Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Felsőbb törvény
- Cinemax, 14:30
Lopott szavak
- Paramount Network, 14:30
Eddie, a sas
- Moziverzum, 15:10
Armageddon
- Film+, 15:30
Kellékfeleség
- HBO, 15:31

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Dűne: Második rész aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - 3 szív - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Dreaming58 (2018-05-27 19:11.37) aaaaa
Az érdekes és jó alapkoncepció, a remek színészi teljesítmény (talán csak Sylvie párjának ripacskodása, na meg ellenszenves szinkronhangja lóg ki a sorból)együtt borítékolta, hogy ez egy jó kis dráma lesz.
Sajnos az én meglátásom szerint a cselekményhez képest picit el lett nyújtva az egész, és számomra zavaróak voltak időnként azok a narrációk (csak úgy meglepetésszerűen alkalmazva)- ezek miatt nem tudok csak három csillagot kiosztani.
Egynek azért jó volt!


2. Independence (2017-03-19 23:36.51) aaaaa
Charlotte Gainsbourg óriási kedvencem, nyeszlett a szentem – átfúj rajta a leglágyabban lengedező tavaszi szellő is – s arcának szabályos vonásai sem kívánkoznak romantikus női portrék megfestőinek üresen tátongó vásznára,ellenben az „isten” színésznőnek teremtette, méghozzá nagyon jó kedvében alkalmazta e rítust a teremtő erő birtokosa – kit/mit mindenki kedve szerint képzel el, szakállas haragvó „férfinak”, mely ábrázolás, a reneszánsz freskókról tekint ránk, vagy az Univerzumot irányító, meghatározhatatlan státuszú, megfejthetetlen „központi agynak”.

Izgalmas, érdekes személyiség, nyugtalanítóan izmos aurával, eleven erővel bíró, ösztönös nőiességet sugárzó, briliáns színész..., keresettség nélkül, hisz minden gesztusa belüről fakad, tekintetének ereje saját vonás, nem tanult „lecke” felmondása.

Vonzerővel rendelkezik – rám is hatást tud gyakorolni, nőként is ! – mi egyfajta születési „hiba”.Nyomot hagy, hiányérzetet szül s akkor is őt keressük a moziban, mikor hosszú percekre, talonba teszi a forgatókönyv!
Nos, pont ezen okonál fogva személye nem hagy teret e filmnek életre kelni, saját ereje nyomja el a mozit, mert alkalmatlan partnert választottak hozzá!
Olyan partnert, melyet Chiara Mastroianni kissé szürkébb, egyszerűbb, hétköznapibb személye mellé még csak-csak oda lehet rendelni, de Gainsbourg karaktere részben agyon nyomja azt a férfit, kibe elvben halálosan beleszeret, részben pedig közös jeleneteikben, szó szerint lesöpri a vászonról.
S ráadáskép egy ily pikáns szerelmi háromszög történetben nagy hiba, ha ennyire nincs kémia a szereplők között, mert az biza nyomokban sincs..., a két testvér női vonala még elmegy, de férfi-női szerelmi viszonyok, hiteltelenek.A szeretkezések rövid felvillanásai is erőltetettek, görcsösek.

Félre értés ne essék, semmi bajom Benoit Poelvoorde-val, nem rossz figura, s nem is rossz színész, csak ez - véleményem szerint – nem az ő szerepe volt, van ilyen.
Mindezek fényében, kicsit csalódtam a moziban, bár rossznak semmikép sem mondanám: érdekes s súlyos drámát hordozó a téma, látunk remek színészi játékot – Gainsbourg – csemege együtt látni a vásznon anyát és lányát – Chiara Mastroianni, Cathérine Deneuve és Marcello Mastroianni lánya ugye-, s az alternatív lezárás is kellően frappáns mód veti fel a nézőben, mi lett volna az üdvösebb mindenki számára, de marad hiányérzet.
A „mély-vonósok” által keltett baljósan komor, mogorván borzongató zenei aláfestések – bár ez sokaknak tetszett – melyek a férfi főszereplő első felbukkanásától végig kísérik a filmet, nagyon túlzóak egy romantikus dráma alap hangulatához, értjük, hogy dráma, s valószínű nem lesz „rózsaszín” a végkifejlet, de nem kell ezt az első pillanattól a zene segítségével is belénk pumpálni, előre vizionálni, ráadásul olyan zenével, mely idegen testként ül a filmen, ahelyett, hogy beépülne szerkezetébe.

Érdekes lenne újra forgatni a mozit, s a háromszög egyik sarkára egy másik férfi színészt helyezni, nagyon eltérő végeredmény születhetne..., akkor is, ha minden mást változatlanul hagynánk.


1. My name is.. (2015-06-19 18:05.59)  
Hol a csücsökben lehetne ezt megnézni??!!
Nem találok egy linket sem,még feliratosan sem,banyek..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekDreaming58, 2018-05-27 19:113 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk