Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Gyógyító érintés
- Filmbox Family, 22:40
Conan, a barbár
- Mozi+, 23:00
Desperado
- HBO, 23:15
Zuhanás
- Filmbox Premium, 23:15
Tűzfal
- Viasat3, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!
80-as, 90-es évek emléke
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Frici és Aranka aaaaa
Michelle Hurd aaaaa

 

Fórum - A hangok (2014) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
43. Shanza (2020-02-23 09:30.40)  
Ez a film egyben szatíra is.. Vannak benne komoly kérdések és már majdnem drámaivá is válik..( amikor elrabolja a Pszichiáterét és ott a mezőn beszélget vele )
De sajnos paródia akar maradni mert még ezt a komoly témát is elhülyéskedve tudja a közönség elfogadni..
Táncikáljon a hullatömeg a nagy fehér semmiben jézuska fószerrel . Nehogy rosszul érezzük magunkat..
ez egy nem rossz film.. Egy kicsit be is mutatja hogy az egész tudománynak nevezett pszichiátria mennyire tehetetlen kezdetleges és mennyire nem tudja kezelni az emberi lelket.


42. Moncsi001 (2018-04-03 12:40.22) aaaaa
Sokadszorra is zseniális :)



41. Emylio (2018-03-06 09:37.04) aaaaa
Nem egy szokványos film, kicsit tartottam is tőle, mielőtt leültem megnézni, de kár volt. Jól szórakoztam rajta. Egyszerre beteges és aranyos.


40. Tömö (2017-03-10 15:28.01) aaaaa
Ezt a filmet:DDD
Ha nem olvasok itt bele, lehet jobban élvezem-ennél is- vagyis, hogy nem tudom előre a "poént":)
Hát nem tudom mi van mostanában, de az elmúlt 2-3hét alatt ez a 4-ik sorigyilkos film,amit láttam.
Eddig ez viszi a pálmmát, főleg hogy ez a kancsi játszik belőle, itt nem zavart, ide el is fért:) (amúgy nem bírom, hogy szegénykémet mindig OLYAN JÓÓ csávónak akarják eladni, beállítani, hát nem tudom, semmmmmi extra nincs benne, azonkívül, hogy magas:D- nekem meg az lényeg:)
Szóval, hmhm. nem is a játéka volt itt jó, hanem az egész film, olyan kis béna...béna a örnyezet, a gyilkolászások...semmi, izgalom nincs itt, csak, az, hogy lássuk, mégis hogy élhet egy skizo...és, itt esetleg még tudja is mit csinál, értelmes is, meg minden, de hát, csak nem fogja fel mit is tesz...a BOGYÓÓÓK miatt??? most ,akkor nem is ő a hibás, nem?
de.
Bár így, ilyesfajta ellenőrzést, néhanapján bemmeni egy dilidokihoz, és elhazudni mit nem vagy mit csináltunk...? semmi ellenőrzés nélkül...ilyen esetben tényleg elővenném a dokikat! egy magára és másra veszélyes skizot, nem kiengedni a társadalomba és kész.


39. Bede István (2017-02-13 21:44.13)  
Qrva Jó Film! :)


38. Az utolso szamuráj (2016-10-05 20:07.31) aaaaa
gyakorlatilag semennyit.


37. Roberto (2016-10-05 19:45.07) aaaaa
Ez hihetetlen.
Pont ebben a filmben játszik nagyon jól Ryan Reynolds, egy kötelező Golden Globe díjat adtam volna az alakítása miatt. Egy beteg szkrizofén alakot személyesít meg akár szó szerint, s mindezt nagyon-nagyon-nagyon viccesen, és meglehetősen humorosan tállalva. Tetszett, hogy az énjeit a kutyára és a macskára vetítették le, s nem pedig sablonos megoldással rukkoltak elő, pl ördög-angyal szerepkör. Ryan Reynolds tulajdonképpen 3 féle hangstílusban dirigálta le az egész filmet, úgy értve ezt, hogy külön hangja volt a macskának és a kutyának is, de mindvégig ő volt. Vicces volt
Baromi istenverte erős 4-es. Vitathatlanul! Ez bizony majdnem szenzációs.
A boxofficemojon nem találtam semmlyen adatot róla, azért kiváncsi lettem volna mennyit hozott a film USA-ban. De az igen csak vérlázító, hogy a jelöléseket és a díjakat is elkerülte eme film.
Ryan Reynolds legjobb filmje egyelőre.


36. Dindo (2016-04-18 09:34.19) aaaaa
Sing a happy song a végén, hát fenomenális. Legjobban az állatok hangjai tetszettek. Angol hangon néztem, tudtam, hogy Ryan Reynolds adja az ő hangjukat is, de élmény volt! RR személyes kedvencem, itt is megmutatta, hogy nem beskatulyázható színész. Nehezményezem, túl sok ruha volt rajta :-)


35. Kiskakukk@ (2016-03-04 20:54.50) aaaaa
Szenzációs :)


34. Az utolso szamuráj (2015-11-02 15:16.36) aaaaa
A Hangok korántsem tökéletes film:ám félelmetesen szórakoztató.
Ryan Reynolds-ról azért nem a karakterábrázolások mélysége jut eszünkbe,ám úgy látszik,néha ő is megkapja azt a lehetőséget,brillirozzon,és itt bizony meg is teszi:Jerry szerepében parádésat alakít,de tényleg.Van neki egy olyan ostoba mosolya,amiért valaha péklapáttal vertem volna búbon,ebben a szerepben bizony kell neki,fel is használja,és cseppet sem idegesítő,"helye" van a karatrerében.
A Hangok egy sorozatgyilkos napjaiba engednek betekintést,ám annál azért bizony több is-közben meg veszett vicces.Jerry félig véletlen megöli a nőt,aki tetszik neki(Fiona),onnantól pedig megindul a spirál lefelé.A férfi kutyájával és macskájával beszélget,melyből az eb a pozitívabb a macsek a genyább vonulatnak felel meg,aztán a hűtőjében egyre sokasodó fejekkel is csevejeg:hogy mennyire nincs rendben vele a dolgok menete,akkor derül ki,mikor beveszi a gyógyszert.
Itt van a film lényege is,hogy hány ember menekül a valóság elől ilyen-olyan segítséggel-van aki pont anyagokkal-csak ne boruljanak rá az élet falai.A vizuális megvalósítás remekül él azzal,ahogy Jerry megszokott,az ő látószögét mutató világa mennyire beteges,a fej csak rothad és büdös,a falak ocsmányak,a hűtőn vérnyomok az állatok meg csak "anyanyelvükön" hajlandók kommunikálni és nincs egy Szent Ferenc semerre.Gyilkosunk ebből értelemszerűen nem kér,de azért néhány ember eltűnése egy ilyen porfészekben feltűnik,ám a film vége felé is mer egyéni maradni.
Az iráni származású rendezőnő kis pénzből csinált jófajta mozit nekünk:témaválasztása nem új,ám ahogy azt a néző felé prezentálja,igen.Sok múlt az operatőrön,a remek mellékgárdán,figyelemreméltó a párbeszéd Jerry és a pszichomókus között kint a mezőn,ahol a nő megmagyaráz és rámutat bizonyos dolgokra:egyszóval,ez egy vagány,vicces és néha igen durva darab,ami bizonyos eredetiséget tartalmaz,és Reynolds bomló agyú pszichopatája valóban lenyűgöző.


33. Nauriciusz (2015-10-17 08:58.17) aaaaa - (válasz Sötétszív 1. hozzászólására)
Sok száz, ha nem ezer filmet láttam már, de ezt is azok közé tenném aminek nincs kategóriája.... Érdemes megnézni, a színészek nagyon jók, és remekül lettek összeválogatva.
Egy kicsit talán mögé kell látni a filmnek. Munkám során gyakran foglalkozok elmebetegekkel és szerintem nagyon jól el van találva, hogy milyen is lehet a lelkiviláguk, vagy a gondolatmenetük.


32. PollyPodliPotty (2015-09-05 23:59.35) aaaaa
Nagyon beteg. Ryan Reynolds viszont nagyon jó, pedig még mindig nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e, de ebben a filmben nagyon jól játszott. A film pedig... hát... beteg. Nagyon. Egyszer megnéztem, nem bántam meg, de még egyszer nem lennék képes végignézni :)


31. Bajkoviki (2015-09-02 20:23.41) aaaaa
sokadszorra is imádom :)


30. Semprini (2015-08-29 16:43.27) aaaaa
Érdekes műfajegyveleg, abszurdba hajló fekete komédia, a végén egy musicales fináléval megfejelve - de minden morbiditás ellenére azért megiscsak egy vígjátékról beszélünk. Nem voltak nagy elvárásaim, de azt magasan felülteljesítette a film.
Ryan Reynolds szerintem tökéletes választás volt erre a szerepre, korábbi filmjeivel ellentétben ezúttal egy magába fordult, súlyosan skizofrén, de alapvetően jó szándékú srácot játszik, aki aztán szép lassan bizony sorozatgyilkos lesz. Groteszk és morbid jelenetek követik egymást, a film cseppet sem sablonos vagy kiszámítható, már ez is kiemelné a szürke átlagból. A két női főszereplő közül Gemma Arterton ezúttal is remekel - a brit hölgy lassacskán felküzdötte magát a kedvenc színésznőim közé, míg Anna Kendrick amolyan kis cuki, de semmi extra, egynek megfelel ő is. A fő poén persze a két háziállat, akikkel Jerry valóságos szópárbajokat folytat odahaza, mindez persze csak a fejében zajlik.
Erősen rétegfilm ez, nem ajánlható bátran mindenkinek, sokaknál biztosan kiveri a biztosítékot a mészárlás, akik azonban vevők az ilyen típusú filmekre, azok tegyenek egy próbát vele, szerintem megéri. Részemről egy erős négyes.
8,5/10


29. Michuu (2015-08-25 21:35.52) aaaaa
Jó kis thriller-vígjáték volt ez, Reynolds jó volt, a két háziállat aranyos volt + én nagyon csíptem őket.


28. Városi vadász (2015-08-09 11:26.04) aaaaa
Jesszus de rémesen okádék egy film. Én nem láttam azt a frenetikus alakítást, amit mások. Inkább egy enyhén homokos viselkedésű ürgét láttam, nem azt a hasadt tudatú egyént aki beszélget a macskával-kutyával-meg levágott fejekkel a hűtőben. Maga a film egy rohadvány, többet ki lehetett volna hozni belőle, és a szarkupacra koronaképpen rákerült a filmvégi éneklés. ????? Drága anyám, máglyára vele.


27. Peetraa. (2015-08-02 23:37.18) aaaaa
Beteg... :D
Kicsit vontatott... és a trailer-ben kb az összes poént meg cselekményt lelőtték. Unatkoztam közben elég sokszor. Amúgy az elgondolás nem lenne rossz.


26. Sötétszív (2015-07-17 01:08.25) aaaaa
Ryan Reynolds eddig nem nagyon mutatta meg színészi képességeit, de ebben a filmjében bízonyitott, és remélem, hogy még nagyszerű színész válik belőle. Ez a film egy horrorparódia, kellően morbid, és beteg. Természetesen Rynolds partnerei is remekül játszottak:Gemma Arterton, Anna Kendrick, és Jackie Weaver. Úk adtak pluszt ehhez a filmhez, amely 2014 egyik kellemes meglepetése. Felüdülés a rengeteg zombi és képregényfilm között, végre valami mást is látni. Marjana Satrapi tehetséges rendező. Egy hibája van csak a filmnek:a film végi dal. Az valahogy nem jött be nekem, nyugodtan kihagyhatták volna. Ezt leszámítva, egy szenzációs film, amely mindenkinek remek szórakozást nyújt. Érdemes megnézni.


25. Lilgun (2015-05-23 18:11.29) aaaaa
Az előzetes alapján valami ilyesmire számítottam és tetszett is. Morbid, beteg poénok jó atmoszféra. Reynoldsnak jól állt ez a bugyuta szerep. Külön tetszett ahogy megmutatáák hogyan látja a világot azzal szemben amilyen(az emberek,a lakása stb.). A macskában én több lehetőséget el tudtam volna képzelni mint amit beleraktak a filmbe de így is jó volt.


24. Bajkoviki (2015-05-12 08:06.27) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 23. hozzászólására)
:-)))


23. Törölt felhasználó (2015-05-11 18:40.45) aaaaa - (válasz Bajkoviki 22. hozzászólására)
Filmet nem látta csak a trailer-t, de szerintem igen.:D


22. Bajkoviki (2015-05-05 16:13.16) aaaaa - (válasz Man2 20. hozzászólására)
:))) te elhitted, hogy találtak a filmhez beszélő kutyust, meg cicát???


21. Az utolso szamuráj (2015-05-03 17:55.55) aaaaa - (válasz Man2 20. hozzászólására)
és ezt honnan számoltad ki?


20. Man2 (2015-05-03 17:47.27) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 19. hozzászólására)
Most látom te 5 éves vagy!négy csillag erre a mesére! :D


19. Törölt felhasználó (2015-05-03 15:57.32) aaaaa - (válasz Man2 13. hozzászólására)
"A hangok".
jóég...


18. Man2 (2015-05-03 15:06.54) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 17. hozzászólására)
Mert?nem értelek kifejtenéd?


17. Capt.JackSparrow (2015-05-03 10:44.00) aaaaa - (válasz Man2 16. hozzászólására)
mert egy troll vagy


16. Man2 (2015-05-03 08:12.06) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 14. hozzászólására)
Miért tiltanának ki?Mert a véleményem nem egyezzik a tiéddel?



15. Man2 (2015-05-03 08:10.46) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 14. hozzászólására)
Látom te is szereted a meséket! :D


14. Capt.JackSparrow (2015-05-03 01:35.40) aaaaa - (válasz Man2 13. hozzászólására)
miért nem tiltják már ezt az idiótát?


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekShanza, 2020-02-23 09:3043 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk