Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 06:00
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Szerelem első lájkra
- Film4, 06:40
Babylon A.D.
- Film Café, 06:40
Elit játszma
- AMC, 07:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Mit hallgatsz most?
Szólánc
Asszociáció
Vonalban vagy - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gyerekkori barátok aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Fagyhatár - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

7. Kiskakukk@ (2011-06-27 14:31.25) aaaaa
Hát ez rohadt jó volt XD Persze 1 csillagot adtam rá, mert azt érdemli, de én nagyon jót röhögtem ezen a filmen, kb. mint az Amerikai kiborgon vagy a Motorterroron. Hát ez kész....

Spoiler, bár nem tudom, jön ide-e egyáltalán valaki, aki nem látta : D

A kedvencem az volt, amikor az az ízeltlábú lóf.sz üldözőbe vette az embereket, közben meg húzta maga után azokat a gumicsápokat :D Hát beszarás. És a hangja...A HANGJA!
Az is zseniális, hogy amikor betámadta az embereket, akkor látszott, hogy a "színészeknek" kell magukhoz szorítaniuk azt a silány kivitelezésű gumiszörnyet XD

Ja és a liftes jelenet. Zseniális. És a haláljeleneteknél bejátszott képsorok is nagyon ötletesek voltak.

Egyszerűen K.O. a film, egyedül nézve fejfájást és agysejtpusztulást okozhat, társaságban nézve azonban kiváló vígjátékká minősül át.

Ennek ellenére ajánlom mindenkinek, mert olyan zseniálisan szar, hogy azt látni kell. ISTENI.


6. Nyolcadik utas (2010-11-12 10:20.58) aaaaa
Igazi, alsó kategóriás, "B" színvonalas szutyok. Satnya látvány, idióta szereplők, még idiótább szövegekkel és rengeteg gagyi jelenttel.


parfumeshop.hu banner

5. Randal (2010-11-12 01:28.50) aaaaa - (válasz Randal 4. hozzászólására)
SPOILER


4. Randal (2010-11-12 01:24.03) aaaaa
Aztamocsok! :D

Rengeteg szinten elcseszett egy film ez, most csak a szerkezettel és a monstrummal foglalkoznék.

Kezdjük akkor a szerkezetnél. Az első FÉL ÓRÁT, a film HARMADÁT arra használja fel, hogy érdektelen információkkal traktálja a nézőt, aminek az elkövetkezendőkben gyakorlatilag semmi funkciója nem lesz. Egy olajfúró komplexumban/kutatóintézetben játszódik a film, ahova megérkezik egy csoport egyetemista, hogy kutatásokat végezzen az olajfúró mamutcégnek - de a bázison fura halálesetekkel találkoznak, a cég valójában korrupt, és fúrás helyett titkos kutatásokat végez. ENNYI a releváns információ, aminek az elmeséléséhez 12 karakterre és fél órára volt szükségük a készítőknek. Ez a része a filmnek velőtrázóan unalmas, annyira nem történik semmi, hogy epikus küzdelemmel kell számolni annak, aki ébren el akar jutni a vicces részig - mert az is lesz még, nem is akármilyen! Merthogy egy idő után azért csak elszabadítják a Poklot, megjelenik a monstrum, és szétcsap a sztájlos egyetemisták és szőrös munkásemberek között. Egy a baj - amennyire BRUTÁLISAN sok időt fecsérelt a film a bevezetésre, majd a hatalmas semmire (megismerjük a helyszínt, karaktereket, kerettörténetet, és utána egy újabb végtelenségig elmondják UGYANAZT mégegyszer), olyan hiphop letudja az eksönt. Egy órát használnak el arra, hogy elmondjon a nézőknek olyan fontos dolgokat, mint pl. hogy az olajfúrás a jég alatt az ózonlyuk miatt kivitelezhetetlen(?), hogy a fúrásoktól le fog válni a jégsapka (NEM egy része, AZ EGÉSZ le fog szakadni...), vagy hogy a 12 egyetemista között van számítógépnerd meg focista és stréber is, sőt, az egyik hapi olyan macsó, hogy amikor csajozik, megszólal egy bendzsó a háttérben (mindennek persze a világon SEMMI szerepe nem lesz a következőkben, csak legyilkolandó hústömegnek kellettek a filmbe, hogy milyen személyiségük van... semmi vizet nem zavar, ugyanúgy pusztul meg a "ribancos" csaj mint a mackós fúrómunkás). Erre persze elmehet tenger idő, monstrumgyilkolászásra meg marad negyed óra. Épp kezdtem belemelegedni, még fel is nevettem egyszer-kétszer, amikor egyszercsak BUMM! Vége. Kicsit lejjebb még visszatérek erre a befejezésre, most legyen elég annyi, hogy szerencsére ez a befejezési mód önmagában volt olyan rettenetes, hogy egy újabb derűhullámot keltsen bennem. Úgyhogy - nem haragszom, kaptam EGY nagy bakit egy elhúzott bakisorozat helyett. Ha már bizniszelni kell, végülis úgy érzem, nem jártam rosszul.

Node jöjjön a film veleje, a MONSTRUM.
Őshüllő? Naná!
Őscápa? Hm hm, jó.
Ősmadár? Hát... oké, legyen.
Ősmutáns? ...csak ha nagyon muszáj.
Nade....

ŐSCINCÉR? Magasságos egek, kinek jut ez az eszébe? Annyi minden lehetett volna belefagyva abba a szerencsétlen jégtömbbe, miért pont egy hőscincérnek kellett kijönnie belőle? Kaptunk valami csótányszerű IZÉT, ami gonoszmód' ráugrott az emberek pocakjára, és jól megharapta, aztán a nyakába kapta kurta lábait és eltotyogott a francba. Az egész nem nagyobb egy megtermett palotapincsinél (és kábé annyira brutális küllemre is), mégis kicsinál egy tucat szerencsétlent. Egyetlen érdekessége, hogy egyszerre több helyen is képes jelen lenni, igaz ez inkább a film elcseszett térkezelése miatt van, nem különleges extra ereje a lénynek (egyszerűen nem figyeltek oda, hogyan vágják egymás után a jeleneteket, ami önellentmondásokat eredményezett). Node a gyilkos pincebogár ámokfutása véget ér, merthogy egy pussskával szétrobbantják a fejét.
DE! Ekkor megjelenik egy MÉGNAGYOBB cserebogár - a semmiből, merthogy marhára nem volt felhozva, egyetlen utalást sem kaptunk eddig arról, hogy valami ilyesminek is léteznie kellene (ellentétben mondjuk az Alien 2-vel). Mindegy, kidugja a csápos fejét egy lukból, a népek meg elkezdenek menekülni, úgyhogy - gondoltam - most aztán jöhet az igazi izgalom: vajon hogy végeznek ezzel a gigaszázlábúval, hogyha azzal a kisebbel is megszenvedtek rendesen? DE NEM. A megjelenése után egészen pontosan EGY PERCCEL (látjuk a visszaszámlálót) felrobbantják a p.csába, és VÉGE, jöhet a stáblista, mi meg mehetünk aludni, miközben a bendzsós tökösgyerek összesmárolja a szexi strébercsajt a lépcsőházban.


Ha túlvészeljük a film rettenetes kétharmadát (őszintén... senkit sem kövezek meg, aki úgy gondolja, semmiképpen sem éri meg) akkor gyönyörködhetünk egy csodálatosan elcseszett befejezésben. Az utolsó 20 perc miatt B-fanoknak határozottan... najó, határozatlanul ajánlom, mindenki más... MENEKÜLJÖN, meneküljön messzire, ha meglátja a TV képernyőn a Deep Freeze feliratot.


3. Csupi1 (2010-07-27 19:31.09) aaaaa
Nemrég volt a premier vetítés a film+. Azt hittem ,hogy valami zoral katasztrófa film lesz. De sajnos tévedtem. Ez a film megérdemelné a legrosszabb filmek listályán az első helyet.


2. J-rex (2010-07-26 17:53.23) aaaaa
Hát igen szegény trilobitákat(háromkaréjú ősrák) is elérte vég... Am birom amikor utánna se néznek a dolgoknak és úgy próbálnak okoskodni a filmben...pl:a trilobiták nem 11 millió éva haltak ki hanem legalább 250...


1. Az utolso szamuráj (2010-03-12 18:19.47) aaaaa
Nehéz elmenni értékei mellett:mert az nincs neki.
Nehéz elmenni a negatívumok mellett:mert egyszerűen lehetetlen kikerülni azokat.
Tehát inkább hagyd a fenébe,és igyál eggyet,szeretkez vagy merülj el a választási hirdetésekbe,azok legalább vérnyomásproblémákat okozhatnak.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKiskakukk@, 2011-06-27 14:317 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Fagyhatár adatlap
Eredeti cím: Deep Freeze
Évszám: 2003
Rendezte: John Carl Buechler
Szereplők: Allen Lee Haff, Götz Otto, Alexandra Kamp-Groeneveld, Karen Nieci, Howard Holcomb...

További információk

Szereplők fórumai
- John Carl Buechler - Vélemények
- Götz Otto - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk