Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Macskák
- HBO, 10:50
Kutyám, Jerry Lee
- Mozi+, 10:50
A másik Boleyn lány
- Film Café, 11:10
Házasságból elégséges
- Duna World, 11:25
Alfa Rómeó és Júlia
- Magyar Mozi TV, 12:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Emily és a bűn világa - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Enola Holmes aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

Marci87 hozzászólásai

Ugrás Marci87 adatlapjára

1 2 3 4

A zátony (2016) - Vélemények

2016-07-05 14:54.00
Alapvetően tetszett a film, nem akartam átlagosnak ítélni. A jó benne az volt számomra, hogy nem tudom hogy csinálták meg mert nem igazán szoktam félni fényes nappal a lakásba egyedül, de mindig felriadtam amikor a cápa megjelent. Lehet gyerekkorba nagy kedvenc lett volna ez is mint anno a Cápa, de így 28 éves fejjel vannak örök megválaszolatlan kérdések. Pl: 1; Miért akarja minden képen megenni főhősnőnket ha(most remélem nem lövök le nagy titkot) van egy bazi nagy bálna tetem a vízbe, nem elég az neki? 2; szerintem a cápa nem nagyon megy a korall illetve zátony közelébe, van annyi esze hogy ne sebezze meg magát, erre ez kiugrik rá...? 3; Mit gondol a rendező ki veszi komolyan a filmet onnantól hogy a cápát intelligens cápává kreálja?
Az utolsó azt hiszem 15-20 perc miatt komolytalanná válik a film, na és a legvége meg nagyon amerikaira sikerült :)
Egyébként, izgalmas, ez amolyan megnézed a csajoddal esti szex előtt.


Terminator: Genisys - Vélemények

2016-06-30 00:27.39
Szerintem a '91-es rész után ez az ami még megüti a mércét!!
U.I.: Úgy utálom amikor nem a végére teszik be a meglepit, hanem miután véletlenül még hallgatom a záró zenét jövök rá h még bevágtak valami csattanót!


Harc a másodpercekért - Vélemények

2016-01-31 21:22.01
Megkönnyeztem a végét, de én előbb az 1998-as "Korlátok nélkül" című filmet láttam és jobban is tetszett az. Ha valakit érdekel a sztori inkább azt ajánlanám, még ha tudom Leto nagy kedvence a csajoknak.


A kém (2015) - Vélemények

2015-11-27 12:41.35
Minden pillanatát imádtam, az év vígjátéka!
R.I.P Bicskey Lukács (ő volt a sofőr aki Párizsba vitte Susant)


Titokzatos folyó - Vélemények

2012-08-24 00:10.16
Tetszett a film, de az értékelésem csak 4 csillag. A film engem valahogy emlékeztet a Pokoli lecke című filmre, ez még magában nem indok h ne tetszett de ami igazán zavart hogy szerintem kilehetett következtetni a végét. Vagy is hogy nem a férfi(Tim Robbins) a gyilkos és már vártam is h mikor jön a csavar és láss csodát kiderült. Ettől függetlenül jó film volt és jó színészek, de az a véleményem hogy Eastwood-nak ennél klasszissal jobb filmjei vannak!


Saló avagy a Szodoma 120 napja - Vélemények

2012-06-28 23:02.00
Lehet h van olyan filmje ami tetszeni fog, de attól még eltudom döntni hogy ez nem tetszett.


Az út (2009) - Vélemények

2012-06-28 20:57.28
Nagyon-nagyon durva film,brutális és sokkoló! Nálam elérte azt ami kevés filmnél volt, az hogy frankón nyomasztott!Ilyet utoljára a 28 nappal később-nél éreztem.Brutális dolgok vannak benne és őszintén a legszomorúbb az számomra hogy én sajnos elképzelhetőnek tartom hogy ha bekövetkezne egy ilyen helyzet akkor kiveszne az emberekből az emberség és ezért volt olyan borzasztó látni ahogy a menekülő anyát a gyermekével lemészárolják..(más esetben "csak egy film" mondanám és aludék nyugodtan).Elismerésem a rendezőnek hogy ennyire jól megtudta ragadni a történet hangulatát és a vászonra tudta vinni!Remek munka!


Saló avagy a Szodoma 120 napja - Vélemények

2012-06-28 20:43.09
A héten az egyik haverommal filmekről beszélgettünk és ajánlott kettőt ami szerinte nagyon durvaa!Az egyik "Az út" Viggo Mortensenel, nos kemény volt kifejezetten sokkolt és 1-2 jelenet nyomasztó volt(talán azért volt rám ilyen hatással mert elképzelhetőnek tartottam ha bekövetkezne egy ilyen helyzet akkor tényleg ilyen embertelenek lennének az emberek egymással). A másik film meg a "Saló avagy a Szodoma 120 napja", de amint kimondta a címét rögtön mondta hogy jajj ikább ne nézzem meg ő se tudta csak egy pontig bírta és hogy teljesen tönkre tesz a film, NANÁ H MEGNÉZTEM :) Nos ebben a pillanatban értem a végére és hát ilyen unalmas ernya filmet én még nem láttam! Értem a mondani valóját épp ezért talán a filmrendezést kritizálnám! Ugyebár a Cannibal Holocaust is régi de ott volt vmi borzongás bennem h ott akkor most az tényleg élesben ment-e vagy még sem tényleg megöltek vkit v vmit!Itt viszont előre féltem h vajon milyen brutális film lehet, erre látok pár amatőr színészt akik elcsépelt beteg embereket játszottak el és csoki sütiket zabáltak(ámbár néha én is öklendeztem).Megköveznek érte, de nekem anno az 1974-es "A texasi láncfűrészes mészárlás" sem tetszett, viszont elismerem és tiszteletben tarom a filmet mint műfajteremtő kultikus horrorfilm!A filmhez visszatérve számomra egy 8mm vagy egy Pokoli lecke 1000-szer jobban sokkolóbb és nyomasztóbb!


Antikrisztus - Vélemények

2011-09-09 20:54.57
Na jól van, egészen a végéig reménykedtem hogy törénik valami érdekes vagy csavar ami miatt megtetszik, de nekem annyira unalmas volt hogy kb 5 részletben kellett megnéznem!Szóval megmondaná valami okos akinek tetszett a film, hogy miért olyan jó film is ez vagy hihetetlenül művészi(azonkívül hogy ilyen beteg jeleneteket még nem láttam), mert a jelölés azt mutatja hogy valamiért tetszenie kéne?
Egyébként az egyetlen ami bejött az a fényképezés volt.


Argo - Vélemények

2011-09-08 17:37.59
"Egyik legjobb filmje"?? Ezt ki mondta neked? Különben lehet, ugye az elmúlt évtizedekben nem sokat várnak el a nézők a magyar filmektől!! :(


Minden gyanú felett (1996) - Vélemények

2011-09-05 15:06.20
Először is ilyet még nem csináltam, de úgy írok ide hogy még nem néztem végig a filmet!!De egyszerűen kiütötte a biztosísékot nálam az a rész ahol most tartok! A nagy AL PACINO beszédet tart a kisfiú temetésén, minek után ez csak film azt mondom hogy szentimentális, de ha ezt volna képe megcsinálni egy politikusnak, akkor az apa helyébe elküldeném az a**jába!Undorító! Bár mostani politikusainkból ezt is kinézném :(


Argo - Vélemények

2011-08-21 19:02.07
A napfény íze
A tizedes meg a többiek
Liliomfi
Szent Péter esernyője
Indul a bakterház
Pál utcai fiúk

Itt van egy-két film ami magyar és "csúcs"!
Ezek eredetiek voltak és volt bájuk .Nem azért volt jó mert vmi nyálas amerikai film koppintása(S.O.S. szerelem) vagy mert sok pénzt feccöltek bele(A Hídember), esetleg könnyfakasztó Schindler kopp (Sorstalanság), hanem mert még értették a dolgukat.
Én csak azt mondom hogy, ha nem is tudjuk tartani az iramot a németek(pl.Mások élete), franciák(pl.Piaf) olaszokkal(pl.Maléna) stb.. De ha a lengyelek előtudtak drukkolni olyan filmekkel mint a Tűzzel-Vassal; Katyn vagy Cseh és Szlovákok az Őfelsége pincére voltam nagyszerű filmekkel akkor igen csak illene már nekünk is letenni vmit arra a bizonyos asztalra, mert egy ideje ég a képünk mennyi dilettáns ember van a szakmában.
De hát sokmindenkinek Barátok közt kell és Üvegtigris!
És nem vagyok elfogult!


2011-08-21 11:56.48
B kategóriás G.Ritchie mozi!
Helyzet az hogy mint magyarok elfogultak vagyunk a filmjeinkkel szembe, ami nem rossz az már jónak számít?!


A passió - Vélemények

2011-07-25 18:03.52
Magával ragadó film!
Nagyon eredeti ahogyan ábrázolják a kort, tetszik a látványvilága, a stílusa és hát a színészek...James Caviezel-ről csak annyit h az első pillanattól elfelejti az ember őt mint színészt és magát Jézust látja benne megtestesülni. Máriától Mária Magdalénán át a Pontius Pilátusig, Júdástól a farizeusokig mindenki tökéletesen illik a szerepébe. A sátán ábrázolása is kifejezetten találó.
Tetszettek a részletek mikor Júdás mellett megfordul egy ijesztő alak, ahogy a gyerekek arca torzzá válik és ahogy a sátán orrából kifigyel egy féreg :) Mind ez gyönyörű zenével komponálva.
Nekem ez az egyetlen vallásos film ami tetszett.
Ajánlom minden hívő és nem hívő embernek egyaránt!


Visszafordíthatatlan - Vélemények

2011-07-25 17:57.25
Ma láttam. Sokkoló film! Azt hiszem általába véve ez a különbség az európai és amerikai filmek között, hogy jobban tükrözi a valóságot az európai, reálisabb.Ha amerikai film lenne akkor az erőszakot megakadályozta volna egy Bruce Willis vagy egy Stallone és boldogan élnek míg meg nem halnak, de itt nem ez történt.
Valaki azt írta hogy a bemutatóján a nézők fele kiment a moziból, elfogadom, nem mindenki szereti látni a szörnyűségeket csak sajnos ez is az élet velejárója, nem is ritkán! Amikor először belenéztem azt hittem egy egyszerű elborult agyú film lesz, de rájöttem hogy nem, és ezért olyan szívbevágó ez a film, mert megtörténhet!
U.I.: kitűnő színészi alakítás!!


Brad Pitt - Legjobb Brad Pitt FILM(ek)???

2011-01-10 23:17.15
Korrigálok, viszont az a film amiben a legnagyobbat nyújtotta a Szenvedélyek Viharában volt!!Elképesztő nagy film, nagyon sok minden van benne!Számomra egy nagy klasszikus,egy igazi kerek egész story.Sokat bizonyított ezzel a filmel.Megérdemelne már egy Oscart!


Engedj be! (2008) - Vélemények

2010-10-28 12:30.08
Van benne valami elbűvölő, bájos és szerintem egyedi!Egy haverom volt aki látta és azt mondta hogy ez "sz*r film!" Ez szubjektív, de minden esetre több érzelem van benne mint a Twilight-ban!És ha szabad ilyet mondani nagyon aranyos volt benne a 2 kis szerelmeske :)


A háború áldozatai - Vélemények

2010-07-01 20:15.19
Jó film, erősen erkölcsi alapú, bár azt hiszem akik nem voltak háborúban nem tudhatjuk hogy mit hoz ki az emberből!Innen könnyű ítélkezni, de ezzel természetesen nem azt mondom hogy elfogadható amit tettek csak azt amit édesapám mondott a film végén hogy "a háború teljesen állattá teszi az embert".
Őszintén a végével problémám van, ugyan is De Palma amcsi filmhez méltóan happy end-el zárta le a filmet, a gonoszok megkapták méltó jutalmukat címszó alatt és aztán pár pillanatra rá belökik ,hogy jah bocs igazából a valóság az hogy mindenki megúszta a dolgot, ez van :) Ez azért szerintem eléggé illúzió romboló volt...
Egy kérdésem lenne mert nekem nem volt egyértelmű a vége, ugye azt mondták h H.Hatcher-t felmentették..Ezek szerint csak őt jelentették fel és a többieket nem, vagy csak őt nem találták bűnösnek és a többiekre a filmben elhangzott büntetés lett kiszabva?!


Az elit alakulat - Vélemények

2010-06-24 12:48.10
Ne vedd támadásnak szamuráj(tetszenek a véleményeid), de itt is miért írod úgy le a dolgokat mintha minden úgy lenne ahogy azt te mondod?
Úgy értem miért jelented ki hogy ez meg ez a legjobb film, azért mert te azt mondod.Hogy kinek mi tetszik jobban teljesen szubjektív.
242.Simon7109 legalább odaírta h "szerintem".
"Ez az eddigi legjobb és legrelatívabb háborús film szerintem".
Csak ennyit akartam kicsit megkésve :)


A passió - Vélemények

2010-06-18 11:36.41
Magával ragadó film!
Nagyon eredeti ahogyan ábrázolják a kort, tetszik a látványvilága, a stílusa és hát a színészek...James Caviezel-ről csak annyit h az első pillanattól elfelejti az ember őt mint színészt és magát Jézust látja benne megtestesülni. Máriától Mária Magdalénán át a Pontius Pilátusig, Júdástól a farizeusokig mindenki tökéletesen illik a szerepébe. A sátán ábrázolása is kifejezetten találó.
Tetszettek a részletek mikor Júdás mellett megfordul egy ijesztő alak, ahogy a gyerekek arca torzzá válik és ahogy a sátán orrából kifigyel egy féreg :) Mind ez gyönyörű zenével komponálva.
Nekem ez az egyetlen vallásos film ami tetszett.
Ajánlom minden hívő és nem hívő embernek egyaránt!


Audrey Rose - Vélemények

2010-06-17 13:01.34
"Az 1977-es Audrey Rose című filmben talán egész pályafutását nézve is a leggyengébb formáját nyújtja és bármilyen meglepő is, de Hopkinst Arany Málna-díj jelölik játékáért."(Wikipédia)


Papírhold - Vélemények

2010-06-16 21:22.24
Még nem láttam a filmet. Mihamarabb pótlom.
Csak szemet szúrt vmi,nem kötekedésként de "nem csoda h dühös volt a lányára"??
Ha normális apja lenne nem haragudna rá ezért sőt örülne h a lánya a legfiatalabb oscar díjjasa lett a filmtörténelemben. Részleteket nem tudok valószínű igazad lehet h az apja nagy befolyással volt a karrierjére, lásd: Macaulay Culkin!
Különben hatalmas tisztelet ennek a kishölgynek ugyan úgy mint Anna Paquin-nek, nagy dolog lehet ennyire fiatalon lepipálni a nagyokat :)


Tőzsdecápák 2. - A pénz nem alszik - Vélemények

2010-06-02 16:56.19
Tyűha, megszólalt a kultúra!Egyébként meg tanulj meg helyesen írni.


Bőrpofa - A texasi láncfűrészes mészárlás folytatódik - Vélemények

2010-05-28 15:58.53
Indokolatlan emberkínzás!
Csak hogy nem a filmben hanem inkább a nézővel szemben :)


A texasi láncfűrészes mészárlás (1974) - Vélemények

2010-05-28 13:08.49
Megnéztem, elfogadom a véleményeket h kult film, tisztelet a rendezőnek h tudott vmi újjat alkotni ami mérföld kő volt a horror szakmában, de ennyi..
Szerintem a '70es évek filmkészítése még nem volt eléggé kiforrott.
Kivétel persze itt is volt pl. Keresztapa; Star Wars; Alien.
De akármennyire is megköveztek érte, nekem ez úgy volt gagyi-ratyi ahogy van, fogom ha belső mondani valója van vagy társadalmi, de ez nekem egyáltalán nem jött át.
Szerintem az összes film közül ami készült "Texasi láncfűrészes mészárlás" címszó alatt azok közül csak a "...A Kezdet" volt jó!!!
De az viszont nálam teljes mértékben vitte a pálmát.


David Fincher - Vélemények

2010-05-24 11:15.27
David Fincher, hát igen...
Egyszerűen a kedvenc rendezőm, a "Hetedik" és a "Harcosok Klubbja" nálam alapmű.
Respect Mr.Fincher, legyen még sok ilyen filmed várjuk szeretettel!!


A Zodiákus (2007) - Vélemények

2010-05-21 23:51.01
Ma néztem meg, egyszerűen elképesztő film!
Rég volt már hogy egy film ekkora hatással legyen rám, plusz ha hozzávesszük h nem egy rövid film külön dicséretet érdemel emiatt!
Valószínű azért is kötött le ennyire mert igaztörténet, egészen a hatása alatt voltam.
A színészi játékkal minden rendben volt,teljesen beleolvadtak a filmbe.
A film után ami először az eszembe jut kérdésként, az az hogy vissza néztem pár jelenetet és 3 különböző embernek lehetett megkülönböztetni a hangját, mint gyilkos.
1; Először ugye Arthur Leigh Allen aki megkéselte a párokat és lelőtte a kocsiban a fiatalokat.
2; A fickó akihez beszállt a nő a gyerekkel.
3; És akivel élő adásban beszélgettek.Ez mind különböző ember volt...

Amikor lemegy Bob Vaughn alagsorába akkor azt hittem h B.V. a gyilkos és majd megfagyott az ereimben a vér, és nem értettem ki van ott még velük aki fent mászkált.
Őszintén voltak jelenetek amikor elvesztettem a fonalat pl. amikor J. Gyllenhaal úr bepörgött és csak úgy lökte az információ áradatot :)
Ezt azért mondom mert lehet h csak nekem nem esett le h azokra ők is rájöttek h mások tették vagy csak így akarta David Fincher nyitva hagyni a kérdést h vajon ki is a gyilkos???
Félelmetes hogyan tud David Fincher játszani a nézők érzelmeivel.
Annyi film van már ettől a rendezőtől amiket imádok(Hetedik,Harcosok Klubbja,Alien3,Benjamin B.) és még mindig képes ilyen filmeket letenni az asztalra, ez is csak azt bizonyítja h az egyik legnagyobb rendező!

Lehet h butaságokat kérdeztem, nemtudom fáradt vagyok már,holnap még lehet visszanézek 1-2 film jelenetet, de ha vki esetleg megtudja őket magyarázni akkor szívesen olvasom :)


Tőzsdecápák 2. - A pénz nem alszik - Vélemények

2010-04-08 23:50.03
A mindenit,véletlenül erre tévedtem és mit látnak szemeim "Tőzsdecápák 2." igazi csemege!Elsőre kicsit viccesnek tűnt mert ennek a filmnek nem vártam folytatását..Az első rész megvan originalban annyira oda voltam érte, remélem nem rontanak rajta, de ilyen stábbal nehéz lenne :)
A szereplők kicsit öregedtek(Michael Douglas;Susan Sarandon és Martin Sheen),de játékukat ez nem hinném h befolyásolja.És hogy Mr. Stone önti vászonra a filmet külön öröm :) ezek szerint biztos lesz a siker.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én sem csípem Labeouf-t, persze nem azért mert felkapott hanem mert egy ripacs és ilyen nagy nevek mellett hátast is dobok ha úgy gondolták h ő lesz a húzó "név" vagy emberke.
Nagybon kíváncsi vagyok!


A vadak ura - Kard és varázslat - Vélemények

2010-04-07 19:55.09
Úgy látom itt mindenkinek a gyerek korából maradt meg ez a film, hát akkor csatlakozom én is hozzájuk:)
Amikor gyerek voltam többször láttam a második részt és nagyon oda voltam érte.Ma néztem meg az első részt és nekem ez is nagyon tetszett. Persze van benne valami h ilyes fajta történettel vagy hasonlóval már többször találkozhattunk, de számomra ez egy kult-film.Érdekessége a dolognak az h ugyan csak '82-ben készült el a "Conan,a barbár" c. film is ami igen csak hasonló jellegű. Nem tudom h evégett rálehetne fogni egyikre is h koppintás, szerintem mivel egy időben jött ki, kizárja ezt a dolgot!(Kben nem tudnám megmondani h miért de nekem ennek a filmnek az I. része jobban átjött mint a Conan-é.Számomra a Conan,a Pusztító volt a kedvenc részem Arninál).
Tehát lehet fikázni, kinevetni vagy azt mondani rá h "B" kategóriás film, de nálam mindig ott lesz az örök kedvenc "Conan,a barbár"; "Flash Gordon" és a "Támadás a Krull bolygó ellen"-i korai '80-as évek beli kaland, fantasy filmek közt.


Törőcsik Franciska - Vélemények

2010-02-08 23:45.36
Van benne vakami hihetetlenül ELBŰVÖLŐ :)
Remélem látjuk még..


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk