guy Ritchie gag-ek pedig fantasztikusak.
Folytatás pedig bizonyára lesz, főleg a lezárás tanúsága szerint. Brad Pittel kapcsolatban meg én tartom annyira jónak Guy Ritchiet, hogy biztosan nem a nevéért szeretné a szerepre, hanem mert elképzelése van vele. Ami pedig már fél siker, mert az meg egy olyan srác, aki szinte bármit meg tud valósítani.
Várom szeretettel...


Watchmen - Az őrzők - Vélemények

2010-03-04 00:24.07
Azt hiszem lehajtott fejjel, erősen bólogatva egyet kell értenem veled. Kár, hogy a High School Musical népszerűbb, az Alkonyatról nem is beszélve. Mindegy ezen majd bosszankodom magamban:D

Mindenesetre.... "I am Pagliaci"..."curtain"...


Alice Csodaországban (2010) - Vélemények

2010-03-04 00:14.26
Ohh Udo5 mennyire igazad van:D....És ez csak most esett le....shame on me...De amint lehet megszerzem feliratosan is. De a 3D élmény megéri talán a szinkront (amit sajnos nem nagyon tudok elviselni)....ez olyan valamit-valamiért helyzet.


Hetedik - Vélemények

2010-03-04 00:09.27
Kérlek. Igyekszem "lenyomni még pár évet", de nem hiszem, hogy bármivel is felvágtam volna vagy bármivel is előbbre helyeztem volna magam bárkinél is. Nem tudok érdemben bírálni egy rendezőt, egy forgatókönyv írót, egy dramaturgot, egy díszlettervezőt vagy egy zeneszerzőt csak a szubjektív véleményemet tudom elmondani, mert nem értek hozzá.
Viszont én nem szakkör szinten tanulok színész-mesterséget, hanem mint szakmát. Nyilván 2 év nem sok, de napi 12 órában elég ahhoz, hogy meg tudjam állapítani, hogy valaki hitelesen és plasztikusan, belülről dolgozva játszik-e vagy sem.
Ne haragudj meg, de azt a jogot fenntartom, hogy így vélekedjem magamról.
Ha megnézek egy lefestett házfalat, akkor mondhatom hogy milyen szép vagy hogy ronda (valószínűleg a színösszeállítását bírálnám) Azt viszont, hogy egy részen 3 helyett csak 2szer van lekenve azt csak egy a szakmához értő, profi festő tudná megmondani. Ő ez alapján mondana véleményt. Megállapítaná, hogy jó-e vagy sem. Mindkettőnknek igaza lenne, csak az én véleményem szubjektív, míg az övé szakmailag megalapozott. És ez nem bánt senkit. Sem őt sem engem.


1 2 3 4 5 6

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk