Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Vakszerencse
- Film4, 02:15
Eladó a szerelem
- Filmbox Premium, 02:35
Vanília égbolt
- Film Café, 02:50
Tango és Cash
- RTL, 03:10
Angyalok és démonok
- Mozi+, 03:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Gérard Depardieu - Vélemények
A holtak nem halnak meg - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Gyermekanyák aaaaa
Pietro Micci aaaaa

 

La Roue de La Fortune hozzászólásai

Ugrás La Roue de La Fortune adatlapjára

1 2 3 4

X-faktor 3

2012-12-16 09:01.28
Micsoda, az Antal Timi 19 éves??? Kinéz vagy 30-nak!!


2012-11-24 19:47.06
OMG! Megint lesz egy színvonala az estének...


2012-11-17 22:07.08
Nah, ez aztán megint tiszta gáz volt!!!

Bár véleményem szerint egyik sem érdemelte meg volna a hazamenetelt, sem a Like, sem Dávid, inkább Krisztián takarodna már el meg az a ringyó Adél...


The Tall Man - Vélemények

2012-11-06 17:19.13
Hát eléggé érdekes film, szinte spoiler nélkül nem is lehet róla nyilatkozni.

Pascal Laugier előző filmjével a Mártírokkal olyan magasra tette a mércét, amit szinte már-már lehetetlen átugrani. Ajahoz hasonlóan ő is eladta magát Amerikának, ellenben nem alacsonyodott le egy Piranha 3D színvonalára.

Érdekes volt, alapvetőleg tetszett is, bár korántsem annyira mint a Mártírok. Szintén elgondolkodtató,agytekervény megmozgató... azonban én sokkal több logikai hézagot érzek mint a korábbi filmnél.

Tényleg zavarba ejtő!


X-faktor 3

2012-11-04 09:53.40
Tiszta szégyen ez az egész műsor. Egyszerűen elmebetegnek és minden részről degeneráltnak érzem, hogy egy ilyen színvonalú műsor kerüljön szombat este, főműsoridőben adásba.

Kezdeném a "szakavatott" zsűrivel, akik közül az egyik egy B kategóriás "amerikai" producer, akinek inkább tagadni kéne a zenei portfólióját, mintsem állandóan felhozni, ami amúgy is igen gyér neki, egy idegbeteg-pszichopata, pinája vezérelt és süket picsa, egy személyiségében az RTL által erősen megvagdosott korosodó rocksztár (aki sajnos a 12-es karika miatt nem lehet az ami) és Geszti Petya, akinek már több hazai formációja is megbukott és aki mellesleg teljesen elfogult.

Aztán a versenyzők:
- Az énekelni nem tudok csapata, akik csak elsősorban szimpátia alapján vannak bent, esetleg mert húzónevek. Krisztián (akinek eddig egy élő hang sem jött ki a torkán az elmúlt 4 adásban és aki folyamatosan az apjával jön, miközben állandóan azt hangoztatja, hogy ő ki akar lépni az apja árnyékából)Adélka, aki szerintem csak orális szex árán juthatott a műsorba és akit elképesztően gusztustalan módon tol a pofánkba a média, Stone, aki csupán azért jut tovább, mert ez az utolsó esélye.
- A sótlan csapatok, akiknek 0 személyiségük van.
- A totálisan érdektelenek, és azok akik a műsor után eltűnnek a süllyesztőbe pedig nagyon jó hangjuk van. Timi, Dávid...mert ők csak "tucatsztárok"
- Csodabogarak, mint például Bea, akiben én a legnagyobb lehetőséget láttam, csak hát az Ildi ennek a kiaknázását is elbaszta...
- És végül akiben egyetlen hajszálnyi esélyt látok, az Oláh Gergő...

Szánalmas az egész, minden csak a pénzről szól! Érdekes módon eddig még soha nem volt reklám az eredményhirdetés alatt...vajon ez most mitől lehetett?? Emellett tovább hangsúlyozom, hogy tiszta szégyen hogy egy Csobot Adél, akinek eddig 6 produkciójából 4 értékelhetetlen volt, még itt lehet...


Az ördög széke - Vélemények

2012-07-06 15:46.51
Ekkora egy undorító okádékot, mint ez a film!!!!!


Kilenc halott - Vélemények

2012-06-12 15:41.27
Flagg tökéletesen jellemezte ezt, nekem egyáltalán nem tetszett a rengeteg sok logikai buktató miatt...


Trancsírák - Vélemények

2012-05-08 13:04.58
Remek kis filmecske, műfajában talán az utóbbi évek legjobbja :D Nem vártam tőle szinte semmit, mégis adott felejthetetlen pillanatokat, szép munka volt!


Született feleségek (sorozat) - Ki a kedvenc szereplőtök?

2012-04-28 20:57.54
Felicia Tilman...imádom azt az ördögi mosolyát :D


Született feleségek (sorozat) - Ki a legszebb?

2012-04-28 20:56.37
Gaby és Beth Young :D


Harriet Sansom Harris - Vélemények

2012-04-28 20:55.45
Imádom a Született feleségekben azt a bizonyos ördögi mosolyát :d


Halhatatlanok (2011) - Vélemények

2012-04-28 19:43.25
Borzalmas volt!

Egyszerűen bárhogy is próbálom kikerülhetetlen a 300-hoz való hasonlítás. Sajnos ez csak maximum ugathatja azt.

Zagyva történetvezetés, mintha csak a rendező a vászonra hányta volna a gondolatait a minél inkább sikeres marketingfogás érdekében, ócska rendezés,felületesség és az idegesítő állandó sötétség. Alig lehet látni valamit, de persze darálás az volt dögivel.

Semmi pozitívumot nem tudok mondani a szép férfitesteken kívül :D


Lake Mungo - Vélemények

2012-04-25 10:53.58
Nálam nagyon nagy kedvenc! Tetszett, igazán érdekes és remek film.

Valahogy egyáltalán nem illik bele a korábbi After Dark Horrorfest keretein belül bemutatott filmekbe, ez valahogy sokkal igényesebbre, sokkal színvonalasabbra sikerült.

Nagyon jó az alaptémája, nagyon jó a megvalósítás, a történetvezetés és az ismeretlen színészek ellenére azok játéka is fantasztikus. Tetszetős, ahogy Lyly84 is írta, hogy erről a teljesen agyonrágott témáról valami teljesen új megközelítésből tudtak még egy bőrt lehúzni, nem is akárhogy. Ezt bizonyítja az is, hogy egy nagyobb stúdió megvette a filmjogokat és hamarosan egy remake készül belőle.


A kegyhely - Vélemények

2012-04-25 10:49.59
A film elején azt hittem, hogy itt is kapunk valami ostoba, értelmetlen vagy esetleg egy teljesen átlagos B kategóriás ócskaságot, azonban a film előrehaladtával rájöttem, hogy ez egyáltalán nem egy olyan rossz kis darab.

Érdekes volt a sztori, a történetvezetés, tetszett a feldogozott téma, és hogy tulajdonképpen ahogy korábban is írták nem az alakul ki belőle mint amit az elején vártunk.

Negatívumként megemlítendő, az enyhe Ördögűző utánérzés, és hogy igazából elég kevés derül ki a köd és a szobor eredetéről...esetlegesen ez a rejtély egy következő részben fog megoldódni?


The Descent - A barlang - Vélemények

2012-03-23 19:41.31
Bizony...ez nem slasher, szerintem ez a film attól sokkal többet rejt!


Komolyzene!

2012-03-23 19:39.31
Ez csodaszép, szerintem a legjobb Schubert szimfónia!


A romok - Vélemények

2012-03-17 09:10.07
Én sem értem a negatív kritikák okát pár oldallal arrébb...egyáltalán nem egy olyan rossz film.

Végig izgalmas és érdekes, meg szerintem már az alapszitu is elég borzongató hogy soha többé nem jöhetnek le arról a piramisról és ott kell megrohadniuk.

A húsevő növények alapötlete kicsit vicces,a diktafonos képességükkel pedig különösen, ezt el kell ismerni de hamar rájövünk, a lábleamuptálás és a késsel történő öncsonkolás és szétszabdalás után, hogy annyira nem is vicces a szitu...

Nem rossz film ez, a rendező srác kényes témához nyúlt ezzel a filmmel, megpróbált valahogy a tucatfilmekből egy picit kitűnni ezzel a mozival talán ezért is tartják néhányan nevetségesnek a húsevő növények ötletét...még egyszer írom, alapvetőleg nem volt ez egy rossz film, bár világmegrengető sem a horror műfajában, de ahogy Olivér21 is írta volt benne valami kis plussz!


Síri találkozások - Vélemények

2012-03-10 12:56.42
Uh, szerintem a legszarabb kézikamerás horror, azok közül amiket eddig láttam...pedig volt egy-kettő, amihez volt szerencsém.

A legfőbb gond, hogy én nem értettem belőle semmit! Miért nem világosodott ki? Hogyan telt el ennyi idő, romlott meg az étel úgy, hogy soha nem lett reggel? Hová tűntek belőle a szereplők? (Bár erre lehet, hogy megnézés után öt perccel még tudtam a választ, de most esküszöm hogy fingom sincsen ki hogy tűnt el/halt meg benne.)
Most akkor itt is doktor bácsi volt az őrült, aki kísérletezett a betegekkel, mi volt benne ez a kultikus dolog?

Nah, szerintem egy nagy ócskaság volt az egész. Unalmas, érthetetlen, tele kamerarángásokkal, sötétséggel, teljes értelmetlenséggel és semmi a néző felé közvetített üzenettel. Tudom, hogy csak ez egy horror, amitől nem várhatok "Schinlder listája" féle tanulságot...de hát akkor is.

Ősbaromság volt, szerintem ezt a filmet simán lezabálja a Lake Mungo és az Apollo 18...


Tükör/Szilánk - Vélemények

2012-02-27 18:57.20
Ehhez a filmhez is igazából azt lehet írni, mint amit már a Dorothy című thrillerhez is írtam...nagyon nehéz róla pár sort írni.

Tetszett a hangulatvilága, a sötét tónusok, a félelmetes zene, az ilyen filmekre olyannyira jellemző lassú történetvezetés ( itt megjegyzendő, hogy talán túlontúl lassú is volt sőt, néha már át is megy unalomba), a fényképezés, a kameramozgatás, a színészi játék és a történet. Jó volt a rendezés, tetszettek benne a felvonultatott ötletek, tehát összességében csupa jót lehet róla mondani, de megint amivel itt is baj van, az a kivitelezés...jó pár klisé (ami annyira még nem is lenne baj), de az egész sztori agyon van misztifikálva.

Természetesen egy thriller adja meg a továbbgondolás lehetőségét, de hogy itt szinte egyetlen szál sem kerül elvarrásra...az rohadt idegesítő. Honnan jöttek ezek a "lények", miért és konkrétan mi céljuk volt? Milyen szerepe volt a film elején leeső tükörnek? És mindezek mellett még jó pár kérdés kering bennem...

Mint mondtam, nem volt ez a film rossz...de hát, talán ha csak egy picit visszavesznek ebből a nagyon erősen misztikus szálból, akkor ez sokkal, de sokkal jobb lehetett volna.


Menedék (2010) - Vélemények

2012-02-19 09:36.56
Én bevallom őszintén, hogy voltak momentumai a filmnek amit nem teljesen értettem.
-Egész pontosan mi is történt azokkal a gyerekekkel, akiket holtan találtak a sátorban?
-Miért veszítette el a pap a tisztességét?
-Igazából ennek az egész edény mizériának mi értelme volt?

Ezektől eltekintve nem volt ez egy rossz film, annak ellenére hogy a vége agyon lett misztifikálva. Végig izgalmas és leköti az embert, minden perce egy újabb meglepetés. Pozitívumoknak én is azt tudom felhozni, mint a többiek: szép képi világ, tökéletesen megteremtett atmoszféra, szép sötét tónusok, feszültségkeltő zene, nagyon szépen lassan kibontott történeti szál, remek színészi játékok...de valahogy én több momentumát nem bírtam értelmezni, számomra némely rész túlságosan misztikus volt...és ez nem az a jóféle "balladai" homály, hanem az igenis zavaró meg nem magyarázott tények, ami az értelmezéshez kellene.


Filmlánc

2012-02-17 08:19.29
Lolita


A gömb - Vélemények

2012-02-16 18:51.49
Háááát, ez a film elég kényes téma...nem az a tipikus agymenéses sci-fi őrület, amit a film elején vártam. Elgondolkodtató, megdöbbentő és eléggé spekulatív.

Nagyon szépen lassan bontakozik ki a történet, nagyon szépen adagolja a feszültséget és az egész rendezés, kivitelezés nagyon különös volt.

A végére már örültem is, hogy nem találkoztunk az idegenekkel, nem alakult ki belőle egy Alien hangulat a víz alatt... és az egész történet tulajdonképpeni misztikumban, homályban marad. Nem volt ez rossz film, olyan egyértelműen továbbgondolós kis alkotás...jó volt! Ha nem is tökéletes, de remek!


Filmlánc

2012-02-13 17:53.34
Motel 3


2012-02-12 17:42.35
Napfivér, holdnővér


Apollo 18 - Vélemények

2012-02-10 15:27.03
Nekem nagyon tetszett a film...én végig izgalmasnak találtam, bár lehet csak azért mert engem nagyon érdekel ez a téma, illetve nagyon szeretem a kézikamerás filmeket...

Szerintem teljesen újszerű volt, soha nem láttunk még eddig ehhez hasonlót, tetszett hogy nem valami ócska űrlény-ufos vonalra terelik el a filmet, hanem ezekre a valami kis parazitákra -legyenek is ezek bármik-. Tetszett, hogy a műfaj egyik hátrányát - a folyamatos kamerarángást - sikerült megkerülniük és nagyon kellemes kis hangulatot teremtettek a filmen...

Szép volt, remek próbálkozás...így tovább!

Ui: Az egyetlen pici hátránya szerintem annyi a filmnek, hogy a maga 80 percével hosszú. Szerintem ha egy picit rövidebb lett volna, más is sokkal élvezhetőbbnek találta volna ez a filmet...mert valljuk be, akitől ez a téma távol áll ez a 80 perc maga a halál lehetett!


Alakváltó (2005) - Vélemények

2012-02-10 10:17.16
Én csupán azért adtam rá két csillagot, mert ez a film semmivel sem akart több lenni, mint aminek készült...egy B kategóriás szar horrornál. A rendező pontosan tisztában volt az alacsony költségvetés fogalmával, éppen ezért nincs is agyonbonyolítva a film, pontosan az aminek készült és a rendező is tisztában volt ezzel...nagy szarság, horror-fanoknak egyszer nézhető !


Stephen King: Sivatagi rémálom - Vélemények

2012-02-09 18:38.08
Ilyen egy ősbaromságot!!!

Több King regényt olvastam már eddig, de (szerencsére ?) csak kevés filmverziót láttam.

Ezzel eddig sem regény, sem adaptációban nem találkoztam ( szerencsére !)

Ahogy először is írtam, ez egy ősbaromság volt.
Gagyi téma, csapnivaló rendezés, ostoba párbeszédek, pocsék színészek!

A párbeszédek...jesszus! Nevetségesek voltak, mint például:
- Meneküljünk
- Ne, már nincsen idő!

Vagy: A varjú megtámadja a férfit szituáció:
- Vigyázzatok letépi a fejét!

Egy varjú letépi a fejét...szörnyű.

De amikor a srác a szappannal bekent testével lép meg a cellából vagy annak folyamatos imádkozása a film legalja.

Ócska gagyiság az egész !!!!!!


Filmlánc

2012-02-08 11:39.18
Óriáspókok


Lánc Horror filmek és Horror művek nevével

2012-02-08 11:37.51
Haaa, jó :D

Kanibál szikla


2012-02-08 11:37.33
Szerintem rövid o-val is jó lesz :D


1 2 3 4

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk