Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Elit játszma
- AMC, 07:05
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00
Az ördög maga
- Film Café, 08:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sötét múlt aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Ecc-pecc (2021) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Find (2022-09-16 09:22.17)  
Mondanám, hogy nagy csalódás, de nem vártam sokat.
A téma érdekes is lehetne, egy társulat belső konfliktusainak kezelése, főnök és alkalmazottak viszonya. Amit annyiszor tapasztalhat bárki a munkahelyén, milyen az, amikor ráültetnek a fejükre egy gátlástalan vezetőt. A problémám ezzel a filmmel az, hogy ilyen szinten amatőrök is eljátszhatták volna. Ezt legfeljebb oktatófilmnek vetíteném, mert nem sok művészeti értéket láttam benne. A szereplők többsége filmen és színpadon is bizonyította már tehetségét, de itt azt hiszem annyira gyenge volt az alapanyag, hogy ebből nem is lehetett többet kihzoni és szerintem ők sem próbálkoztak. Inkább tűnik nekem ez egy jó pénzszerzési lehetőségnek az alkotók részéről, mint egy szakmai kihívásnak.


2. Roxi88 (2022-08-08 21:46.23) aaaaa
Értelmetlen vacak. Szervétet kifejezetten utálom, Pindrochot pedig nem tartom jó színésznek. Szabó Erika színpadiasan beszélt.


1. Semprini (2022-08-06 16:42.49) aaaaa
Amikor megláttam az újonnan megjelenő DVD-k közt, azonnal rákerestem, mert eddig nem hallottam róla de már csak a témája miatt is érdekelt. Rögtön meg is tekintettem és alig várom, hogy újranézzem.
Bár ez "csak" egy tévéfilm, amely ráadásul egy színdarabból készült, tehát végig nagyjából egy helyszínen játszódik, de abszolút mozifilmes igényességgel lett összerakva, a szereposztás pedig mondhatni, parádés.
Mindenekelőtt Szervét Tibor, akire valósággal rá lett öntve a figura. Na persze, hajszálpontosan ugyanazt a tenyérbemászó, fölényeskedő, önelégült barmot hozza itt is, mint Alex Brubeck-ként a Valami Amerika-szériában, de ez a karakter abszolút az övé, teljesen természetesen jön belőle, nehezen képzelnék el mást helyette.
Pindroch Csaba is remek alakítást nyújt, az ő karaktere nem egyértelműen pozitív, bár itt ő az áldozat, legalábbis a történet nagy részében.
És a mellékszereplők is többnyire mind kitűnőek, öröm nézni a játékukat, na persze ehhez kellenek a jól megírt párbeszédek is.
Fontos szerephez jut Szabó Erika, aki lassan kezd kitörni a skatulyából, és úgy tűnik, komolyabb alakításokra is képes, Csőre Gábort is mindig jó látni, egyik legkiválóbb szinkronszínészünk, de viszonylag ritkán szerepel filmekben, vagy az örök epizodista, Hunyadkürti István, aki régi motoros a szakmában, de főszerephez talán sosem jutott. Öröm látni Gubás Gabit is, ezúttal egy kisebb szerepben, vagy Tóth Esztert, aki pár villanásban is emlékezetes karaktert tud hozni, sajnáltam, hogy nem volt több szerepe...
A karakterek jellegzetes típusfigurák, kicsit eszembe jutott Koltai Róbert Szamba című filmje, melyet nemrég néztem újra, a színházi miliő miatt kínálkozik a párhuzam, van is némi hasonlóság a kettő közt, bár egész más a "lelkülete" a két filmnek.
A sztori úgy ahogy van, remek, egyedül a befejezést érzem kicsit elnagyoltnak, én talán picit másképp írtam volna meg a legvégét, de nem volt rossz azért így sem.
Összességében én remekül szórakoztam, csak ajánlani tudom, akik kedvelik a magyar színészeket, mindenképp tegyenek vele egy próbát, szerintem érdemes.
7,5/10



Kapcsolódó fórumok

VéleményekFind, 2022-09-16 09:223 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk