Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-08-01
A csapda
A tökfilkó
Egy cica 10 élete
Longlegs - A rém
Párizsi pillanatok

2024-07-31
Blackpink World Tour - Born Pink

2024-07-25
Deadpool & Rozsomák
Kina és Yuk - Két sarki róka kalandjai

2024-07-18
Kivérző szerelem
Lángszív - Vadon és szabadon
Utazás válás ellen

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Az elvarázsolt dollár
- Mozi+, 08:00
Egek ura
- Paramount Network, 08:30
Gyaloggalopp
- AMC, 08:50
Esküvő Hamptonban
- Izaura TV, 09:00
Ex Machina
- HBO3, 09:21

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rade Serbedzija (78)
Maya Rudolph (52)
Jonathan Rhys-Meyers (47)
Janusz Kaminski (65)
Cliff Curtis (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A tizenhármak - Vélemények
Vidnyánszky Attila - Vélemények
A jelentés - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Takva - Az istenfélő muharrem - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Elveszett próféciák aaaaa
Anthony Hopkins aaaaa

 

Fórum - Abigail - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Kisjon (2024-07-01 18:58.04) aaaaa
A trailer megnézése után mindenkinek tiszta lehetett, hogy milyen slamasztikába kerültek gyermekrablóink, úgyhogy a címszereplő kislány valódi természete nem lesz senkinek sem meglepetés ha a filmet megnézi. A leleplezésig tartó út amúgy szerintem nagyon szórakoztató. Az első 30-40 perc, meg kell hagyni, pazar. Megismerjük a karaktereket – nincsenek túlbonyolítva, de nem is totál unalmasak –, kibontják jobban a sztorit,ami valóban nem árt a filmnek, miközben felépül egy eleinte még egészen horrorra emlékeztető hangulat.
A film felétől pedig beindul a para ami már nekem a szinvonalcsökkenést is jelentette. Nem vészesen rossz ez, annak ellenére sem, hogy amúgy nem vagyok egy nagy vámpírflm rajongó. Itt már elkezd fogynia csapat, humor terén egysoros poénok dominálnak ami amúgy egész jó. Ami hangulatos horrornak indul, B kategóriás agymenéssé süllyed, ugyanakkor végig fentartott egy közepes érdeklődést ami miatt kitart az ember a végéig. Amikor Kathryn Newton Danzig: Blood and Tears című számára táncol a vámpírlány által, talán a film legnagyobb ökörsége,de így előadva talán a film legjobb csúcsjelenete. Igazából nincs itt semmi, ami miatt évekig emlékeznénk a filmre, hacsak a táncjelenet nem fog beugrani valamikor, a filmmel nagy problémák nincsenek. Itt-ott vicces, kellően véres,vannak jó pillanatai, és van benne nagy ökörség is, de arra a másfél órára elvan vele az ember. Közepesnél semmivel sem jobb.


3. Spiel (2024-05-13 17:49.34) aaaaa
3.5 csillagot nem adhatok, így marad a 4.
A faék és tucatszor látott karakterek felvezetése totál fölösleges volt, egyiket sem tudtam sajnálni, maximum lesajnálni :), pocsékolják a játékidőt az érdektelen és percek alatt összecsapott hátterükkel. Volt benne pár bugyuta jelenet, hiába vámpíros film. Szövegek többé-kevésbé rendben voltak, és folyt a vér rendesen. Szórakoztató mindezek ellenére.


2. Krisz361 (2024-05-11 17:25.53) aaaaa
Könnyed szórakoztató horrovígjáték. Drakula balerína lánya csapdába csal pár pancser bünözöt és hát szeret játszani az étellel😁👍. A kislány kellően irritáló volt 😁 a többi horrorgyerekhez mérten. A bünözök terén kapunk sablonkaraktereket (az agyatlan verőembertől az elkényesztetett cicababán át a mókamikiig) semmi különös. Unaloműzésnek kíváló választás.


1. Semprini (2024-05-02 16:05.09) aaaaa
Az Aki bújt és a Sikoly 5-6 rendezőpárosa hozta tető alá ezt a vérgőzős, akciódús és itt-ott némi fekete humorral is átitatott vámpíros szösszenetet. Ennél jobb ajánlólevél nekem nem is kellett, de húzónévnek itt van még Kathryn Newton és Melissa Barrera, utóbit épp a Sikoly 5-ben láttam először, Newton pedig több horrorvígjátékban is bizonyított már.
Az alapsztori igen egyszerű, de amit kihoznak belőle, az messze átlagon felüli. A karakterek változatosak, egyediek, bár a többségük nem mondható rokonszenvesnek, de el lehet szórakozni azon, ahogy egymnást heccelik. És ez még csak a felvezetés! A film akkor kezd el pörögni, amikor a kiscsaj átalakul vámpírrá és beindul a hentelés. folyik a művér literszámra, a halálnemek kellően ötletesek, kreatívak, bár nem mutatnak mindent premier plánban, de van akció bőven. Aztán a vége már némileg túlnyújtottnak érződik, az utolsó negyedórát lehetett volna talán kicsit jobban megvágni, de így is remekül szórakoztam rajta.
A szereplők közül a "final girl" Melissa Barrera mellett mindenképp kiemelném még a balerina-vámpírt alakító, mindössze 14 éves Alisha Weir-t, aki szenzációs alakítást nyújt. De mindenki teszi a dolgát, jók a trükkök, igényes a látványvilág, egyszóval remek kis vérfürdőt hoztak össze.
Akinek bejött az Aki bújt, és/vagy kedveli a filmben szereplő színészek valamelyikét, annak bátran ajánlom, érdemes egy próbát tenni vele. Részemről a négyes mindenképp megvan.
7,5/10



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKisjon, 2024-07-01 18:584 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk