Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Végképp eltörölni
- Viasat3, 21:00
Elysium - Zárt világ
- Film+, 21:00
Robotzsaru
- Viasat Film, 21:00
Rambo - Első vér II.
- Moziverzum, 21:00
Csak szexre kellesz
- SuperTV2, 22:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fallout (sorozat) - Vélemények
Sötét múlt (2022) - Vélemények
Született július 4.-én - Vélemények
Becky bosszúja - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Végzetes árulás aaaaa
Carlyss Peer aaaaa

 

Fórum - Nurse 3-D - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

5. Wave (2020-03-21 13:01.46) aaaaa
nem nagy szám, a csajok jók, műfajához képest semmiképp nem kiválónak, de jónak ítéltem emg


4. Tomi4 (2014-09-08 17:31.18) aaaaa
Nagyon brutál.



3. RVIN73 (2014-04-09 19:52.10) aaaaa
Nagyon beteg film! :D


2. Jason13 (2014-02-16 19:48.27) aaaaa
Ha nem csal az emlékezetem, két éve hallottam először a Nurse című horrormoziról, azt hiszem akkor jöttek ki róla elég érdekes poszterek. Már ekkor felkeltette az érdeklődésemet a nappal nővérként, éjszaka sorozatgyilkosként dolgozó nővérke története, de ezek után még jó ideig kellett várnom arra, hogy megtekinthessem a filmet, mivel elég sokáig tologatta a bemutatót a gyártó stúdió. Mire befutott az első előzetes, már majdnem megfeledkeztem a moziról, szerencsére azonban újra eszembe jutott és ismét elkezdett érdekelni a dolog, sőt, már abban a hitben ringattam magam, hogy "ez biztos jó lesz". Kár volt, mert csalódnom kellett, bár ha belegondolok, megint én voltam a hülye, hogy egy olyan alkotást vártam, amit a Hegylakó 4. és a The Day rendezője, Douglas Aarniokoski dirigált le
Főszereplőnk Abby Russel, aki nővérként keresi a kenyerét, de éjszaka levedli munkaruháját, feszes bőrszerkóba bújik és vadászni kezd. Mégpedig férfiakra, akik megcsalják feleségüket. Már ebből leszűrhető, hogy Abby nem egy épelméjű nőszemély, de környezetében ezt senki nem veszi észre. Legalábbis addig, amíg a kórházba meg nem érkezik egy új nővér, Danni, aki megtetszik Abby-nak és ezért szeretne elég szorosan összebarátkozni a fiatal lánnyal. Ez azonban nem jön össze, így hát Abby megpróbál mindent elkövetni, hogy romba döntse Danni életét, még a gyilkosságoktól sem riad vissza.
A sztori egy jól ismert thriller klisére épül, tehát adott egy elmebeteg karakter, akinek nem sikerül maga köré csavarnia valakit és ezért begurul, majd azon lesz, hogy jól móresre tanítsa a szerencsétlent. Ezzel nem is lenne baj, hiszen egy ilyen alapra simán rá lehetett volna építeni egy szexi, erotikától fűtött vérgőzös thrillert, ehhez nem kellett volna más, csak egy kis kreativitás és tehetség. Az előbbi megvolt az alkotókban, szerintem egész jó volt ez a gyilkos nővérkés ötlet, a baj ott van, hogy ebből egy elképesztően idióta, izzadságszagú szenvedést sikerült kihoznia a készítőknek.
Először is az szomorított el, hogy nagyon kevés véres jelenettel találkozhatunk, pedig a marketing pont erre épült, érdemes megnézni a posztereket, melyeken a főszereplőnő feszít csurom véresen és pucéran. Ehhez képest egy valamire való darabolás akad a játékidő alatt, az nem is lenne rossz, sőt, már-már torture porn-ba csapna át, de rövid terjedelme megakadályozza ebben.
Aztán itt a film erotikus vonulata, ami szintén nagyon gyenge. Hiába vetkőzik le többször is teljesen meztelenre a gonosz nővérke, a pozitív főhősnőt is szívesen láttam volna alul öltözötten, de bezzeg őt csak zuhanyozni láthatjuk, mégpedig hátulról. Így azért nem az igazi!
De mindezek felett szemet hunytam volna, ha cselekmény végig pörög és még feszültséggel is szolgál, ám ez sem teljesült. Az alighogy másfél órás játékidő alatt számtalan üresjárat található és emellett izgalmas képsorokból is hiányt szenvedünk. Bezzeg erőltetett jelenetek szép számmal akadnak, ahogy logikai buktatók is!
Például a gyilkos nővérke múltját bemutató flashback-ek bűzlenek az izzadságszagtól és még hatásvadászok is. Ennél zavaróbbak a teljesen irreális cselekedetek a karakterek részéről, kedvencem az volt, mikor a két ellentétes oldalon álló leányzó összebunyózott a kórházban a fináléban és az ott dolgozók rájuk se hederítettek. Később beköszöntek azért a rendőrök, de ők is úgy viselkedtek, mintha a Rendőrakadémia című vígjátékszériából léptek volna elő.
A negatívumok sorát bővíti még a színészi játék is. A főszereplő Paz de la Huerta dögös, meg minden (bár az arca elég érdekes), viszont elképesztően amatőr teljesítményt nyújt. Ez igaz a szintén szexi Katrina Bowden-re is, modellként (vagy pornókirálynőként) profibban helytállna, mint színművészként. A férfi karakterek se valami jól megírt, árnyalt figurák, inkább csak két dimenziós sablon személyek, akik csak azért vannak, hogy bizonyos időközönként elhalálozzanak. Ezzel lehet az volt a céljuk a készítőknek, hogy felcseréljék a nemi szerepeket és a nők legyenek a középpontban, a fickók meg hulljanak, mint a legyek, ez még nem is lenne rossz, de egyáltalán nem működik.
Összességében ez egy nagyon vérszegény produkció (minden értelemben), még a 3D is csak parasztvakításként van jelen, néhány pofánkba repülő CGI tárgy azért kevés. A hangulat azt az érzetet kelti, mintha valami délutáni matinéz néznék, ezt erősíti a színészi játék, a látvány és még az operatőri munka is. Egyedül néhány szaftosabb képsor is pucér női test emlékeztethet minket, hogy egy horrornak csúfolt szenny kupacot bámulunk. Így hát akik brutális darálásra vágynyak, nézzenek régebbi slashereket, akik pedig pucér nőkre és erotikára kíváncsiak, vegyenek elő egy minőségi Michelle Wild alkotást. De a hozzám hasonló mazochisták és igénytelen gagyikra kíváncsiak, akkor nyugodtan nézzék meg ezt a nővérkés művet, nem csalódhatnak nagyot.


1. City225 (2014-02-09 22:10.27) aaaaa
Bírom Paz De La Huerta-t, és ebben a filmben volt annyi potenciál, hogy bűnös és mocskos élvezetként kiszínezzen egy sokra nem hivatott estét, de sajnos az egyensúly már három perc után felborul és beteríti az egész filmet, és nemcsak idióta, de olcsó exploationként felső polcos dvdfilmként ér véget



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWave, 2020-03-21 13:015 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk