Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az éjszaka urai
- Paramount Network, 03:15
Szörnyszülöttek
- Film Mánia, 03:25
Hisztéria
- Film Café, 04:00
A vér földje
- HBO2, 04:05
Apafej
- Mozi+, 04:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Nyugaton a helyzet változatlan (2022) - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?
Fallout (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Martínez aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Skyline - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6
168. Bede István (2017-11-07 17:45.28)  
qrva jó film


167. Schott (2017-09-30 23:14.38) aaaaa
2. rész előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=y1imqqFZlF8


parfumeshop.hu banner

166. Sampler (2017-05-07 07:34.04) aaaaa
Nem olyan rossz ez.


165. Gloyva (2016-07-07 21:01.10) aaaaa
Huhhh! Még friss az élmény, szóval próbálok finoman fogalmazni. Ez kurva szar volt!!! És nem azért, mert egy az egyben lekoppintották a Függetlenség napját, nem is azért, mert emellett erős áthallás volt a Prototype című játékra, és még csak nem is a tehetségtelen színészek miatt. Azért haragszom, mert a látványvilág lenyűgöző volt, viszont az egész film alatt nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy a büdzsé 99%-a erre ment el. Az, hogy nem sikerült egyetlen viszonylag ismertebb színészt vagy színésznőt leigazolni, még elmegy. Láttunk már ismeretlen színészektől is nagyon jó filmet, lásd Időbűnök, vagy Coherence. De, hogy nem sikerült egy épkézláb forgatókönyvet írni szerethető karakterekkel, normális cselekményvezetéssel, és egy jól megírt lezárással, az már komoly gond. És ez sajnos tá is nyomja a bélyegét az egész filmre. Komolyan, az utolsó negyedórában már a megszállóknak drukkoltam. Az egész filmben az egyetlen dolog ami tetszett, az volt, hogy nem volt happy end. De még ezt is sikerült elbaszniuk az utolsó jelenettel. A stáblista előtt tíz perccel már szinte folyamatosan forgattam a szemeimet, annyi baromságot sikerült összeírniuk. És ha már a stáblista, itt kaptam meg a kegyelemdöfést, mikor is megláttam Brett Ratner nevét. Én a helyében letagadnám, hogy ehhez közöm volt. Elnézést, ha megbántottam ezzel azokat, akiknek tetszett, de ezt kár volt leforgatni.


164. Bobo 888 (2016-06-09 00:45.58) aaaaa
10 millió dollárból 300 évadnyi Barik kosztot le lehetne vezényelni,azonban ez Usaban viszonylag kis büdzsének számít. Ennek ellenére a látvány helyenként A ligás,főleg mikor az ufók felszippantják LA teljes lakosságát és az ember áradatba berepül a kamera. Az események sajna csak fél óra múltán indulnak be, megtudjuk hogy az egész szürke állományunkra megy ki(érdekes forgatókönyírók),nekem a vége is tetszett,főleg a kivitelezés a kis büdzséhez képest. Persze,színészi gárda nem veretes és lopkod is dögivel, Függetlenség napja,Világok harca,de leköti az embert és sokszor igen látványos,főleg mikor a drónok és lopakodók rárontanak a betolakodókra. Persze a Strause tesók rendezési képességeit ismerjük,vaj minek szerepel a kezdőjelenet duplán,néha úgy remeg a kamera,mint ha az operatőr maszturbálna,feszültség benne annyi,mint egy délutáni minimax maratonban és lehetett volna utalni a film elején,jönnek a megszállók,trailerben be is adtak egy híradós jelenetet,Stephen Hawkingos közlemény hogy gáz van,filmben ennek nyomát se lehetett látni.Ja,de,3 helikopter elrepült a luxuspanel fölött...mindezek ellenére,körülményekhez képest egész szórakoztató,ha az első fél órát eltekerjük. Ja,az a kék fény meg néha kiégette az ember szemét.


163. Nyolcadik utas (2014-04-02 16:54.14) aaaaa
Látványilag teljesen egyberakott film, csak eleje nincs... Na, mega vége! A két végpont közötti nyolcvan perc, ha a színészi játékot nem nézzük egész jó. Érdemes megnézni.


162. Chris Co (2013-09-15 04:29.42) aaaaa
Jav.: "egy dolgot kivéve, a fényt és az átváltozást" Az kettő, ha jól számolok. Ja és most olvasom a véleményeket. Nem jutott eszembe, minek van rohadtul Skyline hangulata. Most már tudom : a Crysis-nak, ami mindenképp pozitívum a filmre nézve (hangulat).


161. Chris Co (2013-09-15 04:07.26) aaaaa
Röviden (álmosan) néhány gondolat a filmről:
Spoiler! Kezdetnek megtudhatjuk, mi fog 15 órával később történni. Arra viszont nem jöttem rá, mi értelme volt, legalább is én csak egy logikai magyarázatot találtam, azt, hogy semmi értelme, jelentősége. Aztán jön egy rövid múltidézés bevezetésnek, majd folytatódik a történet, amely egészen az első tető jelenetig nagyon hangulatos és érdekfeszítő bevezetésként, majd következik az, amitől tartottam, nem kicsit (nagyon). Bujdosás, menekülés, látványos akciójelenetek, amelyekből szinte minden hiányzik, amitől különleges és érdekfeszítő lenne egy dolgot kivéve, a fényt és az átváltozást. Próbáltam beleélni magam, de sem a szereplők karaktere, sem a történések nem motiváltak abban, hogy bármiféle izgalmat vagy komolyabb érdeklődést kiváltsanak belőlem. Egyetlen szereplővel sem tudtam azonosulni, vagy megkedvelni bármelyiküket. Jellemüket tekintve ridegek és unszimpatikusak. A párbeszédek unalmasak. A cselekmény elcsépelt és olykor-olykor nevetséges, a harcjelenetek már-már cirkuszi mutatványokra emlékeztetőek. A készítők valószínűleg minimális ismerettel sem rendelkeztek a felvonultatott (földi) repülőgéptípusok és drónok aerodinamikai képességeiről. Az ellenséges hajók látványosak voltak és az őrszemeket (Mátrix)
is jól összehozták (bár utóbbiak és a földön rohangáló félig collector-donkey kong-cthulhu cyberszörnyeket fantáziátlannak találtam). A zene sablonos, az effektek a szokásosak (digitális zajok). A szívdobogás effektet meg kimondottan röhejesnek, szájbarágósnak találtam. Amikor az ufo
beszippantja a főhőst és kedvesét, miközben ők kimerülten romantikáznak, lebegve csókolóznak, akkor gondolkodtam el igazán, milyen szép is az élet. Inkább menjünk tovább...Elhagytuk a csepeli lakótelepet. A következő helyszín az átváltozások kora, ahol egy kis Mass effektus került a levesbe
(a prothean fajból a reaperök collectorokat gyártanak) és egy kis Predator 2 is a szívdobogást illetően még az Auriga fedélzetén. Bár az Alien (ember) biomassza inkább a Világok Harcát juttatja eszembe. Vagy inkább a Mátrixra hajaz? Vagy mindenre? Itt már teljesen megkeveredtem, mert hirtelen elkapott a Doom feeling (vagy a doom szörny) a befejezést illetően. A rock 'n roll lezárás nem rossz, tényleg egész jó, igazi Duke Nukem hangulat, csak nem értem, miért kellett ez még így a végére, mert ha poénnak szánták, akkor jót nevettünk. Izgalmas történetet, mondanivalót nem is vártam egy idegen invázió kategóriába tartozó sci-fitől, de valami azért mégis csak feldobhatta volna ezt a filmet, amelyből azért ki lehetett volna hozni valamit a fények és az átváltozás kapcsán, de erre sajnos nem került sor. Azért is sajnálom, mert nem tipikus inváziós filmet láttam, amiben végre (!) nem fejtette meg a titkos rejtjelet egy T-Home alkalmazott vagy egy kótyagos ősszakállú nem mentette meg a világot az Egyesült Államok elnökével karöltve, legyőzve a nálunk jóval fejlettebb idegen civilizációt. Kár, hogy ez a film is csak a plázában ért földet, pedig reménykedtem fajunk méltó legyőzésében, bár a folytatást tekintve sincsenek illúzióim ezzel kapcsolatosan.


160. Tömö (2013-08-03 12:45.10) aaaaa
..és sok kis Mátrix.
Egyszer meg lehet nézni. VÉgre egy film, ahol látjuk mit is csinál-hat-nak velünk a Zufóók!
erős 3*, mert sokat nem szőrnyűlködtem rajta.


159. Emylio (2013-03-23 14:50.50) aaaaa
Egy kis Világok harca, egy kis Függetlenség napja, egy kis District 9, stb...


158. Copeland (2012-12-06 18:02.39) aaaaa
Eléggé befejezetlen lett, de egész érdekes volt.


157. Formula1 (2012-08-09 09:18.29) aaaaa
Engem személy szerint lenyűgözött...Főleg a vége,amikor megcsavarodik a történet.Szerintem jól megcsinálták és végre nem Happy End-et dörgölnek az orrunk alá,hanem szembe kell néznünk azzal hogy az űrlények leigázták kis bolygónkat velünk együtt.
De ha már nyitva hagyták a történet végét,akkor miért nem folytatják?


156. Langelus (2012-06-22 19:29.37) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 155. hozzászólására)
Ezt a filmet nem írták meg, semmi nincs végiggondolva benne, az emberek pusztulásra ítélt agyatlan elemek, már azELŐTT is, hogy a lények megjönnének. Ez a sci-fi szaglik, akár a rossz minősgéű trágya.


155. Capt.JackSparrow (2012-06-22 19:26.32) aaaaa
csak épp annyi a különbség, mintha egy hangya akarna legyilkolni téged. próbálkozni lehet, de esélytelen. és volt is egy értékelhető támadásuk, de az is hiába


154. Langelus (2012-06-22 19:24.16) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 153. hozzászólására)
Azért az embernek több esze van, mint a csimpánzoknak. Ebben a filmben az embereknek nincs eszük, ami annál inkább röhejes, mert a lényeknek az ő agyuk elvileg táplálék.


153. Capt.JackSparrow (2012-06-22 19:21.12) aaaaa - (válasz Langelus 152. hozzászólására)
"nem igen emlékszem az utcákon menekülő tömegekre, vagy tisztességggel szervezett katonai válaszakciókra"

nem hinném, hogy fel vannak készítve ilyesmire


152. Langelus (2012-06-22 19:18.49) aaaaa
[link]


151. Pulber (2012-05-17 12:59.43) aaaaa
Értelmezhetetlenül rossz film, neszesemmi színészi játékkal, annál is idegesítőbb karakterekkel és ostoba dialógusokkal. Messzire kerülje, aki jót akar, egy B-film szintjén sem élvezhető, pocsék és buta alkotás.


150. Magnus (2012-04-23 22:21.32) aaaaa - (válasz Kokoryan 145. hozzászólására)
Számomra egy film esetében nem az számít, hogy mennyi pénzből készült vagy hogy mihez kellene hasonlítani, csakis az hogy jó vagy nem jó!
Ez pedig k... sz..!!!
Ha neked tetszik akkor egészségedre! Arra reagáltam amit a pénzről mondtál mert nem az a fő szempont! Számomra!


149. Roberto (2012-04-21 22:47.41) aaaaa
Hm ez elég érdekes, a Skyline megduplázta a költségvetést saját hazájában. Mindenesetre a film+ ádáz háborút fog kirobbantani, azért hogy ez a film premierkor menjen le náluk. A film témája ismét "jönnek az idegenek, jaj nekünk" koncepció felállás. Meglehetősen gyenge filmet rendeztek a fivérek, ám néhány pillanatai egész jók voltak. Az űrlények motívumai eléggé idegesítő és bugyuta is egyben, amiről nem tesznek emíltést az alkotók, csupán megmutatják nekünk, mit akarnak ezek a förtelmek. Többször jutott eszembe a Crytek díjnyertes játéka, a Crysis is. No nem a siralmas története miatt, hanem az ufók megvalósítása miatt. Nemde? :)
A látványt kevesebb mint 10 millióból rakták össze, ahhoz képest a film mozgás közben elég jól mutatott. A színészek...no azok nincsenek. Erről ennyit is. A csavar végén az eléggé meglepő, most akkor erre a filmre is azt írom le, hogy várom a második részt. De ha az is ilyen ütemű lesz, mint ez, akkor nálam el van vetve a kocka.
Két nagy jelenete volt az alig 80 perces filmnek, amikor a predatorok megrohamozzák a Csatahajót :)) no és a végcsata.
Kegyelem kettes, furcsaságai miatt nem 1* a film.


148. Kiss Bence (2012-04-14 14:26.38) aaaaa
Ez a film rém gyenge volt, nem is beszélve arról hogy dög unalom volt. Semmi érdemleges nem történt benne!
Ez a szörnyűség nem Oskar-t hanem Arany Málna- díjat érdemelne a legrosszabb történt, forgatókönyv kategóriában de azt hozzá teszem hogy valami pozitívumot is mondjak(írja) nem volt olyan rossz a látvány/ díszlet (ez az én véleményem) Nem ajánlom senkinek ezt a másfél órát!


147. Horror018 (2012-04-09 09:50.09) aaaaa
Ez valami rettenet volt, semmi marandandót nem mutatott. Pénz ide vagy oda, inkább akkor már a C kategóriás Campbell filmeket nézem meg tízszer (egy pár kifejezetten tetszett), mint ezt mégegyszer.


146. Evile-Elvis- (2012-04-09 09:37.21) aaaaa
Kevés pénz vagy sem egy hatásos/tartalmas történethez nem kell 10 milka csak egy kis kreativitása. Az eredetiség mikronnyi morzsáját sem véltem felfedezni csak a lopkodást meg hozzunk ki minél nagyobb látványt az adott pénzből lebeghetett az alkotók előtt - ez meg kevés, mint mindig.


145. Kokoryan (2012-04-06 19:16.06) aaaaa
Ilyen kevés pénzből, ennyit kihozni szerintem azért valami. Nem is szabad ezt egy Star Wars-hoz vagy egy Függetlenség napjához hasonlítani. Azt a készítők is tudják, hogy annyira azért nem jó...de nekem tetszett. Nem fogom minden nap megnézni, de azért lefoglalt arra a másfél órára. Sok kritikus él itt a fórumokban, de mit mondtam nem a NAGY világsikerekhez kell hasonlítani...szerintem.


144. Dzsuppi (2012-03-15 22:45.53) aaaaa
Nálam ez a film semmivel nem gyengébb pl egy Transformers 2nél, sőt. Ekkora költségvetésből sokkal jobbat kihozni nem lehet a műfajban.


143. Az utolso szamuráj (2012-02-24 20:41.44) aaaaa
10 millióból forgatták.
Őszintén mondom,én sokkal több pénzt láttam volna elpukkanni a vásznon,ha nem tudom ezt az adatot.Bizony,ehhez az összeghez képest a Skyline jól nézett ki vizuálisan és jól is termelt a végére.
Nem jó film,de néha mégis benne volt egy jobb mozi ígérete,főleg a slusszpoén volt begyere,ami egyszerre meg is magyarázta,mit akartak az idegenek annak is,aki szerint a "sereghajtó" kifejezés a pásztorok bizonyos fajtájának evoluciós zsákutcáit jelöli meg és nem jött rá nagyjából a felénél,illetve ott,ahol elvágták a történetet-bár úgy nézz ki,lesz folytatás-nem győzött végre az amcsi szív,meg a tengerészgyalogosok,kommandósok,Chuck Norris és Willis sem.
Hát,ezt is megértük,kérem szépen,bár persze a szerelem még mindig szerelem.
Inváziós filmekben nem klisét találni lehetetlen,maga a műfaj alapja,és az emberek zöme kamázza,amikor alienek szállnak le a bolygónkra,először semmi esélyünk,de van ugyebár -legtöbbször-mindig-csakis-Amerika.Ővelük sose számolnak,és ezért halva született ötlet ,hogy a kék bolygót,de legfőképp a demokrácia belterjes otthonát elfoglalják.
És akkor még rájuk se szabadítottuk WW Cristofelt.
A Skyline költségvetését kellemesen olcsóbbra vette az a tény,hogy szinte csak sorozatszínészek vannak benne,és azok hozzák is a megbízható tré színvonalat.Van persze egy "húzónév" is,de Eric Balfour-ért még nem tettek tönkre mozipénztárakat.Látunk pár jó cicát is,elhangzanak sután megírt párbeszédek...letudtuk a forgatókönyveket meg a karaktereket.
Maradnak az akciók meg az idegenek kinézete:nekem kicsit olyan érzésem volt,mintha egy apróbb studió-Asylum,Asylum,Asylum,hehehe...- kirabolt volna egy bankot,és most aztán belecsaptak a lecsóba,megmutatva,ők is fel tudják venni a versenyt a nagyokkal.Ennek eredményeképpen van pár cikibb képsor is,meg a "realizmus" ilyesminél,hatalmas nagy test belecsapódik a városba,de semmi földmozgás,nem akar érvényesülni,viszont néhány meglepően ötletes és jól megkomponált jelenet azért elfért a vásznon.És mondom,nincs dübörgő amcsi szív,ráadásul majd a teljes inváziót egy lakásban vészeljük át,huha kacsingatunk a kamaradráma irányába-hát nem.
Amit a Strause tesók az Alien vs Predator mozival elkövettek,mozilegendák elleni terrorcselekmény volt,de ezzel a 90 perccel a magam részéről egész jól elvoltam,egyszer lekötött.
No,nem az egyedisége miatt,hanem mert félgagyin is lehet szórakozni.


142. Scal (2012-02-03 23:40.53)  
Megmondom őszintén, amikor végigszenvedtem, az AVP2 című baromságot, meg voltam győződve, hogy ez a két idióta - Strause tesók - az életben nem kap melót, mert úgy megtaposták a MÁR döglődő franchise-t hogy azóta sincs érdemi folytatása a dolgoknak. Aztán amikor elkezdtem nézni a Skyline-t és a végén kiírták a nevüket eszembe jutott a régi idézet: sok van mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.


[link]


141. Count Infernó (2012-01-28 08:26.59)   - (válasz Comarca Lagunera 137. hozzászólására)
Beszabadult ide valami dühödt Greenpeace-es vadfanatikus :D



140. Ninilss (2011-12-13 15:39.11) aaaaa - (válasz Comarca Lagunera 137. hozzászólására)
WTF?!


139. Szencsike (2011-12-13 13:53.29) aaaaa - (válasz Comarca Lagunera 137. hozzászólására)
beteg vagy


1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó fórumok

VéleményekBede István, 2017-11-07 17:45168 hsz
Lesz második része?Schott, 2017-09-30 23:184 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk