Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Túszjátszma
- Film Café, 00:45
A panamai szabó
- HBO, 01:05
Csúcsformában 2.
- RTL, 01:30
A fegyvertelen katona
- Film+, 01:30
A fekete tulipán
- Cool TV, 01:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eddie, a sas aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Fórum - Háború angyalai - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Ystee (2019-09-25 21:50.39)  
Trash.


10. Nyomozo1 (2015-08-22 22:24.53)  
Szerintem nagyon jó film!! Olvastam az előttem irt véleményeket!! Érdekesek és vitathatók szerintem attól függ, hogy ki ilyen nézőpontból nézi!! Azt több történész és a témával foglalkozó elismerte, hogy az Angol és amerikai bombázók több esetbe tulzásba vitték a bombázásokat!! Valóban nem kelett volna földig bombázni egy Drezdát, egy Hamburgot és nem kelett volna az atombombát a háború végén ledobni két teljesen civil Japán városra!! Szerintem ezek is háborús BŰNÖK !! Ja persze a győztes megtehet mindent!! Nem akarok belemenni ezekbe a feneketlen vitákba! Mert szerintem felesleges és úgy sincs értelme!!



9. Az utolso szamuráj (2015-03-07 17:10.25) aaaaa
Drezda bombázása egyrészt valóban sötét folt:másrészt,akkor,abban a helyzetben viszont akár érthető is volt.És de,a németek iszonyú pusztítást vittek végbe,kár azokat meg hasonlítgatni egymáshoz,akiknek a családja,értéktárgyai az egész élete egy pillanat alatt cafatokra robbant,nem hinném ilyesmivel törődött volna,legyen német vagy angol-és mindkettő hajthat szimpátiánkra és sajnálatunkra.
Általában azokhoz tartozom,akik tartózkodnak egy háborús filmet azért megbélyegezni azzal hogy egyoldalú,mert amerikaiak vagy angolok követték el,de ez valami rettenet.Hogy már az elején tisztába legyünk azzal,egy igazi szemét náci rohangál a lelőtt pilóták után,a történettől teljesen független egy szaladgáló amerikai srácot gyorsan lelő az erdőben,mert ő már csak ilyen mocsok.Ezt még überelni is tudja,Frau Tottenkompeterkompzieghaitetanusz német lányt is kivégezteti a gaz,a mocsok,a szemétláda ,mert az megérdemli.Német járőrnél naná hogy csapattestek elhelyezéséről vannak feljegyzések,csak így kelhettek útra hátra a szövetségesek karmaiba kerülnek és egy igazi Brit katona terepismeret és jó pár perc késedelemmel,mi több,gyalog!!!! meg tud úgy előzni autóval közlekedő német katonákat,hogy még ki is tudjon feküdni azok útjába(ügyesek ezek a pilóták,na)Arról már tényleg bagatell beszámolni,mikor a német kislány ottmarad az ajtóban a két némettel,az marad ott vele az angolok közül,aki nem tud németül,ugyan mikor vette volna észre és hogy,ha a Frau azt mondá,srácok,itten van akit kerestek ....
Ezen a szinten vannak az akciók,a párbeszédek és a színészi játékok kicsit még ez alatt,bár szinte képtelenségnek tűnt azt fokozni(Azért ha erőlködve is,de összejött!!)Hogy pedig a kiadó is mennyi figyelmet fordított eme veretes alkotásnak,elég a magyar nyelvre kapcsolni,és az egyik beolvasott hír akkora fordítási bakival van a nézőnek prezentálva,hangosan felröhögtem.
Nyelvünk ugyanis ama csodálatos varázslattal teli tulajdonságnak kecses-becses mellényű tulajdonosa,ha egy szó kimarad,teljesen mást jelenthet egy mondat:))

Bóvli kategória.


8. Spiel (2014-07-06 21:05.35)  
Biztos véletlenül van kiírva pár francia kisvárosban, hogy amerikai oda be ne tegye még egyszer a lábát. Ugyanis az előrenyomulásuk során a földdel tettek egyenlővé nem egy francia várost. Fura, hogy a megszálló németek nem kerültek fel a táblára.
Egyébként a "szarrábombázott" angol városok egy lapon sem említhetőek egy Drezdával vagy egy Hamburggal, amelyek szó szerint lenullázódtak.


7. XXX007 (2014-05-18 00:11.50) aaaaa
Hát egy minimális akció volt benne ezért adok egy kettest de amúgy abszolút kihagyható alkotás.
Nem érdemes megnézni.
De spoiler mentesen az egész story kb 3 mondatba leírható. Én nem ajánlom a filmet.


6. Kőkobaki (2014-02-17 21:20.56)  
Kedves Márton94!

Nem figyeltél az általános iskolában történelem órán: a háborút a németek kezdték, 1940-ben az angliai csata során pedig "szarrábombáztak" több angol várost.
Szerinted mit kellett volna tenni a szövetségeseknek? Ölbe tett kézzel várni, míg a németek jobb belátásra jutnak, és önként befejezik a háborút?
Az meg egyszerűen nevetséges, hogy a világháborúban volt több száz olyan város, ahol kizárólag civilek voltak. Nem kell minden hülyeséget elhinni, amit a szarabbiknál mondanak.


5. Márton94 (2014-02-17 19:58.42)  
Bár nem láttam a filmet, valószínűleg nem fog másról szólni, mint a hős szövetséges katonákról, akik szembe szállnak a velejéig romlott német hadsereggel.Azért ne feledjétek:
EZEK A HŐS ANGYALOK SZARRÁBOMBÁZTAK TÖBB SZÁZ KIZÁRÓLAG CIVILEK ÁLTAL LAKOTT VÁROST, ARRA HIVATKOZVA, HOGY ŐK AZ EMBERISÉGET MENTIK.


4. Nomad1944 (2014-02-03 23:11.03)  
Ezt a "Nem tartoztak..." kezdetű mondatot kicsit korábbra, az angliai csatára lehetne datálni nem? Nem akkora, amikor a britek (az amikkal karöltve) bombázták a németeket. Mind1.


3. Jorhe (2014-02-01 21:07.25)  
Ez most komoly? Kirk kapitány? :D


parfumeshop.hu banner

2. Zolika-72 (2014-01-29 07:41.58) aaaaa
Felirat hozzá:
[link]


1. Zolika-72 (2014-01-25 08:30.06) aaaaa
Sajnos ezt a címet is elfordították. Talán úgy adták neki a címet, hogy előtte nem nézték meg a filmet, pedig abból kiderült volna, mit is jelent ez...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekYstee, 2019-09-25 21:5011 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Háború angyalai adatlap
Eredeti cím: Angel of the Skies
Évszám: 2013
Rendezte: Christopher-Lee dos Santos
Szereplők: Nicholas Van Der Bijl, Brad Backhouse, Adam Boys, Lillie Claire, Ryan Dittmann...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk