Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Marlowe
- Filmbox Premium, 20:00
Az U.N.C.L.E. embere
- Film+, 21:00
A nagy dobás
- Viasat Film, 21:00
The Expendables 2. - A feláldozhatók 2.
- Mozi+, 21:00
Gyilkos memória
- Moziverzum, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
bölcsességek, beszólások, idézetek komment nélkül
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
Szólánc
Asszociáció

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Charlotte királynő: Egy Bridgerton-történet aaaaa
Tordy Géza aaaaa

 

Fórum - Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
112. Vincenzo (2023-05-04 10:57.08)  
Nem mondom, hogy a Musical filmekért odavagyok, de azért a legtöbb (Hair, Grease,..) saját slágereket hordott ki, nem pedig más sikerén próbált lovagolni sztárparádéval. Egy életrajzi filmnek lenne helye. Ennek nincs.


111. Pearl. (2019-04-09 02:10.44) aaaaa
Hát ez nekem egyáltalán nem tetszett. Az első részért se voltam oda, de ennek sikerült alulmúlnia. Sovány sztori, a fiatal Donna karaktere nekem kifejezetten idegesítő volt. Az énekhangok időnként fülsértőek voltak, a vokál és a hangszerelés kuka, na és a dalválasztás... Annyi sikeres jobbnál jobb Abba sláger volt, nem tudom, miért kellett ugyanazokat előszedni. Az első részt Streep elvitte a hátán, ezt kár volt megnézni.



110. HMáté33 (2019-03-12 16:39.38) aaaaa - (válasz Zsikréka 109. hozzászólására)
jó hát, aki egy hét alatt három faszinak lesz meg úgy, hogy közben bármelyik lehet a gyerek apja, nyugodtan lehet belső drámakirálynő helyett túlpörgött "ribi".


109. Zsikréka (2019-03-12 14:15.49) aaaaa - (válasz Zsikréka 108. hozzászólására)
ítő ribi volt. Az első film alatt sokkal nagyobb belső drámákat képzeltem el neki... A fiatalok közül Bill karakterében láttam egy kicsit az idős Billt és a fiatal Rosie sokkal szimpatikusabb volt számomra Donna-nál. Ha kihagytam volna, zavarna, egyszer megnéztem, többet nem fogom...
Jaaa... És a diplomaosztó külön kiverte nálam a biztosítékot. Már ott tudtam, hogy ez a Donna nem lesz a kedvencem...


108. Zsikréka (2019-03-12 14:11.40) aaaaa
Huh... Már régen láttam ennyire felesleges filmet. Sütött róla, hogy épp elég főszereplő volt munkanélküli, hogy belevágjanak. Az első rész sokkal spontábbnak tűnt, az új szétretusált playback volt hozzá képest. A fiatal Donna túlpörgött, ideges


107. Yry_78 (2019-02-03 22:08.36) aaaaa
Első rész, sokkal, de sokkal jobb volt! 2. kihagyható!


106. Törölt felhasználó (2018-12-16 13:53.51)  
Furcsa volt, hogy a #metoo kampány közepén Björn Ulvaeus ("a szőke abbás srác") be merte vállalni a tanár szerepét a "When I Kissed the Teacher"-ben. Mondjuk a svédek soha nem voltak szívbajosak, ha kontorverziális filmszerepekről volt szó. Tudnék még példát mondani, pl. Andreas Bellis. Ne keressen rá, aki családbarát tartalomra vágyik :)

Ennél is érdekesebb, hogy talán az első, 2008-as Mamma Mia film volt az utolsó öröm-musical-film, amiben mertek őszintén nemi szerepek mentén sztereotipizálni (kicsit ennél is rezgett azért a léc). Ha a klasszikus James Bond-széria "nőalázó férfifilmek" sorozataként is felfogható volt, akkor a Mamma Mia! ennek pont a tükörképe. Nem véletlenül forgatták ki a szerepéből Pierce Brosnant, aki örömmel asszisztált a filmmusicalhez a fals, de még pont az élvezhetőség határain belül mozgó rekedtes énekhangjával, és őszülő testszőrzetével. Olyan inverz "nőfilmet" kaptunk, ami talán azóta se volt: megcserélődtek a szerepek, női főalakok poénkodtak gátlástalanul a férfiak kárára. A Ghost Busters próbálkozott hasonlóval, de az is hálistennek eltűnt a süllyesztőben.

Ja, hogy most a franchise második részről kéne írni ... Nehéz.
Tíz évvel ezelőtt komolyan nem vettem észre, hogy a férfi-sztereotípiák kifordítása zajlik, azt se jósoltam volna be, hogy a 2010-es évek derekára-végére mindez ciki, vállalhatatlan lesz. Baromi furcsa, hogy csupán egy tíz éves filmről van szó, és már szabadkozni kell. Szerencsére én nem vagyok közszereplő, ezért bevallhatom, hogy a Mamma Miát a mai napig szeretem. (A filmtechnikai kérdéseket leszámítva. Hadd tegyem fel a most már teljesen non-PC kérdést: melyik hímnemű gyártásvezetőt, operatőrt, vagy vágót kellett volna megdugni, hogy részleteiben ne legyen ennyire szar a végeredmény? Kiégett hátterek, ritmusra kidolgozott tánclépésre vágott pulzáló CGI-delfin, váááááá!!! Nagyon fájt. Amatőrizmus. Azonban olyasféle, amit meg lehet bocsájtani.)

Ha majd tíz év múlva erre a 2. részre tekintek vissza, szerintem a lazy recycling kifejezés jut majd eszembe.
Továbbra is örömmel éneklem együtt a szereplőkkel a legfunabb és legletargikusabb svéd számokat ('One of us is crying' - atyaisten, de megöregedett Dominic Cooper, aki azért még mindig jó pasi...), közben rájövök, hogy mennyi gyenge ABBA-szám van, a legtöbb egy Best of Abba válogatásalbumra sem kerülhetett volna fel.
Közben megtöri az élményt a remake, vagy előzményfilm, vagy nem is tudom, miféle határozatlan egyveleg érzete.
A rendezés is lazy, de inkább inspirácómentes. A 2008-as Abba-filmben legalább el lehetett mondani a rendezőről, hogy a színházból jött, nem volt filmes tapasztalata, ezért sokszor olyan elképzelhetetlenül rossz helyekre állíttatta a kamerákat, hogy abból már csak ezt lehetett kihozni. De a film a maga retardált filmszerűségében mégis élő volt.

A Mamma Mia 2-ben profi a rendezés, de unalmas.

Bocs, de én Lily Jamesről nem tudom elhinni, hogy ő Donna. Hozza a Meryl Streepes manírokat, de csak úgy, mintha valaki beültetett volna egy bolhát a szemébe. Folyton tikkel, vagy összehúzza a szemöldökét.
Plusz M. Streepnek hatvan pluszosan sokkal jobb volt az énekhangja.

Harry karakteréhez teljesen illik a 'Waterloo' - egy hirtelen elhatározásból jött csatából született a románc. Colin Firth fiatalkori énjéhez remekül hozzárendelték az oszkárdíjas The King's Speech steadycames-lekövetős jelenetét. A fiatal Billhez már nem tudtak hasonlóan erős dalt rendelni (nem is emlékszem rá). Szegény Stellan Skarsgard csak a Dogville-lel került be a mainstreambe Európában, de egy ilyen filmben nyilván nem fognak Triert parafrazálni.
Ha már felkeltették a vizuális asszociációkat, Pierce Brosnan tini alteregója megérdemelt volna egy Bondos belépőt. Nem volt rossz a 'We have all the time in the world' akkordjaival játszogató 'Andante andante' valcer, ami utalhat a Bond-karakter ismert, 1969-es tragédiájára - azonban az nem Brosnanhez kapcsolódik, mert neki csak a 70-es évek elején ajánlották fel a szerepet, amivel végül nem élt.

Andy García és Cher duettjére nem számítottam, de pont erre a hatalmas giccsre vártam. Végülis ha Fernandonak hívják az egyik - egyébként katasztrofálisan alulírt - karaktert, akkor miért is ért meglepetésként?

A magyar fordítás megint brillírozott:
"She has turned my frown upside down." = "Volt elég antik rom, jön a romantik."

Definitely Speier Dávid :)))

A házasságkötés helyszínén játszódó green-screen jelenet borzalmas. A The Room-ban Tommy Wiseau ennél jobb végeredményt hozott, pedig az közel sem került ennyibe.

Happy New Year? Hol van a Happy New Year? Az egyik legdepisebb, egyben legkirályabb számuk volt.


105. HMáté33 (2018-12-01 18:05.20) aaaaa
Lily James valóban ügyes volt, tetszett, de azzal jönni, az ABBA-tagok mit meg hogy hagynak jóvá azért minimum röhejes, tekintve hogy az első rész pl hemzseg a vállalhatatlan kornyikálástól.


104. Törölt felhasználó (2018-12-01 16:32.23) aaaaa - (válasz Semprini 103. hozzászólására)
Nem tudom, ki mibe ment volna bele vagy sem. Sem filmművészetileg, sem zeneileg nem vagyok szakértő.
Nézőként (hallgatóként) viszont ez a véleményem, bármekkora ökörségnek is tartod.
Vitatkozhatnánk oldalakon keresztül, de ha ez Téged megnyugtat, fogd úgy fel, hogy a legcsekélyebb mértékben sincs igazam.
Ettől még mindig azt mondom, hogy nekem nem tetszett Lily James éneklése.
És nem hinném, hogy ennek lenne különösebb jelentősége. Szerintem holnap is ugyanúgy fel fog kelni a nap és Lily James is vígan dalolhat a madaraknak. (én meg befogom a fülem)

Vagy ha eljutok odáig, hogy még egyszer megnézem a filmet, még azt sem tartom kizártnak, hogy változni fog a véleményem.
Első megnézésre viszont nem tetszett.
Ez van. Akár idegesít Téged, akár nem.


103. Semprini (2018-12-01 16:12.06) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 102. hozzászólására)
Figyi, ez egy fórum, mindenki azt ír, amit akar, legyen bármekkora légből kapott ökörség is a véleménye.
Azt viszont remélem, te se gondolod komolyan, hogy az ABBA férfitagjai, akik személyesen felügyelték a zenei felvételeket, belementek volna, hogy bármelyik szereplő éneklése úgy kerüljön bele a végső változatba, hogy nem találja el a hangokat?! Pláne nem az abszolút főszereplő, aki elég sokat énekel a filmben. Tényleg nem értem, hogy írhattál le ekkora baromságot.
Természetesen szíved joga kitartani a véleményed mellett, de az a minimum, hogy ez ügyben a legcsekélyebb mértékben sincs igazad.


102. Törölt felhasználó (2018-12-01 16:06.30) aaaaa - (válasz Semprini 101. hozzászólására)
Ahogy az enyémhez se, hogy azt írjam, amit.
Valóban, nem vagyok zeneszakértő, és ezzel együtt, még az is lehet, hogy töksüket is vagyok. :D
Ezen nem veszünk össze. Te így hallottad, én úgy.

Fel nem idegesítésedben reménykedve, engedd meg, hogy saját véleményem legyen, ami esetleg szembemegy másokéval. (Legyenek azok akár maguk a készítők. Megjegyzem, én se pocskondiáznám a saját választottamat.)

Ez meg csak egy film. Véleménykülönbségek meg vannak. Én meg maradok tisztelettel. :)


101. Semprini (2018-12-01 15:35.27) aaaaa - (válasz Törölt felhasználó 100. hozzászólására)
"csoda csinos volt a fiatal Donnát alakító színésznő, de valahogy csak ritkán sikerült eltalálnia a hangokat."
Hát te valamit nagyon benéztél vagy tök süket vagy a zenéhez, de a film első és legnagyobb erénye az pont Lily James teljesítménye volt. A legtöbb kritika amit olvastam, az ő alakítását emelte ki, természetesen az énekteljesítményét is beleértve. A legkevesebb, amit tényszerűen elmondhatunk róla, hogy pontosan azokat a hangokat énekelte, amiket az eredeti számokban az ABBA tagja, kristálytisztán, tévedhetetlen, abszolút makulátlan intonációval. Az, hogy még maga Meryl Streep is kifogástalannak tartja saját fiatalkori megszemélyesítőjeként, csak hab a tortán.
Egyébként pont tegnap néztem meg a DVD extráit, amelyben az ABBA-tagok és a film többi szereplői is szuperlatívuszokban nyilatkoznak Lily Jamesről. Gondolom, nekik se tartottak pisztolyt a fejükhöz, hogy ezt mondják.


100. Törölt felhasználó (2018-12-01 15:12.22) aaaaa
Sose jut el az agyáig, hogy érdeklődés híján elmaradjon, ezért megint megjelent a hideg. Én meg ellensúlyozásként, gondoltam teszek egy kitérőt Vis szigetére, hátha a látványtól megbékélek a kint erőszakoskodó mínuszokkal. 
Ebből azonban csak átmeneti fegyverszünet lett, hiába is voltak olyan lelkesek Abbáék (egy része) abban, hogy nem hagyták abba. 
Mindazonáltal bíztam a folytatásban, főként a zene miatt.

Ám hiába, mert ez a Donna nélküli, de javarészt Donnáról szóló rész  történetben egy kicsit erősebb volt ugyan, mint az elődje, de lehet, hogy inkább csak több.  Vagy lehet, hogy  csak azért gondolom ezt, mert számomra  az egy képkockára jutó dallamok száma kevesebbnek, vagy inkább vértelenebbnek tűnt, mint az első részben.
Vagy egész egyszerűen csak a dalokat hangszerelték át úgy, hogy az nem igazán érintett meg.  

De ne má', hogy találgatok, inkább leírom azt, ami a véleményem:

Csoda helyes, meg csoda csinos volt a fiatal Donnát alakító színésznő, de valahogy csak ritkán sikerült eltalálnia a hangokat. Volt, hogy egész jól ment neki, de többnyire csak az eredeti dallamok iránt érzett tiszteletem miatt nem pörgettem át a kisasszony énekóráit. A prózai részekkel nem volt gond, bár ékszerű történetben nemigen van mit elszabni alakításügyileg. 

A két barátnő ifjabb kiadásai viszont fel nem értek az "ötyék"-hez, az ifjított pasiverziók jobbra sikerültek ebből a szempontból, de azért Colin és Stellan vitte itt is a pálmát. 
Mr. ex-Bond meg volt oszt' kész. 

Aki meglepetést okozott, az hagymaszemű Amanda. Határozottan belenemesedett a szerepébe, ha lehet ilyet mondani, és az énekhangja se volt rossz. Sőt. Ifjabb Donna dalolászásához képest egyenesen angyali teljesítményt nyújtott. 

Amúgy meg ügyesek voltak a történetből történetbe sétálások, a vágási munka feltétlenül megérdemel egy tapsot. 
És Merylt is megkaptuk a végére, néhány percre. (Igazán nem akarok gonosz lenni, de nem lehet, hogy az első részben túl egymásba gabalyodtak Pierce-szel és a Streep-Gummer házitűzhely békéje érdekében  kellett Donnának jobb létre szenderülnie..? Na fúj, fúj, ez már összeesküvés-elmélet gyanús, tegyük is lapátra. Ilyesmi elő sem fordulhat, főleg, hogy minden bokorban ott a #metoo .)
Cher meg,.... hát Cher. És ezt  még a mérhetetlen mennyiségű botox, smink és vitaminkoktél sem tudja lerombolni. A hangja ugyan már nem a régi, de a filmbéli dalospacsirtákat még így simán a tenger fenekére énekelte. 

Ez a "kritika" meg nem lett ugyan túl elragadtatott hangvételű, de ez meg nem azt jelenti, hogy nézhetetlen lett volna a film. 
Egyáltalán nem. Pont ugyanolyan volt, mint Vis szigetére utazni virtuálisan, ebben a rohadt hidegben. 


99. Rockercsaj2003 (2018-11-19 14:35.50) aaaaa
Féltem tőle az elején azt hittem le is kapcsolom.De azt aki szereti az Abba dalokat azt akarva akaratlan magával ragadja.. amikor megjelenik kedvenc színésznőm fokozza a hangulatot aztán Cher hu tetőfokán a hangulat...Színházba megnéztem volna.


98. Roxi88 (2018-11-05 10:45.51) aaaaa
Cher a legnagyobb vonzereje volt a filmnek, már az első részben is szerették volna szerepeltetni, de turnéja miatt nem ért rá. Na most rá ért, erre a 2 dalra, juhé! :D A magyar hangja rettenetes, Hernádi helyett lehetett volna Básti Juli, Kiss Mari. Vannak megható részek a filmben, de nekem ez a 3 apa dolog még mindig nem romantikus, hogy tulajdonképp egy r*banc volt Donna. Na mindegy.. Párszor én is beletekertem egyébként.


97. Gaboca701 (2018-10-27 15:58.28) aaaaa
Én imádtam ennek is minden percét!


96. Bajkoviki (2018-10-24 16:41.54) aaaaa
a végén a közös dal miatt érdemes volt megnézni, néha beletekerve ;-)
Aranyosak voltak az öregecskék <3


95. Bajkoviki (2018-10-24 16:40.49) aaaaa - (válasz Roxi88 92. hozzászólására)
ezért nem nézünk szinkronizált filmet ;-)


94. Langelus (2018-09-07 15:15.10) aaaaa - (válasz Johnny Saiper 93. hozzászólására)
-_-


93. Johnny Saiper (2018-08-28 23:07.40) aaaaa
Rosszabbra számítottam :D


92. Roxi88 (2018-08-28 16:42.40) aaaaa
Cher hangja Hernádi Judit? Menjenek a...! Miért nem maradhatott Básti Juli aki az első trailer-ben volt? Uram Atyám!


91. Sergio Alba (2018-08-27 08:10.24) aaaaa - (válasz Roxer17 90. hozzászólására)
Nem, ugyanúgy a svédé pasi nagynénjé.


90. Roxer17 (2018-08-27 07:46.33) aaaaa
Ha már logikai bukfenc, az első részben nem úgy volt,hogy a szálloda a svéd pasi nagynénjéé?Legalábbis pont abból következtettek sokan arra,hogy ő az apa,mert,hogy a családban maradt a hotel. Most mintha másképp lett volna.


89. HMáté33 (2018-08-22 16:31.50) aaaaa
nem, ennek konkrétan nincs sztorija. elmondják újra azt, amit már ismerünk az előző filmből, a jelenben meg...énekelnek. ez alibi, meg más semmi.


88. Rcsirke (2018-08-22 14:56.40) aaaaa - (válasz Semprini 87. hozzászólására)
Hát ez az, ez a film annyi logikai bakit vonultat fel, hogy elképesztő... :D Épp emiatt gyengébb számomra sokkal. Amúgy meg ennek sincs sokkal nagyobb sztorija, mint az előzőnek... De tudod, ízlések és pofonok, nem értem miért gond, hogy nekem tetszett Cher, nekem kész felüdülés volt a hangja a filmben...


87. Semprini (2018-08-22 13:55.00) aaaaa - (válasz Rcsirke 86. hozzászólására)
Látom, teljesen másik filmet nézünk. Szerintem pont hogy az első rész volt giccses, nyakonöntve hatalmas adag cukorsziruppal, sztori nélkül, az egész csak ürügy volt a minél több ABBA sláger felvonultatásához ami végülis elfogadhatóvá tette az egészet.
Ez a rész filmként sokkal jobban működik. Az idősíkok közti ugrálás sokkal változatosabbá, pörgősebbé teszi, Lily James pedig nem egyszerűen feledteti Meryl Streepet, hanem a két rész együttvéve legjobb karakterét ő hozza, és a vállán viszi az egész filmet.
Az egyetlen igazi negatívum Cher felbukkanása, ami egyrészt zeneileg elég durva stílustörést jelent, mert nagyon kilóg a hangja a filmből, másrészt logikai baki is, hiszen az első részben elhangzott, hogy Donna anyja már nem él, akkor itt mégis mi a fenét keres?


86. Rcsirke (2018-08-22 13:47.56) aaaaa
Anno az első részért oda meg vissza voltam, 4-szer egész biztos láttam moziban...de ez most valami elképesztően giccsesnek hatott számomra. :-O Csak ültem a székben, fogtam a fejem, és nem hittem el, hogy ilyen létezik... :D Volt néhány jelenet, amitől egyszerűen kínosan éreztem magam. Mondjuk számomra Meryl Streep tette imádottá az előző filmet, hiányzott is rendesen. Az egyetlen értékelhető momentum nekem Cher felbukkanása volt, még úgy is, hogy valamilyen okból kifolyólag Lady Gaga némileg idősebb hasonmásává alakították. Ha a Fernando nem lett volna benne a filmben, akkor lehet, hogy visszakövetelem a mozijegy árát. :D


85. Semprini (2018-08-17 17:45.28) aaaaa
Az első rész mint film egy gyengécske közepes volt, amit az ABBA-slágerek tettek nézhetővé, no meg persze a szép görög tengerparti táj,ahol forgattak. Oké, Meryl Streep jó volt, de a két barátnő számomra már inkább idegesítő volt, a három apukának meg szinte semmi kézzelfogható szerep nem jutott, csak ott voltak. Nos, a folytatás - minimum egy klasszissal múlja felül az első részt! Köszönhető ez elsősorban Lily James-nek, aki egészen magával ragadó alakítást nyújt a fiatal Donna szerepében, és hozzá még remekül is énekel és persze jól is néz ki,,egyszóval ő viszi a vállán a filmet, miatta lett ilyen jó. A két barátnő fiatal megfelelője kicsit mintha az időskori énjük paródiája lenne, de nagyon jól el lettek találva, és ezúttal az apukák is hangsúlyosabb szerepet kaptak, plusz az ő fiatalkori változataik is feltűntek. Két párhuzamos síkon fut tehát a sztori, egyszerre a múltban és a jelenben játszódik, tehát előzmény és folytatás is egyben. Én sokkal jobban élveztem, mint az elsőt, a dalok pedig itt is nagyon jól lettek összeválogatva, fura módon volt kettő, amit még sosem hallottam eredetiben, de nagyon jó volt mindkettő.
Egyvalami volt csak zavaró és az nem más, mint Cher. Szerintem nagyon kilógott a filmből, a figurája eszméletlen irritáló volt, egy díváskodó, agyonplasztikázott öregasszony, ráadásul a hangja sem passzolt az ABBA stílusához, amint azt már előttem többen is leírták. Szóval teljesen felesleges volt a filmbe, de ezzel együtt is egy gyenge négyest összességében megadok rá.
7,5/10


parfumeshop.hu banner

84. Sergio Alba (2018-08-14 20:57.28) aaaaa - (válasz Clairette 83. hozzászólására)
Cher hangja engem se fogott meg, de körülöttem a nézők elájultak, hogy halhatták. De neki tök mindegy. A végére kapott egy dalt, plusz/mínusz pár sort.


83. Clairette (2018-08-14 20:54.58) aaaaa - (válasz Roxer17 81. hozzászólására)
Elismerem Cher tehetségét és csodálatos hangját is. Csak neki olyan kemény erőteljes mély hangja van, amit ismételek hogy csodálatos, de az Abba dalok nekem úgy tetszenek ahogy annak idején a lányok előadták, azon a selymes lágy és mégis csengő hangon, ami azóta is szinte utánozhatatlan. Cher hangja sem olyan, nekem azért nem tetszett.


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekVincenzo, 2023-05-04 10:57112 hsz
KeresemAndyka10, 2018-08-24 17:561 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk