Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Császárok klubja
- Film Café, 06:55
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Három testőr
- Mozi+, 08:15
Csoda New Yorkban
- Moziverzum, 08:15
Kő, papír, olló
- Nickelodeon, 08:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Wonka - Vélemények
MI-5 - Az elit alakulat (sorozat) - Vélemények
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
Godzilla (1998) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Érdekvédelmi terület aaaaa
Havana Rose Liu aaaaa

 

Fórum - Felhőkarcoló (2018) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
80. Bertó!!! (2023-04-14 06:35.31)   - (válasz Akkor is zoli 79. hozzászólására)
Egy filmnek a saját szabályrendszerén belül kell hitelesnek maradnia.

(Akkor is...ha Rock ugyanolyan leszázalékolt és mozgáskorlátozott, mint a mi világunkban a sorstársai, ha a film ezt így vezeti fel nekünk.)


79. Akkor is zoli (2023-04-13 22:44.31) aaaaa
Bírom az egymást másoló hozzászólásokat, hogy ilyen meg olyan ratyi ez a film. Hazudtam, mert éppen hogy nem bírom.
De ez a jelenség már feltűnt más filmek értékelésénél is. Hiába nem mindenki kapott gyöngyöt, vagy amilye van az már csak kopott gyöngy...hogy stílszerűen a filmnél maradjak.

A ☁️karcoló című film ⭐⭐⭐⭐-ot, azaz 4 csillagot érdemel, mert megvan benne minden ami kell, izgalmas, szórakoztató, látványos és főleg 3D-ben a magasban lévő jelenetek kellően hatásosak, olyannyira, hogy szó szerint megizzasztják az embert. Engem biztosan.

Ez, meg az nem valóságos, az, meg amaz lehetetlen...
Emberek, filmekről beszélünk, amik ilyenek...
Ha valaki a valóságos valóságot akarja megkapni, az nézzen dokumentumfilmet.
Egyébként az élet tud ám nagyon sok lehetetlent produkálni!

Ja, és a repkedős, meg halhatatlan szuperhősös filmek totál a valóságot tükrözik...azokkal minden rendben van...aha, mindent értek!



78. Emylio (2022-09-21 20:53.13) aaaaa
Nevetséges mesefilm.


77. Dzsuppi (2020-11-29 00:53.42) aaaaa
Vannak ezek a filmek, amiket egy sokat mozizó embernek úgymond "illik" megnéznie, ezek közé tartozik a Felhőkarcoló is, ami a múfaj kötelező elemeit korrektül hozza, de azon kívül semmi mást.

Tipikus popcorn mozi, ami sokszor hülyének nézi az embert, de nincs ezzel nagy baj, nem feltétlenül vágyik az ember mindig velős tartalmakra.
Én a hülyeségeivel együtt is elvoltam vele ebben a bő másfél órában, mondhatni megfelelt a várakozásaimnak és a ma esti igényeimnek.


76. Nyolcadik utas (2020-08-14 13:54.32) aaaaa
Jó, vagy nem jó, nézőpont kérdése.
Egy biztos. Ha elvonatkoztatunk és csak a szórakoztató faktort nézzük, akkor ez egy ötletes és izgalmas film egész magas fordulatszámmal.
A jó öreg sziklát szeretjük és személy szerint én Neve (Sikoly-Vad vágy) Campbellt is kedvelem, így elengedtem magam és kikapcsolódtam.
Bevallom, remekül szórakoztam.


75. Kawaleo (2020-05-28 10:20.51) aaaaa
Ennyi mesével,hogy lehetett így elrontani ezt a filmet amúgy látványos de egy nagy nevetség az egész műlábú hősünk mint egy artista a tűzben is mászik mint egy pókember :) jujjjjj


74. Vmiso (2019-05-14 15:36.19)  
Közepes elvárásaim voltak, ezeknek meg is felelt a film. Valóban egy Pokoli torony - Die Hard hibridhez volt szerencsém, persze nyilván más minőségben.

Rock hozza amit kell, de időnként egészen lehetetlen dolgokat is képes véghezvinni, ami nem áll jól a filmnek. Alapból is sok a túlzás az izgalom csúcsra járatása miatt. Így minden eltörik, leszakad, felborul ami csak lehetséges, ettől pedig még kiszámíthatóbb a film.
Egy közepesnél jobb akciófilm ez, a túlzások nélkül még jobb lehetett volna.


73. Halember (2019-02-14 21:18.51)   - (válasz Marsbolha 59. hozzászólására)
Hát akkor pont neked szól Sergio Albolha!! :)))))))))


72. Kék kereszt (2019-01-09 18:38.35) aaaaa
A lángok martalékává váló futurisztikus égi palota fenséges látványt nyújt.

Nyíltan a kínai piacra szánták a mozit, így azért érthető a sok kreténség..Arrafelé zabálják az ilyeneket, bár nekik teljesen mindegy, csak ne Star Wars legyen..

A Kidobós rendezője ezúttal elég messzire merészkedett a komfortzónájától és egy Pokoli toronyba oltott Die Hard szerűséget próbált összehozni..de a végeredmény természetesen arra sem méltó, hogy egy mondatban szerepeljen az említett két mesterművel. Fel kell rá készülni, hogy nagyon buta film..Csak röpke 220 emeletnyi hülyeség fért bele..Olyan gyors tempóban érik egymást a nagyobbnál nagyobb faszságok..hogy lereagálni sincs időnk őket..
Szóval eléggé kilóg a műláb..aminek láttán MacGyver is elbujdosik szégyenében..de mégis, a temérdek hibája ellenére, ha az embert jó passzban kapja el és van behűtve elég sör, akkor 1 x egész jól el lehet vele lenni.
Persze másnapra már csak az olimpiai rekord távolugrás marad meg belőle..

Kedvelem Karizma kapitányt. Anno végig követtem a pankrációs karrierjét és a filmjeit is mindig meglesem. Bár ennek a palinak annyi tehetsége van mint egy zsák krumplinak..de olyan karizmája és erős kisugárzása van, mint Csernobilnak..és ez minden filmjében átjön. Itt is ugyan ez a szitu. Minőségtől függetlenül, simán elviszi az egészet a hátán és a műlábán..


71. Halember (2019-01-02 22:18.36)   - (válasz Csak annyit hogy... 66. hozzászólására)
A dö ROck sosem lesz akkora színész, mint a Stallone vagy a Swarci!


70. DouGboy (2019-01-02 17:53.32) aaaaa
Nem egy nagy szám... Én bírom The Rock -ot, de ebben a filmben annyi hülyeség volt, hogy az már sok...
A kedvencem, mikor fél lábbal felmászik vagy 100 emelet magasba egy toronydarun, vagy hogy az elején még vízzel olt a tűzoltórendszer (emiatt lesz a tűz) a végén már tud valami habbal oltani... és még lehetne sorolni...
Hát szóval... Egynek elmegy, szódával.


69. FIDESZES Chtulungelus Aspeciál (2018-12-09 17:51.44)   - (válasz FIDESZES Chtulungelus Aspeciál 68. hozzászólására)
*józanul


68. FIDESZES Chtulungelus Aspeciál (2018-12-09 17:51.35)   - (válasz Langelus 67. hozzászólására)
Most mit csodálkozol, nem láttad még őt részegen írni?


67. Langelus (2018-12-09 13:07.15) aaaaa - (válasz Csak annyit hogy... 66. hozzászólására)
Egek....! -_-


66. Csak annyit hogy... (2018-12-09 00:33.27)  
Nagyon jó filmecske amék kikapcsolja az ijen halibudi filmeken eccődött nézőközönség agyát mintamilyen az enyemé is. Tele van bumm bummm meg tűzzel, izgalmassággal. Kopasz pali nagyonjó. Jujj.


65. Semprini (2018-12-08 00:03.53) aaaaa
A Felhőkarcoló tényleg nem lett jó film, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs meg a maga szórakoztató értéke, legalábbis amolyan "bűnös élvezet" szintjén. És bizony ez valahol az Asylum-förmedvények kategóriája, amikor valami annyira bugyuta, hogy már vicces, hogy az alkotók olyan szánalmasan tolják túl a főhős fizikai erejét, életrevalóságát, hogy gyakorlatilag már-már szuperhőst csinálnak belőle. Két nagyon viccesen túlexponált momentumot ragadnék ki: az egyik az a hozzávetőlegesen 15-20 méteres ugrás, amit hősünk olyan 110 emeletnyi magasban hajt végre a daruról a toronyházba, kiegészítve azzal a nem elhanyagolandó ténnyel, hogy a főhősünk ráadásul féllábú, vagyis az egyik lába térdtől lefelé műláb. A másik dolog: maga a műláb funkciója nem az, hogy a sztoriban tompítsa némileg a főhős orbitálisan túltolt menőségét, kvázi szupererejét, hanem az, hogy két ízben is HASZNÁLJA azt konkrét dologra, vagyis ha nem írták volna bele a műlábat, akkor a sztori két pontján akár véget is ért volna a cselekmény, és hősünk kudarcot vall. Így viszont, hogy nem teljesen egészséges, a műlábát használva bravúrosan megmenti a helyzetet. A valószerűtlenségeknek ez a komolyan vehetetlenségig való túltolása valahol bájosan vicces és megmosolyogtató, még ha az alkotóknak ez nyilván nem is volt céljuk.
Az akciójelenetekre nagy általánosságban is ez a "hajszál híján, utolsó pillanatban, de mindig győz"-stílus a jellemző, valamint az, hogy a fizika törvényszerűségeit igen szabadon kezeli a film. És akkor még nem is említettem a szigetelőszalag, mint Jolly Joker-effektus változatos használatát, ami szintén szül néhány komikus jelenetet.
Dwayne Johnsont én sosem kedveltem túlzottan, sőt ha hirtelen mondanom kéne mondjuk három érdemtelenül túlsztárolt hollywoodi sztárt, az ő neve biztosan az elsők közt ugrana be. Eddig összesen egyszer, a Jumanjiban mutatott olyasmit, aminek valami távoli köze van a színjátszáshoz, de ott a figura specifikussága nagymértékben rásegített erre (vagyis hogy ott egy másik karaktert személyesített meg, aki valójában az ellentéte). Szóval színésznek nagy jóindulattal sem nevezném. Itt valahogy mégis a helyén van, működik a figura, nem zavaró a jelenléte, ez tőlem kb. a legnagyobb dicséret, amit kaphat. A karrierje viszont továbbra is megmagyarázhatatlan rejtély számomra.
A show-t egyébként Neve Campbell és a két gyerekszereplő lopja el, utóbbiak tényleg nagyon cukik, lehet értük izgulni, Campbellt pedig olyan ritkán látni mostanában, jól tartja magát még mindig. A rosszfiúk jellegtelen papírmasé figurák, egyiknek sincs igazából semmi extra funkciója, csak hogy ott vannak és próbálnak keresztbe tenni a főhősnek.
Természetesen a sztori sem eredeti, hanem olyan, mintha a Die Hard és a Pokoli torony összemixelt egyvelege lenne, ráadásul elég pofátlanul nyúl mindkettőből.
Azzal együtt, hogy csak egy gyenge közepest tudok rá adni, én alapvetően elvoltam vele, és összességében kellemes csalódásnak is mondhatnám, mivel rosszabbra számítottam. Agykikapcsolós akciómozi, nem szabad egy percre se komolyan venni, csak az a baj, hogy a film nem szándékoltan, hanem akaratlanul vicces. De szódával azért elmegy egynek.
5/10


64. Moxika123 (2018-11-27 14:52.55) aaaaa
Nagyin szeretem Rock-ot, de ez igencsak gyengécske lett. Végig kiszámítható, klisé tenger.


63. Thejoker (2018-11-03 18:53.36) aaaaa
Gyenge Die Hard utánzat,egy "mindenkit legyőzök és számomra semmi sem lehetetlen" Dwayne Johnsonnal. Én is kedvelem a fickót,de végre már csinálhatna valami igazán jó filmet is,nemcsak olyanokat mint az elmúlt időszakban!Egyszeri nézésre egyébként megteszi ez is!


62. Emmersson (2018-11-03 11:35.14) aaaaa
Ez igencsak lapos volt.
Nem részletezném a logikátlanságokat, mert aki látta és zavarta, annak minek...a többiek pedig úgyis megkajálnak minden, csak látványos legyen.

10/4


61. Chim (2018-11-01 21:31.17) aaaaa
Nem vártam se történetet, sem a fizikát figyelembe vevő akciózásokat, így nem is csalódtam. Egy nehéz nap utáni agykikapcsolós filmre vágytam, ezt meg is kaptam, se több, se kevesebb. Dwayne Szikla Johnson filmjei ennyit tudnak. Ez legalább nem volt kínosan viccesnek akaró lenni szar péniszviccekkel.


60. Tjunior (2018-10-27 14:52.59) aaaaa
A sziklát mindenki kedveli, én is. Jó fej izomhegy meg minden. De a filmjei? Az utóbbi pár évben csinált valami értelmeset? Felhőkarcoló, Rampage, Jumanji, Baywatch, Herkules, egy vagon Halálos Iramban filmet...egyik rosszabb mint a másik. Akkor meg mitől ekkora sztár? Ennyire jó a marketingje?
Ez a Felhőkarcoló is mi? A Pokoli torony meg a Die Hard gyenge összemixelése. Jó hát valamit kellett forgatni a sziklával a kínai piacra, tökmindegy mit. Ez meg eléggé látszik is a filmen, a kis ferde szeműeknek úgy is jó lesz bármi.


59. Marsbolha (2018-10-27 06:58.15)  
Ez a film 15 éveseknek szól.. Nagy rakás 💩az egész!


58. Roberto (2018-10-26 19:58.01) aaaaa
Valóban kiszámítható Die Hard copy, de most mit tehetünk, a filmet elvitte a torony CGI simán. Ez a nyomorék Rock most nem jött be. Erös közepes. A Die Hardtol azért messze a film, de látszódott mintha annak a klasszik filmnek tetszelegne a film. Mert fejet nem tudott most elötte hajtani, az tény. Neve Campbellt én a Sikoly óta nem LÁTTAM játszani. Érdekes volt most látnom öt ennyi év után...


57. Thoams (2018-10-25 23:50.11) aaaaa - (válasz Thoams 56. hozzászólására)
helyesbitek nem a 38-dik résznél hanem percnél :D


56. Thoams (2018-10-25 23:49.44) aaaaa
kiszámitható. a 38-dik résznél még meg is állitottam a filmet, és mondtam magamban hogy fogadjunk hogy SPOILER! szoval mondtam magamban hogy fogadok hogy most a csaj fejbelövi miután a srác elmagyarázta hogy mi mindent elintézett a rendszeren. megnyomom a play-t és bumm hát nem igazam van? :D


55. Marsbolha (2018-10-11 11:34.11)  
Bevágtam rá az 1 csillagot. Ezt még dvd- n is kár kiadni....


54. Marsbolha (2018-09-02 16:01.32)  
15198. helyen áll a film. Oda is való.


53. Marsbolha (2018-09-02 16:00.40)   - (válasz Az utolso szamuráj 33. hozzászólására)
Lovaggá ütünk érte hamutál! 🎻💂



52. Marsbolha (2018-08-25 22:49.42)  
Egy nagy rakás 💩 a film!


51. Roxer17 (2018-08-25 21:02.37) aaaaa
Egyszer nézhetó B kategóriás akciófilm.
Csak annyira kiszámítható,hogy már az elején tudtam,hogy a végsó nagy leszámolás a sok kamerás tetőteremben lesz :D


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBertó!!!, 2023-04-14 06:3580 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk