Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A piszkos tizenkettő
- Film+, 12:15
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 12:20
Hercegnői románc
- Film4, 12:20
Seneca: A földrengések kialakulása
- Cinemax, 12:30
Angyalok és démonok
- Moziverzum, 13:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Monk legviccesebb tettei
Rock zene
Micimackó: Vér és méz - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Páratlan páros aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

Fórum - Anna (2019) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
42. Semprini (2022-12-23 14:28.24) aaaaa
Atomszőke Nikita, avagy hogyan forgassunk hiteltelen akciójeleneteket

Luc Besson-nak láthatóan van egy vissza-visszatérő, erősen becsípődött fixa ideája: imád a filmjeibe 50 kiló körüli modellalkatú csajokat pakolászni, akik aztán játszi könnyedséggel aprítják a maguknál minimum kétszer nagyobb és nehezebb rosszfiúkat. A közönség pedig ezt többnyire meg is kajálja. Mostanság pedig már szinte fel se tűnik az ilyesmi, hiszen más rendezők is szoktak ilyesmit csinálni, sőt egyenesen divat lett már, tehát trendi.
Most mintha mégis lapot húzott volna 19-re. Az Anna főszereplője, Sasha Luss valóban profi modell, ez volt az első filmes szerepe, és talán minden korábbinál vékonyabb alkatú, pálcikaszerű végtagokkal, ami azért helyenként eléggé viccesen veszi ki magát a nagy csihi-puhik közepette. Viszont alapvetően nem játszik rosszul, első szerepéhez képest arcjátéka egészen meggyőző, csak hát az akciójelenetek néha tényleg túlzásokba esnek. De mint eyecandy, abszolút jól funkcionál, már akinek ez a típus a zsánere.
Amúgy egész pörgős lett a film, jók a koreográfiák, a fő bajom talán az volt, hogy kicsit sokat ugrálunk az időben, én jobban szeretem a lineárisabb történetmesélést, egy-két flashback persze belefér, de ennyire talán nem kéne sportot űzni belőle. Itt konkrétan azt látjuk, hogy van egy öt perces jelenet, aztén visszaugrik a film, és jön egy 20 perces előzmény, majd megint a jelent mutatják pár percig, és jön egy újabb hosszú flashback. Ettől a film kicsit hektikus lesz, persze nyilván ez is volt a cél.
Hogy finoman fogalmazzak, a többi főbb szereplő nem épp a kedvenceim közül került ki, Luke Evans még so-so elmegy, Cilian Murphyt sosem bírtam, Helen Mirren pedig minden idők egyik legantipatikusabb női karakterét szállítja, a Száll a kakukk fészkére Ratched nővére óta nem sok ennyire elviselhetetlenül gonosz banyát láthattunk.
Minden logikai döccenő és szemet szúró hiteltelenség ellenére is viszonylag szórakoztató kis akciószösszenet lett ez, én elvoltam vele, nyilván sosem lesz a kedvencek között, de egyszeri kikapcsolódának megfelelt. Részemről egy jó erős közepest kap.
6,5/10


41. somliv (2022-01-22 16:22.13) aaaaa
Istenem, ez már rég nem Besson.
Köze sincs hozzá, azt éreztem mintha valami neve nincsen tucat rendező rakta volna össze ezt a filmet. Ami thrillerjéből, némi akciójából fakadóan csúszik rá a nézhető kategóriára. Bevallom, hogy nálam azért csalódással szolgált ez a két óra. Luc a saját védjegyéül szolgáló tulajdonságait irtotta ki magából, olyan védjegyeket, ami igazán rá voltak jellemzőek. Mondom, nézd meg először a Nikitát, Leon, a profit, Sárkány Csókját- még az utóbbiból is emelget át- gondolok arra, amikor főcsajszija a kocsi ablakából nézi a csigaevők leghíresebb épületét, Jet Li tette szintúgy ezt- kottára ugyanaz. De itt annyira úgy volt vele, hogy ide dobok valamit, aztán mindegy is mi lesz. Igen, megemlítettétek az Atomszőkét, Charlize Theronnal, lehet felaggatni rá szintén hasonlóságot, csak hát azt inkább egy felpörgetett akciófilmnek mondanám, ahol a főhősnő szétaprít, szétkaszabol, szétlő mindenkit, aki az útjába kerül, ami mégis valamivel talán élvezhetőbb, mivelhogy Theron komolyabb tekintéllyel bírt. Sasha Luss kezdeti mozis szerepeként pedig azért érezhetően megküzdött ezzel a szerepkörrel. És az akciójelenetek nem álltak neki annyira jól, látható volt amatőrsége, fiatalságából, rutintalanságából adódóan. Aztán tovább szemrevételezgettem ezt a csajt, és megfigyeltem, hogy mikor szakmája folytán modellkedett, fényképezgették a reflektorban, kisminkelve lődörgött, mutogatta magát, akkor mintha átváltozott volna pillanatok alatt más személlyé, és tényleg külsőben jól nézett ki, akkor úgy éreztem, hogy szépsége mentőöv számára. Csakhogy ez mégis egy film és itt illik színészi titulusokat is elővenni valahonnan a tarsolyból, néhány jelenetben ez meg is történt nála. Ám egyes jeleneteknél, meg úgy összességében voltak elmaradásai.
Hangulatot, atmoszférát, rá jellemző varázslatot, művésziséget Besson a kukába dobta ki, mert hol vagyunk azoktól a nüanszoktól, melyek őt meghatározták, egyedibbé, egykor a felső polcra tették. Sehol, mert egyszerűen nincsenek már benne a fasziban, ez által se az Annájában. Ellenben csavarokkal variál, annyit variált a visszapörgetett lejátszásokkal, időbeli visszaugrásokkal, hogy kezdtem megcsömörleni tőle, ami amúgy mégsem volt olyan rossz, mert erősítette a krimis hatást, csak ez által azt ölte meg, amiben régen császár volt. És nyilván mondhatjuk azt is, hogy elvitorlázott abba az irányba, amely jobban szolgálja a nézők igényeit, de mégis akadt hiányérzetem.. Plusz, a forgatási helyekre próbálja fekteti a hangsúlyt, egy-két zord időben felvett moszkvai képpel, hagymakupolás épületekkel, Párizs Eiffel torony, ezek mind szépek, mutatnak, de ennyi, nem több ennél. Lussra van ráépítve az egész történet, végig ő a keresztmetszet, ez mély víz számára, így kezdésként észrevehető volt rajta. Mivelhogy a harcok, véresebb összeütközések során nem villant meg, hogy milyen szinten műveli a másik fél kiiktatását, és akkor finom voltam. Gyakorolni kellett volna még azokat a mozdulatokat, koreográfiákat. Semmi nem mutatkozott meg ebből a kiképzett, likvidáló csaj valódi kíméletlenségéből, abból, hogy ő mindent profi módon meg tudna oldani, mert a hajdani kitalált, groteszk, deviáns, kifordult figurája sem tudott Bessonnak akkora harcmozdulatokat végrehajtani, csak hát Anne Parillaud inkább volt színésznő, mint Luss. De még egyszer elmondom, betudom korának, újonc filmes debütálásának ezt az egészet. Oké, menjünk odébb, Helen Mirren-re, akinek parancsosztóként még mindig volt hangneme és szava. Luke Evans KGB-s emberként, továbbá Cillian Murphy szintén szépen segítgeti Annáját, többféle fronton is összehangolódtak egymással, pár felizzított, erotikusabb részecske formájában láthattuk. Ám a plafont egyikük játéka sem verdeste.
Szóval, ez a hajdani művészi rendezőúr elment valami másfajta trend irányába, aztán kérdés, hogy valaha megcsillan e újra régi formájában.



40. Dymoon (2022-01-13 01:47.12) aaaaa
Némi SPOILER-veszély
Sokáig hezitáltam, hogy megnézzem ezt a Luc Besson filmet, ami tulajdonképp egy Nikita-újragondolás csak orosz küöntösben; szegénységben élő, a bűn útjára térő főszereplőnő, aki "társai" halála után kap egy második esélyt egy titkos szervezettől, miszerint profi bérgyilkossá képezve megbízatások sokaságát kell teljesítenie. Persze itt is gyengéd szálak kötik össze hősnőnket mentorával, aztán lesz egy másik férfi is az életében, és a végkifejlet is mutat némi hasonlóságot. Igazából, mint filmmel, egyáltalán nincs probléma. A történet érdekes, végig feszült, a csavarok jól elhelyezettek, kifejezetten tetszett az időben való ugrálás, ami ugye mindig magyarázatot adott egy-egy érdekes fordulatra. A színészi játékba sem lehet belekötni. Helen Mirren nagyszerű, Luke Evans nekem kissé átlagos, az ő amerikai megfelelője, Cillian Murphy viszont telitalálat a kissé rideg, de szarkasztikus C.I.A. ügynök szerepében. És akkor itt van a lényeg, Sasha Luss. Igazán egyedi szépséggel van megáldva ez az orosz angyal, nekem alapvetően nagyon megnyerő a hölgy, kedves személységnek tudom elképzelni az életben. Én őszintén meg nem mondanám róla, hogy eddig csak modellkedéssel kereste a kenyerét, remekül helyt állt szerepében. Jó, a cselekmény nagy részében ugyan érzelemmentesen gyilkolt/harcolt, de amikor kellett azért remekül megvillantotta karakterének érzelmeit. Például a múltjába való visszatekintésben mindent elárult tekintete; volt benne kiégettség, harag, aggodalom, félelem, bánat.
És akkor a negatívum. Igazából nem mondanám a film hibájának, ez inkább csak az én hülyeségem, hogy ezen kattogok, de a főhősnő szerethetőségével kapcsolatban nem vagyok teljesen kibékülve. A szabadság után vágyódó, sopánkodó Anna kedvelhető, de akivé munka közben válik az már kevésbé. Persze egy bérgyilkos nyilván ne legyen túl empatikus, főleg, ha a KGB-nek dolgozik, de itt mégiscsak egy pozitívnak szánt főhősről van szó, akivel együtt kéne éreznünk, szurkolnunk kellene, hogy a nyomorból érkező lány végre elérje az áhított szabadságát, de láthatóan nem okoz neki különösebb lelki gondot más emberek likvidálása, függetlenül attól, hogy már jobban megismerte az illetőt, vagy épp akkor találkozott vele először. Ugyan nagyon badass és szexi is, de egyben kevésbé rokonszenvessé is teszi a főhőst. Ezt remekül kifejezi az a rövidke killing montage, amiben sorra végzi ki rideg vagy épp unalmas közömbösséggel a célpontokat kíméletes, vagy kevésbé kíméletes eszközökkel.
Persze tartom, hogy egy igazi assassin ilyen, csak ha a másik oldalról nézem a dolgokat annyira nem lehet vele szimpatizálni.
Ettől függetlenül a film jó, Anna meg észbontó, csak ne legyek a célpontja. :D


39. Norbitzki (2021-11-01 22:08.40) aaaaa
Igazi Luc Besson mozi, mely annak ellenére, hogy a főszereplőnek nem volt korábban filmje, és bizony komoly hibák voltak benne, baromi jól sikerült. Kezdjük a hibákkal, amit már mások is észrevettek előttem: olyan technikai eszközöket használnak a szereplők, amik akkoriban nem léteztek (a Nokia 3410 a legjobb példa rá, a többit csak sejthetem) illetve több jelenetben is látható volt olyan kocsi, ami a forgatás idején már létező modell, de 90-ben tuti nem... Ezek bizony nagy bakik, ami egy Luc Besson produkciónál vagy szándékos, vagy a rendező megbuggyant. Én ezzel együtt is remekül szórakoztam, ízig-vérig hidegháborús akcióthriller egy gyönyörű főszereplővel. Ha az ordító hibák nem lettek volna, még a maximális osztályzaton is elgondolkodnék, de így azért kissé meredek lenne.


38. Brigg (2021-05-08 19:09.42) aaaaa
Igazából már a Red Sparrow és az Atomic Blonde sem voltak jók, ez viszont egy kínai piacos kópia. Az, hogy az ötvenkilós csaj lehenteli a 120 kilós orosz palikat 1-2 éves tréning után, persze simán hihető, és még csinos is közben meg van ideje random mindenkivel is szexelni. Próbál nagyon feminista lenni a forgatókönyvíró meg a rendező azáltal, hogy már az elejétől tökéletes Mary Sue karaktert rak a cselekménybe, aki a csupa gáz férfit mind az ujja köré csavarja és likvidálja, de ez így nemcsak ZS-kategóriás, hanem hihetetlenül antifeminista is. Ugyanis maga az elképzelés, hogy csak szexi topmodellek lehetnek kettős ügynökök, akik harisnyában lezúzzák a tesztoszteron bálványait, sztereotip és ötlettelen.


37. Di78 (2021-03-19 23:58.43) aaaaa
Talán mikroadományokból dobták össze a költségvetést?

Nem hiszem, inkább direkt baszakodnak velünk ezzel a kismillió bakival.

Mindegy is, femináci hülyeség ez a film.


36. Orgona (2020-08-05 01:47.58) aaaaa
Ez viszont bejött Besson-tól. Az alapötlet finoman szólva nem ujkeletü, de a kivitelezés nagyon jó.


35. Fütyülős (2020-07-06 14:05.52) aaaaa
[link]


34. Fütyülős (2020-07-05 22:37.19) aaaaa
Spoileres. Én ennek a filmnek 2 pontot adok.
Az elejétől felcseszett, hogy miket látok benne, amiket leírtak itt korábban is.
Nem vagyok annyira képben azzal, hogy 88-90 körül milyen technikai vívmányok voltak, de Nokia 3410-es, attól kicsit vastagabb mobiltelefonok, kb Lenovo Thinkpad T61-től picit vastagabb laptop! USB porttal, pendrive-ok stb, kivittek az észből. A fülbe dugós rejtett rádiós fülhallgatót is kétlem, a szekrénybe rejtett színes kijelzős vezeték nélküli adatlementőt, az ilyen jó minőségű megfigyelő kamerákat, a sapka alá rejthető mini kamerát.
Mivel vette fel az utolsó üzenetet, amit küldött Helen Mirrennek? A lenovo thinkpad webkamerájával? Hagyjuk már. Nagyon gáz. Lehet, inkább 1 pontot érne..


33. Nyolcadik utas (2020-06-25 21:22.18) aaaaa
Nézhető és közepesen szórakoztató film, de valójában egy csomó korábbi film összegyúrása és újra gondolása más köntösben és tálalásban.
Ami a filmben a legtöbbet ér, az a nagy asszony, Helen Mirren jelenléte. Mit nekünk akció, azok a jelenetek érnek a legtöbbet, ahol Ö jelen van. Miatta érdemes megnézni ezt a filmet. A csaj akciói meg, ejj! Hiteltelenek.


32. Windon (2020-04-30 00:59.53) aaaaa
Nekem tetszett! :) Azt tanácsolták, hogy ne olvassak el erről a filmről előre semmit, csak nézzem meg, és úgy sodródjak a történettel! Nálam bejött, jár az 5 csillag.


31. Emmersson (2020-02-12 17:05.45) aaaaa - (válasz Tjunior 30. hozzászólására)
Egyetértek.
Ha látta valaki a Nikitát/Bérgyilkosnőt, a John Wicket, akkor ezt a filmet is látta :)
A film "csavarjai" annyira kiszámíthatók, mint az adott politikai oldal megnyilvánulása egy-egy ügy kapcsán :)

Jaa..és a csaj gyenge volt mind színészi játékban, mind testileg ;)


30. Tjunior (2020-01-11 13:57.30) aaaaa
Nyikita újratöltve. Luc Besson szépen újrahasznosította saját magát. A film meg annyival gyengébb mint amennyivel Besson gyengébb rendező lett 90óta. Gyenge hármas.


29. Neurotoxin (2020-01-11 13:35.50)   - (válasz Dobsony 25. hozzászólására)
Én is ugyanezekre szoktam figyelni egy filmben, amiket leírtál, olyan szemem van, hogy egyből észreveszem, ha nem korban odaillő tárgy szerepel egy filmben :D Az még hagyján, hogy arra nem veszik a fáradtságot, hogy a járgányok legalább rendben legyenek, de a techcuccokat is elég lazán értelmezik. A fő történet szál 1990-ben történik, de ha még közben eltelt mondjuk pár év és tegyük fel 1994 van, akkor sem lehetett USB port azon a laptopon...(1996-ban jelent meg a piacon.) Ugyan ez a helyzet a hidas telefonos beszélgetésnél, ahol egy Nokia 3410-est tart a kezében a csaj (2002, harmadik negyedév). Az első missziónál is felkaptam a fejemet, hogy hozza el a telefont-ez még szódával elmegy (Ericsson Hotline pocket? 1987). De ugyanezt figyeltem az Atomszőke című filmben is, mikor a tetőre állítják a szivar Audit-Berlinben '88-ban Suzuki Splash-ek, Nissan Patrolok/Navarák meg Ford Focus kombik parkolnak az út szélén. Tudom, hogy egyszeri néző erre nem figyel, de szerintem egy ekkora költségvetésű filmnél nagyon ciki.


28. Delpiero (2019-12-31 12:29.39) aaaaa
Egy ilyen cuccot nagyjából annyira nehéz Luc Bessonnak összedobni, mint másnak kifújni az orrát.
És mintha már nem is erőltetné meg magát, hogy valami egyedit,maradandót, vagy különlegeset alkosson.
Iparos módjára dobálja össze az összes klisés elemet és mivel az egész szakma a kisujjában van nem is okoz neki gondot ennek a levezénylése profi minőségben.
Emiatt teljesen rendben is van a mozi. Nézhető akciók, 2D-s karakterek, ezerszer átrágott kémes konfliktus, szimpatikus színészek.

Egyszeri szórakozásnak ez is megteszi, de vélhetően 1 hónap múlva már semmi nem fog belőle megmaradni, talán csak, hogy Sasha Luss tud nagyon ronda és elképesztően szép is lenni egy filmben.


27. Huleaks (2019-12-30 18:46.25) aaaaa
Engem a Vörös verébre emlékeztet. Jó volt.


26. Dobsony (2019-12-28 15:22.03) aaaaa
rendezőnek!!
ez lemaradt


25. Dobsony (2019-12-28 15:21.40) aaaaa
Szerintem nem lehet a rendező személyét megkerülni.
Lerágott csont történet, tripla leszúrt csavarokkal, orosz-amerikai hirig, tele bakikkal(Lada Niva, USB, fényes nappalból fél perc alatt este lett, orosz parkolóban a kilencvenes évek legelején panorámatetős autó és a többi).
Mégis roppant jól szórakoztam, pörög a film, az időugrálások követhetők és remekül illeszkednek a sztoriba, jó kis színészek.
Tommy Shelby-t különösen kedvelem, Helen Miller szokásos csillagos ötös és az ismeretlen főszereplőcsaj, az orosz zsiráf is rendesen odateszi magát.
Kinek köszönhető ezek a pozitívumok, hát igen a sokak által szspult(időnként jogosan)


24. Kisdongo (2019-12-28 03:08.56) aaaaa
Szerintem nagyon jó film. Bár láttam már jobbakat is, ezért nem adtam csak 5 csillagot.
A történet, az alakítás és minden más is nagyon bejött. Kicsit hasonlít a Vörös verébre.


23. Lepkelali (2019-12-25 11:34.46) aaaaa
Nálam lazán toplistás!
A Jokerral van egy polcon.
Kit érdekel ki rendezte? Amíg nem figyeltem oda a végén a stáblistára, eszembe sem jutott volna, hogy Luc Besson. És ha már itt tartunk, a főszereplő csajszi, úgy látom az első filmje. Ritkaság, hogy valaki ennyire erős alakítást nyújt a premieren, ami szintén megsüvegelendő.
Pörgős, remek kémtörténet, nem lehet unatkozni rajta. Visszahozza egy kicsit a 90-es évek jobb akciómozijának a hangulatát. Ajánlom mindenkinek!


22. Arash (2019-12-25 06:58.35) aaaaa
A film elején lévő bankautómatás jelenetnél a rendőrök egy 1997-es gyártású Lada Niván érkeznek. A jelenet, ha jól értelmezem 1988-ban játszódik


21. Dallas11 (2019-12-25 01:54.28) aaaaa
Simán nézhető hamar el telt a közel két óra



20. Kokesininja (2019-10-18 23:35.09) aaaaa
Űberszar...


19. Kém a Sasfészekben (2019-08-23 23:38.27) aaaaa
Tök jó csavarok voltak benne.....Nekem tetszett....


18. Langelus (2019-08-19 18:04.01) aaaaa
Már megint femme-fatale-ozhatnékja van Besson-nak? Megint a kiugró ügynök, akit cafkából beugrattak, hogy Moszkva szexszel manipuláló hiperbérgyilkosa legyen, és összefeküdt az új életet kínáló pacákkal, átveri a főnökeit légből kapott hipercsavarokkal.


17. Halember (2019-08-15 23:19.33)   - (válasz Krapek10 9. hozzászólására)
Ráadásul kancsal is!


16. Sakamaru (2019-08-15 19:46.33) aaaaa
félelmetesen elrontotta a hangulatot a technikai történelem semmibe vétele. 95 környékén még nem volt pendrive fuuuu felhúzott rendesen. egyáltalán nem tetszett.


15. Leslie36 (2019-07-27 08:44.01) aaaaa
Idén ez az első film, amit megnéztem moziban, szerintem annyira azért nem volt rossz...annyit ért, mint egy átlagos Jason Statham film, annyi biztos(pedig őt is kedvelem, csak valahogy tucatfilmes lett mostanában). A csaj pedig kimondottan szép szerintem, de kinek a pap, kinek a paplan :)



14. Dark Bakter (2019-07-25 08:16.13)   - (válasz Vitéz úr 12. hozzászólására)
Kicsi Csíra? Milyen "művelt" terminus technicus... Ahogy korábban is írtam ízlések és pofonok, és a szépség abszolut relatív és szubjektív! Szóval egy Alexandra Daddario az hústorony... Hát jó... Tiszteletben tartom mások véleményét... Ízlések és pofonok... Fogad el... Nézd a filmet, majd én is megfogom egyszer nézni... Luc Besson úrtól régen láttam jó filmet, a Valerian sem volt az igazi... Meglássuk... Lehet, hogy a végén még kellemesen csalódom... Ki tudja...


13. Vitéz úr (2019-07-25 08:11.07) aaaaa - (válasz Tomka90 1. hozzászólására)
Rossz a hozzáállásod!
Elvárások nélkül kell beülni és objektíven értékelve kijönni.
Jól éreztem magam (remélem neked is sikerül), kimondottan tetszett a tripla csavar (vagy még több is...), eleinte zavart ez a visszafelé megmagyarázós, időugrásos szerkezet, de végül is a célt elérte.
Ez után nem sajnáltam a jegy árát.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekSemprini, 2022-12-23 14:2842 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk