Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kettőn áll a vásár
- Moziverzum, 08:50
Botcsinálta túsz
- RTL Három, 08:55
Arisztotelész és Dante a világmindenség titkainak nyomában
- HBO2, 09:20
Semmit a szemnek! - Egy láthatatlan ember feljegyzései
- Film+, 09:20
Pót-terápia
- Filmbox, 10:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Micimackó: Vér és méz 2. - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Margaux, a gyilkos otthon - Vélemények
Őslénypark - Vélemények
Orbán Viktor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A lelkedbe látok aaaaa
Lisa Kudrow aaaaa

 

Fórum - A bébiszitter - A kárhozottak királynője - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Pelikanbence (2024-02-13 18:46.32) aaaaa - (válasz Semprini 11. hozzászólására)
Hát,a stáblista után láthattuk,hogy a grimoire ott maradt.Bee múltjáról eleget tudtam meg a két rész alatt és nagyjából össze tudom rakni,hogy egy felelősségteljes és becsületes bébiszitter volt,majd miután Phoebe-nek a szülei meghaltak és alkút kötött Stolassal Phoebe életéért,egy szerető pótanya és őrangyal lett.(Az az alkúkötős jelenet talán a két rész legszebb és legszívfacsaróbb része.Ott felzokogtam hangosan.Ott szerettem meg Bee-t és Samara Weavinget is.Komolyan ő az új Charlize Theron és Monica Bellucci és Joan Ellen.)Ha lenne egy harmadik rész az Szerintem úgy nézne ki,hogy Cole és Phoebe boldogan éldegélnek,Cole szülei büszkék fiukra és Phoebere is.Mindketten dolgoznak és próbálják az előző részben történt rémálmot elfelejteni.Viszont újabb gyilkosságok történnek,amelyek még Bee kényszeröléseit is felülmúlják.Valaki megtalálta a könyvet,visszatér az előző két részben ismert banda és Melanie is,akik bosszút akarnak állni Bee-n,Coleon, Phoeben és Cole családján és barátain.bee-t úgy tuidnám elképzelni,hogy Mennyből és pokolból kitaszítva bolyong a Földön,régi rémtettei helyszíneit látogatja és így próbál bocsánatot nyerni egykori áldozataitól,akiket kényszer hatására ölt meg.Az aktuális főgenya ezúttal egy kegyetlen fickó lenne,aki olyan gonosz,hogy még Lucifer is térdelő ministráns lenne hozzá képest.(Hasonló,mint Doomhead a 31-ből illetve Jeremiah Sands a Mandyből.)Ha lenne csavar benne,akkor tuti az lenne az egyik,hogy Phoebe valójában gonosz és nem is ember,hanem egy olyan szukkubusz démon,aki hasonló,mint a Case 39-ben lévő démon(Lilith)és mind Bee-t,mind Cole-t manipilálta és az igazi Phoebe ténylegesen meghalt és Bee-t kegyetlenül átverték.Lenne egy nagy beszélgetés Bee és Cole között és tuti az lesz,hogy szerelmesek voltak egymásba és egy csók is elcsattanhat közöttük.Persze a vége tragikus lenne,Bee meghal,mert feláldozza magát,elnyeri a végső megváltást,de még Cole-val kibékülnek(Mert Cole nem igazán bocsátott meg Bee-nek még úgy se,hogy megmentette mindkettőjüket.)és a könyvet elpusztítják.Szerintem ez ütne!

Ami Sam filmjeit illeti.Mindegyiket láttam HÁLA ISTENNEK és CSODÁLKATOSAN alakít az összes filmjében.
[link] Legutóbb ezt a húsz perces filmet láttam tőle tavaly 2023-ban.GYÖNYÖRŰ VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hozta azt a brutális drámát,amit a Bébiszitter második részében lévő korházas jelenetben is láthattam/láthattunk.Sorozatok közül a Nine Perfect Strangerst tudnám ajánlani.
Ez a filmje pedig idén kerül a mozikba!
[link]


11. Semprini (2024-02-10 19:21.28) aaaaa - (válasz Pelikanbence 10. hozzászólására)
Hát, én sem bánnám, ha trilógiává bővítenék, és kapna Bee egy eredet-sztorit vagy ilyesmit. Folytatni ezt a történetet már nem tudom, hova lehetne, szerintem eléggé elvarrták a szálakat, és ha folytatnák, abban már Bee nem nagyon lehetne benne. De egy előzményfilm az még oké lenne szerintem is.
Samara Weavingnek pedig még sok hasonló szerepet kívánok, olyanokat, mint az Aki bújt, a Talpig fegyverben vagy a Súlyos testi sértés, ezekben nehéz lenne mást elképzelni helyette... :)



10. Pelikanbence (2024-02-10 16:31.12) aaaaa - (válasz Semprini 9. hozzászólására)
Pont ezért lenne jó egy záró rész.Vagy Bee eredettörténete.


9. Semprini (2024-02-08 23:05.33) aaaaa - (válasz Pelikanbence 8. hozzászólására)
Értem én, persze, ezt hívják elfogultságnak, amit meg is tudok érteni. Meg amúgy van olyan néha, hogy egy meklékszereplő lopja el a show-t eghy filmben. Itt azonban Weaving jó ha 4-5 percet szerepel, ami a film játékidejéhez (és az első részbeli abszolút főszerepéhez) képest bizony édeskevés. Tehát annyi történik, hogy "mutatóba" belerakták, hogy ne érje szó a ház elejét. De nem visz ő itt semmilyen "prímet", kicsit meg van mutatva, aztán már vége is. Ennyike. :)


8. Pelikanbence (2024-02-08 19:57.45) aaaaa - (válasz Semprini 4. hozzászólására)
Nálam itt is Samara Weaving vitte a prímet,még akkor is,ha a végén szerepelt.


7. Pelikanbence (2024-02-08 19:56.11) aaaaa
Akarok egy harmadik/befejező/utolsó részt!Beenek KELL egy végső megváltás és Cole megbocsátása.Nagyon szeretem Bee karakterét!X'333333333333


6. Pelikanbence (2023-10-24 12:56.10) aaaaa
Kíváncsi voltam,hogy mi lesz ebből!Hát banyek!Kellemeset csalódtam!:)Jenna Ortega egyszerre volt cuki és vagány(Meg szép is.),Cole is jó volt,apuka meg a haverja be voltak állva,mint az állat,a pokoli banda meg olyan szinten pancser volt,mint az állat.XD És Bee drága?!Na,ő a végén jelenik meg és megmenti a párt.Erőltetett?Ja!De legalább Bee egy óriásit nőtt a szemembe és az alkúja az ördöggel elég meghatóra sikeredett.Sam Weaving egyszerűen zseniális.Jó lesz a filmjeire később is figyelmet szentelnem.(Jaaaaaaaa,ott volt az Ash vs Evil Deadben,akiről korábban írtam.)Ha lesz is harmadik rész,akkor Bee pokoli őrangyalként védi hőseinket és az ártatlanokat a pokoltól.Egyik legjobb női antihős horrorokban.Az egész dilógia Szentfilm Nálam!
Dupla ötös az ötből!


5. Boy mester (2021-09-05 14:24.14) aaaaa
Vállalhatatlan gagyi, erőltetett poénok és az első rész fájdalmas megidézgetése... A bébiszitter egy erős 10/6 volt, ami a nézhető kategória, ez olyan 10/2. Bármilyen igényesség él bennetek egy filmmel kapcsolatban, az itt felejtős.


4. Semprini (2021-05-28 08:20.55) aaaaa
Az első rész az utóbbi évek egyik legjobb slasher-vígjátéka volt (a másik a Boldog halálnapot!), és mivel a befejezést nyitva hagyták, várható volt, hogy előbb utóbb elkészül hozzá a folytatás is.

***SPOILER!***
Az első részben Samara Weaving remekelt, de jó volt a két gyerekszereplő is, voltak poénok, ötletes halálnemek, egyszóval működött az egész.
Nos, a folytatás eléggé más vizekre evez. Először is Weaving kisasszonyt szinte csak a fináléban látjuk, a sztoriban gyakorlatilag semmi szerepe nincs, a végén meg nekem kicsit erőltetett, ahogy beszuszakolták. Mintha eredetileg leforgatták volna nélküle a filmet, aztán az utolsó percben rájöttek, hogy mégiscsak kéne bele ő is, és ezt sikerült kitalálniuk. De odáig sem teljesen kerek a történet. Az első részben szereplő szomszéd kiscsaj itt gyakorlatilag átveszi Weaving szerepét és itt már ő lesz a gonosz, nos ezt is kifejezetten erőltetettnek érzem. Emily Alyn Lind itt erősen hasonlít is Weaving-re külsőleg, próbálja is hozni a figurát, de az első részben annyira más volt a karaktere, hogy
nekem már zavaró, amit itt csináltak vele. Visszahozták az előző részben elhalálozott négy szektatagot is, akik itt is elég kretén poénokat nyomatnak, erősítve a film paródia-jellegét, nagyon nem lehet őket komolyan venni.
De talán a legnagyobb bajom az egésszel, hogy műfajt váltottak, és behozták a sztoriba a természetfelettit, ami az első részben még egyáltalán nem volt. Ha önmagában nézem, végülis egész tűrhető lett a film, de mint az első rész egyenes vonalú folytatása, több sebből vérzik és nem igazán állja meg a helyét, túl sok benne a logikai bukfenc. A szereplők motivációja sem egészen tisztázott, egyszerűen csak el kell fogadnunk, hogy a jóból gonosz lett és fordítva.
A halálnemek viszont felülmúlják az első részt, ötletesebbek, kreatívabbak és látványosabbak, a fő pozitívum számomra pedig az új szereplő, Jenna Ortega karaktere volt. Na, ő egyértelműen pozitív meglepetés volt, nem láttam még korábban semmiben, de itt kifogástalanul játszott, szerethető volt, egyszerre cuki és vagány, ahogy azt kell. Gyakorlatilag ő vitte a vállán a filmet, bár nem volt rossz a többi szereplő sem.
Mindent összevetve egy jó erős közepest tudok rá adni, mindenképpen érdemes egy próbát tenni vele, de az első rész után nagyon más lesz amit kapunk, önmagában nézve viszont egyszeri szórakozásnak végülis elmegy.
6,5/10


3. Sakamaru (2020-11-12 03:39.03) aaaaa
a filmet megnézve balfasz gyilkosok jutott eszembe... :)



2. Tjunior (2020-10-18 20:01.29) aaaaa
A film arra játszik, hogy minden trógerságát, igénytelenségét nem tudja magyarázni azzal, hogy éérrteed ez dikrekt ilyen, mer paródia, nem komoly. Közben meg a közelében nincs az első résznek. Ott tényleg elhittem, hogy szándékos a B- film style, jól állt neki. Ennek nem.


1. Effecta (2020-09-11 09:55.47)  
Nekem tetszett. Könnyed gore komédia.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekPelikanbence, 2024-02-13 18:4612 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A bébiszitter - A kárhozottak királynője adatlap
Eredeti cím: The Babysitter: Killer Queen
Évszám: 2020
Rendezte: Joseph McGinty Nichol
Szereplők: Leslie Bibb, Bella Thorne, Robbie Amell, Emily Alyn Lind, Jenna Ortega...

További információk

Szereplők fórumai
- Bella Thorne - Vélemények
- Jenna Ortega - Vélemények
- Joseph McGinty Nichol - Vélemények
- Leslie Bibb - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk