Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Facér mamik klubja
- Paramount Network, 12:00
Nők földje
- Cinemax2, 12:15
A Spiderwick krónikák
- Viasat Film, 12:15
A beavatott
- Film+, 12:40
Kelly hősei
- RTL Három, 13:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Érdekességek!
Állati mészárlás - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
A sógun (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A komáromi fiú aaaaa
Törőcsik Mari aaaaa

 

Fórum - Kíméletlen bosszú - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
37. Bobo 888 (2014-11-17 10:39.58) aaaaa
Jól beleillik az Austin univerzumba...esküszöm ettől az embertől az a művészet,képes filmeket lehozni egyetlen arcrángás nélkül...de Amerikában így is meg lehet élni,színészet nélkül embereket csépelve.Rock se egy nagy actor,de Austinhoz képest Jack Nicholson.


36. AlekSeJ (2013-02-19 11:05.19) aaaaa
Trashfan kommentjéhez nem sokat tudok hozzáfűzni. Nevetek, mert igaz :) Egyébként magamon is csodálkoztam, hogy végig bírtam ülni, nah de ilyen is kell néha. Hogyan tudná megkülönböztetni az ember a jó mozikat a kevésbé jó, vagy éppen szar filmektől, ha csak az egyik oldalt tekinti folyamatosan..?.. No meg azért senki nem hazudna, ha azt mondaná: látott már ennél szörnyűbbet is. Kibírható, bár biztosan nem vásárolom meg semmilyen adathordozón, és ezt csak azoknak ajánlom, akiknek van kidobni való 300 ft-ja, mert tuti ennyiért lesz kirakva a tescoban, amire egy hónap után rámegy az 50%-os kedvezmény, emellé pedig kijár majd egy másik steve austin zsenialitás. Talán trashfan kedvéért a kiütés című. Két csillag.



35. Arpimokus (2012-11-06 22:00.31) aaaaa
Na, ezt se nézem meg többet. Egyszer bőven sok volt.


34. Kovbojka (2012-07-26 22:50.20) aaaaa - (válasz Iryonin 33. hozzászólására)
:D


33. Iryonin (2012-07-26 20:47.28)   - (válasz Kovbojka 30. hozzászólására)
Meséltem apukámnak,hogy van valaki,aki lehet lekörözi Pistát,azt mondta nem hiszi el. :DDD (ő is nagy P fan :)))))


32. Trashfan (2012-07-26 20:39.40) aaaaa - (válasz Kovbojka 30. hozzászólására)
Szépen lassan azokat is megtekintem majd..:)


31. Kovbojka (2012-07-26 14:39.23) aaaaa
Trashfan, ez az amit a legnagyobb szívvel ajánlok:
http://www.filmkatalogus.hu/Kiutes--f29285 :DDD
(kikészít, az lesz a véged, ami maga cím.:)


30. Kovbojka (2012-07-26 14:37.07) aaaaa - (válasz Trashfan 29. hozzászólására)
Így is van uram.:)
:D Abban nem értek egyet, hogy Stevie Seagal nyomdokaiba fog lépni. Szerintem már túlszárnyalta Pistát, vagyis személy szerint többet röhögtem ezen az Austin fazonon mint, Pityun.:) Meg Austinnak vannak szó szerint NÉZHETETLEN filmjei számomra, tényleg a szó szoros értelmében. Fáj a nézésük. Ilyen pl. a Speciális alakulat, vagy amikor elveszti az emlékezetét. (szintén nagyon egyedi, sosem látott film:) Neked azért ajánlom.:)

Amúgy akármit akarok még hozzáfűzni, nem tudok. Egyetértek.:)


29. Trashfan (2012-07-25 22:52.29) aaaaa
Hejj, micsoda jó érzés néha sosem látott, abszolút egyedi, a panelokat és sablonokat hírből sem ismerő akció filmre lelni! Most nézzük meg recenzióm tárgyát! Már maga a cím is igen sokat sejtető a maga kifinomult szűkszavúságával, ám a lényeg tudtunkra hozatalával. Hogy itten kérem mást nem várhatunk, mint kíméletlen leszámolást és semmi többet. Persze azt is az ócska fajtából. A sztori összetettsége vetekszik egy Michelle Wilde pornófilm összetettségével.
Tömegnövelő pusztító Steve barátunk lassan Pista babérjaira tör. Fossa ki magából a Pista minőségű akció filmeket, ráadásul színészi teljesítményben is elérte példaképét. Ezúttal az egész filmben úgy néz ki az ábrázata, mintha citromba harapott volna, ami nem csak roppant szigorúra húzta össze az alapvetően babaarcát, de alighanem még a púzóját is.
A nyitó képsorokból máris rájövünk, hogy Kojak imitátor izomagy hősünk ezúttal ilyen álarcmentes Amerika Kapitány light-ban utazik, azaz bosszúálló, aki a különböző csínyeket elkövetők rémálma. Az első jelenetben egyből látjuk is, hogy azt a nagy kópét, aki nyúlra vadászik éppen egy M16-ossal, alaposan megszorongatja. Na nem úgy, ahogyan a zsaruk tennék az irodán, hanem úgy jó férfiasan a gigáját. Aztán mivel a srác nem szimpatikus Sztivinek, csinál belőle szecessziós portrét a szakadék alján.
Hősünk persze nem ám csak úgy ész nélkül pusztít az Államokban, neki célja van. Merthogy kiderül a nagyszerű flashback jelenetekben, hogy a családját kicsinálták nem a Bambin és a My Litle Pony-n szocializálódott alakok. A feladat így adott: elmenni a kisvárosba, leverni a helyi galerit, és elsétálni a napsütésben.
Hősünk így aztán megérkezik a kisvárosba, ahol már előre sejthetjük, hogy ténykedésével igen csak leapasztja a helyi TB kirendeltség számláját. A kisváros hivatalnokai persze olyan korruptak, hogy attól még Fleto is olyan vörös lenne, mint expártja virágszála, de hősünket ez semmiben nem akadályozza természetesen.
Hősünk rutinos főszer, első útja a motelba vezet, amit a város egyetlen valamire való csajszija vezet. ráadásul egyből meg is van a közös nevező, hiszen a csaj hapiját is ezek a kópék intézték el valami ultra titokzatos dolog miatt. Miután lekáderezi a csajt, hősünk egyből a helyi becsületsüllyesztőhöz megy, hogy megrendszabályozza azt a buflák alkeszt, aki éppen arcoskodik egy csivavával. Ehelyett az ő arca lesz beverve. Persze mikor kijönnek a haverjai, szigorú tekintetű hősünk őket is elfenekeli.
Közben megismerjük végre a banda főnökét is, akit a hamvas képű Baba tusfürdő reklámarc, Danny Trejo alakít majdnem Oscar minőségben. Ő nagyon kemény bűnöző, az egész bandája nagyon durva. Annyira, hogy mikor hősünk módszeresen elkezdi őket leverni abban a biliárd szalonban, egyiknél sincsen lőfegyver, max ilyen szalonnázó bugylibicska, amit meg ő leszar. Mindenesetre amikor az öccsét hősünk melegre teszi egy robbanásban, bepipul, és bosszút hirdet.
egyből jön a szokásos egyedi jelenet, az ostrom. Tudod, ilyen nagyon komoly rohamozással betámadják a motelt a gonoszok, hogy utána módszeresen feldobják a bakancsukat, vagy azt a makkos cipőt, amit éppen hordanak.
Persze hősünket meg a nőt elkapják, de ez igazából csak betonagyú hősünk benzinkímélő terve, hiszen minek menjenek külön autóval, ha mehetnek a gonoszokkal is a főhadiszállásra? egy kocsi, kevesebb benyó, a végeredmény meg úgyis ugyan az, hogy laposra ver mindenkit.
Na szóval, miközben az a kétes nemiségű egyén éppen egy bicskával művészeti ábrákat akar vágni hősünk amúgy is vonzó ábrázatába, kiszabadul. Itt aztán igazából sok minden nem történik. Megindul, és olyan rideg elszántsággal és precizitással zúz le mindenkit, hogy az ostoba Skynet helyében őt küldtem volna vissza az időben, és akkor tuti a győzelem, nem pedig azokat a lúzer gépeket. Bár az egyik marcona csákó markolatig döfi bele a bugylibicskát, ez hősünket kb annyiban akadályozza, mint Orbán Vikit a realitás.
Végre eljött a két babaarcú között az összecsapás. Miután hősünk egymaga leverte a teljes bandát, hogy írmagjuk nem maradt, Danny barátunk tekintetéhez mérten okosan egy ilyen bunyóra hívja ki Stevie-t, ahelyett, hogy hátba lőné. Miután 2 percig felváltva ütik egymást mindenféle komolyabb károsodás nélkül, ami bizonyítja hősünk beton keménységű arcberendezéséről vallott elképzeléseimet, Danny összeesik, de nem adja fel! egy ilyen méretes sarlóval -néha gondolom azért kijárt a földekre aratni- le akarja gyakni a hőst. De megjön az FBI, és lelövik.
A lány kiszabadul, az FBI boldog, hősünk pedig alig 30 embert ölt meg, azért simán elsétál. A végső ölelkezés a moteles csajszival örök és feledhetetlen, ahogyan az a zen bölcsesség is, ami akkor elhangzik. Hősünk az autójába ülve elszáguld a naplementébe...
Mi pedig boldogan dőlhetünk hátra, hogy véget ért ez az egyedi, sosem látott remekmű!


28. Delpiero (2012-07-25 22:37.28) aaaaa
Ó olyan negatív itt mindenki, jó ez. :))


27. Kovbojka (2012-05-28 20:00.36) aaaaa - (válasz Iryonin 26. hozzászólására)
:D


26. Iryonin (2012-05-28 19:59.22)   - (válasz Kovbojka 25. hozzászólására)
Ezért nem kell piszkálni Pistát! :P Jön valaki,aki egy csapással lesöpri őt,és átveszi helyét. :) Már senki sem lehet biztonságban.


25. Kovbojka (2012-05-28 19:40.59) aaaaa - (válasz Iryonin 24. hozzászólására)
Tényleg nem túlzás amit írtam, ez a csávó egy arckifejezéssel játszotta le a filmet, nem hittem!:DD


24. Iryonin (2012-05-28 19:36.55)   - (válasz Kovbojka 19. hozzászólására)
Seagal kétszer jobb nála? :D Ezt látnom kell! Ez a csóka számomra teljesen ismeretlen. Pedig szoktam nézni bétől zséig filmeket. :))


23. Kovbojka (2012-05-28 15:56.04) aaaaa - (válasz Jason13 22. hozzászólására)
oké.;)


22. Jason13 (2012-05-28 15:54.08) aaaaa - (válasz Kovbojka 21. hozzászólására)
Hát,majd akkor vetek rá egy pillantást,ha olyan kedvem lesz:)


21. Kovbojka (2012-05-28 15:50.27) aaaaa - (válasz Jason13 20. hozzászólására)
De nézz bele kérlek szépen, ez nem giccses lesz, hanem full nevetséges. De valami olyan szinten...:) Stevie megint fölveszi a gyomorrontásos fejet, vagy szorulásosat ha úgy tetszik és le sem veszi a film végéig. És hát maga a zseniális történet: Stevie bá' a kiöregedett bokszoló vagy mittomén, egy ilyen testnevelésből felmentett dagadt pacalgyerekből csinál bokszbajnokot. :) Na, vajon mi lesz a vége, ki sem tudom találni.:DD


20. Jason13 (2012-05-28 15:45.23) aaaaa - (válasz Kovbojka 19. hozzászólására)
Tuti nem lesz belőle nagy B-sztár,de az ilyen szerepekben el van,legalábbis nekem különösebb gondom nincs vele.
Ezt kihagyom,nagyon nem vagyok oda a családi giccs mozikért,főleg ha azok ilyen minőséget képviselnek.Inkább megmaradok a "kőkemény" akciófilmjeinél:)


19. Kovbojka (2012-05-28 15:41.06) aaaaa - (válasz Jason13 18. hozzászólására)
Én is belealudtam egy 2 percet.:))
De ez az Austin srác.. finoman, nem túl tehetséges, még B akciófilmesként sem. (!!!) Szerintem Seagal 2-szer jobb. Mint írtam, ő legalább mosolyog de ez a csávó egy arckifejezésre képes csak. :SS
Ma lesz a film-pluszon a Bokszból jeles (itt Kiütés c.-en van) c. új Austin film, ki ne hagyd ha röhögni akarsz, írtam is hozzá egy kis prológust.:)


18. Jason13 (2012-05-28 15:35.46) aaaaa - (válasz Kovbojka 17. hozzászólására)
Olvastam,jó lett,csak szerintem kissé "alul értékelted",már ha fogalmazhatok így:)
Tény,nem éri el egy átlagos B-akciófilm szintjét,de egyszer,kisebb szunyókálásokat beiktatva,végig lehet nézni.


17. Kovbojka (2012-05-28 15:27.38) aaaaa - (válasz Jason13 16. hozzászólására)
Szerintem ENNÉL még azok is jobbak... Na jó, a Kill Swicth-et leszámítva. :D Meg az új Született pusztítót sem láttam.
Szerény írásomat olvastad?:)


16. Jason13 (2012-05-28 15:25.52) aaaaa - (válasz Kovbojka 15. hozzászólására)
Például Seagal összes mostani filmje.


15. Kovbojka (2012-05-28 15:24.06) aaaaa - (válasz Jason13 14. hozzászólására)
Pl.?:D


14. Jason13 (2012-05-28 15:21.54) aaaaa
Ettől filmtől azt a "remek" élményt vártam,melyet a Nyomodban a halál című Austin-mozi nyújtott pár hete,tehát egy egyszer nézős B-kategóriás zúzást. Szomorú,hogy ez a darab még ezeknek az alacsony elvárásoknak sem tudott megfelelni.Elsősorban a tempóval vannak bajok,hiszen a cselekmény rendkívül lassan csordogál előre,emiatt nem egyszer csukódott le a szemem a játékidő során,de elaludnom sajnos nem sikerült.
Aztán itt vannak az akciók,melyekből nagyon kevés van,azok pedig,amelyekkel találkozhatunk,igencsak amatőr kivitelezést kaptak.Kedvenceim a bunyós jelenetek voltak,ahol kigyúrt kopasz főszereplőnk ellenségei orra elől hessegeti méretes mancsaival a legyeket,erre azok úgy tesznek,mintha nagy pofonokat kaptak volna.
A történetről és a színészek játékáról felesleges is írni bármit is,hiszen ebben a műfajban ezek a tényezők teljesen elhanyagolhatók.
Igencsak gyenge másodvonalbeli akciózás ez a tar pankrátortól és a bozótvágóról elnevezett mexikóitól,azonban vaj szívemnek köszönhetően megkapja a 2* csillagot,hiszen láttam már ennél szánalmasabb alkotásokat is a témában.


13. Riff60 (2012-05-28 00:44.33) aaaaa
Norris és Seagal tényleg nem színészóriás de az ő régebbi filmjeikben legalább jók a harcok változatosak a helyszínek és urambocsá még néhány légifelvétel is van.Ne sértsétek meg a két öreg ikont hogy ennél a szarnál velük példálóztok.Ha ők a B ,akkor ez a film xyzs kategória.


12. Az utolsó Filmcézár (2012-05-23 22:01.22)   - (válasz Kisjon 11. hozzászólására)
2011 ben Trejo 13 filmben szerepelt.


11. Kisjon (2012-05-23 21:36.56) aaaaa
Terry Miles elsőfilmes rendező silány fércmunkája. Az akciójelenetek nagyon rosszak, a színészi játék katasztrofális, a forgatókönyv ezerszer látott kliséhalmaz. Danny Trejo mostanában igen foglalkoztatott színész lett, csak 2011-ben öt filmben játszott. Egyébként nem a 68 éves rossz arcú színésztől vártam a legnagyobb actori alakítást, de legalább ő hozza azt amit elvárunk tőle. Ellenben ez a Steve Austin gyerek piszok rossz színész, de legalább szimpatikus ürge. Olyan kőarccal le tudta forgatni ezt a filmet,hogy Steven Seagal is megirigyelné az biztos. Sajnos nem tudtam élvezni a filmet mert a bűn rossz forgatókönyv az idegesítő verekedős jelenetek nagyon zavartak. Nem üti meg a "B" filmek színvonalát sem, inkább "ZS" kategóriás mozi. Időpocsékolás.



10. Kovbojka (2012-05-22 16:35.07) aaaaa
Forrás:
[link]
Képpel, trailerrel.:)


9. Kovbojka (2012-05-22 16:34.30) aaaaa
Befosok! Ez az Austin fiú elmehetne az új Chuck Norrisnak, nemrég bizonyosodott meg bennem. Pontosabban, előző hét vasárnap 21:00 órától egészen 22 óra 45 percig. Mert a Film+ leadta ezt filmet. De már itt érdemes elgondolkodni. Milyen minőségű film lehet, ami 2011-es és leadja a Film+ (!!!)? Nos, aki arra számított, mint én, az nem csalódott. Igénytelen, béna, gagyi stb. jelzőkkel lehet még illetni a filmet. Kezdjük talán azzal, ami a filmben a legrosszabb volt. A színészi játék. Ami itt folyt, az nem volt semmi kérem szépen. Ahogy az előbb írtam, amit Austin bácsi művelt, az köröket vert Norrisra, Seagalra és szinte az összes B-sztárra. Mert olyat én még nem láttam, hogy valaki egyetlen egy arckifejezéssel végigjátsszon egy filmet. Ugyan azt az erőlködős, összehúzott szemű, kemény(nek látszani akaró feje volt), amilyen a fönti képen. Most komolyan, nem olyan mintha szorulása lenne a fickónak? Mintha éppen egy méretes téglát próbálna lerakni (Hogy Ali G szavaival éljek:)) folyamatosan, de soha nem sikerül neki, ezért jól bedurcul.:))

Trejo-t nagyon szeretem, őneki általában jól is áll ez a fajta figura, itt sajnos elég átlagos volt. A többi mellékszereplő játéka egyenlő a nullával, szót sem érdemelnek.

A történet fullosan sablon, de valami olyan szinten... Ha 100 (csak képletes:)) ilyen témájú film nem készült még, akkor egy sem.

Idézek: "Ryan Varrett nem az a fajta ember, aki megijed a saját árnyékától. Szótlanul, tettre készen figyel, bűnösökre vadászik. Azokra, akiket a rendszer szabadon engedett, de Ryan szerint bűnhődniük kell. A sors úgy hozza, hogy a családját lemészároló gazemberre bukkan. Ryan tudja: itt és most eljött a bosszú ideje." Forrás: Filmkatalógus

(Könyörgöm, már ez a leírás is olyannyira nevetséges, mint mag a film!)

A forgatókönyv természetes szintén nagy nulla, de ilyen filmnél nem is lenne akkora baj, ha legalább a akciójelenetek jól lennének kivitelezve. De nem. Terry Miles első filmje ilyen téren is megbukott. Az hagyján, hogy a lövöldözések, bunyók bénák és nevetségesek, de még unalmasak is! Azért, szerintem nem kis teljesítmény unalmasra csinálni az akciójeleneteket...

Összegezni nemigen kell ezt a förtelmet.

Értékelés: 1.5/10 (Az is csak Trejo miatt.)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBobo 888, 2014-11-17 10:3937 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk