Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Tiszta ügy
- Film4, 20:00
Greenland - Az utolsó menedék
- Film+, 21:00
Életre-halálra: Szökevény 2.
- RTL Három, 21:00
Pofa be!
- Film Mánia, 21:00
Copshop
- Moziverzum, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Gérard Depardieu - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Mit hallgatsz most?
Bödőcs Tibor - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az elhagyott bolygó aaaaa
Denis Villeneuve aaaaa

 

Corvus5 hozzászólásai

Ugrás Corvus5 adatlapjára


NCIS - Tengerészeti helyszínelők (sorozat) - 7. évad

2010-06-08 10:16.45
Bosszú Gibbs ellen... tetszett, ahogy szép fokozatosan kúszott be az évadon keresztül ez a dolog, én is azt hittem, h Bell a rosszfiú, aki börtönbe akarja juttatni Gibbst. Az már kissé elvont, h egy drogkartell feje beépülősdít akar játszani az apja gyilkosával ahelyett, h fejbelőné a sivatagban. Viszont még ez is elmegy. De az már nagy csalódás volt számomra, h az egész helyzetet szinte teljesen megoldják egy fél epizód alatt. Mégis miért? Olyan volt, mintha összeollózott jelenetek lettek volna. Ha már így alakították a történetet, egy fél évadot még simán elbírt volna ez a story, ahogy Gibbs Franks-t és a többieket féltve, de elveit megtartva igyekszik megtalálni a kiutat a kettősügynök szerepből. Ehelyett bummm, oldjunk meg mindent 20 perc alatt. Franks is, aki elméletileg túszként van fogva tartva, egyszercsak megjelenik egy bazi stukkerrel a semmiből, rendre utasít egy NCIS-ügynököt, majd feltehetőleg kinyírja a fogvatartóját. Mi van? Valahogy nekem az sem okozott túl nagy drámát, h a végén a csaj megjelenik Gibbs apuka boltjában. Először is, biztos a legnagyobb hal, azért átmegy az ellenség fészkébe, h elintézze a legkisebb halat, másrészről Gibbsnek ahogy elengedték, az első dolga az volt, h felhívta az apját, menjen el vhova. Ergo ha az öreg ennyi idő után még a boltjában van, valószínűleg a csapat is ott van, és majd Gibbs verheti bilincsbe a főgonoszt. (Megjegyzem, az se vetne véget a sorozatnak, ha mégis meghalna az öreg.) Szóval összességében csalódás volt számomra az utolsó rész.(( Persze attól még várom a 8. évadot.


NCIS - Tengerészeti helyszínelők (sorozat) - Tony és Ziva kapcsolata

2010-04-05 23:39.14
7x13

Eljutottam odáig, h megnéztem a Jetlaget, és fel nem fogom egyeseknek mi a nem egyértelmű. Én nem vagyok egy megszállott NCIS néző - néha kimaradtak részek, főleg az első 3 évadban -, úh fel nem fogom, h ha nekem Napnál világosabb, h mi történt Párizsban, akkor az ún "Tiva" fanok mit értetlenkednek. Amikor fórumon olvastam, h fő téma, h vajon mi történt Párizsban, gondoltam biztos lesz a részben egy rejtett utalás, vagy egy összemosolygás. Erre az egész rész tele van ezeknél sokkal egyértelműbb jelekkel, amik kb. felérnek egy "ÖSSZEJÖTTÜNK" óriásplakáttal.
Mégis mit várt a jónép? Ágyjelenetet, munkahelyi csókokat, vagy h majd Ziva McGeenek mutogatja a Tonytól kapott eljegyzési gyűrűjét, ezt követően pedig Gibbs összeadja őket az igazgató irodájában? Ugyanmár! Semmi ilyesmi nem lesz, legalábbis bízom benne, mert ez nem szappanopera, amit tönkre kellene tenni a ki kivel kavar éppen témával. A Jetlag lényege az tömören, h Tony és Ziva összejött, de ott a 12. szabály, szóval a legkisebb jelét sem szabad ennek adni, nehogy Gibbs megtudja. Emiatt pedig remélhetőleg visszatérnek a munkahelyi csipkelődős, odaszólogatós flörtöléshez, ami külön bájt és humort ad a sorozatnak.


Bűbájos boszorkák (sorozat) - Mi a véleményed a bűbájosokról és esetleg ki a kedvenced, és miért?

2010-02-05 11:38.31
Számomra egyátalán nem hasonlít Paige Prue-ra, de hát kinek a pap... Prue nem akart mindenkit megölni. Megmentett egy warlockot, akiből pap lett, megmentette Tom-ot a démonnávlástól, vmint ő elfogadta és megkedvelte Cole-t, pedig neki ténylegesen az életére tört. Leo pedig ha nem lett volna Avatar, akkor Piper és Phoebe meghaltak volna. Ez kicsit olyan Cole2 story, bár Leo ugye nem vált ezáltal gonosszá, csak Avatarrá, attól még továbbra is a jót szolgálta és nem tudott utópia hátulütőjéről. A 8. évadot nem tudom, abból csak a befejező részt néztem meg, de az vmi olyan hihetetlenül gagyi lett, h elment a kedvem a többitől.


2010-02-05 10:55.40
Ezzel nem értek egyet. Ha megnézed újra a részeket, mindegyikben találsz alattomos vagy gúnyos beszólásokat Cole irányába, függetlenül attól, h éppen Belthazor, ártatlan, Forrás vagy Avatar volt. 90%-ban pedig teljesen alaptalanul tette, pláne h legalább 6x megmentette az életét Cole, még akkor is, amikor már megszállta a Forrás. Ezért is utáltam Paiget + mert önző volt és alattomos. Mindentudónak gondolta magát, és ha vmi/vki nem illett bele az ő kitalációiba, akkor azt kikiáltotta gonosznak és habozás nélkül hajlandó volt feláldozni. Pl. amikor Leo-t meg akarta ölni Brody, akkor az is miatta volt. Ő sodorta életveszélybe, amikor pedig mondák neki, h ezt azért mégse kéne, akkor csak megrántotta a vállát, h Ő egyetért a dologgal, mert egy 5 éves kisfiú azt hiszi, h az Avatarok ölték meg a szüleit, úh pusztulj Leo. De ameddig láttam, végig ezt csinálta, megszegetett minden szabályt, hazudozott, életveszélybe sodort mindenkit, a végén meg csak rángatta a vállát. De ha vki az ő szabályai közül szegett meg egyet is, akkor azt meg kell ölni, mert az maga az ördög.


2010-02-04 18:36.38
Én azt sajnálom, h már sosem tudjuk meg hova alakult volna a történet, ha nem kell kényszermegoldásokat beleeröltetni egyes szereplők nem tervezett távozása miatt. Az első 3 évad a kedvencem, a két kedvenc karakteremmel: Cole+Prue. Prue halála nagy kár, Paige számomra nem tudta őt helyettesíteni. Sőt! Én ki nem álhattam Paiget, a legunszinpatikusabb karakter számomra, és a legjobb példa arra, hogyan lehet a jó is gonosz. Számomra Cole halálával ért véget a sorozat, bár az utolsó részek már előtte is idegesítőek voltak. Nagyon érződött az a kényszer íz a részeken, h vhogy ki kellett írni Cole-t, hiszen McMahon ki akart lépni. Ő volt a legtragikusabb sorsú szereplő a történetben, őt sajnáltam a legjobban. Tulajdonképpen a lányok a legerősebb démonok többségét az ő segítségével pusztíthatták el, megölte saját démoni énjét szerelméért, és számtalanszor megmentette a lányok életét. A vesztét is ez okozza, hiszen csak úgy mentheti meg a lányokat a Forrástól, ha befogadja a Sivart, ami így belé költözteti a Forrást, ami átveszi az uralmat felette. A lányok ezt nem tudják meg soha és azt hiszik Cole lett gonosz, ezért ellene fordulak. Nem éppen happy end a története. Sajnáltam. De persze egy karakter addig él, amíg az adott színész hajlandó eljátszani. Ha Cole tovább él, most nem lenne Kés/alatt. Legalábbis nem vele.:))



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk