Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Végképp eltörölni
- Viasat3, 21:00
Elysium - Zárt világ
- Film+, 21:00
Robotzsaru
- Viasat Film, 21:00
Rambo - Első vér II.
- Moziverzum, 21:00
Csak szexre kellesz
- SuperTV2, 22:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fallout (sorozat) - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Sötét múlt (2022) - Vélemények
Született július 4.-én - Vélemények
Becky bosszúja - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Fallout aaaaa
Peter Falk aaaaa

 

Eames hozzászólásai

Ugrás Eames adatlapjára


Bizalom (sorozat) - Vélemények

2019-05-07 22:24.22
Ezt a sztorit látni kell!!!Baromi jól hozza az összes szinész a karaktereket.Az zenék a hangulat a történet nekem csillagos ötös!Ridley féle mozi is jó lett de ez szerintem ütősebb lett!!!


A vörös bolygó - Vélemények

2019-01-30 23:42.25
Ezt a filmet senkinek se ajánlom!Aki még nem látott sci-fit az ne ebből az alkotásból okosodjon! Abszolút megértem, hogy ekkora bukfenc lett belőle. Nulla érdektelen story semmitmondó gyenge karakterekkel baromi hosszan elmesélve némi hallgatható bár szerintem nem a mozihoz illő zenével. Ez az amikor már Te szégyeled magadat miközben végig kínlódod! Inkább ha már Mars akkor ugyan ebből az évből a Mars mentőexpedíció!


Túlélők viadala - Vélemények

2019-01-02 04:09.19
Színházi sci-fi baromi gyenge alakításokal cgi-al és a végén a nagy kérdés - Ez mi a ló f... akart lenni?! :(


Mojave - Vélemények

2019-01-01 23:37.18
Mark Wahlberg kellett ez neked?!


Elysium - Zárt világ - Vélemények

2019-01-01 23:21.47
Az elysium az ellenszenve által lesz egy jó akció sci-fi!Igen a rossz karakterek annyira negatívra sikerültek,hogy a film végére már majdnem szétrobbanunk az álltaluk kiváltott undortól majd méltó befejezésel megnyugszunk és értékeljük az alkotást.Igen,valóban szép a látvány,sci-fi van benne az tuti és mondandója is akad.Van itt kicsit amerikaias érzelgös vonulat,szegények vs. gazdagok,elnyomás és feszültség nem csak az akció jelenetek véget mert amint írtam az elején,ide kellet a történetben rejlő ellenszenv!Matt Damon sose volt a kedvenc színészeim közt most se lessz,de hozza a formáját,viszont annál inkább egyre jobban bírom El Pablo-t:)Foster asszony és idegbeteg katonája jó párosítás lett ami kellet a mozihoz.A rendező Neill Blomkamp munkásságából csak a Chappie-t láttam nálam az erős hármasra visgázott.Valószínüleg már láttam ennél szebb és összetettebb science fiction-t de megérdemli a 5/4-et,és igen ez után meg fogom nézni a népszerű District 9-et is habár nem látok semmi ismerős szinészt se de remélem Kruger bácsi hozza majd magát!
Költségvetés: 115 millió USD
Bevétel: 286,1 millió USD


Pókember: Idegenben - Vélemények

2018-12-30 19:58.33
Nah erre kiváncsi leszek (főleg Mysteriora aka Jake Gyllenhaal-ra).Az elöző rész nem volt akkora nagy durranás bár a pók feelinget azt tudták hozni.Remélem ezt tovább viszik!


Szűzőrség - Vélemények

2018-12-22 17:17.29
Ez a film megint egy dilis amcsi film kategoria de a jó értelemben.Abszolut nem voltak eröltetettek a poénok és ha nem is magas szintű szinészi játékok voltak benne de mindeképp vették az akadályokat.John Cenanak szerintem ez a humoros imázs jobban áll mint a kemény egygolyóval öt halott akció figura.A másik két szülö is hozza azt amit kell plusz a gyerekek akik már nem is anyira gyerekek is abszolut nem tolakodóak nem idegesítöek.Van némi mondani valója és néha még érzelmes is az alkotás de pont annyira hogy a végén jó száj ízzel kelj fel a fotelból!


Jumanji - Vár a dzsungel - Vélemények

2018-12-21 13:58.52
Mai köntösbe bújtatott sokszor eröltetett vissza köszönő poénokal tarkított szinte fájó szinészi játékal gyerekes klisékkel és gyenge cgi-vel.Mivel a Jumanji Egyszer használatos játék a legnagyobb gamernek kell legyen az aki végig viszi (nézi) a játékot!10/1


A kezdő - Vélemények

2018-10-28 10:08.24
A kezdő bemutatja mennyire lehet egy film lapos, szirupos, erőltetett, értelmetlen, gyenge, placebo.
Teljesen idióta oda nem illő karakterek, tocsogó érzelmeskedések amik fájdalmasan
erőltetettnek hatnak.Baromi idegesítő jópofizásokal a szereplők között is.Itt opuszi story-t ne keressünk ez sem az erőssége. A korosztályok közti eltérések bemutatása sokszor annyiban kifullad, hogy - Üdvözöllek a Facebook generációban kontra - De jó a százezer éves táskád Ben.Mai korban játszódó mese zéró negatív karakterrel de tényleg. A két fő szereplő remekel! Az egyik szarul a másik jól. De Niro becsületesen hozza a talpig becsületes úriembert aki nem mellesleg tényleg szerethető. Hathaway a Mindenbele lányok nemzedék! élén járó harcos, jó eszű de kicsit butyuta kicsit remény vesztett karakterét nem tudja hozni sajna. A film sokaknak tetszeni fog aki elmúlt 1 éves és még nem tőltötte be a 70-et és mellesleg nő nemű! Férfiak kerüljék!! A mozi semmitmondó végszóval végződik.alig várjuk, hogy a cukormázas madzagot vissza tekerjék az órsóra. Az alkotás nem rossz de nem is jó. Értitek mikor azt hinnéd, hogy ez most jó neked azt mindig elrontják valami nem oda illő dologgal.A poénok nincsenek a helyükön amik meg igen,alig kivehetők. Sajnos a Kezdő kezdő is marad még ha De Niro is játssza azt!


Szekatúra - Vélemények

2018-10-24 19:59.36
Szerinem ez a film Seth Rogentöl nagyon is jó volt!
Aki csak az agyatlanságot bírja töle az ezt a filmet ne nézze meg.Kellemes kikapcsolódás volt nézni.Szerintem nagyon is jó volt a sztori és a szinészi játék is még Barbarától is.Könnyed egyszerü,szerethetö film.


A Grand Budapest Hotel - Vélemények

2018-10-14 00:58.13
Wes Anderson mindig is ott volt számomra a legjobb legeredetibb rendezök között.Eddig a Édes vizi élet volt a kedvencem de ez űberelte azt is.Aki még nem látott Andersontól egyetlen egy filmet se az kezdje ezzel,aztán jöhetnek a többik is:)


Dzsungel (2017) - Vélemények

2018-04-02 17:14.55
Radcliffe munkásságát nem ismervén(kiv.Harry Potter)szerintem egész jól megformálta a karaktert,de sajna maga a film még vele is nagyon átlagos lett.Többet ki lehetett volna hozni ebböl az igaz storyból.A végén azért elgondolkottató,hogy SPOILER ALERT!hová tüntek ketten(Karl és Marcus)?!Kicsit bele is borzongtam.A filmben minden 3-om csillag(látvány,zene,mélyenszántó gondolatok,story)csak Radcliffenek adok 4 csillagot.Én egyszer nézhetős filmnek mondanám,talán inkább a könyv amit maga a túlélő írt azt meglesem/Jungle: A Harrowing True Story of Survival in the Amazon


Rád vagyok kattanva - Vélemények

2015-12-08 20:29.48
Erre aludtam minden este kb fél évig!Annyira megnyugtató filmecske,jó zenékkel.Ez egy amcsi tini romantikus vígjáték,tehát ezt vegyük alapul!Én bármikor képes vagyok még kétszázadjára is végig nézni.5*


Jótanácsok kamaszoknak - Vélemények

2015-12-08 20:25.34
Jó kis film,megvan a maga kis hangulata.Shawn egész jót alakít,én bírtam a Rád vagyok kattanvában is bár ott egy elégé bugyuta szerepet kapottl:)4*



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk