Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Reszkessetek, betörők! 2. - Elveszve New Yorkban
- Mozi+, 14:20
Jákob rabbi kalandjai
- Mozi Klub, 14:25
Aloha
- Prime, 14:45
A névtelen vár
- DUNA TV, 14:56
Gyakornokok
- Film Mánia, 15:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Kopók (sorozat) - Vélemények
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A merész aaaaa
Antony Byrne aaaaa

 

Csaba bendi hozzászólásai

Ugrás Csaba bendi adatlapjára

1 2 3

Beszélgetés 2.

2008-07-02 18:01.37
Mosmát lehet az oldaladon topicokat nyitogatni?:)


A mamut (2006) - Vélemények

2008-03-25 18:58.02
Vigyázzatok mert eljő a Mamut a Tasmán ördöggel és a Marabunta hangyákkal eggyütt hogy ránkhozzák a poklot! :)


Égigérő fű - Vélemények

2007-12-10 14:58.04
kössz:-)


Gyilkos túra - Vélemények

2007-12-09 18:17.50
John Boorman rendező négy jóbarát küzdelmét mutatja be a természettel, egymással és a környék legvadabb, legvérengzőbb, legkegyetlenebb ragadozójával, az emberrel. A folyó a férfiak számára csupán egy kanyargós vonal a térképen. A vadon is csupán egy játék. A játék azonban tragikus fordulatot vesz. Úgy tűnik nincs más választásuk, emberből állattá kell válniuk, ha túl akarják élni a gyilkos túrát...


A tégla (2006) - Vélemények

2007-12-09 18:14.28
Ha Martin Scorsese gengszterekről készít filmet, akkor érdemes odafigyelni - talán csak a New York bandáit kell sötétebb lencsén keresztül nézni. Ezúttal azonban sem Joe Pesci, sem De Niro nevét nem találhatjuk a szereplőlistán, ennek oka pedig az, hogy a direktor alaposan eltért a tőle megszokott csapástól - valódi főszereplőink nem is bűnözők, hanem rendőrök. Scorsese először készített filmet zsarukról, de hogy hű maradjon hírnevéhez, szereplőink természetesen a kriminális elemek soraiba vannak beépülve, vagy éppenséggel azoknak dolgoznak. Érdekes módon első zsarufilmes debütáláshoz nem eredeti anyagot választott alapul. Andrew Lau és Alan Mak 2002-es, Szigorúan piszkos ügyek című kiváló krimije valósággal kiáltott egy amerikai feldolgozás után, így a találkozásra nem is kellett sokat várni. Scorsese a cselekményt a hong-kongi alvilágból a dél-bostoni ír-amerikai gengszterek közé helyezte, akiket a Bostoni Állami Rendőrség csapatával állított szembe.
Két akadémiai hallgató karriernyitányának leszünk tanúi. Colin Sullivan (Matt Damon)kisfiú kora óta a helyi gengszterfőnök, Frank Costello (Jack Nicholson) védelmét élvezte, lojalitása akkor is megmarad, amikor menő nyomozóként kezd dolgozni. Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) gazdag családból származik, de vélhetően inkább démonai elől menekül a kötelékbe. Az évek óta Costello lebuktatásán dolgozó Queenan (Martin Sheen) jó érzékkel megszimatolja a fiúban rejlő kettősséget és ráveszi, épüljön be a nagymenő bandájába. A két fiatalember egymásról mit sem tudva dolgozni kezd, ám szembenálló főnökeik hamar megneszelik, hogy besúgó van soraikban. A játszma ekkor kezd élesedni: őrült versenyfutásba kezdenek, hogy melyikük tudja leplezni előbb a másikat.
A film hatalmas siker a tengerentúlon, ennek oka vélhetően többrétegű. A hong-kongi filmet Amerikában kevés moziban vetítették, a nagyközönség nem is tud a létezéséről, így a Tégla "eredeti" megoldásai és fordulatai az újszerűség erejével nyűgözi le őket. Egyes kritikusai a filmet egyenesen az USA piszkos külpolitikájának metaforájaként értelmezik, mások a színészek teljesítményét, illetve Scorsese szakértelmét méltatják. Magam leginkább azon lepődtem meg, hogy a politikai korrektség jegyében az alkotók képesek voltak a kínai cenzúrapolitikát alkalmazva kioltani a finálét


Fekete víz - Vélemények

2007-12-09 18:12.34
japán Körért felelős két elkövető, az író Koji Suzuki és a rendező Hideo Nakata 2002-ben egy másik közös munkával is megajándékozta a horrorra éhes közönséget: ez volt a Dark Water. A történet a Kör tematikáját követte, de ez az égvilágon senkit sem zavart, a film így is sikeres lett. Ez elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy az amerikai Kör sikerét megismételni kívánó Egércég elkészítse ennek a filmnek is az újráját. Kiváló érzékkel választották ki a brazil drámákon edződött Walter Sallest (Che Guevara A motoros naplója, Központi pályaudvar), aki képességeihez méltó pszichológiai család-drámát kerekített a történetből, ám amikor a horrorfaktor kezeléséhez ért, nagyon csúnyán elcsúszott. A végeredmény egy számottevő kritikai bukás, melynek van némi szerepe abban, hogy a Walt Disney 300 millió dolláros veszteséggel zárta ezt a negyedévet.
Dahlia Williams nemrég vált el férjétől, és bár a bíróság a kislányát, Cecilt neki ítélte, kapcsolata volt férjével igen mérges. Az egyik konfliktus az, hogy nem tudnak megegyezni abban, hogy New Yorkból hová költözzenek, hogy a láthatás a lehető legkevesebb utazással járjon. Dahlia végül a Roosevelt-sziget egy komor lakótelepét választja, ugyanis az iskola ott a legmegfelelőbb - a lakás viszont hagy némi kívánnivalót maga után: lepukkant folyosók, lift, csepegő mennyezet, rosszmodorú gondnok és sivár kilátás. Hősnőnknek azonban nem csak saját gyerekkorának traumájával, kínzó migrénjével és képzeltbeli barátjához beszélgető kislányával, hanem egy szellemmel is meg kell küzdenie.
A Fekete víz tényleg akkor kezd elázni igazán, amikor megjelenik a címben említett szubsztancia, mely közlekedő elemként funkcionál a két világ között. Az instabil anyát kiválóan életre keltő Jennifer Connellyt szívesebben néztem volna még az idegesítő túlvilági jelenések és kísérteties eseményektől mentes történetben, de ez igaz John C. Reilly-ra, Tim Rothra és Pete Postlethwaite-re is, akik mintha el lennének fecsérelve hazudós karaktereik megformálásában. Gondolatban egy ponton beléptettem a történetbe a Szellemirtókat is, akik egy méretes szivaccsal titokban felitatták a fekete vizet. A paranormális jelenségek szakértők által történt kivonása után pedig egy értékelhetőbb film maradt hátra. Gondolatban.


Holtak tava (2005) - Vélemények

2007-12-09 18:08.06
Egy víz alatti város ugyebár mindig rendkívül izgalmas és népszerű téma. Itt van mindjárt Atlantisz sokszor feldolgozott legendája, és persze (mindkét) Némó mélytengeri birodalma, vagy – még sok más példa mellett - a Baljós árnyak-beli Gunganok világa.
Jelen esetben a helyszín Debaria, amelyet mesterségesen, egy gát által árasztottak el, hogy a mellette lévő kis település gazdasága az új beruházások, illetve a turizmus miatt fellendüljön. Az esemény negyvenéves évfordulóját mindenki izgatottan várja, bár az öregek egykori tisztességtelen ingatlanspekulációról pusmognak, nem is beszélve valamiféle titokzatos vállalkozói indokról, amelynek minden bizonnyal több köze volt egy sátánista szektához, mint a város felvirágoztatásához.
A régi ügy hátterében a nemrégiben elhunyt polgármester állt, akinek unokája Clara (Charlotte Salt) furcsa rémálmoktól szenved…
Brian Yuzna régi horroros múlttal rendelkező, B-szériás rendező (Az élőhalottak visszatérnek 3, Fogorvos 1-2), aki ezúttal sem tagadja meg önmagát, rutinos, de unalmas, meglepetések nélküli filmet készített Matthew Costello ponyvájából. Ami ebben az esetben az átlagtól eltér, az a gyönyörűen kidolgozott képi világ, amely nagymértékben hasonlít az Elveszett gyerekek városának zseniális vizualitásához.


Madarak - Vélemények

2007-12-09 18:05.29
Madarak szereposztása döntő fontosságú volt a produkcióban. Apám látott egy tejtermék reklámot a tévében egy csodaszép szőke nővel. Mivel mindig nyitott szemmel járt, és kereste a következő nagy sztárt, azonnal felkereste a hölgyet a reklámból. A neve Tippi Hendren volt. Apám Melanie Daniels szerepére próbálta ki őt úgy, hogy a korábbi filmjeiből adott neki szöveget. Tippi Martin Balsam-mal volt együtt a meghallgatáson, aki a Pszicho-ban a felejthetetlen Arbogast magánnyomozó szerepét játszotta. A filmben szerepelt továbbá Rod Taylor, Veronica Cartwright, Suzanne Pleshette, Jessica Tandy és madarak, rengeteg madár


Boogeyman - Vélemények

2007-12-09 18:03.38
Sam Raimi horrorfilmekre szakosodott produkciós cége, a Ghost House Pictures az Átok után megint lecsapott az egyszeri nézőre. Előrebocsátom, iszonyú retekkel állunk szemben, melyhez képest az Átok egy jól átgondolt, körültekintően felépített és hatásosan tálalt műfaj-definiáló alapmű. Eric Ripke forgatókönyvíró non-egzisztens szakmai előmenetele semmi jót nem sejtet, de Stephen T. Kay rendező neve sem, akinek egy korábbi művét Get Carter címen rettegik máig a tapasztalt filmnézők. Filmjüket eredetileg csak DVD-n akarták kiadni, de miután a 13 éves korhatárral bemutatott Átok szétkaszálta a box-office mutatókat, ezt is átverték mozipremierre. Számításuk bejött, csak az Egyesült Államokban 200%-os haszonra tettek szert. A történet a mumusról szól, aki a szekrény sötétjében, illetve az ágy alatt leskelődik és elkapja azt, aki nagyon fél tőle. Ezt az acélos felütést A király visszatér (bővített változat) hosszúságúnak tűnő 89 percben képes ragozni a két fent említett úr, vélhetően minden arcpír és szégyenérzet nélkül. Az egymást követő események olyan lazán kapcsolódnak egymáshoz, hogy akár kedvünkre fel is cserélhetnénk őket, a végeredmény mit sem változna. Mivel a filmben valójában semmi ijesztő nincs, Kay stroboszkópszerű vágásokkal és hirtelen becsapódó, bántóan éles hangeffektusokkal operál. Ezen eszközök kiválóan kamatoztathatóak lennének egy Slipknot- vagy egy Nine Inch Nails-klipben, itt azonban olyan hatást érnek el, mintha egy rosszindulatú gépész Bambi filmkockákat csempészne a pornómozi műsorába, csak hogy lelohassza az éhes közönséget. Ha egyszer lesz valakinek kedve, számolja össze, hányszor mutatnak a filmben valami ajtót, vagy kilincset, melyektől a készítők szándéka szerint rettegnünk kellene - megdöbbentő szám fog születni, garantálom. Sajnos bennem egyetlen nyílászárónak sem sikerült megpöccintenie a horrormutatót, így koncentrációmban egyre sűrűbben előforduló folytonossági hiányosságok jelentkeztek. Ezek eredményeképp gondolataim a negyvenedik perc után a vacsora és a D&D irányába kezdtek kalandozni.


Grind House - Halálbiztos - Vélemények

2007-12-09 18:02.25
A termékenynek távolról sem nevezhető Quentin Tarantino hetedik mozis rendezése pontosan ott folytatja a nosztalgiázó stílusgyakorlatot, ahol a Kill Bill-lel abbahagyta. A hetvenes évek másodvonalbeli thrillerei és akciófilmjei előtt gyakorolt, akár öncélúnak is bélyegezhető tisztelgéssorozatával (ezt az alkotói szakaszt már nyugodtan nevezhetjük így) addig nincs is baj, míg akadnak akik kiváncsiak rá. Azonban Rodriguezzel közösen készített duplamozija iránt Amerikában szinte csak a kritikusok és a két rendező rajongói mutattak érdeklődést. A befektetők a pénzük után futva Európában inkább két darabban mutatják be a művet, a direktorok pedig ezalatt különböző fórumokon buzgón magyarázkodnak a hőbörgő közönségnek.

A frivol női klikkekre vadászó ex-kaszkadőr története egyszerűségében egy slasher filmre emlékeztet: füvező, piáló, harsány és alulöltözött lányokkal, akik szinte kiáltanak egy véres beavatkozás után. Az archaikus,
elgyötört kópiák hatását növelendő néha ugrik az amúgy is piszkos kép, pattog a hang, sajnos ez egy idő után elfogy. A hol a háttérben elhelyezett, hol konkrétan kiterített, szinte megszámlálhatatlan filmes utalással Tarantino ötösre felmondja a leckét, kár, hogy a közönség ismét csak a nevesített darabok után fog kutatni és nem tanul meg keresni.

A Halálbiztos nálunk 20 perccel feldagasztva kerül a mozikba, aminek örülhet mindenki, aki kedveli a rendező szájmenéses karaktereit - révén a többlet szinte csak dialógokból áll. A tényt, hogy hűvösnek tűnő, ám alapvetően kétbalkezes alvilági figuráinak eszmefuttatásait most kétfelvonásos női fecsegéssel helyettesíti - nagy jóindulattal - akár még a változatosságra való törekvésként is azonosíthatjuk. Viszont becsapva érezheti magát az, aki az igazi Grindhouse élményre számít, a hiányzó tekerccsel (általában a szexi jeleneteket felvonultató szalagok jellegzetessége volt az eltűnés), a mocsok filmeket beharangozó kamuelőzetesekkel és nem utolsósorban a másik filmmel. Joggal érezhetjük, hogy a beígért kétfogásos ebéd helyett végül egy, de jól megpakolt tányér került elénk. Elsőre még ízletes lehet, ám többszöri fogyasztása már jó eséllyel fekheti meg a gyomrot.


Transformers - Vélemények

2007-12-09 17:59.14
Michael Bay két évvel ezelőtt a nyár legnagyobb anyagi bukását tette le az asztalra. Ekkor néhány analitikus kézenfekvő okként azonosította a rendező istállóváltását, révén korábbi sikereit Jerry Bruckheimer producer oldalán aratta, ám a Szigettel átigazolt a DreamWorks-höz és lám, mi lett az eredménye. Spielberg azonban nem vesztette el hitét Bay-ben és egy még nagyobbszabású projektet bízott rá. A Transformers reklámkampánya tavaly nyáron kezdődött és rögvest támadások is érték, elsősorban azok részéről, akik úgy érezték, hogy a mozifilm gyerekkoruk hőseit fogja elrabolni tőlük. Spielberg-Bay személyes reklámkampánya, valamint a sorban potyogtatott újabb és újabb előzetesek fokozatosan eloszlatták a kételyeket, így mire a bemutatóra került a sor, már többen voltak rá kíváncsiak, mint a Pókember első részére.
A Transformerek bolygóján dúló polgárháború egyik frakciójának, az Álcáknak a vezetője, Megatron évezredekkel ezelőtt a Földre utazott, hogy megtalálja a galaktikus gyújtógyertyát, mely pusztuló planétájuknak új áramköröket és masinákat adományozna és ezzel az ő oldalára döntené el a játszmát. Sajnos leszállás közben szerencsétlenül járt és jégbe fagyott az Északi-sarkon, mielőtt beteljesíthette volna küldetését. Itt bukkant rá egy felfedező, Witwicky kapitány, akinek szemüvegébe még sikerült lézerrel beleégetnie az objektum helyének koordinátáit, mielőtt végleg lemerültek volna a telepei. Napjainkban ez az okuláré a kapitány leszármazottjának, a tinédzser Sam Witwickynek a tulajdonát képezi, aki sok más kacattal együtt éppen az E-Bayen igyekszik megszabadulni tőle, hogy végre megvehesse élete első autóját. Végül az autó is meglesz és a szemüveg is megmarad, ám kicsit kopottas Ford Camaroja több, mint aminek elsőre látnánk. A citromsárga, fekete sportsávos járgány valójában BumbleBee (magyarul Űrdongó, de ezt inkább hagyjuk), az Álcák ellen harcoló, kifejezetten jó szándékúnak nevezhető Autobotok ügynöke. Feladata megtalálni a Szikra koordinátáit tartalmazó okulárét és megvédeni tulajdonosát az Álcáktól, míg megérkezik az erősítés, élükön Optimus fővezérrel (a legkarizmatikusabb robothadvezér, akit eddig sikerült mozgóképre rögzíteni). A versenyfutás kezdetét veszi, majd a pusztítás Roland Emmerich csúcsait is megdönti, mikor Megatron (Smith ügynök hangjával) kiszabadul.
Nos, a történet nem túl cifra, de aki többet várt egy gyerekjáték inspirálta rajzfilm moziadaptációjától - melyet ráadásul a szemkápráztató szellemi zsibbasztás nagymestere rendezett - ,az filmes berkekben tájékozatlannak vagy naivnak minősíthető. Vélhetően ugyanígy bedőlnének egy Penelope Spheeris rendezte élőszereplős My Little Pony mozinak is. Ám ahogy Michael Bay nyilatkozta Simon Angnak egy szöuli interjú során: "Most már vannak rajongóim, akik azt mondják: 'Sajnáljuk, Michael Bay, még mindig béna vagy, de azért szeretünk'".


Szenvedélyek viharában - Vélemények

2007-12-09 17:57.03
A századforduló tájékán egy elsöprő erejű romantikus, ám tragédiába torkolló film elevenedik meg a néző előtt. Az idealista apa William Ludlow ezredes (Anthony Hopkins), farmot épít egy távoli, őslakosok lakta vidéken, hogy ott nevelje fel három fiát, Alfredet (Aidan Quinn), Samuelt (Henry Thomas) és Tristant (Brad Pitt). A három testvér szöges ellentétei egymásnak. Alfred a legidősebb, csendes, céltudatos, kötelességtudó. Samuel a legfiatalabb, mindenki kedvence, romantikus, az idealizmus megtestesítője, ám még éretlen, meggondolatlan. Tristan a középső, vad és szenvedélyes, öntörvényű, akit az ezredes indián segédje nevelt, és képzett „indián” harcossá. A három testvér elválaszthatatlan igazi jó testvér. Ám a háború és a szerelem, egymással szembehelyezi a fivéreket, és tragédiák sorozatát indítja el. Megérkezik a farmra Susannah (Julia Ormond) Samuel kedveseként, aki jellemével, szépségével mindhárom fiúra hatással van. Susannah Samuel jegyese, ám a fiú korai halála következtében úgy dönt, elhagyja a farmot. Az egyre idősödő apa és Alfred kérésére azonban mégis marad. Beleszeret Tristanba, végül Alfred felesége lesz. Az Első Világháború, Samuel idealizált gondolkodása, Tristan vad, szenvedélyes természete, Alfréd gyönyörű és szabad szellemű Susannah-ja, aki soha nem szűnik meg Tristan szeretni, mind-mind hozzájárul a család tragédiájához. Mindenki azt hitte Tristan vad, szertelen természete lesz okozója korai halálának, ám nem Tristan volt, aki idejekorán, fiatalon halt meg, azok távoztak hamar, akik Őt, Tristant szerették. 007


21 gramm - Vélemények

2007-12-09 17:53.25
Korcs szerelmekkel hirtelen híressé vált mexikói rendező, A. G. Inárritu első filmjéhez hasonlóan fésületlen stílusban, újabb gyomorszorító drámával jelentkezik. A három szálon futó cselekmény négy ember küzdelmekkel teli életét beszéli el. Történetük egy tragikus baleset miatt összefonódik, ezért mindannyian valamilyen kapcsolatba kerülnek a lélek "tömegét" jelentő bizonyos 21 grammal - mindannyian pontosan 21 grammot veszítünk a testsúlyunkból halálunk pillanatában.
Paul Rivers (Sean Penn) boldogtalan házasságban él feleségével, az angol Maryvel (Charlotte Gainsbourg), aki tudva, hogy férje halálos beteg és nem sok ideje van hátra, mindenáron gyereket szeretne. Jack Jordan (Benicio Del Toro) a börtön és a családja között ingázó kisstílű bűnöző, a hit nevében, elvakultan dogmákat hajszol, ahelyett, hogy tisztességesen eltartaná két gyerekét és megkeseredett feleségét. Christina (Naomi Watts) középosztálybeli családanya, balesetben elveszíti két kislányát és férjét, fájdalmában a drogokért nyúl, de beleakad egy szívbeteg férfiba, aki az ő elgázolt férje szívének köszönheti életét. A történet reménytelenül összekuszálódott szálaiból fokozatosan egy még szomorúbb valóság bontakozik ki, melyben csupán rezzenésnyi időre lélegezhetünk fel, hogy felfogjuk, az élet kellemes pillanatai sem tudnak boldogságot teremteni ott, ahol mindenki boldogtalanságra van ítélve.
A szándékosan roncsolt nyersanyagra forgatott film különböző idősíkok között csapongó cselekménye, valamint a kézikamerás fényképezés és a megdöbbentő erejű színészi játék érzelmekkel teli alkotást hozott létre, az élet és halál, a megbocsátás és bosszú, a szeretet és gyűlölet drámáját.


Filmek, melyek könnyet csalnak a szembe

2007-12-07 17:22.37
utolsó szamuráj


Parfüm: Egy gyilkos története - Vélemények

2007-12-07 17:21.01
Az...


Schindler listája - Vélemények

2007-12-07 17:08.42
Steven Spielberg számára majdnem 20 éven át tartó küzdelem után hozta meg ezt a hosszú és nagyon ambizózús alkotás az amerikai filmakadémia legrangosabb díjait.
a film úgy ahogy van tökéletes.forró hangulat. Durva jelenetek és szomorú részek.Egyértelműen tökéletes.


Gyilkos mezők - Vélemények

2007-12-07 17:04.37
a gyilkos mezők olyan nagyszabású olyan emberséges mű amelyhez hasonlót már nagyon ritkán látunk különösen a Brit fimtermésre.Az emberek szenvedésének és Dith Pran sorsának bemutatása nagyon erőteljes érzelmi reakciókat váltottki belőlem.A film még hatásosabbnak tűnik
ha belegondolunk hogy Pran szerepét alakító elsőfilmes színész Dr.Haing S.ngor egyébként nőgyógyász a családját a valóságban is a vörös khmerek gyilkolták meg.
Remek izgalmas mozi jogosan 3 oscar díj birtokosa.


Szárnyas fejvadász - Vélemények

2007-12-07 16:53.43
Ridley Scott magabiztos megközelítésénekköszönhetőena 2019es év teljesen meggyőzően jelenik meg a vásznon.A neoreklámokkal megvilágított utcák,minden részletben olyan realisztikusan hatnak mint azok amiket Deckard szellemi nagyapja Marlowe kapott annak idején.Már Dick regényét is olvasva szembetűnő volt a valóság Raymond Chandler műveivel és híres magándetektívjével.Deckard is keménykötésűsokat szenvedett és morálisan ellenmondásos karakter.A film többi szereplője szintén szenzációsan alakít Rutger Hauertől William Sandersonig.
Kitűnő izgalmas valamint rendkívül látványos.


Pókerarc-Ird meg véleményed

2007-12-06 20:04.26
a műsor szót hosszú űvel írjuk....


Beszélgetés 2.

2007-12-01 19:49.32
jóestét:-)


V mint Vérbosszú - Vélemények

2007-12-01 09:50.38
senkinek se....


Beszélgetés 2.

2007-11-30 22:28.36
nah elmentem de visszajöttem.


2007-11-25 18:57.47
Ti szerettek tanulni?xdxd


2007-11-25 18:57.37
Sziasztok:-)


A mamut (2006) - Vélemények

2007-11-17 23:41.36
látaszik!és ez egy kicsit hülyén hangzik.


A tégla (2006) - Vélemények

2007-11-17 20:34.28
nah végre egy jó ember:D


Beszélgetés 2.

2007-11-17 20:33.29
sziasztok:-)


Szomszédok (sorozat) - Vélemények

2007-11-17 20:32.54
a jóban rosszban valami szar lehet a barátok közt az pedig egész normális és tudod a barátok közt a leginkább alap magyar sorozat csak hogy tudd;)


Az álcázás mestere - Vélemények

2007-11-17 19:54.24
nagyon gyenge szerencsétlen film az ilyet nem kéne megrendezni:S


Kill Bill, Volume 2 - Keresem

2007-11-17 18:27.34
b


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk