Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hisztéria
- Film Café, 04:00
A vér földje
- HBO2, 04:05
Az erős ember
- Spíler2, 04:15
Életem legszebb évszázada
- HBO, 04:35
Apafej
- Mozi+, 04:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Vonalban vagy - Vélemények
Nyugaton a helyzet változatlan (2022) - Vélemények
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő - Vélemények
Érdekességek!
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vonalban vagy aaaaa
Brian Doyle-Murray aaaaa

 

Fórum - Szebb holnap 2. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Kék kereszt (2016-08-27 19:21.15) aaaaa
A Szebb holnap tökéletes befejezéssel ért véget így kár volt folytatni..viszont olyan hatalmas,nem várt siker lett,hogy muszáj volt folytatni..A siker John Woo zsenialitása mellett,Chow Yun-Fat tehetségének,kisugárzásának és coolságának köszönhető.A folytatást tekintve akadt egy kis probléma.Az általa játszott Markot jó pár kiló ólommal,elég csúnyán a másvilágra segítették..Nélküle meg semmi értelme nem lett volna folytatni,mert mindenki tudta,hogy Yun-Fat nélkül nem lenne Szebb a holnap..Így Woo minden kreativitását összeszedve,vért izzadva kitalálta a tökéletes megoldást..és kijátszott az iker tesó kártyát..hogy vissza hozza mindenki kedvencét.Nagyon olcsó húzás volt ez tőle,de érdekes mód bejött és működött.Ken személyében pedig megkaptuk Mar 2.-t,akit ezúttal sem mondhatunk főszereplőnek,de ahogy az 1.részben,úgy most is végig ő dominált.Tetszett,hogy Ken karakterével nem akarta lenyomni és túlszárnyalni Markot,hanem méltó akart hozzá és önmagához lenni,ami össze is jött,úgy,hogy még a karaktert is sikerült tovább építenie és elmélyítenie.A két karakter számomra egy és ugyan az.Így együtt alkotnak egy teljes egészet.És amikor már aszt hinnénk,hogy az 1.részben látott coolságot nem lehet fokozni,rátesz még egy lapáttal.Hatalmas volt,amikor a végén Mark szitává lőtt ballonkabátját veszi fel,és a lyukakba akasztja a gránátokat..és úgy indul a háborúba.Mekkora arc!
A folytatás a még több és még nagyobb elvet követi sikeresen.Sok mindenben fel is múlja elődjét,de nálam továbbra is a Szebb holnap a favorit.A történet kidolgozottabb és összetettebb,szerteágazóbb,olykor mélyebb is.A drámai vonal itt is erős,a testvéri kapcsolat ismét előtérbe kerül,ezúttal duplán is.A színészi játék most is erőteljes.Yun-Fat most is kimagaslik.A zenék kellemesek és jól eltaláltak.Az akciók pedig elsöprő erejűek..Sokkal többet kapunk belőlük.Elképesztően dinamikusak,jól megkoreografáltak,durvák,véresek,brutálisak.Öröm volt nézni őket.
A mészárszékké vált finálé a megszámlálhatatlanul sok hullával és elképesztően sok vérrel pedig maga a nagybetűs HEROIC BLOODSHED.


7. Jason13 (2012-02-19 15:45.23) aaaaa
Számomra jobban is teljesített ez a darab,mint az elődje.Jó folytatáshoz híven szinte minden téren többet nyújt,mint az első,tehát több könny,több vér és még több töltény hüvely,hogy önmagamat ismételjem:)
Igaz,az itteni hangulatra se sikerült azonnal ráéreznem,de mikor elkezdtek durrogni a fegyverek,szinte mindenről megfeledkeztem.Az akció jelenetek vérprofik,a koreográfia hibátlan és a dinamikával sincs gond,egytől egyig pumpálják az ember vérébe az adrenalint.A drámai részek is kiválóak,ahogy a színészek alakításai is.
Úgyhogy nálam ez egy majdhogynem tökéletes film,a műfaj rajongóinak ugyanúgy kötelező,mint az első.



6. Chris92 (2012-02-19 15:32.19) aaaaa
Nagyobb, hosszabb, összetettebb és látványosabb. röviden így lehetne leírni John Woo akcióklasszikusának folytatását, ami lazán hozza az első által magasra rakott lécet. Chow Yun-Fat most is hipercool, a hangulat és a zenék csillagos ötös, a lövöldözések pedig hozzák a mester által megszokott színvonalat, az utolsó negyedóra mészárszéke etalon. Mindenkinek csak ajánlani tudom!


5. Norbitzki (2011-12-15 01:23.25) aaaaa
Kíváncsian vártam a folytatást, és bizony azt kell mondjam, hogy jobban tetszett az első résznél, mert pörgősebb és akciódúsabb, ráadásul a "drámai" részek is ülnek. A négy főhős előtt le a kalappal, ám közülük kiemelném Yun-Fat Chow-t, óriási amit ez a pali művel...
A zene korrekt, a lassítások és a lövöldözések rendkívül látványosak, s bár akciómozinál ritkán adom meg a legjobb osztályzatot, John Woo munkája esetén nyugodt szívvel teszek kivételt, ez bizony remek munka!


4. Kisrenoir (2008-11-17 19:00.34) aaaaa
Lombardo : már a nevedből kitaláltam, hogy milyen zenét szeretsz... :)
A klipp jó, bár egyszerűen rárakták a zenét a képre.
Jó 10 éve videón csináltam egy hasonlót, a Judas Priest : Painkiller-c. számhoz vágtam össze klippet Woo több filmjéből, ritmusra igazítva.
A metalzene, és az akciójelenetek nagyon impulzív hatást tudnak együtt kelteni.


3. David Lombardo (2008-11-10 14:15.50) aaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=AYHYx7YNC-w
MW illik ide, szerintem a film zenéje jobb!
és mondom ezt úgy, hogy mindenem a jó is thrash muzsika :)


2. Kisrenoir (2008-01-01 22:40.22) aaaaa
Nem mondtál újat!
Én abban a filmben láttam először azt a röpke jelenetet, és mivel akkor már masszív Woo rajongó voltam (95-körül), egyből tudtam, hogy ez csak az ő filmjéből lehet. Évekkel később szereztem meg csak agyonmásolt vhs-en magát a filmet, és lettem a rajongója.


1. MrMojoRisin1 (2007-12-07 18:34.40) aaaaa
A recept nem sokat változott és a stáb sem! Chow Yun-Fat annak ellenére, hogy az első rész végén szitává lőtték, visszatér mint ikertestvér! Egyszóval ugyanaz minden csak most másképp hívják! A Tiszta románc című filmben mikor Alabama és Clarence TV-t néz, akkor ez a film megy! Gondolom újat mondtam:)



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKék kereszt, 2016-08-27 19:218 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk