Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Venom
- HBO, 18:06
Macskajaj
- Moziverzum, 18:20
Elysium - Zárt világ
- Cinemax2, 18:40
Jeges pokol
- Mozi+, 18:50
Az Amazonas kincse
- Film+, 18:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mit hallgatsz most?
Mire gondolsz most?
Szabó István - Vélemények
Rock zene

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Semmelweis aaaaa
Joely Richardson aaaaa

 

Fórum - Gunman - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

18. Tömö (2022-07-31 02:03.23)  
Hát,ez is egyszer elkeszült, megnéztem, de minek?film ez is.
Még, hogy a nő szép?pont a 9perc szünettel a fogai közt látván, gondolkoztam vagy 10percig, de fasza akciófilm színésznő lettem volna:,ha máshova születek;)
Penn csúnya,sosem volt szép,se nem szimpatikus nekem. A filmek is inkább közepesek,amikben ő a főszereplő, amik meg jók, nem miatta. Pl.a Sam c.filmje is, totál elcastingolva vele. Abban, 1percig nem hittem el róla,hogy fogyatékos .
Itt meg...kemény mint a kémény. Lő, fut,vérzik, hány.
60éves vagyok, kigyúrom magam , s überelem LIAM-ot arccal, felkenek mindenkit a falra!
Bardem nemtom minek kellet bele. Bede Pistát is oda rakhatták volna az ablak alá.
A BMW szép volt!:)


17. Kirschakos (2021-04-07 21:52.16) aaaaa
Ez egy remek kis akció-thriller volt! Jó színészi játék, szuper akciójelenetek, feszültség, apró csavarok stb. A zene diszkrét, de élvezetes, ahogy maga a történet is. Az Elrabolva rendezőjének ismét sikerült egy emlékezetes alkotást letennie az asztalra. Aki szereti az akciófilmeket jó történettel azoknak erősen ajánlom!



16. Lector (2017-09-22 20:00.15)  
Azért én abban maradnék:-Ez a film remek.
Szórakoztatta a nézőt.Engem spec...nagyon.
Primitív? Kiszámítható?Mint a faék?...És?:)))
Sean Penn remek színész.Mellesleg;- még kora ellenére is szálkás rendesen:)!
Azt gondolom , a vége kissé Amcsis ám ez a film is csak azt kantálja mint a többi fospumpa...politikai krimi ill akció:-A rossz megkapja a jó pedig elnyeri:)

Nem tom megnézném e még egyszer:)
De teszek vele még egy próbát:)


15. Nyolcadik utas (2016-11-17 16:56.34) aaaaa
Teljesen kiszámítható történet. Tudod, várod, mi lesz, de mégis meglepődsz. Valahogy működik. Mert faék egyszerűséggel halad előre és nem akar több lenni annál, ami. Lekötött és egy filmnél néha nem is kell ennél több.


14. Brundle (2016-09-12 09:31.13)  
Érdekes film én a hétvégén olvastam a film eredeti regényalapját, nem volt túlkomplikált regény eléggé pörgős volt szerintem, és ma láttam a filmet felirattal és a film se volt rossz szerintem. Persze a rendező jócskán aktualizálta az 1980-as évek elején megjelentetett Jean-Patrick Manchette regényt, és rendesen meg is variálta de azért mindenképpen egész jó filmet kerekített ki belőle szerintem. Szóval mindent egybe vetve nekem nem volt bajom a filmmel szerintem érdemes megnézni, és érdemes elolvasni az eredeti regényt is másabb mint a film sokkal de nem lett rossz: [link] .


13. Michuu (2016-01-18 19:56.41) aaaaa
Sean Penn nagyon jól hozta ezt a szerepet is, miatta, no meg a kevés akció miatt 2-es.


12. Az utolso szamuráj (2015-10-09 14:56.24) aaaaa
Ha még a 80-as években élnénk...
Bár tény,nem kevés alkotás kacsingat afelé-Elrabolva,Feláldozhatók-a Gunman akkor lett volna sikeres,ha most is azokat az éveket írnánk.Plusz az álomgyár mostanság odafigyel a korosodó színészekre is,nem csak akciófilm fronton,Sean Penn meg úgy érezte,ha Liam Neeson-nak sikerült,Kevin Costner-nek meg csak félig,neki attól még összejöhet.Ráadásul azt a rendezőt kapta meg,aki az Elrabolvá-t is jegyzi,ami jó kis film,viszont véregyszerű(ebben rejlik ereje,meg a főszereplőjében)
A Gunman egy ponyvaírásból született,és Sean Penn-t sokan megszólták,miért rohangál ennyit félmeztelen a vásznon:én azért tiszteltem is,annyi idős korban igencsak durván átalakult.Penn egója viszont rányomta az egész filmre a bélyegét,van itt afrikai probléma,népírtás,gonosz nagyvállalatok,és virágnyelven fogalmazó ügynökök,akik akkor is így beszélnek,ha senki sincs a közelükben(Akkor viszont miiiiiiééért???)
A sztori egyszerű,Bardem túljátssza karakterét és ripacs,Ray Winstone és Idris Alba keveset van a vásznon,a nő szép,Penn meg sokat mereng sötétített szobákban,mert neki épp rossz:hát,gyilkosoknál van ilyen.Viszont Morell akciójelenetet még most sem felejtett el rendezni,így örülhetünk a realistább dolgoknak,azaz valakit egy falon keresztül is le lehet lőni,mert a golyó azon ha olyan fegyverből olyan kaliberűvel puffogtatnak,átmegy.
Szemben sok kritikus állításával,volt ennél feleslegesebb 2 órám is moziban,persze azt,hogy Penn baszott jó színész,kétség kívül nem ebből tudjuk meg.


11. Jerlaxa (2015-08-14 09:51.40) aaaaa
Tipikusan egyszer nézős mozi,amire nem tudom azt mondani hogy rossz volt de sajna jó sem.Sean Pennt mindig öröm látni de ez az egyetlen pozitívum.


10. Jason13 (2015-08-12 17:30.18) aaaaa
Többet vártam a Taken rendezőjétől.
Mégpedig azért, mert előző munkái igencsak szórakoztató, pörgős akciófilmek, míg a Gunman egy végtelenül unalmas, üresjáratokkal teletömött bugyutaság.
A történet baromi egyszerű, mégis, nagyon el lett nyújtva, így a cselekmény hamar érdektelenné válik. A helyzetet pedig az is súlyosbítja, hogy a szerelmi szál a dél-amerikai szappanoperákat idézi meg minőségben. A főhős betegsége pedig a mélypont. Semmi funkciója nincs, lazán kilehetett volna radírozni a szkriptből.
A legnagyobb negatívum mégis az, hogy a sok felesleges jelenet és a sztori nyújtása teljesen hátérbe parancsolja az akciókat. Az a kevés, ami van, kétségtelenül jól néz ki, de sokkal többet elbírt volna még a film.
A színészi játék is meglehetősen közepes. Sean Penn számára alapvetően illik ez a kiöregedett bérgyilkos szerep, kár, hogy a készítők nem tudtak vele mit kezdeni. Azonban ő még így is próbálkozott, nem úgy, mint Javier Bardem. Piszkosul tehetséges aktornak tartom, de amit itt lenyom, az siralmas. Idris Elba meg kb. 5 percre ugrott be, bár ő legalább nem csinált hülyét magából.
Összességében, ez egy vérlázítóan gyenge, hosszú és unalmas szösszenet, amiben azért több rejlett. Kár érte.


9. Zoli27 (2015-08-11 08:34.09) aaaaa
Kár volt Javier Bardem ripacskodásával elrontani a filmet,jó szinész de az a műsor amit piásan lenyomott igen gagyi volt.Sean Penn betegségéről nem is beszélve nemrég láttuk ezt már Pierce Brosnan filmjénél!!


8. Chris92 (2015-07-02 11:18.04) aaaaa
Ennek a filmnek nem ártott volna egypár dolog. Például az, hogyha a rendező Pierre Morel vagy a forgatókönyvírók már az lején eldöntik, hogy milyen filmet akarnak csinálni.
Morel az Elrabolva első részével nagyon megcsinálta a szerencséjét, bizonyította hogy tud ütős, kemény és intenzív akciófilmet csinálni, viszont itt totálisan mellényúlt. Ha rövid és tömör akarok lenni, akkor úgy fogalmazok, hogy minden amiért élveztük Liam Neeson kiszabadítós küldetését vagy úgy alapjáraton követelmény az akciófilmeknél, az itten ki van spórolva. Van nekünk egy történet, egy békében tevékenykedő de a cég által ismét célponttá vált ügynökről, amiből kerekíthettek volna egy pörgős-menekülős-bosszúállós alkotást, de inkább még telenyomták politikai háttérszálakkal, vérgyenge és súly nélküli romantikázással, testi gyengeséggel küzdő drámai szállal, nagynevű színészek bukkannak fel, hogy aztán teljesen jellegtelen mellékszerepekben legyenek felhasználva. A film cselekménye töredezett, üresjáratokkal van tarkítva, ráadásul amennyire karizmatikus és erőteljes volt az akcióhős szerepben Neeson, Sean Penn annyira enervált hiába gyúrta ki magát szegény látványosra és tanult meg bunyózni. A karaktere csak egy cselekménykatalizátor, a film sokszor fájdalmasan érdektelen és unalmas, csak akkor hajlandó működni, amikor Morel végre abbahagyja a tésztanyújtást és nekiáll akciózni. Amihez szerencsére még mindig ért, dinamikusak és ütősek a tűzpárbajok és a bunyók, de ezekből túl kevés van a film két órája alatt.
Minden egyes alkalommal, hogy elkezdene folyni a füledből az adrenalin, megint egy divatjamúlt tévés thrillerben találja magát az ember. Elpuskázott lehetőség a javából, nem csoda hogy megbukott.


7. Szedlee (2015-04-01 13:25.34) aaaaa
Nekem jobban bejött, mint az Elrabolva, mondjuk jobban is kedvelem Sean Pennt Liam Neesonnál..Javier Bardem meg Javier Bardem...:)...a céljának teljesen megfelel, nincs minden percben akció(de azt nem is szeretem), van mellette szerelmi, drámai szál, némi mondanivaló, s európai hangulat...olyan kis Mission Impossible egy macsó Sean Pennel, persze a küldetés azért itt sem lehetetlen...érdemes, mert jó. :)


6. Kittentyű (2015-03-28 22:00.04) aaaaa
Aki szereti Pierre Morel elöző filmjét az Elrabolvát, az nagy valószínűséggel nem fog ebben a filmben sem csalódni. Ez a film is hozza azt a szinvonalat amit az Elrabolva. A rendező ezúttal leváltotta Liam Neeson-t Sean Penn-re aki most először játszott akciófilmben. Számomra bebizonyította, hogy nem csak drámákban, hanem akciófilmben is megállja a helyét. Penn remekül játszott, de ez Tőle nem újdonság, rengeteg nagyszerű alakítással ajándékozott meg bennünket az évek során. A mellékszerepekben is olyan fantasztikus színészeket láthattunk mint Javier Bardem, Ray Winstone és Idris Elba. Szóval a film pörgős volt elejétől a végéig, a párbeszédek is jók voltak, akciókból és izgalomból sem volt hiány. Olvastam néhány negatív kritikát a filmről, de én is pozitívan csalódtam. Ilyen egy igazi pörgős akciófilm francia módra. Pár hónap múlva amikor megjelenik lemezen, biztos hogy beszerzem. :)


5. Johnny Saiper (2015-03-28 19:55.51) aaaaa
Ismét pozitívan csalódtam egy filmben. Ha nem hallottam volna ezekről a negatív kritikákról, akkor közepes akciófilmként tekintenék rá, így viszont egy halovány négyest érdemel. De nem kell azért sokat várni tőle.


4. Kittentyű (2015-03-25 21:52.13) aaaaa
Szombaton nézem meg.


3. Csak annyit hogy... (2015-03-24 12:27.33)  
Az origo szerint szar.



2. Liz-i (2015-02-25 21:27.45)  
Naggggyon várós!


1. Kittentyű (2015-02-06 10:47.53) aaaaa
Juj de várom már. 😃



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2022-07-31 02:0318 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk