Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46
Midway
- Film+, 08:00
A fekete ló farmja
- Filmbox Premium, 08:25
Az ördög maga
- Film Café, 08:35
Mindent bele, fiúk!
- Moziverzum, 08:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sötét múlt aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Victoria (2015) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Tömö (2021-01-19 18:40.31)  
Na, majd vki leirhatná nekem a végét, mert nem győztem kivárni.
Azért nem ájultan el ettől a filmtől, mint Anita, inkább úgy vagyok vele,mint Lizi:D
Fúlra kerülném, kerülöm az ilyen "csávókat" még ha dizsis éveimben is lennék, se állnék szóba csapat idiótával, ha egy tetszene közülük, úgy terelném a vágányra, hogy akkor ketten haladjunk tovább, a ballanszok minek??:D
Ez az egy snittes felvétel( l
Ha figyelsz, azért látstik,hol volt pihi), azért nem hiszem, hogy Berlin utcáit ennyi időre lezárták, ez sem volt így nagyon hiteles, mert az a város full tele éjszaka is, főleg autókkal, jönnek mennek, akármelyik kis utcában is lenne az ember. Így inkabb vmi kisvárosnak tünt az egész.
eredetiben néztem, hát, az kutyulda végig, németül a fiuk, meg angolul a lánnyal. Kifárasztotta rendesen az agyam. A garázsos jelenetnél kikapcs. Itt azt mondtam, hagyjuk.ennyire Buta, vagy inkább "gáz" gyerekre nem vagyok kíváncsi.


7. Bertó!!! (2018-10-16 19:12.23)  
Ez aztán feszült egy menet volt.
A rendező igencsak értette a dolgát.
"1" snittben(jól elrejtett vágásokkal) összehozni egy ilyen hiperrealista filmet,egészen egyedi és ritka dolog.
A színészeket (élükön Laia Costa)instant díjjal jutalmaznám,egytől-egyig remek alakításokat láthattunk.

Hasonló operatőri munkával készült feszült stílusú film,másabb műfajban: Utoya
(((A Mefisztó,elég erős jelenetre sikerült,zsebkendőket bekészíteni.
Fiatalság bolondság.)))



6. Jorosz5 (2018-06-04 00:07.11) aaaaa
Zseniálisan elkészített mestermű Schipper-től, két és fél óráig tartó feszültség, fordulatos cselekmény, számomra eddig az év filmje. Letaglózó film, már akinek van türelme végigülni. Szenzációs.


5. Liz-i (2015-12-10 22:28.49)  
Nem osztályozom le, mert fél órát bírtam a filmből. Az ilyen emberektől mindig menekültem a szórakozóhelyeken, és most filmen nézve is irritáltak. Talán ha én is segg részeg lettem volna, akkor tovább tudom nézni. Ez a butácska lány is elindul ezzel a 4 lúzer seggel az éjszakába... No comment... Mégis mit vár? Mire számít? Mi fog kisülni ebből? Mondhatnám, hogy ez csak film, és nem lehet valaki ennyire hülye a való életben. De igen, ebből lesz a " Jé mnegerőszakoltak, és kiraboltak. Ki gondolta volna?" szituáció. És végig ez járt az eszemben ebben a fél órában. Hogy tényleg, vannak ilyen hülye nők... Szóval jól felhúztam magamat, és hagytam az egész filmet. Pár helyen bele nézegettem még, amit láttam, azt mind megéredemelték legalább... Az operatőri munka biztos kiváló, meg a többi, de sajnos csak azt lestem végig, hogy valaki lépjen ki egy péklapáttl egy sarok mögül, és vágja állba valamelyiket, annyira irritáló társaság volt.


4. Yoe (2015-11-29 21:22.02) aaaaa
Azt a kibasz*tt mindenit


3. Anitabagwell (2015-10-11 15:57.30) aaaaa
Hát, ha van az idei eresztésből film, ami teljesen kiütött, akkor ez az a film! A maga 140 percével úgy a székbe szögezett, de úgy… pedig néha még émelyegtem is, mert kicsit beleszédül az ember, ha 140 percig néz VÁGÁS nélkül valamit. Nem is tudom csináltak-e valaha ilyen filmet, hogy ez a 140 perc ez teljesen vágás nélkül megy le. Rövidebb filmek vannak így, azt tudom… na de közel 2 és fél óra??? Le a kalappal a film alkotói előtt, különösen a színészek előtt. Ezt nyilván csak rengeteg improvizációval tudták megoldani, mert nincs olyan, hogy „uhh bocsika, elszúrtam a jelenetet, vegyük újra”, mert ennek le kellett mennie és kész. Minden színésznek igazi kihívás, Naomi Watts 20 perc snittek miatt parázott a Birdman forgatásán, hogy mégis hogy fogja megcsinálni, mi van he elszúrja? Itt meg nála jóval tapasztalatlanabb fiatal színészek, olyan minőségi munkát tesznek le az asztalra egy színészileg és emberileg egyaránt hihetetlen nehéz filmben, hogy keresheted az álladat a padlón…
Valószínűleg kevesebb emberhez fog eljutni ez a film, mint amennyihez el kellene, ezért is ragadom meg az alkalmat, hogy talán kicsit szentimentálisan, de ezáltal mégis nyomatékosan elmondjam mennyire jó és a filmvilág szempontjából mennyire FONTOS film született Sebastian Schipper-nek és a színészeinek hála! Még elismert, nagyon jó színészektől sem lenne kis teljesítmény egy ilyen film, na de egy csomó ismeretlentől? Nem szégyellem bevallani, halvány lila gőzöm sem volt kik ezek a színészek a filmben, de az most már tuti, hogy Laia Costa és Frederick Lau (Die Welle-ben játszott amúgy!!) nevét nem felejtem el soha. Kicsit aggódtam amúgy, hogy nem lesz érdekes meg valami kommersz „nincs semmi sztori, csak kiragadok 2 és fél órát valaki életéből” , ehhez képest jól megtolták a forgatókönyvet és valósággal sokkolt a végeredményt. Semmi hatásvadászat benne, egyszerűen csak a szörnyű események, egyik a másik után… simán a fiatalok helyébe tudtam képzelni magam, akármelyikébe. Egyikük sem volt rossz ember, csak rossz döntést hoztak és a lavina elindult, onnantól nem volt megállás. Már az első pár percben látszódott, hogy a két főszereplő között izzik a levegő, attól tartottam majd nagyon elviszik a romantika irányába. Nem árulok el nagy titkot azzal, ha elmondom: (szerintem) nagyon ritka az, ha szórakozóhelyen, „kissé” illuminált állapotban azonnal igaz szerelem szövődik két ember között… kicsit tartottam, hogy ez lesz és hitelét veszti az egész, de nem, még ezzel sem szúrta el Schipper! Pont annyira volt romantikus és vágyaktól túlfűtött, mint amennyire kellett. A fiatalok egytől egyig megtestesítették a 21. század fiataljait, minden jó és rossz tettükkel egyaránt – persze nem akarok általánosítani, tisztelet a kivételnek – de úgy gondolom valós tükröt állítottak a fiatalság elé. Negatív és pozitív értelemben egyaránt.
Nem is tudok mást mondani, látni kéne mindenkinek! Sokan nem fogják szeretni, mert nincsenek benne nagy sztárok és az emberek 90%-nak amúgyis teljesen elképzelhetetlen, hogy végignézzen egy vágás nélkül közel 2 és fél órás filmet.
Viszont ínyenceknek kötelező!!! Nagyon fontos és egyszerűen lehengerlően fantasztikus film!!! Voltak olyan pillanatok, amikor levegőt sem vettem, annyira izgultam….
Ilyen filmeket keresek, amikkel annyira együtt élek, hogy amikor valami szétesik a sztoriban, akkor szétesek én is.
Idén még nem láttam jobb filmet és azt kell mondanom, marha magasra tette a mércét ez a Victoria!


2. Petra2414 (2015-09-20 20:14.42) aaaaa
Cinefesten találkoztam ezzel a filmmel, kár hogy még nem lehet értékelni, mert nálam csillagos ötös! :) Minden tiszteletem az operatőréé és a színészeké! De nem csak technikailag van teljesen korrektül megvalósítva, hanem a cselekmény is folyamatosan fenntartja a feszültséget. Hihetetlen, hogy a két és fél óra alatt egy másodpercnyi üres idő sincs! Imádtam!


1. BeL1eVe (2015-09-15 12:35.10) aaaaa
Maga a sztorija annyira nem is nagy vasisdas, viszont az, hogy 2,5 órás és egyetlen snittben vették fel, kötelező moziban nézős!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2021-01-19 18:408 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Victoria adatlap
Eredeti cím: Victoria
Évszám: 2015
Rendezte: Sebastian Schipper
Szereplők: Laia Costa, Frederick Lau, Franz Rogowski, Burak Yigit, André Hennicke

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk