Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A csaló
- Filmbox Plus, 10:40
Záróakkord
- Moziverzum, 10:55
Mud
- HBO3, 11:15
Gépállat SC
- Mozi+, 11:50
Szellemirtók 2.
- AMC, 11:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szerinted mi a legidegesítőbb magyar szó?
Mit hallgatsz most?
Mire gondolsz most?
Versek!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Hungária aaaaa
Koo Kyo-hwan aaaaa

 

Fórum - A másik nő (2009) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Sopianae (2016-09-30 17:02.23)  
Ez nem vígjáték, még véletlenül sem!


10. Semprini (2016-02-25 16:15.19) aaaaa
Natalie Portman régóta az egyik kedvenc színésznőm, nagyon sok filmjét láttam, ez a 2009-es alkotás azonban eddig kimaradt, most pótoltam.
Nos, túlzás nélkül állítható, hogy ezt a filmet Portman alakítása viszi el a vállán. A többi szereplő vagy mellékes, vagy idegesítő, vagy rendkívül antipatikus. A kisgyerek a film első kétharmadában iszonyúan irritáló volt, mármint azok a mondatok, amiket a szájába adtak. A végére azonban igyekeztek kicsit szépíteni a dolgon, akárcsak Lisa Kudrow karaktere esetében, aki szintén rettenetesen utálnivaló figura volt. A Portman filmbeli férjét játszó színész (nem tartom érdemesnek, hogy megjegezzem a nevét) amolyan se hús, se hal-karakter, igazából meg sem érdemli, hogy egy ilyen álomnő egyáltalán szóba álljon vele.
Szóval összességében ez a film nálam egy jó erős közepes, Portman miatt megérte megnézni, egyszer majd talán még újra is nézem, de semmiképp nem tartozik a kihagyhatatlan alkotások közé. Natalie Portman Rajongóknak azonban kötelező.
7/10



9. Spadri (2013-02-07 11:41.28) aaaaa
Nekem tetszett, hitelesen játszottak a szereplők. Szerintem a pasi keveset szerepelt és annyi mindenről szólt a film, hogy igazából nem is merültek el egyféle dologban, kusza családi viszonyokról szólt az egész, kicsit sok is volt.
Látszott, hogy a gyerek gyerek, gyerekésszel, Natalie Portman meg ezt nem tolerálja és kicsit sután is áll a dolgokhoz eleinte, hogy is kell a gyerekkel bánni. Lisa Kudrow tök gonosz volt, de nem róhatom fel neki ebben a helyzetben, a pasi meg hát nem is tudom, milyen volt, keveset szerepelt.


8. Gerbo777 (2012-06-07 11:14.54) aaaaa - (válasz Angelika58 7. hozzászólására)
Azért te is beszélsz hülyeségeket v csak nem figyelted a filmet!Mivel ahogy ott is elhangzott nem a laktóz érzékenysége miatt sz**ta össze magát, hanem a sok humusztól!Másik dolog, h az anyja még a víztől is óvta, tehát érthető, h nem gondolta, h tényleg laktóz érzékeny, főleg miután olyan f***ságokkal tömi a kölykét, h "amíg nem 9 napos, addig nem teljese ember"...ugyh no comment!


7. Angelika58 (2012-03-18 10:21.58) aaaaa
(Spoiler!)

Azért rögtön az elején tisztázzuk, hogy itt nem a numero 2. feleség a hunyó.Mert nyilván nem tartott revolvert kedves kollégája fejéhez, hogy most aztán feküdjön ám le vele és ejtse teherbe, különben agyonlövi.

Aki a családot szétdúlta, az férjuram volt, mert kissé neurotikus és uncsi első neje mellől nyilván jólesett neki a dögös pipit megdugni.

Ami viszont később jött, arra nem számított, mert az erős felindulásban elkövetett dugásoknál a (szó szerint) potenciális következményekkel nem szokás számolni.

Miszerint terhesség lesz, bölcsőhalál lesz,ronda válás lesz, az amúgy is zűrös első kisgyerek tekintetében időközi apaság lesz.Aztán konfliktus lesz a numero 2.-vel is, mert a gyász elömlik mindenen és gyászolni mindenkinek magának kell.

És hát a numero 2. sem mentes éppen a neurózistól, apja bűneit bosszulja megfelé a világon,beleértve mostohafiát is.(Megjegyzem, ha valaki az én laktózérzékeny gyerekemet tömi meg jégkrémmel, azt valószínűleg kinyúvasztom.Úgyhogy numero l. még viszonylag könnyeden reagált az ordítozással...)

Aztán, ha valaki Harvardot végzett, annak nincs benne a kultúrájában, hogy a tragédia után elmenjen egy neonatalógushoz, kideríteni, mi történt?Numero 2. még Gilmore lányokat se nézett soha, onnan nyilván tudná, milyen felkészültség kell a Harvardhoz.

A film jó lehetőség tökéletes elcseszése. Lehetett volna belőle igazi dráma, igazi konfliktusokkal.

Ráadásul a végén a numero 1. szül egy másik gyereket is, numero 2.-nek meg be kell érnie amostohafiával. Azaz, a filmíró jól megbünteti az ócska ribancot másodszor is, mert feldúlt egy családot, na, attól forgott a gyomrom is kissé.

A végén a "Szeretlek!!!! Én is téged!!!" kötelező befejezésen legalább jót nevettem.

Nem értem,miért lehet Natalie Portmanért rajongani, most majd megnézem a topikot. Némi vigaszt Lisa Kudrow nyújtott meg a kisfiú, aki kenterbe verte az össze színészt.Értük a két csillag, ócska hazugság volt az egész.


6. Sötétszív (2012-03-04 00:58.00) aaaaa
Natalie Portman egyre nehezebb szerepeket vállal el, mint például ebben a filmben is. Nem elég az, hogy egy olyan nőt alakít, aki feldúlja egy család életét, de még a három napos kislányát is elveszíti. Szerintem elég jól sikerült egy film remek alakításokkal.Ebben a filmben a legnagyobb meglepetést Lisa Kudrow szolgáltatja, aki Natalie mellett nagyon jól játszik, és a többi színészre sem lehet panasz. Don Roos filmje nagyon jól sikerült, akár többszöri megnézésre is alkalmas.


5. Biscuit (2012-02-01 18:10.57)  
Nekem nem sikerül értékelnem, mert egyrészt jó volt amit láttam, másrészt a sztorival nem igen tudok sem azonosulni, sem elfogadni a szereplők hozzáállását. Szóval értékelés elmarad. ezt sem nézem meg még egyszer.


4. Ninilss (2011-12-14 13:42.54) aaaaa - (válasz City225 3. hozzászólására)
aha értem akkor,csak kerestem a filmet és nem adta ki The other woman címmel.


3. City225 (2011-12-14 09:50.31) aaaaa - (válasz Ninilss 2. hozzászólására)
A Love and other impossible pursuits a könyv címe ami alapján készült, amerikában The other woman címen volt forgalmazva.



2. Ninilss (2011-12-14 08:32.04) aaaaa
Miért van 2 címe a filmnek?A film címe The Other Woman( A másik nő) akkor mi ez a Love and Other Impossible Pursuits??


1. City225 (2011-09-17 12:48.38) aaaaa
Nagyon nehéz a helyzet, ugyanis valahogy sikerült pontosan a két kategória közé belőni Roos filmjét. A sztori tipik könnyezős, befordulós, ám kissé személytelen is, mivel a gyászt és a továbblépés nehézségét képtelen hitelesen közvetíteni. Azonban ha más oldalról közelítek, ez egy tragikus élethelyzet, amelyre nincs egy bevett sablonos reakció, mindenki a saját módján küzd meg a tragédiával. Ezért sem próbálok igazából kötözködni, hanem csendesen figyeltem a történteket, bár a végére konkrétan egy szokványos romkom alapvonalát húzták, hogy ténylegesen kritizálható legyen az egész... Portman.. so-so volt már jobb is, de speciel ez jobban áll neki, mint a Highness-es ökörködés.. Nem jó film, de nem is szeretném feldarabolni.. részemről a jószívű osztályzat mellé egy erős 65%-ot tudnék mellékelni..



Kapcsolódó fórumok

VéleményekSopianae, 2016-09-30 17:0211 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk