Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szerelem első lájkra
- Film4, 06:40
Babylon A.D.
- Film Café, 06:40
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05
Elit játszma
- AMC, 07:05
Lesz ez még így se!
- HBO, 07:46

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tűzparancs aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Behálózva (2013) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Kritikus (2014-12-31 14:59.43) aaaaa
Az alapanyag és az ötlet sem volt rossz, sőt néhol még a kivitelezés is tetszett, vagy inkább fogalmaznék máshogy, nem sok olyan jelenet volt amik zavartak, viszont azok nagyon. Mert a jó kis akciótrükköket itt is bedobták, sztorit összerakták, meg jelenkori is nagyon a dolog, azért félelmetes látni mit meg nem tesznek, hogy elkapjanak, eltüntessenek ha olyan információk birtokába kerülsz. Onnan nincs menekvés. Talán a kapott ,,amnesztia" is hiteltelenné teszi a végén, de itt főleg nem ezzel voltak bajok.
A viszonylag (mondhatni) nagyszerű burok alatt megbújnak olyan nagyobb hibák mely kis gondolkodás után némi mosolyt csalnak a néző arcára, és persze a komolytalanság jeléül szolgálnak. Sajnos a manapság megjelenő tucat akciófilmek hibája a hiteltelenség, ami sokszor ezt a filmet is jellemzi, most nem mennék nagyon bele, aki kíváncsi rájuk nézze meg le fognak jönni. Összességében közepesre értékeltem ezek miatt, nem mindig feltűnő, de ha igen akkor nagyon zavaró. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az akar lenni, de nem marad hű a valósághoz. Kicsit kritikus vagyok vele, de egyszer simán nézhető.


4. Johnny kapitány (2014-10-05 01:20.09) aaaaa - (válasz G-ergo 3. hozzászólására)
Akkor miről szólt volna a film?



3. G-ergo (2014-10-04 07:03.58)  
be-be aludtam a filmen, tehát lehet baromságot beszélek, de nem lett volna egyszerűbb az mi5-nak ha már az események legelején bedobják ezt az ismeretség dolgot (a titkos és a rendes tárgyaláson helytálló ügyvéd között), ahelyett, hogy akciózzanak meg killerkedjenek vért izzadva? csaakkérdem...


2. Clairette (2014-09-17 17:47.14) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 1. hozzászólására)
Lehet, hogy szégyen, de nekem bejött ez a film. Így klisékkel, meg hibákkal együtt, nekem egy végig pörgős, izgalmas kis film volt, én élveztem, isten bocsássa meg!
Spoiler!
De egyet kell azért értenem, hogy valóban sok olyan bukfenc volt benne, hogy még nekem is feltűnt, pedig én aztán ezekkel sose szoktam foglalkozni. Számomra legnagyobb baki az volt, hogy ha valakit megfigyelnek hosszú ideig, aztán elkezdik keresni mindenhol, és ott, ahol mindig a szabadidejét tölti, a kedvenc helyén, abban a csónakházban, ott senkinek se jut eszébe megkeresni, egész éjjel nyugodtan beszélgethet! Ez nagyon átlátszó volt, de mint mondtam, nekem ezek ellenére is nagyon tetszett!


1. Az utolso szamuráj (2014-06-08 20:12.27) aaaaa
Kár ezért a filmért.Komolyan.
Lesz itt persze épp elég,aki felértékeli:had ne írjak neveket,Beszko meg Kit...vazzeg,szenilis vagyok,mit is írtam,nem írok neveket.Nekik majd lehet nem zavaró a számtalan logikai hiba-meg hogy a parafaktor eltűnik a nagy semmiben a robbanás után.
Régen is voltak terrorizmussal foglalkozó filmek,most is vannak,mindig is lesznek:persze,el lehet azon rágódni,attól terrorista valaki,hogy egy adott ország azt mondja rá:na ez a film ilyesmin nem fog.Ez a film semmin nem fog,csak úgy...van.
Amiért pedig kár,mert cefet erős a nyitás:egyre több kamera képét látjuk,hallunk embereket akik aztán egy teherautóba rejtett bombától nem is alacsony számban meghalnak.A helyszín most nem New York,Los Angeles hanem London.Hogy pedig más,fontosabb,állami vagy titkos szervek is benne vannak a "képben",tapasztaltabb mozinézőknek nem újdonság.
Aztán jönnek a klisék.Meg a hülyeségek,ami még Eric Bana sármját is elhomályosítják(ő amúgy jól is játszik)Spoilerek,bojlerek,de olvasd tovább(csak neked is majd feltűnik,ha nem,nézegesd a Kockásfülű nyuszit)
Szóval,az MI5-nak olyan nyiszlett gyilkosai vannak,akiket egy nő ,miközben hátulról le van fogva,harcképtelenné tud tenni egy pohárral...Minek várni egy,az ügy bizonyos pontján elkerülhetetlen gyilkosságra amit naná hogy öngyilkosságnak álcáznak...hogy tudnak ilyen balfék mód vigyázni egy kisgyerekre,seperc alatt megszökik...kamerákon látják a szökevényeket,akiket keresgélnek,mégis besétálnak a bíróságra de a kedvencem....:a kissrác súg valamit az ügyvédnőnek,az próbálja lefuttatni igaz a számítógépén,de az ,hogy egyszerűen megkérdezze egy töröktől,napok múlva jut eszébe,hihető,logikus,érthető,ügyes.
Szóval,vannak itt gondok,nagyon is,az akciójelenetek mintha a Szomszédokat néznénk még Bőhm bácsi életben bölcselkedésének cikornyázatos idején ,egyedüli megnyugvást odafigyelő lelkünkre a nagyon nem teljes happy end nyújthat,persze azért egy bejátszott beszélgetésben céloznak a világ kerekeinek pozitívabb mezőkre való gördülésére.
Na,nagyjából ennyi a film,persze ha mondjuk Áder János viccpercek vannak az M1-en,lényegesen jobb választás.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKritikus, 2014-12-31 14:595 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk