Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A vér földje
- HBO2, 19:31
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Family, 19:35
A természet ereje
- Filmbox Premium, 20:00
A következő három nap
- Film4, 20:00
Nők földje
- Cinemax2, 20:31

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Mire gondolsz most?
Talk Show - Vélemények
Krisztus utolsó megkísértése - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Dűne aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Fórum - Valami Amerika 3. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
31. C.hester (2023-03-04 19:35.29) aaaaa
Igen, ez a rész már sajnos erőltetett, de az össze Stohl András poénon szakadtam XD


30. Gyorkos (2022-05-01 02:13.43) aaaaa
Ez a rész már sajnos erőltetett lett és gyenge.



29. SzaboKri81 (2019-08-17 14:56.45) aaaaa
Mikor anno megtudtam, hogy lesz Valami amerika 3 eléggé szkeptikus voltam vele. Valahogy úgy éreztem, hogy 10 évvel a második rész után necces lesz folytatni a történetet. És bár csak a lottó ötös számokat láttam volna így. Sajnos ez a rész borzasztóan gyenge lett. A leggyengébb a három közül. Számomra érthetetlen, hogy az alkotóknak mi volt az elképzelésük. Mert nekem nem sok jött át belőle. Legalább is, ami a történetet illeti. Mert ok, hogy már el akartak valami más irányba menni de legalább valami értelme lenne a történetnek. Mert azon kívül, hogy mindenki aki él és mozog szerepet kap ebben a filmben, sok minden nem marad meg belőle. Sőt a végére már viszolyogtam, hogy azon kéne röhögnöm, hogy egy csapat meztelen férfi egymáson hempereg. Vagy, hogy az a poén, hogy Stohl a wc-n ülve fingik egyet.

Szóval ez van. Összességében gyenge kettes. Értelmezhetetlen gyenge katyvasz, semmi nevetni való nincs rajta. Inkább csak szánalom az egész.


28. Jaho (2019-03-17 17:20.41)  
egyszer meg lehet nézni


27. Delpiero (2019-02-01 11:50.35) aaaaa
Na végre, ez tetszett!

Annak idején a hatalmasat robbantó első rész nekem nem igazán jött be, de ez az a filmsorozat, ami szerintem részről részre javul.
Ebben a részben már sok poén ült, kellemes volt a színészgárda bővítése, és korábbi "fejnehéz" koncepciót is sikerült frissen tálalni, igaz ehhez Szervét Tibor játékideje lelte a kárát.
Ellenben sok új szereplőn lehetett mosolyogni...Buci kokós karaktere külön piros pont!
Így azt mondom lehet magyar filmet folytatni, és látni azt, hogy ez is mekkora kasszasiker volt, nem csodálkoznék, ha újabb 5-8 év múlva jönnek a 4. felvonás.


26. Dark Bakter (2018-12-14 15:13.54) aaaaa
Azon gondolkodom, miért is adtam anno a 4. csillagot? Hm... A nosztalgia faktor? Lehet, eléggé lerágott csont az egész, van egy-két jobb poént, de inkább fárasztóak a viccesnek szánt részek... Nagy Ervin és Stohl András jelenetei felhúzzák a film élményt... Kovács Lehelnek is vannak jó pillanatai... Mondjuk nagyon sok jó színész van benne, az a baj, hogy pont a három Várnai tesó lett valahogy üresebb és unalmasabb erre a filmre... Vannak benne jó pillanatok, és kínos jelenetek is... A végén az a pucér akció a szappanokért már kicsit sok(k)ra sikeredett... A végén az a maszkos végkifejlett érdekes csavarként lehetett szánva de ez sem dobott a hangulaton.... Mire adtam a negyedik csillagot? Újabban készülnek jó filmek, ráadásul Herendi tudja hogy kell remek közönségfilmet készíteni, legutóbbi filmje a Kincsem nagyon jóra sikeredett... Itt olyan, mintha megakarta volna ülni a nosztalgia vonatot, remake-elte az East-West feldolgozását is... Valahogy mégis újabb rókabőr lenyúzásra hajaz a végeredmény... Sok ez a 4 csillag? Az első rész jól sikerült, nálam a második még tudta emelni a színvonalat és a tétet... De ez... Itt több az akció, kevesebb a maradandó betétdal... SŐT!!! Valahogy még sem tudok rá haragudni... Mire adtam... a? Szóval remélem, nem lesz folytatás meg van a trilógia, szerintem ez így kerek, bár úgy gondolom meg lettünk volna enélkül is... Hát ez van.. C'est la vie... Sok a 4. csillag, marad a három...


25. Sampler (2018-11-01 16:46.42) aaaaa
Nézhető, helyenként szórakoztató. Szerintem jobb, mint a második rész.


24. Jorhe (2018-10-03 12:26.19) aaaaa
Míg az első rész jó, a második egész jó volt, erről a harmadikról nekem az az érzésem támadt, hogy nem egy folytatás, vagy befejezés, inkább az egész olyan, mint valami werkfilm. "Ilyen is lehetett volna a második rész", vagy sokkal inkább olyan, mintha a második részbe be nem férő jelenetekből akartak volna kitölteni másfél órát. Másfél óra elegendő kell legyen egy komplett történetre, felvezetéssel, bonyodalommal, tetőponttal, megoldással, lezárással együtt. Itt egyik sincs. In medias res bedobják a karaktereket, mindenkihez adnak valami adalékot, ez szül, ez kefél a gyerekszobában (itt hangzik el a film egyetlen poénja: "Hát ez a gyerekszoba, nem?!") Pindroch poén- és szövegtárházát az első két részből szedte össze, tapodtat sem haladt a karaktere. Hujber Ferenc szerintem a forgatás alatt nem színészkedett egész végig nyűglődött, hogy meg akar halni és egyáltalán nem akar itt lenni. Nem tudtak ezzel mit kezdeni, szóval inkább felvették és a filmben hagyták. Értelmetlen, logikátlan és hiteltelen jelenetek követik egymást, aztán valami összecsapott megoldás-félével véget is vetnek a szenvedéseinknek, stáblista.
Csuja Imre, Scherer Péter, Nagy Ervin, Stohl András, Faragó András, László Zsolt, Kovács Lehel... nagyszerű színészeket látunk borzasztó szerepekben, eljátszhatatlan karakterekkel, de azt mondom Szabó Győző, Pindroch Csaba, de még Oroszlán Szonja is többre képes ennél, mint amire lehetőséget kapott.
A sorozat teljesebb volna két résszel, enélkül a gyenge filmutánzat nélkül.


23. Semprini (2018-10-01 18:55.49) aaaaa - (válasz Roxi88 22. hozzászólására)
A második rész semmivel nem volt rosszabb a harmadiknál, sőt, inkább egy fél klasszissal jobbnak mondanám. A harmadikban a remek első fél óra után sajnos a börtönös musicalbetétek inkább kínosak, a vége felé pedig elég alpári a humor, amit bevetnek (ld. zuhanyozós jelenet).
Viszont jó hír, hogy Herendi Gábor azt nyilatkozta, hogy részéról ennek a trilógiának itt részéről vége van, nem forgat több részt.


22. Roxi88 (2018-10-01 17:21.29) aaaaa
A 3-ból nekem ez a rész tetszett a legjobban. A 2.-ra egyáltalán nem emlékszem, az első azért jó, mert retró hangulatú, de sose szerettem. A 3-ban Stohl nagyon jól játszik, Faragó András, Csuja Imre is. Faragót simán megnézném színházban is. Viszont az sose értettem, hogy Oroszlán Szonja miért volt olyan felkapott a hazai filmek terén??!! Labancz Lilla első kiadása.


21. HettyKing (2018-09-30 20:28.53) aaaaa
Hát ezért vártam annyira?? Hatalmas csalódás volt, nem vártam csodát, de azért annál, amit láttam, annál többet vártam volna...
Bugyuta alapsztori, keresünk valamit, ami mindenkinek kell, beleveszünk egy über vicces karaktert egy szelfibottal (aki még tényleg a legviccesebb szituációkat hozta Oroszlán Szonja szereplésével), börtönsztori a legklisésebb klisékkel, és a 2. rész újabb bőrlehúzásával, hogy adják elő ugyanazt a darabot csak férfiakkal (meg kell mondjam, fárasztó már ez a humorforrás). Alex figurája béna, a Hujber Ferenc karaktere egyenesen semmitmondó, jelentéktelen, nem tudtak vele mit kezdeni. Újként bejött a rendőr, akinél az a legviccesebb, hogy valaki akar lenni, aki nem az, és pózol, a háta mögött meg kinevetik... Láttunk már sok ilyet, nem, már nem vicces! A vége pedig egyenesen gagyi.
Akit viszont ki tudnék emelni, az 2 szereplő: Stohl András, mert van humora és nagyszerű színész, Pokornia Lia, mert olyan a tekintete, ami még nőként is azt kell mondjam, wow, nem semmi, ahogy nézni tud!
Összességében ennél a filmnél is azt éreztem, amennyi filmet lát az ember, ilyen klisés sztorit össze lehet hozni seperc alatt. A kivitelezés meg... Pénz kell meg csapat, de ehhez... Kár volt.


20. Nyolcadik utas (2018-09-28 08:02.15) aaaaa
Az elmúlt néhány évben annyi jó magyar film készült...
Ez nem tartozik közéjük.
Teljesen felesleges volt elkészíteni.
Megunt és elunt arcok, bugyuta poénok és altató unalom.
A híg fos és az ultra gagyi langy meleg elegye.


19. Kisjon (2018-09-26 14:45.12) aaaaa
Borzalmas.


18. Emmersson (2018-09-24 16:04.29) aaaaa
Túl vagyok rajta...
Borzalmas, gagyi, erőltetett...áá, szót sem érdemel :(

10/3


17. Semprini (2018-09-23 21:59.10) aaaaa
Az első rész engem rettenetesen irritált, el sem mosolyodtam rajta, a másodikon viszont jól szórakoztam, bár elájulva attól se igazán voltam. És most a harmadik részen - többször is hangosan nevettem! Nem állítom, hogy sokkal jobb lenne, mint a második, de szerintem poénokban erősebb, legalábbis a film első fele. Ha ez végig kitartott volna, részemről meglenne egy szolid négyes alá, így viszont inkább csak egy erős hármast kap.
A szereplők most is többnyire eléggé irritálóak, vagy hogy szebben fogalmazzak, kevéssé szerethetőek (Ónodi Eszter karakterét kivéve). De a poénok egy része valóban mulatságos, a képi humor pedig helyenként szinte már a slapstick-vígjátékokat idézi. Azonban amikor a börtönben kiadják a parancsot, hogy be kell mutatni a 2. részben látott East-West című musicalt, de a kizárólag hímneműekből álló rabokkal, onnantól erősen lejtmenetbe kapcsol a film, és bizony "Adamsandleri" mélységekbe is alá-alászállunk.
Aki a leginkább kilóg a filmből, az László Zsolt. Egyrészt neki mintha elfelejtettek volna poénokat írni, másrészt mintha ő maga kicsit túlságosan is komolyan venné magát, illetve a karakterét, egyfajta monoton arcoskodást látunk tőle (ugyanazt a figurát hozza, mint a Kút c. filmben), ami viszont sehogy se passzol a film egészébe. A többiek nagyjából azt hozták, amit vártam, illetve a régi szereplők is nagyjából ugyanolyanok, mint eddig, nincs jellemfejlődés. A börtönmusical jelenetei viszont inkább kínosak mint viccesek, de ha valaki mondjuk Nagy Ervint szeretné női szerepben látni, akkor ez a film pont neki való lesz.
A befejezést pedig rettenetesen elrontották azzal a Fantomast idéző maszk-levétellel, ezzel igazából az egész sztorit agyoncsapták. De valójában itt nem is a sztori volt a lényeg, hanem hogy nevessünk, az pedig megvolt.
Úgyhogy összességében egy erős hármas még így is megvan. Sokkal rosszabb magyar vígjátékok is készültek már, igaz, hálistennek jobbak is, szép számmal.
6,5/10


16. Nor-bee (2018-09-23 21:10.40) aaaaa
Én az itt-ott olvasott kommentekből ítélve azt gondoltam, hogy 20+ csillagos lesz... Sajnos tévedtem. Néhány jó poén / szöveg, oszt' annyi. Nem akarok megsérteni senkit, de nekem egy kicsit csalódás eme film.


15. Türkiz (2018-08-28 20:52.41) aaaaa - (válasz OrtonRKO2 14. hozzászólására)
Ezt én is szeretném tudni, nem tudom mit lehet ilyen sokat húzni ezzel a DVD megjelenéssel.Már elég rég ment moziban...


14. OrtonRKO2 (2018-07-28 20:46.07) aaaaa
Valaki nem tudja mikor jön ki DVD-re?


13. Dius911 (2018-04-01 23:13.11) aaaaa
A 3 részből ezen nevettünk a legtöbbet. 😀Nagyon jó lett!!! *****


12. Juca78 (2018-03-08 19:43.05) aaaaa
Nyilván mint minden filmben, ebben is van jó és rossz rész.
Imádtam az első kettőt, és ez is nagyon tetszett.


11. Norbitzki (2018-02-24 23:43.42) aaaaa
Erőltetett vagy sem, ez a mozi szórakoztatni akar és ezen célját nálam mindenképp elérte, de szerintem nem csak én látom így. A magyar színészek, sztárok és celebek névsora lassan olyan hosszú, hogy ki sem tudják írni, most már Scherer és Stohl is helyet kapott a produkcióban, és Buci bizony kap is pár kisebb sallert, munkásságára, életére nézve...akárhogy is, tisztelet érte. Nem tudok elmenni azon gondolatmenetem mellett, hogy a Csupasz pisztoly trilógiában is a harmadik rész volt a "börtönös", és a leggyengébb is egyben, mert itt is van némi visszaesés az elődökhöz képest, Herendiék a jól bevált, és sokszor látott börtönös poénokkal próbálják learatni a babérokat, nade amikor a sok meztelen fazon a zuhanyzóban egymáson hever lassítva.. kínos, én inkább mellőztem volna, persze ízlések és... na mindegy. Viszont a babakocsi legurulása a Keleti lépcsőjén tetszett, és hát egy klasszikus jelenet, láthattuk többek között a Patyomkin páncélos, Aki legyőzte Al Caponét, és a már szóba hozott Csupasz pisztoly filmekben is, az ötletért mindenképp jár egy fél csillag. A másik felet pedig odaadom azért, mert a film végén megint úgy mutatták be a szponzorokat, hogy azokat adott jelenetekhez passzintották, és én komázom az ilyen kreatívságokat!


10. Zahor (2018-02-22 15:24.36) aaaaa
rossznak azért nem mondanám, de nyomába sem ér az első kettőnek. ezt a börtönösdit kár volt erőltetni, mert nincs benne sok lehetőség, kissé meg fojtotta a filmet. nem nagyon Volt benne csavar, izgalom, akció. a poénok meg átlagosak, a legjobbakat sajnos beletették az előzetesbe


9. Hajrá KTE (2018-02-21 19:06.24) aaaaa
Nem értem a sok negatívumot az interneten, számomra szórakoztató volt, kövezzenek meg érte, Scherer Péter óriási fazon volt, bele lehet kötni jó pár helyen, de szerintem teljesen szórakoztató volt


8. Emmersson (2018-02-21 17:33.52) aaaaa - (válasz Türkiz 7. hozzászólására)
Olyan szó nincsen, hogy "stromf"!
A tromf szó jelentése: adu, más színeket ütő kártyalap, döntő érv, győzelmet jelentő lépés, (német).


7. Türkiz (2018-02-19 21:42.06) aaaaa
Volt benne pár erőltetett, de ütős poén is. A moziban hatalmas röhögések voltak,szóval működött azért a film,de ami eszembe jutott, az az,hogy ez a rész a második paródiája.Nem önálló,kidolgozott, megstromfolták egy másik bandával,meg ez a bélyeg dolog is nagyon erőltetett.Az akciójelenetek siralmasak voltak, egyik golyó sem talált, de a kocsiajtót szitává lőtték..Szóval ezeket ki lehetett volna hagyni belőle,nem lett tőlük jobb, sőt... Timiből sikerült egy nagyon idegesítő karaktert csinálni,azért ennyire nem volt gáz az első és második részben.Azt persze én se értem,miért nem lehetett egy kidolgozottabb filmet létrehozni.A börtönös jelenetek pedig mind ott voltak a topon, de a vége (Alexes rész) nekem iszonyatosan erőltetett és nevetséges volt.A második részt számomra nem múlta felül,az volt kedvenc.


6. Pedro23 (2018-02-18 12:53.52) aaaaa
Tegnap voltunk megnézni. Nyertem páros jegyet a közönségtalálkozós vetítésre. :D Én egyáltalán nem értek egyet a kritikusok lehúzásával. Végig röhögtük az egészet az elejétől a végéig. Tele volt ütős poénokkal, helyzetkomikumokkal, beszólásokkal stb. Szóval nekem bejött a befejező rész (Herendi Gábor azt mondta nem terveznek több részt, így kerek).


5. Pisti801227 (2018-02-16 22:02.14)   - (válasz SzaboKri81 4. hozzászólására)
+1


4. SzaboKri81 (2018-02-16 21:19.39) aaaaa - (válasz Jazz77 3. hozzászólására)
Szerintem a második jobb volt de ez szubjektív.



3. Jazz77 (2018-02-13 23:07.18) aaaaa
Már a második rész sem kellett volna,nyomába sem ért az elsőnek...


2. Pocsolya ugró (2017-11-23 12:16.58)  
Jó ég. Még egy rész? :D Kár hogy nem előbb. Az előző kettő is nagyon bejött.


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekC.hester, 2023-03-04 19:3531 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk