Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Armageddon
- Film+, 15:30
Kellékfeleség
- HBO, 15:31
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Extra HD, 15:55
Sötét múlt
- Mozi+, 16:25
Egy negyvenes nő és a flört
- Film Café, 16:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Joker - Kétszemélyes téboly - Vélemények
Jonathan Majors - Vélemények
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A Majomember aaaaa
Madge Sinclair aaaaa

 

Fórum - Ö.K.Ö.L. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

11. Mclane 2 (2019-06-26 11:43.58)  
Én ma láttam a filmet a vágatlan verzióban magyar-angol hangsávval és felirattal, mert hogy a hazai piacra csak a 2 óra 5 perces csonkított jelleg igazán akár a szinkronról akár a filmről van szó, minden esetre megnéztem nekem kellemes csalódás volt személy szerint a végeredmény. Ahogy lentebb is utaltak rá ez is az a jól bejáratott karrier történet a szerény kezdettől, a magasból való bukásig bezárólag de ettől függetlenül nekem összeállt a kész mű, és letudott kötni gond nélkül szerencsére és itt még a rocky utáni épp hogy feltört stallone van a középpontban, aki bár híres de még nem az a hú de nagy világsztár kategória igazán. Szóval mindent egybevéve nekem bejött a film ez a vágatlan jelleg pláne, bár ez eléggé eldugott én is torrent oldalon akadtam rá és onnan szedtem le a 2 óra 25 percével együtt, ami a film eredeti hossza konkrétan úgy hogy nem rossz film ez kicsit sem, és szerintem érdemes rá időt szánni.


10. John Ryder (2014-06-16 15:37.34) aaaaa
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó film. Nem éppen a tipikus Stallone mozik közé tartozik, ekkoriban még pályája szinte legelején van, de a Rocky I már meghozta számára a hírnevet. Bár a későbbi filmjeit is nagyon bírom, ekkoriban, az első években valahogy szimpatikusabb, emberibb karaktereket alakított, sőt talán nem túlzás mondani: formált meg, mert bizony a Rocky-ban és itt az Ö.K.Ö.L.-ben is igenis hiteles és átütő volt az alakítása. Itt még nem kőkemény, keveset beszélő akcióhős, mint később megszokhattuk tőle, hanem jó dumájú, közvetlen, egyszerű csóró külvárosi gyerek, kétkezi munkás, aki bár meggyőző erejének, karizmájának köszönhetően egyre feljebb tör és végül nagyhatalmú szakszervezeti vezér lesz, de nem száll fejébe a siker, és belül megmarad annak, aki volt, szimpla melósnak, aki egyenes gerinccel kiáll és jól megmondja az őt faggató szenátornak pacekba az igazságot. Ez a szerep is kicsit olyan Stallonénak, mint a Rocky-saga, az is arról szól, hogy van a nagyon mélyről jött egyszerű gyerek, aki tehetségének köszönhetően a csúcsra jut, na de mit kezd aztán a sikerrel? - na ez az, amit boncolgatnak ezek a korai mozijai, pl. az Édenkert a sikátorban, az is a maga módján ilyesmit feszeget. Később persze, már a '80-as évektől már elhagyja ezt a vonalat és már nem hétköznapi egyszerű fickókat alakít, akikkel könnyen azonosul a néző, hanem jönnek a már említett vérbeli akcióhős szerepek, ami szintén jól áll neki, de ez már valahogy nem ugyanaz a Stallone. Szóval érdekes ez az ő életpályája, mindenesetre tény, hogy bárki bármit mond, ő ott van a legnagyobbak között, ez a korai filmje pedig kifejezetten jóra sikeredett, és még színészi játék terén sincs nagyon ok a fanyalgásra, hozta amit kellett. Nem is beszélve a többi szereplőről: Rod Steiger, Brian Dennehy, vagy Ken Kercheval (illetve ahogy itt nálunk mindenki ismeri, Cliff Barnes). Mélyről felemelkedés, tündöklés, majd tragikus vég és bukás... százszor látott pályaív, de így ebben a formában nagyon is jól átjön, úgy van összerakva ahogy kell, szóval rövidre zárva, kimondottan jó mozi.



9. Jessica1997 (2013-10-19 13:04.25)  
Elég gyakran sugározzák a TV-ben,tegnap is levetítették az MGM nevű tévécsatornán.
Most sem okozott csalódást,remek film! ;)


8. RAMBO JOHN J. (2013-05-02 19:19.10) aaaaa
Szerintem nagyon jó film.


7. Brundle (2012-07-10 14:59.22)  
Nos való igaz a film félig meddig határeset, mert bár nem túl unalmas sőt eléggé jó lett szerencsére, de nem is túl pörgős félig meddig vissza fogott, de ennek ellenér is úgy látom amit lehetett ki hoztak belőle. Az inspirációt mikor a forgatókönyv készült egyértelmű hogy honnan szedték, a híres hírhedt jimmy hoffa életéből aki a sajátos karrierje és híre mellett titokzatos eltűnésével be írta magát a történelembe, szóval az alapot tekintve látszik hogy nem a hasukra csapva írták meg a történetet és a történet vezetést, és én személy szerint kedveltem azt amit ki hoztak az ötletből, talán nem minden téren tökéletes és lehetett volna rajta még alakítani de összességében meg áll a helyén a film. Szóval szerintem jó film lett, érdemes vele próbálkozni és meg nézni.


6. Neil McCauley (2010-12-30 18:37.19) aaaaa
Stallone a Rocky világsikere után két évvel,egy életrajzi filmmel tért vissza,amelyet nem is akárki rendezett.Ennek ellenére kimondottan unalmas a film egyharmada,elég nehezen indul meg a gépezet és talán csak onnantól tudom értékelni a mozit,amikor Stallone idős embernek van maszkírozva.A történet egyébként végig kiszámítható volt szerintem és mindezek fényében ez nálam három csillagot ér.


5. Pstike (2010-09-10 17:13.32) aaaaa
JOFILM


4. Dakri (2009-08-23 15:44.32)  
Szia.Nekem kéne dvd-n,aki tud segítsen.E-mail:dakri@freemail.hu
Köszi


3. -Tomek- (2009-07-09 23:51.22) aaaaa
Mi vagyok én buzi, hogy virág legyen nálam? :))))



2. Beszko (2009-02-22 18:54.36) aaaaa
Nagy film.Aki szereti stallon-ét annak ezt is látnia kell.


1. 888 (2009-02-01 14:39.26) aaaaa
Stallone ismét megmuttata h nem csak az akció filmekhez ért!jól alakitot Kovak szerepét!Egy egyszeri munkásként kezdi akit dolgozaztatnak a gyárba!Majd fellázad!Megálapokik a gyárigazgatóval de az átveri!Munkanélkülivé válik!Ezután keresi meg egy teherautó sofőrök szakszervezetének egyik vezeteője,h áljon be hozzájuk és toborozon embereket!Elfogadja a munkát(kis alkudozás után:barátja is ott dolgozhat és egy céges autó)A munka abból áll h tobrozon embereket a szövetkezetbe!a szövetkezet pedig azt kinálja h fizetik a túlórát a betegszabadságót ill az orvosokat!ez nem megy olyan egyszerüen!nem lehet megálapodni a cég igazgatóval!sztrájkok majd többszöri verekedésbe fajul a dolog!ez szemet szúr a nagy kutyáknak!és többször is leverik Koveket ill társát!Muszály megálapodnia egy befolyásosabb emberel!Az együttmüködés eredménye lesz a siker!majd Kovek egyre feljebb jut a ranglétrán!amiben sokat segit az h egy "gengszter" is sziveséget tesz neki!akarata ellenére el kell fogadnia a segitségét!Kovak lesz a szövetkezet elnöke!időközben megnősül és gyermekei születnek!Társa odább áll ! nem teccik neki az h oylan emebrek vannak a szövetkezetbe akiknek semmi keresni valójuk nincs ott!Kovaknak nagy háza szép kocsija és sok pénze lett!A szenátor aki azzal foglalkozik h a korupciót megszüntese nyomozni kezd Kovek és a szövetkezet ellen!Biróság ellé álitják és kiderül az igazság!
Remek film!Vannak akiknek biztos szemet szúr h Stallone egy munkásból lesz hirtelen elnök!Nos azzal éri mindezt el h akaratos és kiál magért,ért a nép nyelvén!igazi vezető!minden foci csapatba van egy vezető!amelyikben nincs az nem gyer!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMclane 2, 2019-06-26 11:4311 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk