Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A hiányzó láncszem
- M2, 18:00
Ready Player One
- Viasat3, 18:10
Összeesküvés-elmélet
- Film Café, 18:25
Nagyfiúk
- AXN, 18:55
Magukra maradtak
- SuperTV2, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Will Arnett (54)
Gérard Jugnot (73)
Jesse Moss (41)
Anger Zsolt (55)
Igó Éva (68)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
A segítség (2011) - Vélemények
Extázis 7-től 10-ig - Vélemények
Rock zene

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mindenből egy van aaaaa
Anthony Hopkins aaaaa

 

Csomesz@ hozzászólásai

Ugrás Csomesz@ adatlapjára


X-Men kezdetek: Farkas - Vélemények

2009-05-13 12:58.24
KArdfogra rázuhant egy komplett beton katlan. Talán ennyi elég hogy elveszítse a memoriáját,nem? Bár ez nekem sem világos. Amúgy nem volt rossz film, bár Rozsomák nem a kedvenc karakterem.


Dragonball - Evolúció - Vélemények

2009-05-13 12:54.43
Ne neeeee.GYerekek ez nagyon nagyon gyenge kis filmecske. Esetleg az RTL-en délelött a matinéban a gyerekeknek elmenne,de annak meg elég agyatlan. A meséért nem voltam oda,de ez mégrosszabb. Nem tudom mi köze van a meséhez a főszereplőn és a kámehámén :) kívül. Ahogy látom nagyjából semmi. Unalmas ,kiszámítható és még látványosnak sem látványos. Ne nézzétek meg. Inkább valami mást!


Világok harca (2005) - Vélemények

2009-04-06 12:07.38
Ja és szerintem pont az emberi összefogásra nem jó példa ez a film, mert a végén a vírusok ölik meg az idegeneket és semmi tudatos nincs benne sztem. Az emberi összefogásra ott van a Jericho sorozat, az igen jó példa rá.Sztem nézd meg azt, főleg az első évadot, és az alapján ítéld meg ezt a filmet.


2009-04-06 12:04.38
Szerintem elfogult vagy mert szereted Tom Cruise-t.Ebben a filmben összesen 2 fejet tudott mutatni a megijedt és a bedühödött. Vannak sokkal komolyabb színészi alakítások, ez nem igazán színvonal, bár hozzá teszem maga a forgatókönyv, sem a legjobb véleményem szerint. A film egy erős közepes, egyszer megnézhető, aztán gyors felejtés, sima scifi, zéró eredetiséggel.


A tengerészgyalogos (2006) - Vélemények

2009-04-02 12:35.42
Tehát kezdeném azzal, hogy 1 hetet vártam a véleményemmel ahhoz, hogy leírjam, nehogy elragadtassam magam és olyat írjak amit nem szeretnék. Tehát kezdem.
EZ A FILM EGY MÉRHETETLEN MENNYISÉGBEN ÁRASZTOTT FOS!!! Egyszerűen nem fogom fel, hogy miért kell ilyen filmet csinálni?! De komolyan? Ki kíváncsi már erre. A story a következő, nyugodtan elolvashatod, nem számít spoilerezésnek,mivel nullás a story.
Adott egy kockafejű kigyúrt állat, aki tengerészgyalogos. De kirúgják, mert egy bevetésen, amit mutatnak is, egyedül beront egy szobába és ordítva a szobában minden fedezék nélkül végigrohanva lelő minden teroristát és kiszabadítja a katona haverokat. Hát ezért kirúgják, mert hogy nem várta meg az erősítést, khmmm jó fej katonaság. De már itt nevetséges a film, pedig 10 perc sem telt el belőle. Aztán jön a tipikus, utazunk a csajommal, elrabolják, üldözöm, megtalálom, kinyírom az ellent, szép sorrendben (csicska ellen, izmos ellen, mégizmosabb ellen,áruló zsaru, fő ellen csaja, fő ellen). Hát komolyan nevetséges,de inkább sírni lehet rajta. Aztán vannak benne olyan baromságok, mint hogy a rosszak jönnek ki az ékszerüzlet kirablása után, simán elmehetnének és beszálhatnának a kocsiba, mert a kutya sem vette őket észre,de persze nem...ők iszonyat kemények, muszáj a közeledő rendőr autót (akinek még fingja sem lehet arról hogy kik a rablók),szétlőni egy M16-ossal és aztán ez sem elég, még kell a szétlőtt rendőrkocsiba és már ugye szinte biztosan halott rendőrökbe, egy páncélököl, ami persze van náluk!!!! VÁÁÁÁÁÁÁ Ennél a résznél a fagyis kanál kiesett a fagyival együtt a kezemből és egyszerűen néztem és nem hittem el. Aztán ugye menekülniük kell és megállnak tankolni szép kényelmesen,mert ugye lerázták a zsarukat azzal, hogy NewYork kellős közepén felrobbantottak 1db rendőrautót,biztos nincs egy ekkora városban több kocsi, meg helikopter,de mind1.Szóval szép kényelmesen tankolnak és erre egy rendőr megáll mögöttük, Ő is tankol, láthatólag szarik a rablókra, nem üldöznek senkit csak járőrők,dumálnak a benzinkutassal stb... Erre az egyik zsaru oda megy a főgonoszhoz, hogy milyen szép kocsi meg ilyenek, dumálnak semmi gáz, erre fejbe lövi a rendőrt, minden előzmény nélkül, majd szitává lövik a másikat is és felrobbantják a benzinkutat (itt rabolják el a főszereplő csaját). Egyszerűen szánalmas!!Komolyan!!! De ezen akár lehetne röhögni is, de nem! Mert mellé ilyen kemény dumákat adnak a szinészek szájába és olyan zenét mintha hű de marha kemények lennének! De nem azok könyörgöm! Ezek a világ legcsicskább és legidiótább bűnözői lennének, szerintem az ékszerboltból sem tudtak volna térkép nélkül kitalálni az utcára! Én nem tudom mit gondolt a rendező? De szívesen elbeszélgetnék vele.Meg azzal is aki erre pénzt adott!Te jó ég! HA MÉG NEM LÁTTAD, KÖNYÖRGÖM, ESEDEZEM, NE NÉZD MEG,DE TÉNYLEG!!!


Mein Führer - A véresen valódi valóság Adolf Hitlerről - Vélemények

2009-03-31 14:39.37
Nézd már,egy két Hitlerista hogy nem bírja a Führer elleni kritikát. Pláne, hogy ez csak egy kitalált történet alapján paródizálja Hitlert. Szerintem igenis jó film, bár véleményem szerint tulságosan könnyeden mutatja be ezt az elborúlt elmebeteg mészárost.


Az elhagyott bolygó 2. - A vadászat - Vélemények

2009-03-23 13:32.02
Az első rész bennem is sokkal jobb volt,holott régebben készült elvileg kevesebb számítógépes effekthez volt lehetőségük. Több mélypont van a filmben,de több olyan rész is van aminél azt hittem jobbra fordul.De nem.Sajnos vagy nem sajnos a vége nagyon bugyuta lett. Azt hiszem senki nem fog leszúrni azért mert spoilerezek,de megteszem. Nagyon béna amikor az elvileg katona csapat,műanyag játékstukikkal nyomul végig,ráadásúl,jó nem lehet szőrősszívű vagyok,de a mesterlövész puskának pont a távcsöcénél kell hurcolászni a szereplőnek, mutatván ezzel "Ja,kedves hülye néző,ez csak játékfegyver,de hisz úgy is tudod." Aztán a kőkemény negro fazon átadja a luser srácnak a jeladóját és kb 25mp bellül már halott is a negro.Vááááá!!! Ez annyira gyenge. Tudjuk úgy is hogy azért kell oda adni, hogy meghalhasson,de miért nem lehet ezzel várni? Legalább addíg míg kicsit elfelejtjük egy picit.Na mind1.Tiszta baromság,ha sírni akarsz nézd meg.Ha meg hasonló témáju filmet szeretnél nézni,nézz meg egy régi kalsszikust (Bolygó neve halál,Csillagközi Invázió,Lost In Space stb...),de ne ezt!!!Könyörgöm.


Rekviem egy álomért - Vélemények

2009-03-12 09:29.06
Én kb 5 éve láttam,amikor még olyan dolgokkal éltem, mint mit a nagymama kapott "gyógyszernek". Hát akkor is elborzasztott, mert nagyon jól ábrázolja a valóságot a maga groteszk formájában. Ha még sosem drogoztál, nézd meg a filmet, hogy meglásd kb milyen szintre lehet eljutni.Szerencsére én még időben kiszakadtam belőle. Már amennyire időben lehet.


Jericho (sorozat) - 3.évad

2009-03-11 15:54.33
:) Szerintem tudják, csak nem kockáztatnak azal, hogy maximumig "kijáratják"! Én azért reménykedem.


2009-03-11 15:33.16
Ha valakinek esetleg lenne infoja, hogy lesz-e 3.évad az írja meg ide. Köszi


Az elit alakulat - Vélemények

2009-03-11 15:29.07
Ja, aki nem láttam még és 2.Vh-s filmek bejönnek neki, akkor nézze meg és száljon magábam hogy eddig még nem látta. :D


2009-03-11 15:22.12
Fantasztikus film!!! Nincs mit hozzá fűzni.


Édes fiam, Jack - Vélemények

2009-03-11 15:20.16
Aki erre a filmre kíváncsi az jó ha tudja, hogy nem háborús filmről van szó. Csata jelenet összesen 3 van benne és azok is inkább jelzés értékűek. Ez a film egy életrajzi dráma,de annak nagyon jó, bár a film végén nem lesz az ember felhangolva.


Jericho (sorozat) - Vélemények

2009-03-11 13:45.24
Az utolsó pár résznél tényleg észrevehetőbb a minőségi romlás. Példáúl váltakozik a kép minőség ha jobban megnézed. A belső részeknél ilyen barátokköztös feeling jön le néhól (csak a képminőségre gondolok és nem a szinészi alakításra).Gondolom mivel kisírt 2.éveadról volt szó, a költségvetés is megcsappant, mondván úgy is kifújt.Kár érte! Remélem folytatják!


2009-03-11 13:42.20
Ennyire jó sorozatot még életemben nem láttam. Simán veri nálam a Szökéstől elkezdve a Heros-ig mindet. Amikor megtudtam,hogy csak 2 évead van és a második évadban is csak 6 rész iszonyat dühös lettem!!!Vááááá! Hogy lehet ez?


Mindenütt nő - Vélemények

2009-03-11 13:38.13
Az első 10 percben felkiáltottam "Jaj ne, miért ezt a filmet hoztuk ki!"-aztán amikor lementek vidékre, visszavontam a felkiáltásomat. Nem vagyok oda a romantikus vígjátékokért, de komolyan mondom hogy megérte megnézni, egy fél év múlva lehet újra megnézem!


300 - Vélemények

2009-03-11 12:40.30
Hát érdekes volt. Pont annyit kaptam tőle mint amennyit vártam. A rengeteg történemi hiteltelenségtől eltekintve, mint akció film megállja a helyét. Vannak benne igazán jó részek is, bár az a sok belassítás a végére elég idegestő volt. Az eleje, elég hatásvadász volt (küldöttek érkezése, ázsiai nindzsák stb...),de a végére elég ébkézláb film lett, noha igencsak 18+ os. A kérdés ennél a filmnél maga a stílus, ami vagy tetszik valakinek vagy nem. Nekem nem.


Elah völgyében - Vélemények

2009-03-11 10:17.34
A háború álltal okozott lelki sérüléseket, kívánja szerintem ez a film bemutatni, de szerencsére, korántsem világbékés, pacifista szemszögből csupán, 4-5 ember személyes tragédiája alapján.Persze a fő szál itt is megvan, ebben Tommy Lee Jones kivállót alakít, le a kalappal, szinte tényleg elhittem róla mindent. Talán a befejezés kicsit kurta,de nem a legvége, hanem ahogy az igazi lényeg kiderül. Kicsit az volt a baj vele, hogy a legelején tudható, hogy (nem akarok spoilerezni) ki vagy kik a gyilkosok. Ettől eltekintve, megérte megnézni.


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Vélemények

2009-03-11 10:11.05
Tudom, hogy most nem népszerű véleményt fogok írni, de hát ez van. Szerintem nagyon leült a többi részhez képest ez a rész. egyrészt szerintem túl hosszú, másrészt a story most valahogy nagyon idióta. Igazából alig kapcsolódik a második részhez és semmi különösebb ötlet nem volt benne. A világ végén, amikor az öreg Jack, saját magával és képzelt barátjaival, "utazik" a só sivatag közepén, az a rész tényleg hátborzongató volt, az öteletes. A Kalupszó kiszabadításától fogva, pedig már végig tekertem, borzasztóan untam a kiszámtható események sorozatát. Aki itt komolyan gondolja, hogy ez a film egy 5-öst érne, hát attól szívesen venném, ha leirná, hogy mi alapján pontozott. Sopkan szerintem, csak az első kettő rész miatt adott magas pontszámot. Ja a zene elég jó most is.


Rémbo fia - Vélemények

2009-03-11 10:04.05
Tudom hogy nem ér maximum pontot,de a méltánytalan átlagon szeretnék javítani. Ez egy igazi, derűs, könnyű kis film, a barátságról, családról. Persze láttunk már ilyet párszor, de a szereplők viszik az egész filmet. Nem mondom, hogy kalisszikus vagy ilyesmi, de hát nem is arra szánták szerintem. Aranyos kis gyerek film, nem csak gyerekeknek.


Tizenhárom - Vélemények

2007-04-19 21:13.29
Nagyon felkavaró egy film szerintem. Sajnos nekem személyes élettapasztalatom van erről a világról és hát tényleg ilyen undorítóan kegyetlen ha az ember belemászik ebbe a mocsokba.Hála Istennek én már ki másztam belőle, de azt hiszem az élet még ennél is borzalmasabb tud lenni. Ajánlom fiataloknak, de inkább csak a tanúlságot keresse benne.
A rendező szerintem profi. A karakterek hitelesek és jól alakítanak. A kamera mozgások pont olyanok voltak amilyenek a hangulatok. Szerintem a kivitelezés is nagyzserű.Nem egy "családi mozi délután".



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk