Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
West Side Story
- SuperTV2, 21:45
Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma
- Filmbox Premium, 21:55
Vespa - Az olasz álom
- DUNA TV, 22:05
Az utolsó tangó Párizsban
- Cinemax2, 22:20
Fűrész 4.
- AMC, 22:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
2022-es választás
A hasonmás (1970) - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kivert kutyák aaaaa
Becca Tobin aaaaa

 

Lilgun adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 341 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 151 aaaaa, 137 aaaaa, 40 aaaaa, 10 aaaaa, 3 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Éjféli látomás aaaaaBatman Superman ellen - Az igazság hajnala aaaaaA visszatérő aaaaa
Star Wars: Az ébredő Erő aaaaaHangya aaaaaAgymanók aaaaa
Önkívület aaaaaMission: Impossible - Titkos nemzet aaaaaTed 2. aaaaa
007 Spectre - A Fantom visszatér aaaaaSicario - A bérgyilkos aaaaaTerminator: Genisys aaaaa
Agymenők aaaaaHolnapolisz aaaaaTörésvonal aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 39 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 20 aaaaa, 17 aaaaa, 2 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Zach Gilford aaaaaTaylor Kitsch aaaaaHenry Cavill aaaaa
J. J. Abrams aaaaaBradley Cooper aaaaaDaniel Craig aaaaa
Jason Bateman aaaaaRyan Reynolds aaaaaArnold Schwarzenegger aaaaa
Ron Perlman aaaaaChris Evans aaaaaMichelle Monaghan aaaaa
Bruce Willis aaaaaBrandon Routh aaaaaShia LaBeouf aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 4.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 360.
Utolsó hozzászólások:

Az U.N.C.L.E. embere - Vélemények (2015-08-21 11:39.37)
Ez az év nem szűkölködőik a kém sztorikban. Először a Kingsman ugrott a vászonra a maga könnyed de nagyszerű humorával majd a Kém című vígjáték jött amiben Statham is benézett, ezenfelül jön majd még Novemberben a Spectre amit nem csak én de a filmkedvelők java része nagyon vár. Most azomban "Az Uncle embere" az mely bizonyíthatott. Annak ellenére hogy az amerikai nyitóhétvége nem sikerült fényesre(mindössze 13 milliót hozott a Box office szerint) a kritikák többnyire jók és a közönség szereti ezt bizonyítja az is hogy IMDB-n 7,8-as pontszámmal áll.
Na de lássuk milyen is. Maga a film szerkezete elég könnyed pörgős jól pakolja egymásra az elemeket csak néha-néha Guy Ritchie barátunk üres járatokat hagy a filmben ami kissé zavaró. A sztori igazából lerágott csont már. Atombomba megkeresése hatástalanítása stb. De mégsem lesz ettől unott a film. Ez ugyebár egy komédia a Kingsmanhez hasonlóan de ez a film azért nem szakad el annyira a valóságtól így aztán összehasonlítani fölösleges. Nem altesti poénokkal(többnyire a Kingsman sem ezt hozzá kell tegyem) sokkal inkább kimért természetes helyzeti komikumokat használ ami az esetek többségében működik is(motorcsónakos jelenet,kínzásos jelenet hogy példákat mondjak). Az aki csak a káromkodáson meg a fingáson tud röhögni meg se nézze. A zenék mindemellett nagyon jól lettek összeválogatva ezeket az eőbb említett humoros jeleneteknél is használja és nekem kifejezetten tetszett az összhatás.
Henry Cavill azaz az Acélember jelen korunk Supermanje jól hozza a laza tolvajból lett titkos ügynök szerepét egy egy mozzanata kifejezetten stílusos lett. Ugyanakkor semmi extra ez nem az a szerep amivel nagyot durranthatna csupán mégjobban akarunk egy előszereplős Archer filmet vele. :D A többiek is teljesen rendben vannak adják a kötelezőt bár egy-egy karakter jelentősége közelsem akkora mint azt a készítők valószínüleg szerették volna.
Mindent egybevéve nem olyan humoros mint a Kingsman nem olyan komor mint a közelgő 007-es kaland és mérföldekkel jobb mint a Kém. Mindenképp ajánlom megnézni annak aki szereti a könnyed filmeket és persze a kémeket. :D

Jurassic World - Vélemények (2015-06-17 11:48.41)
Annyi év után megjött végre az új film amire annyira (én legalábbis nagyon) vártunk. A film úgy nyit hogy sehogy...semmi extra a szokásos alapok felfirkálása agyunkba de nem volt vele semmi gond. Miután megismerjük a parkot hogy hány fajta Dínó lakja, mekkora látványosság és hogyan is néz ki elkezdik kibontani ténylegesen a film szálait. A park az, állatok és egyébként úgy minden lenyűgözően szép. Én mindenképpen 2D-ben ajánlanám a megnézését mert a 3D nekem inkább csak zavaró volt néhol ami a látványérzet rovására ment. A sztori miután a baj megtörtént elkezd minket dobálni a szétszóródott fő karalterek között akciókkal, futással és némi visszatekintéssel a legendás előző részek felé. Sajnos a film nem tudja azt a borzongást szállítani mint az 1. vagy a 2. rész de azért élvezhető. A szereplők sem kimondottan ragadnak az emberhez egy-egy munkás halála néha jobban megráz mint amikor egy főbb karakter visít az életéért. A 2 gyerek engem pl. pont kicsit sem hatott meg. Nem játszottak nagyon rosszul csak egyszerűen nem érdekeltek. A női karakterek sem kivételek egyedül Bryce Dallas Howard-nak sikerül néha villantania akár szó szerint is. :D De azért azt a magassarkút eldobhatta volna mert röhejes volt hogy abban fut minden elől. Chris Pratt viszont szimpatikus és szerethető. Bírom a stílusát és itt is adta ami kell a népnek. A zene szerencsére nem esett át nagy változásokon a főbb vonulatai megmaradtak ezért nagy dicséret. Ha a négy film között el kéne helyeznem akkor azt mondom hogy nem olyan jó mint az 1. illetve a 2. rész de a 3.-at simán veri. Szerintem mindenképpen érdemes megnézni azoknak is akik nincsenek odáig a Jurassic Park világáért.
Spoiler!!!
A raptorok tanítása, idomítása nevezzük aminek akarjuk egy olyan pont volt a filmben amitől nagyon féltem de igazából nem vitték túlzásba sőt érdekes volt. Hiszen intelligens állatokról van szó így az elképzelés nekem nagyon izgalmas volt. Ami viszont abszolút nagyon tetszett az a film utolsó 30 perce. Főként Miután Megérkezett személyes kedvencem a T-Rex. Óriási harc volt és ez az a pont amikor rájön az ember milyen jó is az első két rész hiszen jobban izgulok azért hogy a T-Rex életben maradjon és győzzön mint az emberekért. :D Kicsit azért bugyután hatott amikor a harc végén a T-Rex és a Raptor összenéztek majd már csak a kalapemelés hiányzott. :D De efelett szemet hunyok.
A filmet pedig nem is lehetett volna jobban zárni mint hogy a király fellép a színpadra és tudatja a szigettel hogy ő a főnök. :D

A hangok (2014) - Vélemények (2015-05-23 18:11.29)
Az előzetes alapján valami ilyesmire számítottam és tetszett is. Morbid, beteg poénok jó atmoszféra. Reynoldsnak jól állt ez a bugyuta szerep. Külön tetszett ahogy megmutatáák hogyan látja a világot azzal szemben amilyen(az emberek,a lakása stb.). A macskában én több lehetőséget el tudtam volna képzelni mint amit beleraktak a filmbe de így is jó volt.

Lilgun összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk