Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Végtelen
- Mozi+, 19:00
Sötét múlt
- Moziverzum, 19:00
A Spiderwick krónikák
- Viasat Film, 19:05
Boldogító igen, vagy nem
- Film Mánia, 19:10
Tiszta ügy
- Film4, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
A szobalány - Vélemények
80-as, 90-es évek emléke
2022-es választás
Ragadozók (2010) - Kedvenc jelenet(ek)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mindent a gyermekemért! aaaaa
Emile Hirsch aaaaa

 

Lilgun hozzászólásai

Ugrás Lilgun adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Az U.N.C.L.E. embere - Vélemények

2015-08-21 11:39.37
Ez az év nem szűkölködőik a kém sztorikban. Először a Kingsman ugrott a vászonra a maga könnyed de nagyszerű humorával majd a Kém című vígjáték jött amiben Statham is benézett, ezenfelül jön majd még Novemberben a Spectre amit nem csak én de a filmkedvelők java része nagyon vár. Most azomban "Az Uncle embere" az mely bizonyíthatott. Annak ellenére hogy az amerikai nyitóhétvége nem sikerült fényesre(mindössze 13 milliót hozott a Box office szerint) a kritikák többnyire jók és a közönség szereti ezt bizonyítja az is hogy IMDB-n 7,8-as pontszámmal áll.
Na de lássuk milyen is. Maga a film szerkezete elég könnyed pörgős jól pakolja egymásra az elemeket csak néha-néha Guy Ritchie barátunk üres járatokat hagy a filmben ami kissé zavaró. A sztori igazából lerágott csont már. Atombomba megkeresése hatástalanítása stb. De mégsem lesz ettől unott a film. Ez ugyebár egy komédia a Kingsmanhez hasonlóan de ez a film azért nem szakad el annyira a valóságtól így aztán összehasonlítani fölösleges. Nem altesti poénokkal(többnyire a Kingsman sem ezt hozzá kell tegyem) sokkal inkább kimért természetes helyzeti komikumokat használ ami az esetek többségében működik is(motorcsónakos jelenet,kínzásos jelenet hogy példákat mondjak). Az aki csak a káromkodáson meg a fingáson tud röhögni meg se nézze. A zenék mindemellett nagyon jól lettek összeválogatva ezeket az eőbb említett humoros jeleneteknél is használja és nekem kifejezetten tetszett az összhatás.
Henry Cavill azaz az Acélember jelen korunk Supermanje jól hozza a laza tolvajból lett titkos ügynök szerepét egy egy mozzanata kifejezetten stílusos lett. Ugyanakkor semmi extra ez nem az a szerep amivel nagyot durranthatna csupán mégjobban akarunk egy előszereplős Archer filmet vele. :D A többiek is teljesen rendben vannak adják a kötelezőt bár egy-egy karakter jelentősége közelsem akkora mint azt a készítők valószínüleg szerették volna.
Mindent egybevéve nem olyan humoros mint a Kingsman nem olyan komor mint a közelgő 007-es kaland és mérföldekkel jobb mint a Kém. Mindenképp ajánlom megnézni annak aki szereti a könnyed filmeket és persze a kémeket. :D


Jurassic World - Vélemények

2015-06-17 11:48.41
Annyi év után megjött végre az új film amire annyira (én legalábbis nagyon) vártunk. A film úgy nyit hogy sehogy...semmi extra a szokásos alapok felfirkálása agyunkba de nem volt vele semmi gond. Miután megismerjük a parkot hogy hány fajta Dínó lakja, mekkora látványosság és hogyan is néz ki elkezdik kibontani ténylegesen a film szálait. A park az, állatok és egyébként úgy minden lenyűgözően szép. Én mindenképpen 2D-ben ajánlanám a megnézését mert a 3D nekem inkább csak zavaró volt néhol ami a látványérzet rovására ment. A sztori miután a baj megtörtént elkezd minket dobálni a szétszóródott fő karalterek között akciókkal, futással és némi visszatekintéssel a legendás előző részek felé. Sajnos a film nem tudja azt a borzongást szállítani mint az 1. vagy a 2. rész de azért élvezhető. A szereplők sem kimondottan ragadnak az emberhez egy-egy munkás halála néha jobban megráz mint amikor egy főbb karakter visít az életéért. A 2 gyerek engem pl. pont kicsit sem hatott meg. Nem játszottak nagyon rosszul csak egyszerűen nem érdekeltek. A női karakterek sem kivételek egyedül Bryce Dallas Howard-nak sikerül néha villantania akár szó szerint is. :D De azért azt a magassarkút eldobhatta volna mert röhejes volt hogy abban fut minden elől. Chris Pratt viszont szimpatikus és szerethető. Bírom a stílusát és itt is adta ami kell a népnek. A zene szerencsére nem esett át nagy változásokon a főbb vonulatai megmaradtak ezért nagy dicséret. Ha a négy film között el kéne helyeznem akkor azt mondom hogy nem olyan jó mint az 1. illetve a 2. rész de a 3.-at simán veri. Szerintem mindenképpen érdemes megnézni azoknak is akik nincsenek odáig a Jurassic Park világáért.
Spoiler!!!
A raptorok tanítása, idomítása nevezzük aminek akarjuk egy olyan pont volt a filmben amitől nagyon féltem de igazából nem vitték túlzásba sőt érdekes volt. Hiszen intelligens állatokról van szó így az elképzelés nekem nagyon izgalmas volt. Ami viszont abszolút nagyon tetszett az a film utolsó 30 perce. Főként Miután Megérkezett személyes kedvencem a T-Rex. Óriási harc volt és ez az a pont amikor rájön az ember milyen jó is az első két rész hiszen jobban izgulok azért hogy a T-Rex életben maradjon és győzzön mint az emberekért. :D Kicsit azért bugyután hatott amikor a harc végén a T-Rex és a Raptor összenéztek majd már csak a kalapemelés hiányzott. :D De efelett szemet hunyok.
A filmet pedig nem is lehetett volna jobban zárni mint hogy a király fellép a színpadra és tudatja a szigettel hogy ő a főnök. :D


A hangok (2014) - Vélemények

2015-05-23 18:11.29
Az előzetes alapján valami ilyesmire számítottam és tetszett is. Morbid, beteg poénok jó atmoszféra. Reynoldsnak jól állt ez a bugyuta szerep. Külön tetszett ahogy megmutatáák hogyan látja a világot azzal szemben amilyen(az emberek,a lakása stb.). A macskában én több lehetőséget el tudtam volna képzelni mint amit beleraktak a filmbe de így is jó volt.


Bosszúállók: Ultron kora - Vélemények

2015-05-10 11:24.32
Az Ultron kora egy olyan folytatás amit az emberek 90 %-a lélegzetvisszafojtva várt és szerencsére csalódást nem is okozott. A film ugyanazt a pörgést mutatja mint az első rész bár némiképp sötétebb hangvétellel, ezzel kicsit reálisabbá téve a filmet, de ez inkább csak balanszként funkcionál ugyanis sajnos néhol már egy képregényfilmhez mérten is extrém jelenetek zajlanak le. A film annak ellenére nagyon jól működik hogy nem csak össze kellett szednie az előző filmek szálait ismét de több jövőben érkező Marvel alkotást is elő kellett vezetnie. Néhol azért érződik a túlzsúfoltság de efelett szemet hunyok mert ha 2 órába ennyi karaktert és cselekményt akarnak beleerőszakolni ez elkerülhetetlen. Whedon azomban kellemesen oldotta meg a feladatot. Az érzelmi szálak viszont valahogy továbbra sem erősségei a rendezőnek, ahogy a mélyebb gondolatok sem. Annak aki még nem látta és szereti a képregény filmeket csak ajánlani tudom.
SPOILER!!
A film sajnos hibázik ott hogy a legjobb elemeit viszonylag keveset szerepelteti. Merthogy nem Stark lazasága vagy akármelyik másik Bosszúálló itt a legérdekesebb elem. Hanem például az aktuális ellenlábasuk Ultron. Szerencsére a végleges magyar szinkron jó lett hozzá így ez sem rondít bele. Az egyik legkarakteresebb gonoszt vitték vászonra. Remek monológjai vannak és a maga gyermeki, néhol bizonytalan de mégis zseniális stílusa mindenkiben megfog valamit. DE a film mintha le se szarná. Én kevésnek éreztem a játékidőt amit neki szántak és ezt nagyon sajnálom. A kvázi megszületésekor közte és Jarvis között lezajló beszélgetés egyszerűsége ellenére nagyon jól sikerült. Ebből is kaphattunk volna kicsit többet. Egy kis intellektualistás elfért volna a rengeteg akció mellett. Pozitívum viszont hogy Sólyomszem végre kapott személyiséget is az alkotóktól nem pedig csak úgy ott van. Az első rész kb. semmilyen szerepével ellentétben itt a film igazi színfoltja volt. Akit még keveset láthattunk az Vízió pedig a rajongók hatalmas érdeklődéssel várták. Na meg én is de szerintem ez nem baj lesz még idejük rá. Ami viszont baj hogy egyes részei a cselekménynek visszaköszönnek az előzményből. Lásd: A csapat szembekerül a gonosszal de elbuknak ahogy az első részben, Hulk agyát megint megbabrálják és egy társának kell megállítania ahogy az első részben, ettől Benner megint nem akar átváltozni ahogy az első részben, a csapat megint szétesik ahogy...á tudjátok. Ezeket sajnos nem tudom nem észrevenni. Kicsitt több kreativitást várnék el legközelebb. :D A látvány ismételten grandiózus, nagy akciókkal, képekkel és "zúzással". A karakterek jól működnek továbbra is egy képernyőn és a humor sem tűnt el a filmből ami viszonylagos komolytalansága miatt egyik fő erénye. De nem is várunk egy Marvel filmtől mélyen szántó dolgokat ahhoz talán majd a DC enged betekintést. A végén pedig megemlíteném Hulk vs Hulkbuster bunyót. Akció és látványbomba a film egészére tekintve is de nem robban akkorát mint ahogy vártam. Persze egy Thor vs Hulk vagy egy Superman vs Zod csata után(Tudom hogy DC nem Marvel de az most mindegy) nem egyszerű elkápráztatni minket. De itt is kihasználták a benne rejlő lehetőséget és a látványt Tony Stark humorával dobták fel. És be kell valljam ez működött. Összességében 9/10


Salem (sorozat) - Vélemények

2015-05-03 19:15.53
Eléggé meglepett hogy ennek a sorozathoz senki nem szólt még hozzá. Az emberek szeretik a horrorfilmeket és sorozatokat (lásd American Horror Story) de úgy tűnik nem néznek a felkapottabb populáris művek mögé. Magam is csak most kezdtem el nézni de már hónapokkal ezelőtt rátaláltam egyszerűen most jutottam el idáig. Maga a sztori elég erősen kezd és ezt az egész pilot során fenntartja. A képek nyomasztóak és sokszor ijesztőbbek mint a legtöbb horrorfilm esetén. Persze nem egy eget verően vérfagyasztó alkotás de azt nyújtja ami kell. A történelmi vonatkozásokba nem mennék bele mivel a Salem városát övező legendák igen sokrétűek. Ha nem is egyezik a sorozat ezekkel semmit nem von le abból hogy milyen szórakoztató maga a film. A párbeszédek néhol elég gyengék ezen van még mit javítani a díszletek szerintem rendben vannak a költségvetést tekintve és a színészek sem vallanak kudarcot bár tény hogy nem egy SOA szintű gárdával operál. Csupán az első évad felét láttam még így a pontozást elhalasztom a végére de egy ígéretes és sok potenciált rejtő filmmel állunk szemben. Aki netán idetéved annak csak ajánlani tudom, legrosszabb esetben nem tetszik de ha mégis akkor viszont nem állsz meg egy résznél. :)


Halálos iramban 7. - Vélemények

2015-04-26 14:12.52
10 rész elkészítése van tervben eredetileg is, szóval ha továbbra is hozza a pénzt akkor lesz is annyi.


Beépített hiba - Vélemények

2015-04-23 21:36.45
Nagyon vártam a filmet ígéretes volt és Phonenixet is nagyra tartom mint színészt DE nekem sajnos nem jött be. Nem is tudom a hangulat nem igazán jött át bár a színészek erről nem tehettek mert hozták ami kell. A poénok nagyja jó volt tudtam rajtuk nevetni de nekem elég vontatott volt pedig szeretem az elgondolkodtató filmeket de ez nem tudott nagyon lekötni. Talán még újranézem hátha jobban fog tetszeni.


Halálos iramban 7. - Vélemények

2015-04-23 21:30.35
Valahol olvastam róla egy kritikát és egy mondat nagyon megragadt bennem. "Ez az egyik legjobb szar film." Vagy valami ilyesmi. És ez teljesen igaz. Látványos, akciódús van is meg nincs is sztorija(inkább utóbbi)de rossznak nem lehet azért mondani. Ha az ember unalmában meg akar nézni egy filmet ami leköti hát tök jó választás. A szereplők ugyanazt hozzák mint eddig senki ne várjon kiemelkedést. Ami engem leginkább zavart az a hihetetlenebbnél hihetetlenebb dolgok amik jól néznek ki de az ember ezt látva a homlokára csak és azt mondja: Ez most komoly? SPOILER! Ilyen pl amikor Diesel és Statham egymásnak hajt 200-al és ezt kiszállva csupán egy nyakroppantás követi mintha elaludták volna az este...Nane! De van még pár ilyen. Spoiler vége.
Mindenesetre meg lehet nézni és a film végi tisztelet avagy búcsújelenetek is jól sikerültek Walkerről.


Az ismeretlen Drakula - Vélemények

2014-11-04 20:30.03
Szembe megyek a többséggel, szerintem nem volt ez egy rossz film. Ez persze azért is lehet mert nem nagyon voltak elvárásaim aki pedig valami hű de nagy vámpír filmet várt vagy még inkább akart annak lett inkább keserű szájíze a film után. A sztoriról nem mondok inkább semmit előttem már úgyis alaposan kitárgyalták és egyet is értek valóban nem lett mestermű és ennek legnagyobb oka a rövid játékidő meglátásom szerint. Első filmje volt ez a rendezőnek ami valljuk be látszik de hangsúlyozom akkor sem lett ez olyan szörnyű mint sok ember azt állítja. Mint tudjuk a Universal a Marvel és DC példáját követve egy saját filmuniverzumot akar és ez lehetne a nyitó darab...én látok az itt megálmodott karakterben fantáziát csak kicsit több törődést igényel. Nekem tetszett a film.


Riddick - Vélemények

2014-01-26 19:40.24
Nem volt éppen rossz, az előzetes alapján ugyanerre számítottam. Lényegében az első rész kicsit másképpen. Azért sajnálom hogy nem folytatták A második rész vonalán tovább.


A törvény nevében (sorozat) - Vélemények

2014-01-19 04:14.19
Az első epizód tökéletes lett és a színészi munka is hibátlan. Megadom az 5 csillagot, remélem tartják a színvonalat.


Walter Mitty titkos élete (2013) - Vélemények

2014-01-16 00:30.16
Kb egy hete sikerült megnézném moziban, nagyon vártam a filmet és imádtam. Én nem nagyon tudok belekötni. A képek, a zenék a történt, a megvalósítás, a színészi.játék. Egyszerűen megfogott az egész. Nekem.mondhat bárki bármit számomra Az egyik.legjobb film.amit volt szerencsém látni.:)


Elysium - Zárt világ - Vélemények

2013-12-11 01:45.29
Én többet vártam igazság szerint a filmtől. Nem volt éppen rossz de sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle. Erősen érződött a District 9 hangulat főként a földi jeleneteknél de a fegyverek is arra emlékeztettek. Azért még remélem láthatunk jobb filmet a rendezőtől.


Izomagyak - Vélemények

2013-12-06 00:06.35
Nem tudtam mit is várjak, a moziba nem vonzott be még azzal együtt sem hogy Rock az egyik kedvenc színészem. Pár napja néztem meg és igazából megérte volna azt a jegyárat. Szórakoztató volt és a maga módján tanulágos is. Na jó nagyon a maga módján. Sokszor jutott az eszembe hogy ilyen barmok nincsenek is de... hát mégis vannak. A szereplők játéka kifogástalan volt. Wahlberg és Rock játéka különösen. Teljesen korrekt film és jót tett Bay-nek is hogy most nem egy gigaprodukcióval állt elő.


Thor: Sötét világ - Vélemények

2013-11-16 20:37.53
Na igen! AZ egyetlen dolog amit az első részből hiányoltam az az volt hogy keveselltem az igazi akciót. Megnézve a 2. részt már nem találtam kivetnivalót, izgalmas, látványos, humoros és jól felépített film. Számomra egyértelműen bekerült az éves Top10 listámba. A 4DX csak dobott rajta.
Csak így tovább Marvel! :D


Hajsza a győzelemért - Vélemények

2013-10-14 14:48.36
Hatalmas film! Remekül visszaadja azt a hangulatot ami arra a korra volt jellemző s ami magára a Forma 1-re. Teljesen megfogott és lekötött a film és ez nem csak azért volt mert imádom az F1-et hanem maga a film is nagyszerűen lett felépítve. Nem tudok rá rosszat mondani de a zenéjét még kiemelném mert az is zseniális lett.


A Föld után - Vélemények

2013-10-05 21:59.42
Rengeteg negatív kritika ellenére egész élvezhető film volt. Nem a sci-fi műfaj csúcsa de nézhető. Igazság szerint nekem tetszett így esti kikapcsolódásként.


Mama (2013) - Vélemények

2013-08-22 15:11.08
Barátnőmmel néztük egy este és igazából nem volt ezzel a filmmel semmi baj. Nem a legrémísztőbb sem a legjobban felépített horror film amit láttam de nekem tetszett. Voltak benne jó jelenetek, egyszer legalább megéri megnézni.


Támadás a Fehér Ház ellen - Vélemények

2013-08-21 11:09.31
Szerintem egy abszolút élvezhető akciófilm lett. Nem is vártam többet tőle mint egy pörgős, aprítós, látványos produkciót. Mindenképpen jó választás egy esti kis mozizáshoz.


Lopott szavak - Vélemények

2013-07-22 20:11.54
Valamiért még megjelenése előtt megfogott maga a cím a sztori és Bradly Cooper szerepe benne. A romantikus filmek távol állnak tőlem de egy jól felépített dráma mindigis ott tudott tartani a tv előtt. Nagyon tetszett a film természetessége, hogy nem.meseszerű volt hanem mintha tényleg mi is.ott hallgatnánk a történetet. Remek film egészében, csak ajánlani tudom!


G.I. Joe - Megtorlás - Vélemények

2013-07-21 14:09.16
Mit ne mondjak többet vártam ettől...Szívem szerint csak egy 3-adtadtam volna neki és csak azért kapott 4-est mert a látványi részek rendben voltak itt is amit én nagyon nézek egy filmben és mert The Rock és Willis is játszott benne. A sztori igazából teljesen el lett rontva nem is értem hogyan és igazából szegény Rock megkapta a csapat vezetőjének szerepét de a karakterben semmi erő nem volt és én itt most nem Rock színészi képességeit becsmérlem mert egyik kedvencem és nagyon jó színész. Itt egyszerűen a film volt az amiben semmi erő nem volt. Willis csak tenget lengett és fájdalom ez sem az ő hibája volt ugyanez elmondható a többiekről is. Az első rész sokkal jobb volt...Ha csinálnak folytatást remélem nem rontják így el mert The Rock képes elvinni egy filmet de ezt lehetetlen volt...


Drágább, mint az életed - Vélemények

2013-07-04 20:18.06
Nagyon szeretem a Die Hard filmeket de ebben kicsit csalódtam, többet vártam. A sztori inkább mintha a fia köré épülne és nem Willis köré. A látvány és az akciójelenetek rendben voltak, viszont kevesebb volt szerintem a beszólások mennyisége mint amit megszokhattunk a jó öreg Johntól. Jó akciófilm igazából de 5 csillagot semmiképpen sem adnék rá a 3on is gondolkodtam de a látvány és a franchise miatt egy 4es.


Henry Cavill - Vélemények

2013-07-03 00:32.44
A halhatatlanokban sem nyújtott rossz alakítást d mint Superman nagyon megfogott. Tökéletesen hozta amit kellett sőt hozzá is tett a karakterhez. Maximális tisztelet a film és a játék is tökéletes!


Erőnek erejével - Vélemények

2013-06-28 21:44.09
Jó kis esti akciófilm ez egy kissé megkopott de ugyanolyan kemény Schwarzeneggeerrel.


Az acélember - Vélemények

2013-06-28 12:36.27
Túlzás nélkül mondhatom hogy az év legjobban várt filme. volt.számomra. És nekem nem okozott csalódást. Az eleje.kissé lassabb, az érzelmi vonalat sem.sierült rendesen megfogni de elrontva sem lett szerencsére egy felvezetésnek pont jó volt. Majd aztán egyik pillanatról a másikra berobbannak az akciójelenetek, Kent halála, kis suerelmi szál amit szerencsére nem vittek túlzásba mint a Superman visszatérben. Bár ezt.nem is.említeném egy lapon vele. A sztori maga jó volt extrát, különlegességet.nem hozott de végig lekötött. A látványvilág és az akciójelenetek jobb szó híján lenyűgözőek. Ennyi.rombolást még a Bosszúállókban sem láttam talán.
Én eleve kedvelem ezt a karaktert de ez nagyon tetszett.
Szóval jöhet a folytatás.:)


Országúti ámokfutó - Vélemények

2013-06-26 17:33.49
Nagyon jó film


A maflás - Vélemények

2013-06-23 20:43.29
A délutáni kikapcsolódásra tökéletes film, szórakoztató.


Gyakornokok - Vélemények

2013-06-17 12:27.01
A leírás teljesen téves de mindegy.
A film jó, egy kellemes kikapcsolódás vicces és leköti az embert.


Másnaposok 3. - Vélemények

2013-06-03 08:16.14
Bárhonnan nézem nekem nagyon tetszett. Tényleg teljesen más mint az első 2 rész de én rengeteget röhögtem rajta és ahogy megfigyeltem szinte az egész mozi. Igazság szerint tudom hogy rengetegen lehúzták ezt a filmet de nem tudom rá azt mondani hogy rosz volt. Az első rész még mindig magasan viszi az első helyen a prímet viszont a másodiknál mindenképpen jobb lett. Szerintem jó kis lezárás lett.
A stáblista utáni jelenet pedig...xD


Battlestar Galactica: Blood and Chrome (sorozat) - Vélemények

2013-05-26 21:31.57
Nem lett egy rossz előzmény és én kíváncsi lennék mit hoznak ki belőle.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk