Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Elveszett lelkek kútja
- Filmbox Plus, 08:15
Asterix az olimpián
- Filmbox Premium, 08:25
Hóvihar szentestén
- Film4, 08:30
Kaliforniai álom
- RTL Három, 09:25
G.I. Jane
- AMC, 09:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Gérard Depardieu - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
A Tinder-csaló - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lisa Frankenstein aaaaa
Samuel L. Jackson aaaaa

 

[Szandra] hozzászólásai

Ugrás [Szandra] adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2008-07-29 14:26.00
nem garancia tényleg nincs rá, de ha a sorozatból hiányozna a csókjelenet (ami most nem nagyon hiányzik tény és való) akkor bele írnák akár mi is lenne kettőjük között... Az tény hogy sztem sem fogják sokáig húzni, Chase talán besokall mert szte Cameron lefeküdt Houseal vagy mi a szösz.


2008-07-29 14:22.53
bocsi de vitába kell szálnom azzal a kijelentéseddel, hogy Stacy azért hagyta el House-t mert nem bírta elviselni... oké talán ez is benne volt, csak hogy Stacy House akaratán kívül megműtette House lábát, amikor House szentül hitte hogy meggyógyul, az egész emiatt történt! House nem tudta elviselni ezt a döntést és ez vezetett a végén arra, hogy House eldurvult! Hisz láthattuk, hogy a 2. évadban House elég tűrhetően viselkedett, mikor megkapta Stacyt őt nem bántotta annyira, képes volt szeretni és nem volt olyan goromba mint másokkal... Stacy meg a lába miatt hagyta el erről szó is volt valahol a 2. évaban.


2008-07-29 12:08.37
A Cam-Chase kapcsolat sztem is idiótaság, de ez nem jelenti azt hogy vége! a másik, hogy az írók nem a színészek kedvéért írják a sorozatot, a szerződésbe ilyeneket is belefoglalnak, amikor a színészeket lekötik, és általában benne van az is, hogy ha a színész pénzt akar akkor milyen jeleneteket KÖTELES vállalni. Ha az írók szükségét látnák annak, hogy a rajongókat csókjelenetekkel árasszák el akkor nem foglalkoznának azzal, hogy a két színész magánéletlébe mi történt, ez egyéni probléma, oldják meg maguk, különben dádá lesz. Az más tészta, hogy esetleg jelen helyzetben nem fontos az, hogy ők összelegyenek borulva(hál istennek), hisz a 4évadban részenkénti 5perces szereplésébe ez bele se férne. Sehol nem volt arról szó, hogy már nem járnak, attól még tényleg együtt lehetnek hogy nem a nyáluk csöpög a képernyőn. eléggé elrontották a 4. évadot enélkül is. az évad végén én is kicsit meglepődtem az elszórt Cameron utálok miatt, pl azon, hogy 13as helyére viszajöhetne, én ÚGY AKARTAM hogy Cameron igent mondjon, de tényleg!!! De egyenlőre nem tette és ez elég aggaszó lehet House-Cameron fronton... alapjába véve aggasztó a hiányuk. Én már reménykedni se merek, hallottam olyat hogy nem fognak vissza jönni, és ezzel a House-Cameron szál egyértelműen el van vágva (mint Huddys is azt kell mondjam remélem nem így lesz, én szeretném ha visszatérnének a régiek, vagy több legyen a műsor idejük mint 5 perc részenként).


2008-05-10 10:26.48
nem, nem volt


2008-04-12 12:33.10
sztem sem szerelmesek... vonzalom megvan amiből lehetne szerelmet kovácsolni, de ez eddig nem nagyon ment nekik :(


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2008-04-05 23:11.23
jah és ha legközelebb kérdésed lesz lécci ne írd bele több topikba elég egybe is...


2008-04-05 23:03.25
akkor lehet összevégták egy reklámban, és azért hitte ezt?


2008-04-05 19:18.00
hát, azt kell mondjam, hogy Cameron nem nyit rájuk, tehát, az igaz, hogy House injekciót ad Cuddynak, de Cameron nem nyit rájuk, amúgy a rész: 2évad 23. rész. mivel elég nagy átküldeni sok időbe tellne de le lehet tölteni innen pl: [link]
csak kicsit komplikált, ha nem bírsz vele írj és elmagyarázom hogy kell...


Hugh Laurie - Miért szeretitek ezt a Dr. House-t?

2008-04-05 13:53.07
sztem az a debil, aki ilyeneket ír mint TE...
úgy gondolod, hogy a Vészhelyzet jobb mint a House??? ne haragudj de a Vészhelytet is amióta tele van új szereplőkkel teljesen szappanopera feelingbe megy át és a régi varázsa, a sürgős műtétek és kapkodás még tényleg jó volt, de a sorozat sztem rengeteget romlott. Ha neked ez a szinvonal... És még megkérdezed mit kell a Houseon érteni? Ez nekem mindent megmagyaráz...


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2008-04-05 13:32.03
PC a válasz? ezt nem értem.


2008-04-05 13:05.23
tényleg sok oka van de mi van ha tényleg csak íg yírták meg, hogy Foreman tényleg House mása lett és ezért félnek attól hogy alkalmazzák... Jennifer és Jesse helyében már kivertem volna a balhét...lehet meg is tették.


2008-04-05 12:58.40
sokat gondolkodtam azon hogy vajon Omar Epps mit tett azért hogy továbbra is főszerepben maradjon...már azt is modnták hogy Omar valamelyik rendezőnek jó haverja... talán azért.

és igen már volt olyan, aki azt mondta, hogy komálja 13at és House mellett is el tudja képzelni...


2008-04-05 10:24.35
hát sztem tenni akartak valami nagyot és meghökkentőt és talán változtatni is akartak, csak ha a közönség 3 évig bámul 3 jó színészt House mellett akkor igen nehéz ezt űberelni. Sztem a 4. évadban lévő poénok és történések sokkal jobbak lettek volna ha a régiekre szabják.


Doktor House (sorozat) - House & Cuddy fanoknak

2008-04-04 20:48.04
nincs ötletem :( pedig szivesen írnék... lehet írok majd csak nem pont Huddysat, az az igazság hogy Huddyból talán azért sincs ötletem mert minden valóságosat leírtam és így tudom elképzelni...


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2008-04-04 20:42.29
nem hasonlít Cameronra??? te hallod, sztem kinézetre is hasonló. oké jó hogy nem ugyan olyan de hasonló... és ő lett most az etika királya, a helyes becsületes döntések meghozója... most jöhetnétek azzal, hogy elaltatta Houset, és majdnemcsak felnyársalta, de ne mondjátok... én sem mondom, hogy ugyan olyanok, persze vannak 13nak más tulajdonságai, de sokban hasonlít.... és tényleg színtelen szagtalan, de sajnos nem láthatatlan pedig az nagyon bejönne...


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2008-04-04 20:39.04
Talán ideje beírni ide is, hogy mi lesz a 4. évad sorsa, és hogy folytatják tovább, mellesleg van néhány plusz infóm a 13.epizódról, na meg persze képek is... ERŐSEN SPOILERES HOZZÁSZÓLÁS!!
Szal a negyedik évad eddig leadott 12 részéhez várható még 4 rész (13.részt április 28.án vetítik). Tehát a sztrájk miatt az évad sajna csak 16 részes lesz, aminek következtében az íróknak muszály volt átírniuk az egész évad végét, mert a maradék 4 részbe igen sok minden nem fér bele (rebesgetik, hogy a Huddy szál is ide volt betervezve, ami ennek következtében az 5.évadra csúszik). Olyan infókat is hallani, hogy ebben a 4 részben lezárnak egy-két szálat, amit a 4. évadban elkezdtek. Sokaknak nem jut más az eszükbe, mint, hogy az új csapatot röpítik jó messzire (ennek nagyon örülnék is!), mivel más megkezdett szála nem igazán van a 4. évadnak, ami világszerte szinte felháborodást váltott ki, mivel a régieket sírja vissza mindenki, vannak olyanok, akik azt mondják, hogy szerintük van esély a régiek visszahozására, bár semmit nem tudni erről.
A 4.évad 13-14részében, az egyikben House kedvenc szappanoperájának a színésze lesz a beteg, a másikban a beteg, igazán kiakasztja Houset… A 13 rész promója már a youtuben: http://www.youtube.com/watch?v=KjrVqqvVXUQ&eurl=http://www.d.. és vannnak képek a promóból:
[link] a képeken egy-két dolog jobban kivehető még pedig, hogy történt egy baleset. (nem hiszem, hogy ez a 13as részhez tartozna de majd meglássuk) A baleset lényege, hogy House valamilyen formán a sérültje lesz, és ennek következtében amnéziája lesz, ez lesz a sorozat záró epizódja és rögtön egy dupla részt kapunk House anméziájából! Mindenki döntse el magában hogy mit vár ettől, én örülök neki. Shore ezt nyilatkozta róla:
Nem tudjuk az eredetileg beiktatott 24 epizódot befejezni, 16 részben próbáljuk teljesíteni az eltervezettet" - említi meg, mikor a 4. évadra kérdeznek rá. - "De be fogjuk fejezni azokat a történetírveket, melyeket elindítottunk." És a finálé? Úgy tűnik, a Super Bowl-ra kigondolt duplaepizóddal zárul majd az évad. Izgalmasnak ígérkezik, Shore a következőket adta tudomásunkra egy interjúban: "House egy balesetben elveszti rövidtávú memóriáját" - mondja - "Meg fogja találni amit időközben elfelejtett. Felidézni az emlékeit kulcsfontosságú. Nagy lesz."
5évadról némi morzsa… eléggé valószínű, hogy az 5.évad előtt ismét ehetjük a kefét, a nyári szünet alatt, mivel tuti csak augusztus-szeptember környékén indul az, mint az összes többi…
annyit lehet tudni, hogy lesz egy Visszaemlékezés House múltjáról és Wilsonnak köze lesz hozzá, sajna nem tom megmondani milyen formában, mert hallottam olyat hogy Wilson a visszaemlékezés része, vagy Wilsonnal együtt emlékezik vissza, vagy Wilsonnak emlékezik vissza, szal ez is elég homály, de a lényeg hogy további infók derülhetnek ki antiszoc dokinkról. Az évad nagy figyelmet fog szentelni az emberi kapcsolatokra, Cuddy és House illetve Wilson és House között, ezt is kíváncsian várom.
Remélem nem veszitek zokon, hogy ennyit írtam, de legalább most össze van foglalva mi fog történnni!


Doktor House (sorozat) - Ki illik House-hoz?

2008-04-04 18:23.40
némi 4. évados spoiler következik a többiekre reagálva... én sem csípem 13-at... sőt, igazából a legmegfelelőbb szó, amit tudok használni arra, amit érzek az a GYŰLÖLET! és én pontosan tudom miért...
1. régi csapat a mindenem és amióta nincsenek kicsit megtörtnek érzem a sorozatot, tehát ennek részét képezi, hogy az újakat egész egyszerűen nem bírom elviselni, és minden egyes részben reménykedem, hogy a régiek mikor tűnnek fel...
2. szörnyen idegesít 13 hasonlósága Cameronhoz, mint külsőleg mint típusra, szal egyszerűen dühít ha behoztak egy új szereplőt, aki karakterre olyan mint a régi volt, akkor végül is miért nem volt jó a régi????
3. 13bár hasonlít Cameronra, attól a pár plusz tulajdonságától, ami elüt Camerontól attól kb falra mászok... az hogy egyrészt szörnyen titokzatos, annyira, hogy még a nevét sem tudjuk, másrészt az a szerencsétlen esetlen kinézet... és az, hogy sajnálni kell ráadásul bisex is... nem kell félre érteni semmi bajom az ilyen másságokkal, de ez nekem már sok 1 emberből és tényleg gyűlölöm...
és az lenne a vég ha öszejönne Houseal, akár csak 1 éjszakára is... Én ettől a szereplőtől már csak azt szeretném látni úgy isten igazából, hogy House kirúgja a rákba, és 13 kisétál a kórház kapuján, bedobja a köpenyét a kukába és VISZLÁT... ideje elnézést kérnem a 13fanoktól...bocsi


Doktor House (sorozat) - House&Cameron fanoknak:)

2008-04-01 21:53.31
sztem úgy is igaz ahogy először mondtad :D


2008-04-01 21:37.30
igen én szeretnék itt 20nál megállni, de eddig sajnos nem sikerült megoldást találni, valaki tud valamit ez ellen? :D


2008-04-01 21:36.38
igen tény hogy ellentétek, de ezzel nekem az a bajom hogy én az általán nézetben sem hiszek, ami arról szól hoyg az ellentétek kiegészítik egymást, és ezt a való életben sem hiszem el és nem tudom elfogadni... ezért talán itt sem...


2008-04-01 20:58.14
tökéletesen egyet értek az írók mindkét oldalról elhúzták a mézesmadzagot és végül senki nem kapta meg, max 1-1-et haraphatott... Én erre egy választ látok... Az hogy sztem az elején még nem akarták összehozni senkivel talán fel sem merült bennük és talán ezért is gyorsan kilőtték a Cameron szálat House visszautasításával, de már késő volt... Eleve hogy Cameronban felmerült a vonzalom már a rajongók is drukkerekké váltak... és ezzel párhuzamosan sok ember Cuddy és House között húzódó piszkálódást és töltést is díjazták így megosztódott a nézőtábor... ezeket éltetni kell, talán ezért kicsit visszahozták Cameront és elmélyítették Cuddyt, mert azt akarták hogy egyik tábor se utálja meg a sorozatot... Csakhogy most már ezt sem lehet tovább húzni mert a rajongótáborok meg fogják unni... ezért gondolom hogy mindketten sorra fognak kerülni.. Huddyt talán megcsinálják az 5. évadban, aztán akár Cameron is visszatérhet Chase kalandja után...


2008-04-01 19:59.41
nem kekeckedésként mondom, csak tetszik a téma, de House és Cuddy közti veszekedésekre, azt tudnám mondani, hogy kb olyanok mint 2kisgyerek akik egymás cseszegetésével adják egymás tudtára hogy tetszenek egymásnak... hú ez igen érdekes mondat volt :D nah szóval arra akarok kilyukadni, hogy House nem egy romantikus, lelkizős ember, míg Cameron az(mondhatnám ezt ellentétnek is). Tehát őszintén nem lehet tudni Housenál hogy mi jelenti a szerelmet, és egy ilyen embernél nem zárom ki az ugratás tényét, érzelmek kimutatására. Ha Hameron ellen akarok beszélni akkor kiemelem a két szereplőt magát... 1. első évadban House fordított hátat Cameronnak(aminek köszönhetően váltam Huddyssá, mert nem láttam értelmét tovább...), a 3.évad elején Cameron Housenak... én azt sem modnanám szerelemnek, hogy Cameron a sérült pátyolgatni való férfit látja Houseban és csak addig kell neki amíg pátyolgatni is lehet...és ezsztem egy férfi számára sem vonzó, bár ki tudja House mit gondol erről úgy igazán... Amúgy azt aláírom, hogy sztem a sorozat készítői sokszor csinálnak hülyét és vesztest Cuddyból, bár az utóbbi magyaron leadott részben mindenképp Cuddy volt az ász de általában tényleg rossz színben tüntetik fel. És ha figyelembe vesszük Cuddyt amikor azt mondja hogy House száljon le róla, azt kell mondjam olyan jelek is vannak amik igen is azt mutatják, hogy Cuddy nem közömbös House iránt csak épp az esze ellenkezik...
Igazából arra akartam rávilágítani, hogy mind két párkapcsolat majdnem annyira lehetelen, mint amennyire lehetséges, és az jár mostanában a fejemben, hogy látni fogjuk Houset mind két nővel...
aztán remélem nem harapjátok le a fejem és ezért le is szögezném, hogy én a Hameron csóknál is drukkoltam, hogy House ne csessze el (talán dolgozik a Hameronos múltam), de sajna az első évad rátett, és az írók sikeresen kiszedték belőlem Hameront. Ezért modnom hogy Huddynak is van értelme, ezért történhetett meg pl velem is hogy átálltam... (ja és nem hiszem, hogy Hameronnak határat szabhat a kor!!!!)


Doktor House (sorozat) - House & Cuddy fanoknak

2008-03-30 17:32.15
pf...


Doktor House (sorozat) - House&Cameron fanoknak:)

2008-03-30 15:57.41
nem rád értettem, hanem Mrs House írására, hogy "jó lenne kvízen lenni, de hát" és pontozgatott aztán folytatta azzal hogy nem halad az írással és nekem az jött le hogy kész akar lenni talán és azért nem tud a kvízen lenni... és nem akartam kényszeríteni senkit sem semmire...


2008-03-30 13:07.48
mint egyik szervező mondhatom, hogy jó poén egy ilyenen részt venni és ha nem is nyertek esetleg semmit akkor is jó szórakozás, meg legalább megtudod mennyire emlékszel esetleg mit figyeltél meg a sorozat nézése közben, és javaslom tegyétek félre az FF írást, egy két órás kvíz részvétele miatt nem fog összeomlani a világ.


Doktor House (sorozat) - Összejön-e House és Cuddy?

2008-03-29 22:19.33
holnap lesz House kvíz este7kor kezdődik, részletek: [link] (megjegyzés, az itt szerepló következő kvíz dátum nincs frissítve de szabályok és tudnivalókat megtalálod!!!)


2008-03-29 12:14.24
másban is kéne talán reménykednünk?


2008-03-27 17:36.03
Huddy rajongók lehet újra nagy lélegzeteket venni és reménykedni az 5. évadban!!!

az 5.évadban lesz egy szál, ami Huddyrólszól, és azt mondják, hogy kénytelenek voltak áttolni az 5.évadra, mert a maradék 4 epizód nem lenne rá elegendő!!!!!!

Tehát ezek után nem kell sipolni az 5.évad miatt, én inkább kivárom ezt az időt és megnézek egy hosszabb, jobban kidolgozott Huddy-t mint, hogy most gyorsan 4részbe bevágják és semmit se kapjunk úgy igazán...


Doktor House (sorozat) - Milyen lesz a 4. évad?

2008-03-26 07:25.36
őő az az akinek halk volt a hangja aztán végül megjött neki és jól is énekelt? :D


Doktor House (sorozat) - Összejön-e House és Cuddy?

2008-03-22 19:36.02
őőő csak akkor lett volna ha a sorozatról lenne szó, de ahogy nézem ez inkább magánélet...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk