Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Télapu karácsonyra
- Film+, 06:20
Good Morning
- Magyar Mozi TV, 06:45
Az élet ízei
- Film Café, 07:10
A bűnös
- Paramount Network, 07:10
Rómeó és Júlia
- AMC, 07:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
K-Pax - A belső bolygó aaaaa
David Cronenberg aaaaa

 

Fórum - Egy hét Marilynnel - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
39. Bigacsiga és Batkamanó (2015-11-08 20:15.55)  
Marilyn Monroe-nál rosszabb, ostobább és tehetségtelenebb színésznőt még nem hordott a hátán a föld. A csajt eljátszani igazi kihívás lehetett.


38. Captain Al (2014-09-01 18:03.04) aaaaa
a színészek jól játszották a szerepüket, egy közepes film.



37. Cygnett86 (2014-03-20 09:00.22)  
Michelle Williams és Emma Watson fantasztikusak a filmben! Magát, a storyt nem méltatnám, mert nem vagyok oda Marilynért, viszont a vége nagyon tetszett.


36. Angelika58 (2014-01-14 14:00.19) aaaaa
Nagy szerencse az, ha valakinek a fiúból férfivá érés idején egy angyal lép az életébe. Még ha az illető bukott angyal is, ha szárnyain már alig van ott valami a mennyország csillagfényéből, ha az a szárny sérült és véres. De az angyal mégiscsak angyal.

Ha a fiú így lesz férfivá, minden nőben az angyalt fogja keresni, és meg is találja majd. Sosem lesz nőgyűlölő kis pöcs, aki saját jelentéktelenségéhez keres áldozatot, sosem lesz durva bunkó, akinek a másik nem megismerésére tett törekvései a pisi-kaki-kuki-punci szinten állnak meg. Férfi lesz, határozott, erős és magabiztos férfi, aki mellett jó dolog nőnek lenni.

Ha az angyal érkezik, összetöri kicsit a szívedet, de nem baj. Az vele jár. Hiszen megszeretheti egymást a pisztráng meg a sirály, de közös fészekre sosem találnak. És nem is az a fontos, hanem a maga a szerelem, a szépség, az együttérzés és a megbocsátás.

Hogy ez a történet valóban így esett-e meg, az sem lényeges . Megeshetett volna akár így is, ha megnézzük „A herceg és a kóristalányt”, akár pontosan így is megeshetett volna. Mert a nagy Laurence Olivier, bizony, nem látszik a képen, ha az angyal ott van.

Nem szeretem a Marilyn-filmeket, mert Marilyn Monroe-t tartom a filmtörténet egyik legnagyobb tehetségének .És soha színésznőnek nem sikerült eddig annak a megfoghatatlan, szomorú és tündéri varázsnak még a közelébe se kerülni. Most , ebben a filmben majdnem. Michelle Williams nagyszerű volt, ennél jobban nem lehetne Marilynt eljátszani. Ahhoz Marilynnek kéne lenni…

Kenneth Branagh egyre jobb színész, pedig mindig az volt, Judi Dench meg itt is csodás volt, ahogy mindig az. És jó volt látni az angol színészet színe-javát részt venni ebben a nagyszerű filmben, a finom és pontos környezetben, jó volt ezt a szépséges történetet látni.

És reménykedni, hogy volt, mégis volt, aki segíteni próbált. Aki legalább megpróbálta.


35. Az utolso szamuráj (2013-07-18 19:54.53) aaaaa
Marilyn Monroe.
Hogy megértsük,mi is volt ő,pont hogy nem kell a rárakodott mítoszoktól megtísztítani:pont hogy ezek a történetek adják ki,mit jelentett ez a nő akkor-és bizony ma is.Marilyn maga volt a SHOW,a glamour,csillogás,ő valóban az volt,akit majd minden férfi meg akart kapni:és majd minden nő rá akart hasonlítani.Ebben a filmben elhangzik egy olyan mondat,a lányoknak hallaniuk kell,hogy szépek:szerencsétlen rútabb nők,és itt nem akarok szemét lenni,de ez az igazság,néha pokolian szenvedhetnek kinézetük okán .Igen,a szépség,mondjon bármilyen okos bármilyen NAGY igazságot-szerintem ebben a kérdésben vigaszt-,a hölgyeknél bizony...nem árt,ha van.
Monroe-nél volt szebb csaj,viszont elképesztő,milyen szexuális kisugárzása volt,egyszerűen tolta azt maga előtt.Ő volt az a fajta nő,aki ha belépett egy terembe,mindenki őt nézte:és ehhez nem kellett feltünőskődnie,egyszerűen csak az "jött" belőle.Hogy jó színésznő volt??Nos,itt azért már megoszlanak a vélemények.
Ám én magam úgy vélem,az egyik legmagányosabb ember a maga korabeli sztárvilágban.
Mert nem tud?vagy akar szabadulni attól,amivé vált,vagy aminek született,mindegy,honnan nézem.Kicsi,apró,megragadó pillanatokban egy kedves,bájos lány-ekkor is hihetetlen szexuális kisugárzással-ám sokszor cselekszik úgy,ahogy azt egy bálványtól elvárják az emberek,pont saját belső harmóniáját elvesztve ezzel a dologgal.A dívaság,a szexi nő,a puszi mindenkinek egyszerűen a személyisége részévé válik,és vagy nem tudja vagy nem is akarja levetkőzni-hisz végső soron abból (is)él.
Legyünk a filmmel őszinték:története nyúlfarknyi.Ám azt olyan végtelen figyelemmel és hozzáértéssel adagolják,ez csak a 90 perc megnézése után jön le a nézőnek.Michelle Williams több mint pazar,viszont az a szexualitás,érzéki bujaság hiányzik belőle,ami Monroe-ban ott volt,ráadásul mellben igencsak fukarabb-erre azért rásegíthettek volna.Kenneth Branagh elképesztő-megérdemelt jelölés,-Dench pár pernyi játéka kihagyhatatlan,úgy általában ez az a film,ahol az egyéni alakítások számtalan pluszt adhatnak a nézőnek-és ezt meg is kapjuk.
Finom,apró kis rezdülésekből próbálják az alkotók a legendát ,vagy legalábbis egy részét megmutatni nekünk:bár true story hangulatú a dolog,de tartok tőle,Marilyn titokzatossága azért a következő évekre is megmarad.
És....ez így van jól.1962 augusztusában valami olyan tűnt el a földről,ami utánozhatatlan,megismételhetetlen,ami...egyedi.
Nőben ritka.


34. Godric's Hollow Man (2012-12-20 12:41.37) aaaaa
Remek kis filmecske. Nem akarja megváltani a világot és ez tetszik. Michelle Williams úgy idézi meg Marilyn ikonikus alakját, hogy egy percig sem tűnik manírosnak, kimódoltnak. Inkább úgy mondanám, hogy saját képére formálja és nem eljátszani akarja. Így nem válik görcsössé a dolog és az egész film hiteles marad. Emma Watson jeleneteiért plusz pont.


33. Siddharta (2012-10-16 19:25.00) aaaaa
jó kis film, jó alakításokkal és rendezéssel....váratlan meglepetés volt a film....ez a kellemes meglepetés kategória...


32. Anna Margaret (2012-06-21 19:08.28) aaaaa
A filmre jelzőként elsősorban az érdekeset mondanám. Ki gondolná, hogy a csodás, híres, mindenki által imádott színésznő élete kétségek és gyötrelmek közepette zajlik. A film az előttem szólókhoz hasonlóan kellemes csalódás volt. Bár a eredetileg Emma Watson miatt néztem meg, de Michelle Williams nagyot alakított benne.


31. Horseteo (2012-04-17 17:39.36) aaaaa
Kellemes csalódás, mind a film, mind Michelle Williams, aki nagyszerűen eljátszotta Marilyn Monroet. Jó színészi gárda, jó szereplők, és egy jó szívbemarkoló, varázslatos történet, ami engem teljesen magával ragadott.


30. Brundle (2012-03-18 17:47.56)  
Én nem rég fejeztem be a filmet miután hosszú idő után végre meg bírta nézni, hát én se csalódtam benne kicsit sem sőt itt értettem meg mit is jelent az a kifejezés hogy problémákkal teli forgatás, mert itt aztán volt gond bőven mindenféle szinten mind magánéleti mind szakmai szinten. De jó volt látni egy ilyen filmnek mint a herceg és a színésznő létrejöttét és meg alkotását, igaz a film hosszát kicsit szűkösnek éreztem azt a majdnem 1 óra 40 percet amit erre szántak de ez nem meg lepő, mert a másik kedvenc filmem az aranypolgár létre jöttéről készült film az aranypolgár születése is nagyjából ilyen hosszú volt vagy kicsivel rövidebb, de az is kicsit szűkre szabott lett. De vissza térve a filmhez nekem nem volt vele bajom alapjában véve úgy érzem reális volt amennyire egy ilyen film reális tud lenni egyátalán, és az ábrázolások is tetszettek a néhol labilis marilyn a sokszor okkal ideges és mindig aggodalmaskodó laurence olivier, és a fiatal és kezdő ügybuzgó colin clark akit szinte el bűvölt marilyn személyisége. Úgy hogy öszességében véve szerintem korrekt film lett, és nagy kár kenneth branagh és michelle williams nem kapott díjat mert meg érdemelték volna simán, és ahogy láttam a film végett ki adták colin clarke eredeti irását is, ami alapján a film készült azt még nem olvastam de talán azt is el fogom, minden esetre a filmet tudom ajánlani simán tudom.


29. Egy ember aki minden nap felke (2012-03-11 20:43.24) aaaaa
Nekem be kell vallanom kellemes csalódás volt a film.Jóra számítottam, de kicsit úgy álltam hozzá, hogy "még egy Monroe-s film". Imádom azokat a filmeket amelyeknek olyan sajátos hangulata van, és ennek van! (legtöbb brit film is ilyen)Miután vége volt még kicsit benne maradtam, még kicsit én is ott voltam Marilynnel, Colinnal,"Larry"-vel. Az alakítások nagyszerűek voltak, főleg Michelle Williams és Kenneth Branagh, persze ezt már eddig is tudtuk :)


28. Cantri (2012-03-07 00:55.38) aaaaa
Kellemes omázs film, tisztelgés Hollywood történetének leghíresebb színésznője előtt, Michelle Williams félelmetesen kiforrott, minden szemet magára vonzó alakításával. Pont azt adja, amit ígér egy hetet, egy szeletet, egy legenda életéből érzékletesen tálalva. Egy percét sem untam.


27. Miss bambi (2012-03-06 22:00.07)   - (válasz Wynona 26. hozzászólására)
Köszi,akkor egy csónakban evezünk-e téren,Én is olvastam az írásod,bár tudom,hogy Te jóval elfogultabb vagy vele mint Én,de ami jó az jó. :)


26. Wynona (2012-03-06 21:53.41) aaaaa - (válasz Miss bambi 25. hozzászólására)
Nagyon tetszik a véleményed, főleg amit Marilyn-ről írtál,sok mindenben egyetértek veled.


25. Miss bambi (2012-03-06 11:13.58)  
"Egy hét Marilynnel"

Szerintem boldog lehet és összeteheti a két kezét aki valaha együtt dolgozhatott-e csodálatos Nővel,a közelében lehetett,a bizalmasa is,ami mégha csak 1 hét erejéig is tartott,akár.
Ezzel a filmel nem az egész életét kívánták bemutatni,hisz az ennyi időbe amúgy sem fért volna bele,hanem csak 1 hetet a mindennapjaiból,a forgatásoktól kezdve a magánéletéig.
Marilyn-t a világ legszebb Női között tartják számon,mind nők és férfiak elismerik szépségét,nem kis szexuális kisugárzását,amit a kamera igen jól visszaadott nekünk,és láthattuk,csodálhattuk a mindig mosolygó arcát.
A legtöbben azt gondolták milyen jó dolga lehet Hollywood egyik legfényesebb csillagának,szinte mindenki az Ő kegyeit keresi és a lába előtt hever a világ.
Pedig elég nehéz egy igazi sztárnak a helyzete,mindezt a látszatot fenntartani a közönség felé,mindig mosolyogni,kikerülni a pletykát,és mindenféle aljas mocskos dologtól megvédeni magunkat,melyek akár tönkre is tehetik a karrierünket.
Marilyn mindig megszeretett volna felelni mindenkinek,az elvárásoknak,próbált is,egyedül csak magának nem sikerült.
Soha nem érezte magát elég tökéletesnek,még a megerősítések hatására sem.
Egy idő után már belefáradt ezekbe a teátrális megnyílvánulásokba és szeretett volna megint csak egy lány lenni a sok közül,olyan mint akit még nem szippantott be a Hollywood.
Bárhogy is imádta a csillogást,a rivaldafényt,egyszerűen elfáradt,legalább is Én ezt éreztem rajta.
Szerette volna ha valaki igazán megérti és szereti őt,tiszta szívből,és nem csak a teste miatt,nem csak a pénz és hírnév miatt,hanem mint Nőt,egyet a számtalan közül.
A lelkéért.
Talán ezt kereste egész életében,de többnyire csak csalódásokba ütközött,üres szavaknak érezte ha azt mondták neki,hogy szép,a játékára sem hitte el,hogy elég jó,mindig bizonytalan volt.
Elég nehéz úgy élni,hogy mosolygunk és közben a lekünk vérzik a fájdalomtól,mely fájdalmat legszívesebben kiüvöltenénk magunkból,de nem lehet.
Ott ül bennünk egy gócként ez az egész és csak egyre nő és nő,még a végén benövi egész testünket és akkor már nincs kiút,vége mindennek.
Michelle Williams nem tartozik a kedvenc színészeim közé,de elismerem,hogy nagyon jól játszotta el Marilynt.
A mozdulatait,a beszédstílusát,és még a mosolya is kísértetiesen hasonlított rá.
Úgy érzem,hogy méltóan hozta és elevenítette fel-e remek színésznőt,ki megint,s talán ha nem is akkora hatást mint az "igazi",de újból elénktárult,a képernyőre szegezett bennünket.
A többi színész is elég jól hozta a karaktereket,jó volt látni Kenneth Branagh-t,Judi Dench-et,és Julia Ormondot is.
De!
Most Marilyn-é volta a főszerep,mint mindig ,ahol csak megjelent,Ő volt a középpontban,minden szem reá szegeződött.
Tudom,hogy ez csak 1 hetet elevenített fel életéből és próbált bevilágítást nyerni,hogy talán megértsük Őt,de őszintén szólva Én még néztem volna tovább is..


24. Miss bambi (2012-03-05 22:22.40)   - (válasz Cyberdinka 12. hozzászólására)
Te aztán hót dinka vagy tényleg a javából. :D


23. HMáté33 (2012-03-02 20:08.34) aaaaa
Michelle Williams csodás játékával végre megadta az amerikai népnek, és talán mondhatom, hogy az egész világnak azt, amit már régóta, sokan próbáltak és vártak. Marilyn Monroe karakterét. Minden lehetséges szempontból átlényegült, ahogy arra viccesen reflektált is nagyon megérdemelt Golden Globe-díjának átvételekor. Erről nem is szeretnék sokat beszélni, mert az az igazság, hogy ugyan órákig lehetne magasztalni ezt a csodás színésznőt, de annyian megtették már, és aki meg egy szakértő véleményére kíváncsi arról, hogy mit is ért el Miss Williams, annak ajánlom Catman írását itt alább.

A My Week with Marilyn annyi párhuzamot mindenképpen mutat a szintén 2011-es Vaslady-vel, hogy egy meghatározó személyiségről akar mindkét film portrét adni, de hosszú élettörténet helyett csak belekóstolhatunk a két hölgy, Marilyn Monroe és Margaret Thatcher életébe. Tény, hogy a közönségnek sokat kellett várni arra, hogy Michelle Williams és Meryl Streep végre a helyére rakja a dolgokat. Jelen mozi egy hét eseményeibe ad betekintést, egy olyan hét eseményeibe, amik megváltoztatták az ifjú Colin Clark életét. Clark maga több könyvet, amolyan naplószerűséget is írt élményeiről, Curtis-ék a My Week with Marilyn-t, és az Olivier filmjének címével eljátszó The Prince, the Showgirl, and Me-t használták fel alkotásukhoz.

A forgatást megelevenítő jelenetek magával ragadóak, A herceg és a kóristalány eljátszásától pedig lehidaltam. Az egész színészgárdát dicséret illeti egyébként, Kenneth Branagh tehetségéhez méltó módon tombol, Eddie Redmayne tökéletes választás volt a szerepére, Judi Dench pedig mikor nem sziporkázik, most komolyan? Remélem, hogy betegsége nem akadályozza meg abban a továbbiak során sem, hogy újra és újra lenyűgözzön minket azzal, ahogy megmutatja, milyen egy karizmatikus, elemi erővel játszó színésznő. A fókuszpont persze Williams-en van, rajta áll, vagy bukik a műsor, alakítása pedig bizony felejthetetlen.

A mozi azt az érdekes gondolatot boncolgatja, hogy mennyi esélye lehet egy hétköznapi földi halandónak egy szupersztárnál. Egy ikonnál. Egy nőnél, akit mindenki imád. Valószínűleg sokan eljátszottak annak idején a gondolattal, milyen lenne Marilyn Monroe közelébe kerülni. Colin Clark-nak ez sikerült, még ha röpke is volt a varázs. De vajon igaz szerelem volt ez? Monroe részéről nem gondolnánk, önmaga keresése közben állítólag nem egy ifjú szívet tört össze. Ezt a belső vívódást, és a tökéletesség máza alatti sebezhetőséget, törékenységet is remekül érzékelteti Williams egyébként. A nagyobb kérdés viszont az, hogy vajon mit érezhetett Colin. Ki ne esett volna már bele hírességekbe élete során? Kis hülyeségek ezek, de mi van, ha a tétova álom egy csettintésre valóra válik? Ezt a helyzetet persze sokféleképp lehet kezelni, nem vádolhatjuk Clark megoldását, még ha túl sokáig álmodott is, túl sokáig hitte, hogy kiléphet a valóság diktálta komor szabályok alól.

Az eset után viszont nem volt már többé hétköznapi harmadik rendezőasszisztens, aki szombat este randevúzni hívja a jelmezes lányt. De az az ember sem lett, aki Marilyn Monroe oldalán szerepel az újságokban. Az álom tovatűnt, az élete pedig örökre megváltozott.


22. HMáté33 (2012-02-28 16:54.25) aaaaa - (válasz City225 21. hozzászólására)
értem


21. City225 (2012-02-28 08:41.26) aaaaa - (válasz HMáté33 20. hozzászólására)
Közös jeleneteikről beszéltem


20. HMáté33 (2012-02-27 22:55.29) aaaaa - (válasz City225 16. hozzászólására)
Michelle a csúcs, ez nem kérdés, de nem lehet nem észrevenni, mennyire lehengerlően jó színészgárda dolgozott itt együtt. Pláne, hogy az elején Marilyn karaktere lassan, fokozatosan épül be a történetbe, Judi Dench, Kenneth Branagh és mások pedig végig remekelnek minden vásznon töltött percükben. Szerintem halvány pislákolásról itt szó nem lehet...


19. Wynona (2012-02-27 20:25.05) aaaaa
VÉGRE egy mozi,ahol tökéletesen keltették életre a számomra nagyon csodált Marilyn Monroe-t, hiszen előtte akárhány életéről szóló filmet láttam, idétlen, szinte már szánalmasan bénán formálták meg a csillagot,felöltöztek olyan rucikba, amiket anno Marilyn hordott,kiló sminket kentek az arcukra, fejükre valami béna szőke paróka került(még csak meg sem közelítette azt a hatást,mint amilyen Marilyn platinaszőke haja keltett),és azt hitték a drága színésznők(?), ennyi elég is...pedig Nem!
Ugyanis Michelle Williams nem csak külsőleg lényegült át(szinte tökéletesen), hanem minden nüanszát,mozdulatát, bájos hanglejtéseit is átvette az Ikontól, sikerült,ahogy lentebb is megfogalmazták, azt az atmoszférát megteremtenie, ami Monroe-ra mindig is jellemző volt: a titokzatos, bájos,ám lelkileg igen törékeny filmcsillag. Én szívesen ítéltem volna oda Williams-nek az Oscar-díjat, bár igaz,ami igaz, Meryl Streep nyertes alakítását még nem láttam, úgyhogy inkább e-téren csendbe maradok...
Ami még leginkább a film erénye, hogy számomra egyáltalán nem volt vontatott, egy percet se unatkoztam, teljesen a bűvkörébe kerültem, az kb.99 perc csak úgy elrepült, nagyon élveztem minden kockáját a mozinak.
A mellékszereplők is mind brillíroztak, igen szinte mind, kiemelném Kenneth Branagh-ot(az az akcentus fenomenális:)) és az általam kedvelt Julia Ormond-ot, tökéletes volt Vivien Leigh szerepében, még ha nem is szerepelt sokat a vásznon. Eddie Redmayne is meggyőzött, hitelesen hozta a rajongó asszisztenst,akit lenyűgözött, szinte megbabonázott Marilyn szépsége és nem utolsósorban erotikus kisugárzása:), és akit nem csak a csomagolás érdekelt, hanem a színésznő törékeny,megsebzett lelke is. Én ezt a srácot most láttam először filmben, de itt tökéletes volt.

Mint Marilyn Monroe rajongó, azt kell hogy mondjam, tökéletesen kielégítette igényeimet a film, azt kaptam amit vártam, nem csalódtam hála az Égnek, pedig féltem ,hogy elcseszik, bár ilyen zseniális színészekkel ez igencsak nehéz lett volna. Maximális 5 csillag!


18. Catman 78 (2012-02-27 19:13.45) aaaaa
Féltem nagyon ettől a filmtől. Sok Marilynről szóló filmet láttam és elég elkeserítő volt ahogy próbálták utánozni őt. Kicsit a többi alkotásban lejáratták, leegyszerűsítették őt, hétköznapivá tették. Szerintem őt nem szabad így kezelni, ezért örültem nagyon ennek az új filmnek és Michelle Williamsnek. A színésznőt már láttam pár szerepben és elég jónak tartottam. De álmaimban sem gondoltam, hogy így fog játszani illetve sokszor teljesen átlényegülni. Kb. 20 éve imádom Marilynt, minden filmjét láttam fényképek ezrein néztem őt. Talán ezért mondhatom, hogy kiválóan adta Michelle néha ijesztően jól. Voltak olyan jelenetek amikor megtört a varázs de hihetetlen élmény volt végignézni ezt a 99 percet.
A legjobbak talán amikor a forgatás végén bocsánatot kér a viselkedéséért,meg amikor először magához hívja a fiatal fiút és a kanapén ülve beszélgetnek az is zseniális. Plussz még A herceg és a kóristalány c. filmből a jelenetek amiket újrajátszik hát fantasztikus. Azt viszont észrevettem, hogy volt pár mondat ami azóta szállóige lett Marilynnel kapcsolatban de nem életének ebben az időszakban mondta vagy mondták róla.Például mikor panaszkodik Miltonnak, hogy ő nem kurblizza fel magát egyes jelenetek előtt ezt az utolsó interjújában mondta.
Összességében mindazt a bájt, titokzatosságot, kedvességet, szépséget, szeretetéhséget, humorosságot ami Őt jellemezte visszaadta a film. Újra szerelmes lettem :-)5 csillag


17. Tudosito1956 (2012-02-26 16:12.19)  
A "Tul a barátságon" c. filmben nem volt rossz. A Marily Monroe-s filmektől zömmel kiver a viz.


16. City225 (2012-02-26 15:52.43) aaaaa
A jóindulatú négyes kizárólag Michelle Williamsnek köszönhető, aki a gyönyörű és elképzelhetetlenül bájos Marilyn Monroe-ként csaknem magát a megboldogult ikont halványítja el. A összes többi karakter halványan pislákol a gyenge pillanatában is ragyogó Marilyn mellett. A film szerintem közepes, de Williams belevont annyira, hogy ne legyek iránt közömbös.


15. GUBAEDI (2012-02-25 22:15.43)  
Igazából azt nem értem,aki jóformán azt sem tudja ki az a Marilyn Monroe, mi a csodának megy el megnézni ezt a filmet??? Mégha ingyen jegy akkor is! Biztos lett volna a környezetében valaki aki ismeri,ne adj' Isten a filmjeiből is látott max 2db-ot! Én sokat olvastam már M.M. életéről,és egy-két filmjét is láttam,tehát érdekel ez a film.Amint szinkronosan meglesz meg is nézem!


14. Mama_gold (2012-02-25 21:25.53)   - (válasz Cyberdinka 12. hozzászólására)
Lehet, hogy az ingyenjegy miatt nem élveztétek a filmet:O Én csak a trailert láttam eddig, de az alapján is lejött, amit az előttem lévők írtak (akik már látták), hogy remek alakítást nyújtott M.W. Én régóta követem a pályáját, talán legelőször a Dawnson és a haverok c. filmsorozatban tűnt fel, aztán mint Heath Ledger exe révén lett "közismertebb", de én is azt gondolom, hogy jó színésznő. Jó lesz ez a szereplőgárda és sajnálom, hogy neked/tek ennyire nem tetszett :((
Én viszont az Alkonyat sorozatért nem vagyok oda, amit Te 5 csillaggal jutalmaztál. Ízlések és pofonok, de akkor sem szarozom le, mert másnak tetszhet...minimális illem :)


13. Wynona (2012-02-23 09:02.37) aaaaa
Nyilván az Alkonyat jobb...lol.


12. Cyberdinka (2012-02-21 08:20.02) aaaaa
Hát mi csapatostul néztük meg, a helyi rádiónál nyertünk jegyeket a filmre. Egy nagy szar! 10 ember közül 4 szerint ingyenjeggyel egyszer éépppencsak megnézhető (kibírható), a többiek szerint még így se. Egyébként én nemigen láttam még ezt a színésznőt egy filmben sem, tehát lehet, hogy így jobban kellett volna tetszenie, de sajnos nem. Oscarra meg végképp nem jelölném.



11. Anitabagwell (2012-02-19 18:13.04) aaaaa - (válasz Az utolsó Filmcézár 10. hozzászólására)
Dehogynem!
Csak az Oscar előtt megszoktam minden filmet nézni, ami elérhető. Ez nálam alap, már évek óta.
De amúgy igen, mostanában elsőbbséget élveznek az Oscar-jelölt filmek, mert másra most nincs annyi időm a suli miatt, szóval előbbre veszem őket.


10. Az utolsó Filmcézár (2012-02-19 10:36.12)   - (válasz Anitabagwell 8. hozzászólására)
Akkor mostanában csak és kizárólag új filmeket nézel,s azon belül is az Oscar jelölteket.Ha valamelyik filmet nem jelölik Oscarra,meg se nézed?


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBigacsiga és Bat.., 2015-11-08 20:1539 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk