Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Nyár Görögországban
- Film4, 04:50
Tad Jones csudálatos kalandjai 3D-ben
- Filmbox Family, 05:30
Ezer pofon ajándékba
- Moziverzum, 05:55
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Krokodili
- HBO, 06:01

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Joanna Lumley (78)
John Woo (78)
Julie Benz (52)
Amira Casar (53)
James Badge Dale (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás
Magyar filmek
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Bor, mámor, Provance aaaaa
Marion Cotillard aaaaa

 

OrtonRKO2 hozzászólásai

Ugrás OrtonRKO2 adatlapjára


Egy kis szívesség (2018) - Vélemények

2018-09-17 21:03.17
Két szék közül a földre..vígjáték elem csak elrontja a drámai hatást, annyira gyengék a poénok, thrillernek pedig nem túl ijesztő.

Spoiler: a végén az elütős jelenet elrontotta az egész filmet, ha azt kivágják sokat dobna rajta..


Valami Amerika 3. - Vélemények

2018-07-28 20:46.07
Valaki nem tudja mikor jön ki DVD-re?


Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - Vélemények

2018-07-23 20:19.04
Mindenféle elvárás nélkül ültünk be, én vártam egy közepes egyszer nézhetős, ehelyett teljesen lekötött, ilyen kevésszer órára rég néztem moziban. Teljesen rendben van, aki hibát akar keresni ilyen filmben, annak rohadt rossz az élet felfogása szerintem.
MINI SPOILEREK rámentek a nosztalgiával szálra és hihetetlen jól két szálon egyre hozták a két történetét.
És nem, nem az 1 zenéivel hakniztak egyet, 2 slágert ha elnyomtak, emellett még nem használt dalokból volt bőven. Nagyon sok pillanatot eltalálták, amikor 10/9 mozi néző kitárt szemekkel teljesen hatása alá került az adott jelenetnek (többnyire drámai elemek)

Aki az 1-t szereti, szeretni fogja, aki nem nem. Nálam ez jobban sikerült rész a kevesebb sláger ellenére is, a nosztalgia faktor miatt és mert jobban magával ragadott a film, mint az 1.


Deadpool 2. - Vélemények

2018-05-19 00:48.51
Ahogy írtak, egy kaliber.
Az újdonság varázsa húz az első felé.


2018-05-17 11:01.28
MINI SPOILEREK
Szerintem hozta az 1 színvonalát, akinek az bejött, annak ez is be fog. Nem lett se több, se kevesebb. Kicsit több érzelem/érzelgős rész, talán gyengébb poénok.
Nagyon tetszett, hogy kb 10-15 másik filmre tettek utalást :D
Kedvenc : "te nagyon gyenge vagy, nem a DC univerzmból jöttél?"

A humor és a fergeteges zenék viszik a hátukon a filmet, maga Deadpool karaktere nagyon el lett találva!


Star Wars: Az utolsó Jedik - Vélemények

2017-12-18 12:30.57
Korrekt iras, es teljesen megertheto nezopont a tied is. Mivel latom hogy te sokkal otthonosabban mozogsz az SW univerzumban, valaszolnal par kerdesemre?(mas is irhat velemenyt)
1. Leia karakteret hogy fogjak kiirni? En azt hittem ebben a reszben elkoszonunk tole, de igy mi lesz vele szerinted?
2. Snoke visszatereset vagy valami csavart vele varok. Egy videoban lattam, ahol rakerdeztek az ot jatszo szinesznel, mi a tortenete, miert sebes az arca stb. O azt mondta erre nem valaszolhat mert spoiler lenne..magyaran tartogathat meg a 9. Snoke-szalat? Hiszen a 3-ban hallottuk mar,hogy egy sith legyozte a halalt. Snoketol olyat lattunk ezzel a szandekos elme osszekapcsolassal,amiket SW-ben meg nem..ha ilyenekre kepes, a halalt is legyozhette. VISZONT
3. Es itt jon a lenyeg: Snoke es Ren igazabol sith-ek? Vagy szimplan csak az elso rend fejei, akik hasznaljak az erot? Nem egyszer hangoztattak: mindig ket sith van. A 6-ban egyszerre haltak meg, magyaran a tudasuk odaveszett. Vagy en gondolom rosszul?

Es vegezetul meg egy sajat gondolat: szerintem oriasit dobna a filmen, ha ismeros helyszineket visszahoznanak..ahova mentek a kodfejtoert. Elmondtak a bolygorol:"a galaxis legrosszabb embereinek gyujtohelye" ..most konyorgom a Tatooine-re nem ugyanezt mondtak? Miert nem raktak bele, hogy a Tatooine-ra mennek el erte? Szamomra akkor plusz lett volna, hogy le se tudom irni. Mit gondoltok?


2017-12-18 03:06.01
Elnezest az ekezetek hianyaert, kulfoldi billentyuzet! (Spoileres)
Csak megjegyeznem 7-8 eve kovetem ezt a honlapot, amint megneztem egy filmet itt olvasok rola velemenyeket stb. Sosem kommenteltem semmit. De ugy erzem most eljott a pillanat.
MI A FENE VOLT EZ? 1 het alatt 8 Star wars film megnezesevel nem erre az elmenyre szerettem volna felkeszulni, mert ez elmeny sem volt. Ez a film tobb sebbol verzik mint a Klonok tamadasa!! Minden 10.percben bele lehet kotni valami oltari baromsagba. Komolyan a 7. Resz befejezese utan a legjobban vart jelenetet megoldjuk annyival, hogy Luke hatrahajitja a fenykardot?? Konkretan elso perctol ez egett belem amint Luke karakteret neztem a film alatt..szornyen lett megformalva. Meg par hibat kiemelnek(az en velemenyem szerint). Tultoltak a viccelest, nem vette egyszeruen komolyan magat a film. A pingvin formak tokeletesen elegek lettek volna, hogy a gyerek korosztaly is talaljon vicces pontot, viszont az egyik legepicebb jelenet utan, Luke lesopri a vallat? Hat en sullyedtem el szegyenmben..szamomra vontatott volt es nagyon lassan indult be, sot alig volt olyan szal ami lekotott volna. Csak a Luke-Rey kapcsolat volt szerintem magaval ragado es erdekes. Ha lecsippentenek belole 20 percet es kicsit atformaljak sokkal jobb film lehetett volna..nem minden a jatekido. Es akkor szamomra a legnagyobb kerdojel: Snoke?! Konkretan most se talalom a szavakat, ertem en hogy Palpatine/Sidious utan magasan van a lec de ezt meg alulrol sem sikerult surolni. Nulla karakterismeret nulla karakterfejlodes..igy kene felni a sotet oldaltol? Nem kelt rettegest a nezoben. Van 10perc szerepe a trilogiaban, amiben kiderul hogy olyan hatalmas hogy a galaxis ket vegen levo ket elmet es embert osszekapcsol, aztan semmi igazolas es egy ilyen halal a semmibol? Nemar..:D en a vegeig nem hittem el, hogy ilyen egyszeruen kiirjak az "oriasi vezert"..csak hogy hagyjak itt pozitivumot is. Rey karaktere szamomra nagyon szimpatikus, szineszi munka is nagyreszt rendben volt, a csillagrombolo elpusztitasa oriasi jelenet volt...es kb. ennyi..Yodat sem tudtam hova tenni, eleg erdekes jelenete volt..

Nem tudom ezutan mit tartogatnak a 9. Reszre, remenykedem egy Snoke csabarban es Rey szuleivel is szerintem lehet meg valami.. de ha egyik sem lesz csak egy szimpla Rey- Kylo csata, aminek a vegen Rey ugyis nyer es Kylo halala kozben belatja hibait..hat remelem nem ez lesz. Egy eros befejezo filmmel mentheto a trilogia, de hogy ilyen rossz SW filmet nem lattam meg az is biztos..es ha ezr nem hajnal3-kor irnam valoszinuleg meg ezer hibat le tudnek irni..



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk